Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Με το καλό η αυχιενικη ! Εκανες πάλι για κύτταρο μεγαλοιο; Τα συμπτώματα Πνε και ερχονται

εγω είχα πολλές ζαλάδες και εμετούς 12+1 μέρα σταμάτησαν ως δια μαγείας !!!

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Καλώς την Jo sephine!Έχεις παιδάκι από ό,τι βλέπουμε?

Καλως σας βρηκα! Ναι, ενα εχω, 2μιση μηνων, φρεσκος μπεμπης! Ειχα χασει τα κιλα ολα συν 2, αλλα τωρα πηρα παλι τα 2 κ πρεπει να συμμαζευτω! Η ζυγαρια εχει κολλησει ο,τι κι αν κανω, ελπιζω τωρα που ανοιγει ο καιρος να κοπει η ορεξη :rolleyes:

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Εμένα τα παιδάκια μου είναι τεσσάρων κι ενός. Τερατάκια σωστά, χαδιάρικα, πεισματάρικα, αέναα και φυσικά και τα δύο μαμάκηδες.... Χαμός στο ίσωμα!!!!!!!!!!!!

Για να δούμε το πολυαγαπημένο 5:D!!!!!!!!!!! Αχ, βαχ.

Josephine, είσαι πρόκληση... Εγώ 1 χρόνο έχω γεννήσει και τα κιλά δεν τα έχω χάσει ακόμη (καλά, τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης τα έχασα, της πρώτης μου έχουν μείνει ακόμα :(). Μέχρι πρότινως έλεγα, αφού θηλάζω μωρέ, ας φάω. Και ο διάλογος με την παιδίατρο ήταν ο εξής (είναι πολύ καλή φίλη):

- Μαρή, κοντεύει να χρονίσει ο μικρός, πότε θα συμμαζευτείς;

- Ε, αφού θηλάζω. Πρέπει να τρώω... Πως να αντισταθώ;

- Καλά, δεν πειράζει ο μικρός αντί για πιτόγυρα, κρέπες, πατατάκια, μακαρονάδες, σοκολάτες, κλπ. να γευτεί και λίγο φρουτάκι, μπροκολάκι, σαλατούλα, ψητό κρεατάκι.

- Μα τα τρώω κι όλα αυτά!

- :confused:

Καλησπέρα! :D Ήρθα και εγώ στην παρέα σας!

Εγώ είχα ξεκινήσει 110!!! κιλά και είχα φτάσει 86!!! Έμεινα έγκυος, γέννησα και σήμερα είμαι στα 96 κιλά με μια μπουμπού 5 μηνών!

Οπότε:

ετών 23

ύψος 1,63 περίπου

τωρινό βάρος 96 κιλά

στόχος 60 κιλά τουλάχιστον

Ελπίζω να τα καταφέρω!!! :)

[SIGPIC][/SIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

χαίρομαι πολύ που αυξανόμαστε! <3

εύχομαι να φτάσουμε όλες στο στόχο μας!

σήμερα 61,8.

πρωί: μπανανούλα, κακάο- γιαουρτάκι - μελάκι

4,5 χλμ περπάτημα

12 - 1,5 κουλούρι θεσσαλονίκη;

15:00

1 πιάτο μακαρόνια με μανιτάρια

1/2 μπούτι κοτόπουλο

1/2 σαλάτα (μεγάλη)

1 κακάο

την πέμπτη ξεκινάω χημική.

κατερίνα συγχαρητήρια για την απώλεια!!!

mckm μπράβο για την αυτοσυγκράτηση, θα το δείς το 58 σίγουραααααα σε λιγάκι!!!ούτε κι εγώ μπορώ να κάνω αποτοξίνωση... και να την κάνω μετά θα πέσω με τα μούτρα στα γλυκά!! ελπίζω να τα καταφέρω με τη Military diet...

2t7wp3.png

Γεια σας!

Κατερίνα, πολύ σκληρή η δίαιτά σου! Μπράβο για την επιμονή και την πειθαρχία, τέλειος ρυθμός που χάνεις κάθε μέρα. Να σε ρωτήσω πόσες θερμίδες σου βγαίνει τη μέρα αυτή η διατροφή; Για να υπολογίσω περίπου και τη δική μου πού να κυμαίνεται. Εμένα για το αυριανό πινακάκι βάλε με στα 67 κιλά! Σ' ευχαριστώ!

Ζοζεφίν, καλώς όρισες! Έχω κι εγώ έναν μπέμπη περίπου στην ηλικία του δικού σου! Αρχές Φεβρουαρίου είναι ο δικός μου. να σου ζήσει!

Καλώς ήρθαν τα καινούρια κορίτσια! Άντε να δούμε το πολυπόθητο 5άρι όλες μας!!!

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

Καλημερα. Εμενα για το πινακακι 69.5

Ηταν η αρχη και εφυγε ευκολα 1 κιλο. Ραντεβου με τη ζυγαρια την αλλη εβδομαδα.

Νομιζω για μενα ειναι ΟΚ αν χανω 500 με 700 την εβδομαδα.

ΑΑΑ τα παιδακια μου εμενα ειναι 9, 5.5 και 2.5. Σιγουρα οταν ειναι μικρουλικα σε θελουνε πιο πολυ. Τα πραγματα γινονται πιο ευκολα μετα τα 3 που ειναι σιγα σιγα πιο ανεξαρτητα. Καθε ηλικια βεβαια εχει τα δικα τους.

Τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους σε όλες τις γοργονες

Διαφημίσεις

καλημέρα, και καλό κουράγιο σε όλες!

πρωινό ζύγισμα με ρούχα: 62,2.

Εχθές το απόγευμα έφαγα μόνο λίγο γιαούρτι - μέλι - κακάο.

σήμερα δε θα περπατήσω γιατί έχω διάβασμα και πρέπει να έχω δυνάμεις.

δεν πειράζει όμως το μενού ΄εχει κοτοπουλάκι (κοτοπουλάκι και τόνο μονίμως τις τελευταίες εβδομάδες :) )

να δούμε θα έχει κανένα αποτέλεσμα η χημική? πάντως στο web την εκθειάζουν γενικά.... ίδωμεν

2t7wp3.png

63 σήμερα κι επίσημα, λοιπόν.

Χθες, όταν γύρισα στο σπίτι πρόλαβα να φάω 1 ντομάτα και λίγα παντζάρια γιατί μετά πήγαμε για ψώνια και καφέ. Το βράδυ λοιπόν πεινούσα σα λύκος κι έφτιαξα μια σαλάτα με ντομάτα, αγγούρι, μαρούλι, τόνος και αβγό κι έφαγα. Μετά έπεσα ξερή για ύπνο. Δεν ήταν ακριβώς αποτοξίνωση, αλλά την είχα ανάγκη την πρωτεΐνη.

Jelly, κάνε τη χημική και πες μας πως θα πάει... Ρώτα όμως και την παιδίατρο για το θηλασμό, ρε συ. Μην και απελευθερώνονται τοξίνες κι ενοχληθεί το μωρό. Αν είναι οκ, μπορεί να την κάνω κι εγώ, αν και το φυστικοβούτυρο με χαλάει λιγουλάκι...

Μαρή αρχηγέ, μαζευτήκαμε πολλές, έχεις πολύ δουλειά με τα πινακάκια.

Καλωσήρθατε και οι νέες!!!!!!!!!! Άντε με το καλό!!!!!!!! Θα το κάψουμε τον Ιούνη στο μπητσόμπαρο λέμεεεεεεεεεεεεε.

.................... 29/3/16....6/4/16...Απώλεια εβδομάδαςβ¦.Συνολική απώλεια

katerina71β¦β¦β¦β¦87,7.....87,0.....-0.7 .....(-5,0)

mkcmβ¦β¦β¦β¦β¦β¦..64,0.....63,0.....-1.0 .....(-5,0)

mpougosβ¦β¦β¦β¦..65,3.....64,2.....-1.1 .....(-1,6)

jellyfishchβ¦β¦β¦β¦.63,0.....61,8.....-1.2 ......(-5,2)

Αρσινόηβ¦β¦β¦β¦β¦.67,5.....67,0......-0.5 .....(-13,5)

Pinelopilarβ¦β¦β¦β¦75,0.....73,1......-1.9......(-1,9)

matriβ¦β¦β¦β¦β¦β¦β¦70,5....69,5.....-1.0 .....(-1,0)

Καλημέρα κόρες,

mkcm μου χαμός θα γίνει στο μπιτσομπαρο!!!!!

Καλώς ήρθατε Jo sephine και Toukitsa, καλή δύναμη και καλές απώλειες!!!

Το πινακάκι μας ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ είναι έτοιμο, και αποκαλύπτει φοβερά πράγματα!!!!!

Την μεγαλύτερη απώλεια έως τώρα την πέτυχε η Πηνελόπη!!!!!!! Έχασε σε μία εβδομάδα 1.900!!!!! Μπράβο Πηνελόπη μου!!!!

Ακολουθεί η Jellyfishch με την επίσης φοβερή απώλεια των 1.200 κιλών!!!!! Καθώς και η mpougos μας με τέλεια απώλεια των 1.100 κιλών !!!!!

Ακολουθούν η mkcm και η matri με απωλεια 1.000 κιλό!!!!!!!!! Μπράβο κορίτσια!!!!!!!

Και κατόπιν ακολουθούμε με την Αρσινόη μας περίπου στο μισό κιλό απώλεια!!!!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13/4/2016

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...