Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Eternity είπε:

Λοιπόν χωρίς πλάκα τώρα, το σεξ μην το υποτιμάς... υπάρχει κοπέλα που είχε κάνει 4 εμβρυομεταφορες με κουλούρα χοριακη και πριν την 5η εμβρυομεταφορα έμεινε μόνη της έγκυος σε ηλικία 42,5 παρακαλώ! Είναι και η τύχη στη μέση. Στο εύχομαι να μη χρειαστείς το γιατρό πάρα μόνο για οδηγίες εγκυμοσύνης! 

Κορίτσια ερώτηση. Είναι κάποια κοπέλα που είναι έγκυος και δουλεύει στο δημόσιο να μου πει τι κάνει με την άδεια?.... τα χω ξεχάσει.... προς το παρόν πήρα 3 ημέρες αναρρωτικη μέχρι να κάνω και τη 2η χοριακη γιατί δε θέλω ακόμη να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη. 

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Καλησπέρα <3

ναι, μεταπτυχιακό κάνω και είμαι στην πτυχιακή! στο πιο ζόρικο κομμάτι δηλάδή

Πηνελόπη στείλε λίγους χοχλιούς, ζήλεψαααα!!

Τα σημερινά μου:

πρωί:

το κλασσικό πλεον: μπανανα γιαούρτι μελι κακαο

5 -6 χλμ περπάτημα

12 η ώρα:

1 κουλούρι θεσσαλονίκης

μεσημερι

1 μερίδα μακαρόνια με μανιτάρια

1 μεγάλη σαλατα

1 κακάο

απόγευμα

1 μεγάλη σαλατα με πληγουρι,κολοκύθι ντομάτα λάχανο μέλι ντομάτα και ξύδι

1 χαμομήλι

πεινάω ελαφρώς αλλά δεν πειράζει..

πίνω νεράκι .

Αρσινόη σωστό αυτό με τις μερίδες!!!κάπως έτσι ανοίγει το στομάχι και δε συμμαζευόμαστε μετά... Εγώ πάντως κορίτσια άρχισα να τρώω με τη σχέση που είχα πριν τον άντρα μου, που βγαίναμε πάρα πολύ έξω για φαγητό!! Θυμάμαι τότε έτρωγα ψιλο με το ζόρι, χωρίς να πεινάω ιδιαίτερα, γιατί πάντα έπαιρνε πάρα πολλά πιάτα.

Ε, ήταν να μη γίνει η αρχή... Έγινα μία λιχούδω με τα όλα μου.

Κακάο και μανούλαμου, καλή αρχή!!!

cacao γεννήσαμε σχεδόν μαζί, το θυμάμαι γιατί ήμουν στο thread για λίγο

Ο μεταβολισμός δεν παίζει μεγάλο ρόλο πιστεύετε δηλαδή?

2t7wp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημέρα και καλωσορίσατε τα νέα κορίτσια!

Jellyfishch καταρχάς καλό κουράγιο με το μεταπτυχιακό!

Ναι κι εγώ με τον άντρα μου ξεκίνησα να παίρνω τα πρώτα κιλάκια!

Βγαίναμε για φαϊ, "Μα φάε αφού δεν έχεις πρόβλημα" κλπ κλπ και κάπως έτσι άρχισα να παίρνω 3 κιλά, δεν πειράζει έλεγα, θα τα χάσω,άλλα 2 κιλά δεν πειράζει θα τα χάσω, στην εγκυμοσύνη έτρωγα σαν να μην υπάρχει αύριο και κάπως έτσι έφτασα εδώ.........

Μια εποχή έδωσα 8 σακκούλες σκουπιδιών ρούχα που φορούσα όταν ήμουν πιο αδύνατη,αλλά που δε μου ταίριαζαν πια έτσι κι αλλιώς, πχ.πολύ κοντές φούστες, σορτσάκια κλπ,γιατί άλλο τα 23 άλλο τα 35!Αλλά έχω κάποια πολύ ωραία ρούχα, από αυτά που όλες είχαμε αγοράσει τις καλές εποχές (ακριβά), τα βλέπω, δε θέλω να τα αποχωριστώ και η αλήθεια είναι ότι ψιλοστεναχωριέμαι και απογοητεύομαι που δε μπορώ πια να ντύνομαι με ό,τι μου αρέσει αλλά με ό,τι μου κάνει και μου κρύβει τα παχάκια!

Γιαυτό τέρμα τα ψέμματα, ας ανασκουμπωθούμε όλες μας γιατί αύριο έρχεται η Κατερίνα με το ζύγι!Αλοίμονό μας!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλωσόρισαν οι νεοφερμένες!!!!!!!!!! Αρχηγέ, έχεις δουλειά πολύ με το πινακάκι σου μάνα μου.

Φυσικά και παίζει ρόλο ο μεταβολισμός, που όμως δεν είναι τίποτε παραπάνω από το bmr μας, το οποίο καθορίζεται από τους παράγοντες ύψος - βάρος, ποσοστό σωματικού λίπους, επίπεδο άσκησης. Αυτό που θέλω να πω είναι, ότι το bmr δεν είναι απλά ένας παράγοντας, αλλά καθορίζεται από συγκεκριμένες παραμέτρους. Έχω π.χ. φίλη που είναι 1,80 και 64 κιλά και πάρα πολύ γυμνασμένη. Ε, αυτή η γυναίκα τρώει 2500 θερμίδες περίπου τη μέρα, αλλά δεν παχαίνει, γιατί τόση ενέργεια χρειάζεται ο οργανισμός της για να συντηρήσει το βάρος της. Εγώ, π.χ. που είμαι στα ίδια κιλά, με 12 πόντους λιγότερους, καθόλου γυμνασμένη και με ελάχιστη έως καθόλου άσκηση για να διατηρήσω το βάρος μου χρειάζομαι 1000 θερμίδες λιγότερες και για να χάσω βάρος ακόμη λιγότερες.

Μια έξυπνη λύση είναι η κατανάλωση τροφών με πολύ λίγες θερμίδες. Εκεί μπορεί να τρως του σκασμού, αλλά οι θερμίδες είναι πολύ λιγότερες απ' ότι χρειάζεσαι. Και επίσης για μένα πολύ καλή δίαιτα ήταν ανέκαθεν η άτκινς. Άλλη φιλοσοφία πίσω από αυτή τη δίαιτα, βέβαια.

Καλημέρα! Συμφωνώ με όλες, το είχα διαβάσει και σε έρευνα κάποτε ότι όταν οι γυναίκες κάνουν σχέση η γυναίκα παχαίνει κι ο άντρας αδυνατίζει. Δηλαδή ο άντρας περιορίζει τα ντελίβερι κι η γυναίκα τα εντάσσει λίγο παραπάνω στη ζωή της!

Κι εμείς με τον άντρα μου πολλές εξόδους προ εγκυμοσύνης σε εστιατόρια κι αυτός πολλά ντελίβερι, αν και δεν βάζει δράμι πάνω του, αλλά όλως περιέργως εγώ άντεχα κι αντιστεκόμουν. Θυμάμαι ότι όταν ήταν να βγούμε βράδυ σε εστιατόριο, μεσημέρι πάντα την έβγαζα με σαλάτα. Τώρα και μόνο που το σκέφτομαι πεινάω! Και δε μιλάω για χρόνια πριν, για πέρσι μιλάω. Οπότε πρέπει να επιστρέψω σ' αυτά. Ο μεταβολισμός είναι σχετικός και αυξάνεται με την άσκηση, δεν είναι κάτι εκ γενετής, εκτός αν παίζουν θέματα θυρεοειδούς. Αν και σίγουρα μετά τα 30 χρειαζόμαστε πολύ λιγότερο φαγητό. Είναι κι αυτό που παίζει το ρόλο του!

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

Βέβαια κορίτσια!Όπως λέω και στη μαμά μου που είναι παχουλή και ισχυρίζεται ότι δεν τρώει τίποτα(...) "Κανένα σώμα δεν έχει χτιστεί τυχαία!"Όλα τα ωραία σώματα θέλουν τον κόπο τους!Εγώ πάντως συναγωνίστριες έχω πάθει το εξής:

Δεν ξέρω αν είμαι λιγόψυχη ή φυγόπονη, αλλά δεν έχω ούτε χρόνο αλλά ούτε και δυνάμεις να γυμναστώ!Παλιά γυμναζόμουν και το ευχαριστιόμουν, τώρα με την κόρη μου που θέλει όλο παιχνίδι, ασχολούμαι όλο με εκείνη και στο τέλος της μέρας είμαι πολύ κουρασμένη!Ελπίζω να είναι μια φάση.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλά, αυτό το κάνει η πεθερά μου, που είναι κοντούλα και αρκετά χοντρούλα και ισχυρίζεται ότι δεν τρώει τίποτα. Στην αρχή νόμιζα ότι μπορεί να έχει κανέναν θυροειδή, τίποτα τέτοιο, αλλά όλες οι εξετάσεις της ήταν καθαρές. Μέχρι που άρχισα σε κάτι διακοπές να παρατηρώ: με τον καφέ καμιά 20αριά κουλουράκια και μπισκοτάκια (κρυφά, όμως), με το φαγητό μισή φραντζόλα ψωμί, το απόγευμα (στα κρυφά) οπωσδήποτε παγωτό ή σοκολάτα ή σιροπιαστό, το βράδυ θα φάει μόνο φρούτα (λέει), αλλά όταν κάτσει στο τραπέζι θα "δοκιμάσει" φαγητό, ψωμί, φέτα, σαλάτα και θα φάει μετά και μισό καρπούζι, 3 - 4 ροδάκινα, 5 - 6 τσαμπιά σταφύλι και καμιά δεκαριά σύκα.... Έχει όμως πείσει τον εαυτό της και το πιστεύει (κι εγώ το πιστεύω ότι το πιστεύει) ότι δεν τρώει τίποτα και ότι τα κιλά απλά μπαίνουν μόνα τους.

Από άσκηση κι εγώ είμαι στο -10. Μόλις ήμουν σε φάση να ξεκινήσω ξανάμεινα έγκυος και τώρα με 2 παιδιά και τις περισσότερες μέρες μόνη μου το βράδυ απλά τα έχω παίξει και τις περισσότερες μέρες ακόμη και μπάνιο κάνω με το ζόρι.

29η ημέρα δίαιτας γιατρού – απώλεια έως τώρα= -5.000

καλημέρα κόρες

σας διαβάζω, κι έχω να σας πω (από την δικιά μου εμπειρία που η κόρη τώρα είναι 10 ετών, τετάρτη δημοτικού) πως μεγαλώνοντας τα παιδάκια σας και πηγαίνοντας δημοτικό θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Κάθε χρόνος που περνάει και καλύτερα, γι αυτό υπομονή κια απολαύστε αυτά τα χρόνια με τα παιδάκια σας μωράκια γιατί δεν θα ξαναρθουν!!!

σήμερα η ζυγαριά μου έδειξε ακριβώς 5 κιλά μείον με 29 μέρες δίαιτας, είμαι πολύ ευχαριστημένη,

κάθε μέρα (αν τηρώ την δίαιτα) δείχνει και 100 ή 200 γραμμαρια πιο κάτω!!!!! από την προηγούμενη, κάποιες φορές και παραπάνω.

Η πείνα μου έχει μειωθεί, δεν μπορώ να φάω πολύ γιατί βαραίνω, γενικά μπορώ και ελέγχω τι τρώω.

Κάποιες φορές ξεφευγω λίγο, αλλά δεν με πειράζει γιατί ξέρω ότι θα επανέλθω.

Είναι αρχή ακόμη βέβαια και ας μη λέω μεγάλα λόγια.

Αλλά νομίζω πως πάμε καλαααα

τα χθεσινά μου

πρωι = 1 ποτηρι γαλα με μια φρυγανια

10.30= 1 τοστ

14.00= 1 γιαουρτακι

18.00=ψητο κοτοπουλο με σαλατα και τρεις φρυγανιες

21.00= ενα γιαουρτακι

παιρνω κια μια πολυβιταμινη για καλο και για κακο που λενε

άσκηση = 30 λεπτα γρηγορο περπατημα, 3 χιλιομετρα περιπου

νερο = 3 λιτρα περιπου

Γράψτε αν θελετε, τα κιλα ας εως αυριο το πρωι για το ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΜΑΣ!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Εγώ κόρες, τήρησα την αποτοξίνωσή μου χθες. Μόνο φρουτάκια, το βράδυ όμως έφαγα μια σοκολατίτσα με στέβια. Μικρό το κακό.

Σήμερα η μέρα έχει λαχανικά. Έχω αγγούρια, ντομάτες, μπρόκολο, λάχανο, μαρούλι, φρέκα κρεμμυδάκια, παντζάρια, καρότα και θα φτιάξω μια σαλατάρα μούρλια...

Αύριο συνδυασμός φρούτων και λαχανικών και από Πέμπτη είδομεν.

Σε ό,τι αφορά το πινακάκι, μπορώ από σήμερα να σου πω, ότι αύριο θα γράψεις σε μένα -1, τουτέστιν 63 κιλά. Αχ, να δω το 5 μπροστά και τι στον κόσμο....

Καλή δύναμη, καλό κουράγιο!!!!!!!!!!!

29η ημέρα δίαιτας γιατρού – απώλεια έως τώρα= -5.000

σήμερα η ζυγαριά μου έδειξε ακριβώς 5 κιλά μείον με 29 μέρες δίαιτας, είμαι πολύ ευχαριστημένη,

Γράψτε αν θελετε, τα κιλα ας εως αυριο το πρωι για το ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΜΑΣ!!!

Μπραβο Κατερινα πολυ καλα. Μαλλον ΑΨΟΓΑ

Αυριο το πρωι θα εχεις τη δικη μου μετρηση. Για μενα βεβαια θα χαρω και μονο με μισο κιλο κατω και να καταφερω αυτο να εχει συνεχεια

Διαφημίσεις

Μπράβο mkcm που μπορείς και κάνεις αποτοξίνωση!Εγώ δεν το έχω καταφέρει ποτέ αυτό με τα φρούτα και τα λαχανικά!Αυτό το προτείνουν ας πούμε για γρήγορη απώλεια κιλών?Πες μας άμα κάνει δουλειά!Πιστεύω το πολύυυυ 10 Μαΐου θα έχεις δει το 5 στη ζυγαριά! Εγώ πάλι εύχομαι να δω το 6 :P !

Κατερίνα αρχηγέ, μπράβο για τα κιλάκια σου!Σκέψου ότι αν συνεχίσεις έτσι μέχρι το καλοκαίρι θα είσαι τουλάχιστον άλλα -8! Τουλάχιστον!

Αύριο θα σου πω και για τα δικά μου!Πιστεύω θα έχω καλά νέα αν και για μένα είναι ακόμα αρχή και είμαι στα εύκολα!

Όσο για τη γοργόνα....Πόσα κιλά την κάνουμε?Πιστεύω να μην είναι κάτω από 55!Είναι όμως και κοντούλα, έχει κάνει και ανόρθωση στήθους και φρυδιών, έχει κάνει και βλεφαροπλαστική στο πόδι χήνας ,βλέπω και λίγο υαλουρονικό στα χείλη για να μη μιλήσω για τη λιποαναρρόφηση στα μπουτάκια (ούτε για την τρέσσα)!Αν τα κάνουμε εμείς όλα αυτά, όχι καβούρια θα μας κολλάνε και ο Τζωρτζ Κλούνει θα έρθει να μου κάνει εξομολόγηση!:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμένα τέλη Μαΐου γίνεται 3!Όσο για χοροπηδητό, άσε, η χαρά της είναι να βάζω τα live της Pink στο youtube στην τηλεόραση και να χοροπηδάμε πάνω κάτω!

Άντε Matri,κουράγιο θα τα καταφέρουμε! Εσένα πόσο μας είπες ότι είναι?:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...