Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Με το καλό η αυχιενικη ! Εκανες πάλι για κύτταρο μεγαλοιο; Τα συμπτώματα Πνε και ερχονται

εγω είχα πολλές ζαλάδες και εμετούς 12+1 μέρα σταμάτησαν ως δια μαγείας !!!

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Ασε και εμενα τι κυκλοφορει σπιτι δεν λεγεται!!! Και ο αντρας μου λαμπαδα. Να παραγγειλουμε πιτα μου λεει χτες.

σε τετοιες περιπτώσεις, όταν παραγγελνουμε δηλαδή ο γιατρός μου είπε 2 καλαμακια κοτοπουλο με μια φετα ψωμακι και σαλατα.

Ξέρω είναι δύσκολο να τρώνε οι άλλοι πιτόγυρα, αλλά θα ανταμειφθείς σίγουρα!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Κοίτα, κι εγώ όταν ήμουν 50 κιλά άνετα έτρωγα κλάμπ μια μέρα, πρόσεχα μετά τις επόμενες 2 - 3 και όλα καλά. Όταν δηλαδή έχεις φτάσει στα κιλά που θες η συντήρηση είναι πολύ εύκολη. Παραγγέλναμε σουβλάκια, οι κοπέλες έπαιρναν 1, εγώ 2 και μου έλεγαν "που το βάζεις τόσο φαΐ". Το θέμα όμως ήταν ότι τότε δεν τα έτρωγα κάθε μέρα τα 2 σουβλάκια, αλλά κάθε 15 μέρες, άντε 1 φορά την εβδομάδα...

άρα δεν έτρωγες πολύ,

δηλαδή η ερώτηση "που το βάζεις τοσο φαι",

δεν ισχύει,

αφού δεν έτρωγες το ίδιο τις άλλες μέρες.

Επομένως όλα είναι απλά μαθηματικά, δηλαδή όταν καίμε περισσότερες θερμίδες από όσες τρώμε, τότε χάνουμε κιλά, και το αντίστροφο.

Με μία μικρή βοήθεια βέβαια και από την ποιότητα της τροφής (π.χ. ψητό όχι τηγανητό, κοτόπουλο όχι χοιρινο κτλ).

1527894gvxcsdbcpz.gif

Ναι βρε κορίτσια αλλά έχει μεγάλη σημασία και η ηλικία!Για παράδειγμα όταν ήμουν φοιτήτρια,εκτός του ότι έτρωγα λιγότερο, δεν είχα αυτοκίνητο και περπατούσα χιλιόμετρα ολόκληρα!Επίσης είχα χρόνο για γυμναστήριο, πήγαινα σε club, ήμουν όρθια (...) και το κυριότερο δεν είχα τίποτα στο ψυγείο μου για να μη μπαίνω σε πειρασμό!Κάπως έτσι είχα φτάσει κι εγώ 53 κιλάκια!Τώρα όμως που σε λίγο κλείνω τα 35 και κάνω μια καθιστική δουλειά και έχω οικογένεια είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα...!'Ομως αυτό δεν είναι δικαιολογία γιατί άλλες μαμάδες τα καταφέρνουν οπότε λογικά μπορώ κι εγώ (κι εμείς)....

Φιλάκια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι, δεν έτρωγα πολύ, όμως οι άλλες δε με έβλεπαν όλη την προηγούμενη εβδομάδα και απορούσαν. Έτσι εξηγείται και με την ξαδέρφη και το κλάμπ, εκτός βέβαια, αν καίει καθημερινά 2000 θερμίδες στο γυμναστήριο, έτσι... Το έβαλα το παράδειγμα για να μη ζηλεύει η jellyfish που η ξαδέρφη τρώει ό,τι θέλει και δεν παχαίνει...

Ναι, δεν έτρωγα πολύ, όμως οι άλλες δε με έβλεπαν όλη την προηγούμενη εβδομάδα και απορούσαν. Έτσι εξηγείται και με την ξαδέρφη και το κλάμπ, εκτός βέβαια, αν καίει καθημερινά 2000 θερμίδες στο γυμναστήριο, έτσι... Το έβαλα το παράδειγμα για να μη ζηλεύει η jellyfish που η ξαδέρφη τρώει ό,τι θέλει και δεν παχαίνει...

γι αυτό το λόγο το αναφέρω, (όχι για την jelly προσωπικά, για όλες μας)

Έμεσα αυτό μας λέει και η Πηνελόπη, ότι όταν ήταν νεότερη ήταν μεν 50 κιλά, αλλά αυτό οφειλόταν καθαρά στον τρόπο ζωής της (περισσότερη άσκηση/κίνηση, λιγότερο φαγητό).

Άρα, συμπεραίνουμε πως δεν υπάρχουν άνθρωποι που να τρώνε ό,τι και όσο θέλουν και να μην παχαίνουν?

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Ε, ναι ρε παιδιά. Όλα είναι μαθηματικά. 7000 θερμίδες αντιστοιχούν σε 1 κιλό. Αν φας 7000 θερμίδες περισσότερες από όσες καις, τότε θα πάρεις 1 κιλό. Αν οι θερμίδες που θα φας αποτελούνται από λίπος, το 1 κιλό θα είναι 1 κιλό σωματικού λίπους. Επίσης, όσο περισσότερη μυική μάζα έχει ένας άνθρωπος, τόσο μεγαλύτερο BMR (basal metabolic rate) έχει, όσο περισσότερη σωματική άσκηση έχει, τόσο μεγαλύτερη ανάγκη σε θερμίδες έχει. Απλά μαθηματικά. Δε γίνεται να τρώει ένας άνθρωπος 50 κιλών να τρώει 2000 θερμίδες τη μέρα και να μην παχαίνει.

Ενδεικτικά, γυναίκα, 30 ετών, 50κιλά και ύψος 1,68 χρειάζεται για να διατηρήσει το βάρος της:

χωρίς άσκηση: 1556 θερμίδες τη μέρα

μέτρια άσκηση: 1783 θερμίδες τη μέρα

καθημερινή άσκηση: 2236 θερμίδες τη μέρα

Αντίστοιχα, για να χάσεις 1 κιλό πρέπει να κάψεις επιπλέον 7000 θερμίδες ή να στερηθείς 7000 θερμίδες.

Ε, ναι ρε παιδιά. Όλα είναι μαθηματικά. 7000 θερμίδες αντιστοιχούν σε 1 κιλό. Αν φας 7000 θερμίδες περισσότερες από όσες καις, τότε θα πάρεις 1 κιλό. Αν οι θερμίδες που θα φας αποτελούνται από λίπος, το 1 κιλό θα είναι 1 κιλό σωματικού λίπους. Επίσης, όσο περισσότερη μυική μάζα έχει ένας άνθρωπος, τόσο μεγαλύτερο BMR (basal metabolic rate) έχει, όσο περισσότερη σωματική άσκηση έχει, τόσο μεγαλύτερη ανάγκη σε θερμίδες έχει. Απλά μαθηματικά. Δε γίνεται να τρώει ένας άνθρωπος 50 κιλών να τρώει 2000 θερμίδες τη μέρα και να μην παχαίνει.

Ενδεικτικά, γυναίκα, 30 ετών, 50κιλά και ύψος 1,68 χρειάζεται για να διατηρήσει το βάρος της:

χωρίς άσκηση: 1556 θερμίδες τη μέρα

μέτρια άσκηση: 1783 θερμίδες τη μέρα

καθημερινή άσκηση: 2236 θερμίδες τη μέρα

Αντίστοιχα, για να χάσεις 1 κιλό πρέπει να κάψεις επιπλέον 7000 θερμίδες ή να στερηθείς 7000 θερμίδες.

Κορίτσια, να πω και κάτι άλλο:

Πεινάααααααααω!

Πηνελόπη σύμφωνα και με την ανάλυση που μας παράθεσε η mkcm μας, για να πεινάς σημαίνει ότι έχεις φάει λιγότερες θερμίδες από αυτές που χρειάζεσαι για να διατηρήσεις το βάρος σου, άρα είσαι σε καλό δρομοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!

(ο γιατρός μου είχε πει ότι τις πρώτες 10 μέρες θα πεινάω μετά θα συνηθίσω κι έτσι κι έγινε).

τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς κόρες!!!

433968jqv5rdp8m9.gif

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλημέρα! Μες στο σκ αντιστάθηκα σε πολλούς πειρασμούς, κρέπες αλμυρές, γλυκές, πίτσες, παγωτά, μόνο σε μισό κομμάτι καρυδόπιτα ενέδωσα! Κι είμαι ικανοποιημένη!

Αύριο έχουμε ραντεβού με τη ζυγαριά!

Τα κιλά αυτά 55 και 1.67 είναι όπως ήμουν κι εγώ προ εγκυμοσύνης, θα μ' άρεσαν 57 με αυτό το ύψος γιατί ήμουν αρκετά αδύνατη έτσι. Αλλά γενικώς στο πολύ αδύνατο έχω συνηθίσει να είμαι και έτσι μ' αρέσει. Όλα είναι θέμα ποσοτήτων που συνηθίζουμε τον οργανισμό μας, αυτό πιστεύω εγώ. Με τα πιάτα που υπάρχουν και τα φαγητά έξω ξεφεύγουμε στις ποσότητες. Οι πραγματικές ποσότητες που χρειαζόμαστε μπαίνουν σε μικρό πιατάκι δυστυχώς και σήμερα έχουμε ξεφύγει με τις μεριδάρες των εστιατορίων ή τις πιατελάρες για πιάτα που μπορεί να έχουμε σπίτι. Α, προ εγκυμοσύνης λοιπόν εγώ είχα συνηθίσει, επειδή δούλευα και πολλές ώρες, για βράδυ μια μεγάλη σαλάτα μόνο, ε με αυτό το φαΐ ποτέ δεν πάχαινα ό,τι και να έτρωγα μες στη μέρα -και έτρωγα και μεγάλο πρωινό και μεσημεριανό υγιεινό αλλά μεγάλο. Είχα πάντα στη δουλειά σαλατικά και ξεχνιόμουν και με τη δουλειά και δεν έτρωγα. Τώρα μες στο σπίτι με την εγκυμοσύνη όλο τσιμπολογούσα, ακόμα και αν ήταν υγιεινά. Γι' αυτό πρέπει να επιστρέψω στις παλιές μου συνήθειες!

Jellyfishch, θα πάρω κι εγώ τέτοιο τσάι, έχει πολύ σίδηρο και κάνει καλό! Έχεις και κήπο, ε; Τυχερούλα!

Λοιπόν, για σήμερα εγώ έχω φάει ως τώρα:

πρωινό

τοστ με γαλοπούλα, τυρί, μαρούλι + 1 τσάι earl grey σκέτο

1 εσπρέσσο φρέντο σκέτο ντεκαφ

μεσημεριανό

5 λαχανοντολμάδες, φέτα και μια φέτα ψωμί άσπρο

απόγευμα θα φάω

1 σανγκουίνι μικρό

βράδυ

1 κουταλιά σούπας βρώμη σε νερό με μισή μπανάνα και κανέλα

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

Εντάξει.Έτσι που μου το εξήγησες Κατερίνα νομίζω κάτι γίνεται.

Σήμερα θα φάω κάτι πεντανόστιμο και θα έλεγα διαιτητικό:

Χοχλιούς με σπανάκι! Α!Ξέχασα να πω ότι σας γράφω από την Κρήτη!

Ναι λοιπόν,κοκκινιστούς, εγώ θα φάω μόνο λίγους χοχλιούς με πολύ σπανάκι και οι πατατούλες θα πάνε για τους υπόλοιπους!

Καλή μας όρεξη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

καλησπέρα κ απο εμένα !!

Μανουλα κ εγω με 2 αγορακια κ παραπανισια κιλα !

67 κιλα με υψος 1.70. Ειμαι σε διαιτα εδω κ δυο μηνες με ενα διαλειμα με αρκετες παρασπονδιες κ εχω χασει 4 κιλα.Αν δεν ειχα κανει τις χαζομαρες σιγουρα θα ειχα χασει ακομα δυο αλλα τωρα εγινε.

Για να δουμε βρε κοριτσια πως θα παμε ! Παμε δυναμικα τον Απριλιο κ θα τα καταφερουμε !!!

καλησπέρα κ απο εμένα !!

Μανουλα κ εγω με 2 αγορακια κ παραπανισια κιλα !

67 κιλα με υψος 1.70. Ειμαι σε διαιτα εδω κ δυο μηνες με ενα διαλειμα με αρκετες παρασπονδιες κ εχω χασει 4 κιλα.Αν δεν ειχα κανει τις χαζομαρες σιγουρα θα ειχα χασει ακομα δυο αλλα τωρα εγινε.

Για να δουμε βρε κοριτσια πως θα παμε ! Παμε δυναμικα τον Απριλιο κ θα τα καταφερουμε !!!

καλώς την!! καλή δύναμη και καλή επιτυχία κοπέλα μου!!!

1015212kumffurhig.gif

1527894gvxcsdbcpz.gif

............Με τα πιάτα που υπάρχουν και τα φαγητά έξω ξεφεύγουμε στις ποσότητες. Οι πραγματικές ποσότητες που χρειαζόμαστε μπαίνουν σε μικρό πιατάκι δυστυχώς και σήμερα έχουμε ξεφύγει με τις μεριδάρες των εστιατορίων ή τις πιατελάρες για πιάτα που μπορεί να έχουμε σπίτι. Α, προ εγκυμοσύνης λοιπόν εγώ είχα συνηθίσει, επειδή δούλευα και πολλές ώρες, για βράδυ μια μεγάλη σαλάτα μόνο, ε με αυτό το φαΐ ποτέ δεν πάχαινα ό,τι και να έτρωγα μες στη μέρα -και έτρωγα και μεγάλο πρωινό και μεσημεριανό υγιεινό αλλά μεγάλο. Είχα πάντα στη δουλειά σαλατικά και ξεχνιόμουν και με τη δουλειά και δεν έτρωγα. Τώρα μες στο σπίτι με την εγκυμοσύνη όλο τσιμπολογούσα, ακόμα και αν ήταν υγιεινά. Γι' αυτό πρέπει να επιστρέψω στις παλιές μου συνήθειες!

....................

ναι έχεις δίκιο, αυτό έλεγε και η mkcm

1527894gvxcsdbcpz.gif

J....................Έτσι να φορτσάρεις εσύ, να παρασύρεις κι εμάς, να φορέσουμε και κάνα κοντό φόρεμα της προκοπής!Είναι και στη μόδα αυτά τα κοντά μπλουζάκια, για όνομα πια που νομίζουν ότι απευθύνονται?

Και πέρσι που πρωτοβγήκαν, είπα ok, είναι για εφηβικά σώματα αυτά!Έλα μου όμως που βγήκαν και κάτι μαμάδες και δεν είχα μετά δικαιολογία!Γκρρρρρρ!Για αυτό ο Απρίλιος μήνας θα είναι καταλύτης!

χαχααχαχαχαχα τώρα το είδα αυτό!!!!!

1564622ky1i69vevo.gif[/url

κάπου διάβασα ότι φέτος θα είναι τα κορμάκια μόδα, αν ισχύει αυτό, μας συμφέρει καλύτερα

1527894gvxcsdbcpz.gif

Εγω το εχω παρει πατριωτικά και αντέχω,τηρώ το προγραμμα φρουτα,σαλάτα,οχι γλυκα και γενικα τρωω φαγητα οτι εχω σπιτθ αυριο θα δω νουμερο ζυγαριάς,παντως ενω εχασα γιατι το βλεπω η κοιλια παραμένει βρε παιδι μου!!δεν ειμαι να βγαίνω σε παραλια ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...