Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Καλημέρα!!! Ευχαριστώ πολύ!!! Σε περίπου 8 μήνες! Δεν έκανα κάποια δίαιτα απλά μείωσα τις μερίδες που έτρωγα και στην ουσία μετρούσα θερμίδες! Έκανα γυμναστική εδώ στο σπίτι σχεδόν 2 φορές τη μέρα! Τώρα κάνω πάλι τα ίδια απλά έχει μειωθεί η γυμναστική λόγω χρόνου! Εσύ κάνεις κάποια δίαιτα?

ναι, κάνω δίαιτα μου την έχει δώσει παθολογος, γιατι είχα ανεβασμένα τριγλυκεριδια και χοληστερινες.

η γυμναστική στο σπίτι είναι πολύ έξυπνη επιλογή για όσες δεν εχουν πολύ χρόνο, μπράβο Toukitsa μου!!!! καλή επιτυχία!!!!

384998xzhvw0076c.gif

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

τεστ

===29/3/16===6/4/16==Απώλεια εβδομάδας==Συνολική απώλειαστόχος

katerina71==87,7.....87,0.....-0.7 .....(-5,0)64

mkcm======64,0.....63,0.....-1.0 .....(-5,0)50

mpougos====65,3.....64,2.....-1.1 .....(-1,6)60

jellyfishch===63,0.....61,8.....-1.2 ......(-5,2)

Αρσινόη=====67,5.....67,0.....-0.5 .....(-13,5)57

Pinelopilar==75,0.....73,1......-1.9......(-1,9)64

Matri======70,5....69,5.....-1.0 .....(-1,0)

Cacao======……………………………..

Mamoulamou==67……………………………..

Jo sephine====+2……………………………..

Toukitsa=====96………………………………60

1527894gvxcsdbcpz.gif

Μπράβο σε όλες για την απώλεια των κιλών μας! Πετάει η ομάδα!

Προσωπικός μου στόχος μέχρι τέλη Απριλίου τα 66

Μέχρι 1/1/17 τα 57

Βάζω χαλαρούς στόχους γιατί θέλω να τα κρατήσω και όπως τα πήρα σε 9 μήνες έτσι αργά να τα χάσω για να μείνουν.

Σήμερα μου έκανα και δωράκι νέα ρούχα και αισθάνομαι πολύ όμορφα! Πότε είναι το επόμενο πινακάκι μας;

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

Katerina, σκληρή η δίαιτα τελικά που κάνεις πράγματι! Μόνο 1200 βρε θηρίο; Μπράβο σου! Κάπου στις 1600 λέω να προσανατολιστώ εγώ για να χάνω 1,5 κιλό το μήνα. Φοβάμαι λίγο γιατί είμαι ακόμα στους 2 μήνες αποκλειστικού θηλασμού, αν δω ότι όλα είναι εντάξει θα το πάω μάλλον 1400-1500. Σ' ευχαριστώ και πάλι! Γράφε μας το μενού σου αν προλαβαίνεις να παίρνουμε καμιά ιδέα για σνακ

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

Διαφημίσεις

Μπραβο κόρες!!!λιγα κιλα η' πολλα παντως μπηκαμε ολες στο χορό!!

Για να δω γιατι στην αρχη οντως χάνουμε ευκολα μετα θελει λιγο παραπανω προσπαθεια.ασε που ερχεται και το πασχα με τα κοψίδια 👗👗👗

Καλημέρα! 66.5 η ζυγαριά μου σήμερα!

Μπουγός, εγώ παίρνω τις pregnacare breastfeeding, οπότε δεν ξέρω αν σου ταιριάζουν. Έχουν απ' όλα, αλλά με έμφαση στο ασβέστιο. Μπορείς πάντως να πάρεις ω3 για κανένα μήνα ή μουρουνέλαιο για το ανοσοποιητικό ή σιρόπι πρόπολης. Όχι για πολύ καιρό, το πολύ για κανένα μήνα. Εγώ συνήθως χειμωνιάτικο μήνα το παίρνω. Αλλά αν σου άρεσαν τα αναβράζοντα θα σου έλεγα εχινάκεια (κυρίως βιταμίνη C) και νομίζω κάποια κοπέλα παίρνει σπιρουλίνα.

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

Ρε Κατερίνα, τι χάκερ που είσαι; Μπήκες στο προσωπικό μου pc και βρήκες φωτογραφία μου την ώρα που κάνω τις δουλειές του σπιτιού και την ανάρτησες; Ξέρεις τα περί προσωπικών δεδομένων; :tongue:

Ρε Κατερίνα, τι χάκερ που είσαι; Μπήκες στο προσωπικό μου pc και βρήκες φωτογραφία μου την ώρα που κάνω τις δουλειές του σπιτιού και την ανάρτησες; Ξέρεις τα περί προσωπικών δεδομένων; :tongue:

:tongue::tongue::tongue: χαχαχα, ε, ρε, θα τρίξουν τα πατώματα στα μπητσόμπαρα

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα γοργόνες!Εγώ πάλι επειδή δε μπορώ να ακολουθήσω δίαιτα κανονικά κατάφερα και κάνω το εξής:

Πρωινό (στις 6.00) :Γάλα με δημητριακά

Δεκατιανό 1 :Κουλούρι ή κράκερ ή γιαούρτι

Δεκατιανό 2:Φρούτο

Μεσημεριανό (στις 16.00) Ό,τι έχουμε με λίγο ψωμάκι ή παξιμάδι και σαλάτα

Βραδινό ....Τίποτα ή κάνα αγγούρι!

Δεν ξέρω αν το κάνω καλά, αλλά στο μεσημεριανό πάντα ήθελα να φάω κάτι παραπάνω από τα κλασικά, έστω μια πηρουνιά και επίσης το βράδυ, αν ξεκινούσα να φάω κάτι λίγο......εεε το λίγο δεν ήταν ποτέ αρκετό και με έπαιρνε η κατηφόρα...

Πίνω και κάνα κακάο σκέτο ή τρώω καμιά - δυο καραμέλες halls....

Αυτά.Λίγο τα κουλούρια Θεσσαλονίκης θέλω να περιορίσω που είναι καθαρό ψωμί και λίγο περισσότερη άσκηση και νομίζω θα τα πάω καλύτερα...

Κορίτσια, θα σκίσουμε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κορίτσια, εγώ χθες την πάτησα. Γύρισα από τη δουλειά κι επειδή είχα να πάω σε μια γιορτή δεν πρόλαβα να φάω και έμεινα νυστική. Το βράδυ έρχεται ο σύζυξ, ενώ σιδέρωνα και μου λέει: Θα παραγγείλω σουβλάκια, θες; Παράγγειλέ μου 1 καλαμάκι χοιρινό και 2 καλαμάκια κοτόπουλο του λέω. Οκ μου απαντάει. Την ώρα εκείνη αρχίζει ο μικρός το κλάμα και ανεβαίνω πάνω. Μέχρι να κατέβω είχε ήδη παραγγείλλει και όταν ήρθε η παραγγελία τι να δω: 1 τυλιχτο με κοτόπουλο και 1 τυλιχτό με χοιρινό. Τι πήρες, μάνα μου του λέω, αυτά σου παράγγειλα; Αφού ήσουν όλη μέρα νυστική, για να σε πιάσει... :confused:. Τα έφαγα, τελικά (αντί να του τα τρίψω στη μουσούδα) και το πρωί αδιαθέτησα κιόλας.

Μικρό το κακό, βέβαια, αφού παραμένω στα 63. Αλλά, το γ@μ@ς ή δεν το γ@μ@ς, κύριε δικαστά;

Δεν πειράζει!Γιατί λένε οι ειδικοί άμα κάνεις μια παρανομία μια στις τόσες, βοηθάει να ξαναπάρει μπρος ο οργανισμός σου!Μην παραξενευτείς άμα γίνει αυτό!Τυλιχτό ε?

Αν και δεν είμαι φαν του γύρου κλπ, αλλά τώρα που προσέχω, τα λιγουρεύομαι όλα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα Toukitsa!Ναι, τα γλυκά είναι το χειρότερο!Το κακό είναι πως όταν αρχίσω,τρώω πολλά!Τα έχω κόψει προς το παρόν, κάθε 3-4 μέρες, τρώω καμιά κουταλιά μέλι!Το θέμα είναι ότι 1 κρουασάν είναι 1 ολόκληρο γεύμα!Ειδικά αυτά τα Big Choco τα γιγάντια!Άσε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...