Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

......... 29/3/16....6/4/16...Απώλεια εβδομάδαςβ¦.Συνολική απώλεια

katerina71==87,7.....87,0.....-0.7 .....(-5,0)

mkcm======64,0.....63,0.....-1.0 .....(-5,0)

mpougos====65,3.....64,2.....-1.1 .....(-1,6)

jellyfishch===63,0.....61,8.....-1.2 ......(-5,2)

Αρσινόη=====67,5.....67,0......-0.5 .....(-13,5)

Pinelopilar==75,0.....73,1......-1.9......(-1,9)

Matri======70,5....69,5.....-1.0 .....(-1,0)

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλησπέρα! :D Ήρθα και εγώ στην παρέα σας!

Εγώ είχα ξεκινήσει 110!!! κιλά και είχα φτάσει 86!!! Έμεινα έγκυος, γέννησα και σήμερα είμαι στα 96 κιλά με μια μπουμπού 5 μηνών!

Οπότε:

ετών 23

ύψος 1,63 περίπου

τωρινό βάρος 96 κιλά

στόχος 60 κιλά τουλάχιστον

Ελπίζω να τα καταφέρω!!! :)

Toukitsa μου, σε πόσο καιρό είχες χάσει τα 26 κιλά σου? έκανες κάποια δίαιτα από διαιτολόγο ή μόνη σου? περπατούσες? τώρα τι δίαιτα κάνεις?

να σου ζήσει η μπεμπούλα!!!

καλή δύναμη κια καλή επιτυχία να έχεις!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

καλημέρα, και καλό κουράγιο σε όλες!

πρωινό ζύγισμα με ρούχα: 62,2.

Εχθές το απόγευμα έφαγα μόνο λίγο γιαούρτι - μέλι - κακάο.

σήμερα δε θα περπατήσω γιατί έχω διάβασμα και πρέπει να έχω δυνάμεις.

δεν πειράζει όμως το μενού ΄εχει κοτοπουλάκι (κοτοπουλάκι και τόνο μονίμως τις τελευταίες εβδομάδες :) )

να δούμε θα έχει κανένα αποτέλεσμα η χημική? πάντως στο web την εκθειάζουν γενικά.... ίδωμεν

άστα να πάνε, θα κακαρίζουμε στο τέλος!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλημερα. Εμενα για το πινακακι 69.5

Ηταν η αρχη και εφυγε ευκολα 1 κιλο. Ραντεβου με τη ζυγαρια την αλλη εβδομαδα.

Νομιζω για μενα ειναι ΟΚ αν χανω 500 με 700 την εβδομαδα.

ΑΑΑ τα παιδακια μου εμενα ειναι 9, 5.5 και 2.5. Σιγουρα οταν ειναι μικρουλικα σε θελουνε πιο πολυ. Τα πραγματα γινονται πιο ευκολα μετα τα 3 που ειναι σιγα σιγα πιο ανεξαρτητα. Καθε ηλικια βεβαια εχει τα δικα τους.

Τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους σε όλες τις γοργονες

τρία βρε τσακάλι!!!!! να σου ζήσουν!!!!

μια χαρααα είναι μισό κιλο΄την εβδομάδα!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Κατερίνα, πολύ σκληρή η δίαιτά σου! Μπράβο για την επιμονή και την πειθαρχία, τέλειος ρυθμός που χάνεις κάθε μέρα. Να σε ρωτήσω πόσες θερμίδες σου βγαίνει τη μέρα αυτή η διατροφή; Για να υπολογίσω περίπου και τη δική μου πού να κυμαίνεται. Εμένα για το αυριανό πινακάκι βάλε με στα 67 κιλά! Σ' ευχαριστώ!

Ζοζεφίν, καλώς όρισες! Έχω κι εγώ έναν μπέμπη περίπου στην ηλικία του δικού σου! Αρχές Φεβρουαρίου είναι ο δικός μου. να σου ζήσει!

Καλώς ήρθαν τα καινούρια κορίτσια! Άντε να δούμε το πολυπόθητο 5άρι όλες μας!!!

άστα, σκληρή δεν λες τίποτα, κάποιες φορές προσθέτω φρυγανιές άλλες αφαιρώ αναλόγως πως είμαι, και καμμιά σοκοφρετίτσα ενδιάμεσα...

πρέπει να είναι 1200 θερμίδες περίπου.

μπράβο για την απώλειά σου!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλημέρα!!

χαίρομαι πολύ που αυξανόμαστε! <3

εύχομαι να φτάσουμε όλες στο στόχο μας!

σήμερα 61,8.

πρωί: μπανανούλα, κακάο- γιαουρτάκι - μελάκι

4,5 χλμ περπάτημα

12 - 1,5 κουλούρι θεσσαλονίκη;

15:00

1 πιάτο μακαρόνια με μανιτάρια

1/2 μπούτι κοτόπουλο

1/2 σαλάτα (μεγάλη)

1 κακάο

την πέμπτη ξεκινάω χημική.

κατερίνα συγχαρητήρια για την απώλεια!!!

mckm μπράβο για την αυτοσυγκράτηση, θα το δείς το 58 σίγουραααααα σε λιγάκι!!!ούτε κι εγώ μπορώ να κάνω αποτοξίνωση... και να την κάνω μετά θα πέσω με τα μούτρα στα γλυκά!! ελπίζω να τα καταφέρω με τη Military diet...

καλή επιτυχία!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλημέρα!!! Ευχαριστώ πολύ!!! Σε περίπου 8 μήνες! Δεν έκανα κάποια δίαιτα απλά μείωσα τις μερίδες που έτρωγα και στην ουσία μετρούσα θερμίδες! Έκανα γυμναστική εδώ στο σπίτι σχεδόν 2 φορές τη μέρα! Τώρα κάνω πάλι τα ίδια απλά έχει μειωθεί η γυμναστική λόγω χρόνου! Εσύ κάνεις κάποια δίαιτα?

[SIGPIC][/SIGPIC]

Καλημέρα κορίτσια και πάλι!Μπράβο σε όλες για την απώλειά μας!Όλος ο Απρίλιος πιστεύω και εύχομαι να μας πάει έτσι!Ελπίζω κι εγώ να τα καταφέρω, γιατί η αρχή πάντα είναι εύκολη γιατί είμαστε ενθουσιασμένες!Γιατί πάντα στα 2 κιλάκια μείον τα παρατάω!Οπότε θα είμαι παρούσα κάθε μέρα να δίνω αναφοράααα!

Κατερίνα,jellyfishch,mpougos,mkcm,Αρσινόη,Matri πολλά μπράβο κορίτσια για την πρόοδο!Το Μάιο δε θα μας αναγνωρίζουν!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντως, κορίτσια, εγώ όταν τρώω "αδύνατα" νιώθω και πολύ αδύνατη!!!!!!!!!! Σήμερα, ας πούμε, νιώθω τζιτζικόφτερο.... Είμαι μια καλλονή... Μέχρι να πάω σπίτι και να κοιταχτώ στον καθρέφτη.... Μπουχαχαχαχαχαχα!!!!!!!

Επίσης, τις μέρες που πίνω πάρα πάρα πάρα πολύ νερό έχω και πολύ καλύτερες μετρήσεις στη ζυγαριά (σε συνδυασμό βέβαια με τη διατροφή, ε;) Όχι να μασαμπουκιάζουμε και μετά να πίνουμε τόνους νερού....

Διαφημίσεις

Κοντοζυγώνει η μέρα που θα αποφοιτήσουμε ως γοργόνες από τη μεγάλη σχολή των διαιτόμενων............. Και τα βραβεία θα είναι:

Βραβείο μεγαλύτερης απώλειας - όποια έχει χάσει τα περισσότερα κιλά

Βραβείο ταχύτερης απώλειας - όποια φτάσει πρώτη στο επιθυμητό της βάρος (γι' αυτό νομίζω πρέπει να αναφέρουμε όλες το επιθυμητό, ώστε η αρχηγός να το εντάξει στον πίνακα - Κατερίνα σου βάζω κι άλλη δουλειά, αλλά δεν έχεις μόνο τυπικά τον τίτλο της αρχηγού)

Και μετά, για να μη χανόμαστε, θα διανέμουμε περιοδικά (ανά 15θήμερο) το βραβείο της συντήρησης.

Aαααααα!Mkcm σε βρίσκω πολύ προοδευτική!

Σε λίγο θα έχουμε και τίτλους: Μις Γοργόνα, Σταρ Γοργόνα, Μις Κοχύλι και Μις Αστερίας! (που είναι δηλαδή αστέρι)! Πολύ φοβάμαι ότι αν δε συγκρατηθώ θα μου αποδωθεί ο τίτλος Μις θαλάσσιος ελέφαντας ή Μις Φώκια χαρωπή!Εγώ πάντως θέλω να πάω 64 κιλάκια!Έχω ύψος 168, θα ήθελα να πάω πχ 58 αλλά ας πάω τώρα 64 και έπειτα αναπροσαρμόζω τους στόχους μου!

ΖΗΤΩ Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ ΓΟΡΓΟΝΩΝ ΣΧΟΛΗ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Aαααααα!Mkcm σε βρίσκω πολύ προοδευτική!

Σε λίγο θα έχουμε και τίτλους: Μις Γοργόνα, Σταρ Γοργόνα, Μις Κοχύλι και Μις Αστερίας! (που είναι δηλαδή αστέρι)! Πολύ φοβάμαι ότι αν δε συγκρατηθώ θα μου αποδωθεί ο τίτλος Μις θαλάσσιος ελέφαντας ή Μις Φώκια χαρωπή!Εγώ πάντως θέλω να πάω 64 κιλάκια!Έχω ύψος 168, θα ήθελα να πάω πχ 58 αλλά ας πάω τώρα 64 και έπειτα αναπροσαρμόζω τους στόχους μου!

ΖΗΤΩ Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ ΓΟΡΓΟΝΩΝ ΣΧΟΛΗ!!!

Κοντοζυγώνει η μέρα που θα αποφοιτήσουμε ως γοργόνες από τη μεγάλη σχολή των διαιτόμενων............. Και τα βραβεία θα είναι:

Βραβείο μεγαλύτερης απώλειας - όποια έχει χάσει τα περισσότερα κιλά

Βραβείο ταχύτερης απώλειας - όποια φτάσει πρώτη στο επιθυμητό της βάρος (γι' αυτό νομίζω πρέπει να αναφέρουμε όλες το επιθυμητό, ώστε η αρχηγός να το εντάξει στον πίνακα - Κατερίνα σου βάζω κι άλλη δουλειά, αλλά δεν έχεις μόνο τυπικά τον τίτλο της αρχηγού)

Και μετά, για να μη χανόμαστε, θα διανέμουμε περιοδικά (ανά 15θήμερο) το βραβείο της συντήρησης.

χαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!!

3373262my6g3gaivj.gif

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...