Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Καλησπέρα κορίτσι μου! Επειδή είμαι και εγώ νεοδιοριζομενη δημόσια υπάλληλος μήπως ξέρεις την διαδικασία για να πάρω την άδεια επαπειλούμενης;

Πολύ όμορφο που πάνε καλά τα μωράκια σου! Να είναι όλα καλά και στην αυχενική εύχομαι 🥰🥰

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημέρα κι από μένα!

Αυτό το σαββατοκύριακο ήταν κάπως καλούτσικο θα έλεγα, έκανα λίγες ατασθαλίες, αλλά και πάλι, έχασα άλλα 200 γραμ (73.3)!(Σε άλλες περιπτώσεις έπαιρνα πολύ παραπάνω!)Οπότε τώρα προσπαθώ ξανά μέσα στην εβδομάδα και πιστεύω ότι την Τετάρτη που έχουμε ζύγι θα είμαι κάτω από 73!Αχ ωραία!Μακάρι να συνεχίσει έτσι να χάνω 1 χαριτωμένο κιλάκι κάθε εβδομάδα!Τα λέμε και αργότερα!

Καλή εβδομάδα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άργησα, αλλά μπήκα. Περί ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΣ, πειράζει που εγώ γουστάρω Βουλίτσα;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!! Με χίλια όμως.

Για την ξανθούμπα: μάλλον γύρω στο 1,65 μου κάνει με βάρος 50 κιλά.

Η Μαρίνα στο ίδια ύψος και περίπου 60 κιλά.

Εγώ θέλω να γίνω σαν την παλιά Βασούλα. Ακόμη προσπαθώ να βρω τρόπο να πάρω μπόι 12cm. Λέτε να ρίξω τα κιλά μου σε μπόι;;;;;;:-P

Σ/Κ καλούτσικο. Όχι τρομερή διατροφή, καθώς ήμασταν φουλ στα πάρτυ και στα γεννέθλια, αλλά συγκρατημένα σε γενικές γραμμές. Παραμένω στα ίδια :-(.

23η ημέρα δίαιτας γιατρού – απώλεια έως τώρα= -4.900

καλημέρα κόρες,

καλή εβδομάδα

ατασθαλείες στο φαγητό έκανα το ΣΚ αλλά λίγες ευτυχώς αλλά δεν περπάτησα και πολύ το ήθελα,

αλλά δυστυχώς δεν βόλεψε καθόλου.

matri μου, οντως αξίζει με χίλια να κρατήσεις αντιστάσεις και το ΣΚ!!!! μπράβο που περιόρισες το τσιμπολόγημα!!!

πηνελόπη μου σε βλέπω αστέεεριιιιιιιι

jelly μου, λίγο τρως καλέ που το είδες το πολύ? αυτή η ξαδερφούλα σου που είναι 50 κιλά κι έτρωγε κλαμπ σαντουιτς πόσο χρονών είναι?

αρσινόη μου σε βλέπω αστεεριιιι κι εσένα !!!!!!!!!!!!!

mpougos μου, κι εγώ τώρα τελευτάιια κάθε μέρα ζυγίζομαι και μετριέμαι αλλά δεν τα λαμβάνω όλα υπόψη, παίζει μεγάλο ρόλο η τουαλέτα και τι ώρα έφαγες το βράδι κ.τ.λ.

mkcm μου Βουλίτσααααααα? χαχαχα. Αφού κρατήθηκες ΣΚ πάλι καλά. Αντε κάνε ένα καλό ντου (από αυτά τα ωραία τα δικά σου, ξέρεις εσύ) να χάσεις μία τεσσάρα ακόμη!!!!

Κόρες εμένα η ξανθιά μου φαίνεται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΤΗ!!!!!! Κι εγώ την κάνω γύρω στα 50-52 με 1.65. Δηλαδή πιστεύω θα ήταν ομορφότερη αν είχε 5 κιλά παραπάνω, αν ήταν δηλαδή 55-57 κιλά.

Μου αρέσει η σικάτη Μαρίνα, πολύ καλή με τα κιλά της. άντε να ήθελε ένα-δύο κιλά πιο κάτω, όχι παραπάνω.

1527894gvxcsdbcpz.gif

καλημερα!!

Καλη δύναμη κορίτσια ΚΑΙ σημερα!!

Παμε δυνατά!

Όπως καταλαβαίνετε πήρα τα πάνω μου.... 61,9 με έδειξε, πάνω που ήμουν έτοιμη να αρχίσω τη χημική!!

Σήμερα το πρόγραμμα έχει περπάτημα και πολυυυυυυυ διάβασμα μετά...

mkcm αν το χεις στο μυαλό σου, πιστεύω και να βγεις έξω πάλι συγκρατείσαι!!!!! Θυμάμαι όταν δεν έκανα δίαιτα, και είχα φτάσει στον τότε στόχο μου (58) έτρωγα μέχρι να με πονέσει η κοιλιά μου!! (ελεος κι εγώ)

Αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσω ότι δεν είναι ο ιδιος ο μεταβολισμός μου πλέον, και δεν μπορώ να τρώω σαν να μην υπάρχει αύριο...

Πηνελόπη σούπερ!!!!!

Αρσινόη, Κατερίνα Καλημέρα !!!

2t7wp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα στα κορίτσια που κάνουν δίαιτα. Επιστρέφω δρυμιτερη(λέμε τωρα) και ξεκινάω σήμερα σιγά σιγά να προσέχω και από βδομαδα δίαιτα κανονικά. Δε ζυγίζοντας γτ δε θέλω να πάθω καταθλιψη:lol::lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Λοιπόν, σήμερα είμαι σε εξαιρετικό μουντ δίαιτας και έχω βάλει στόχο τα 5 κιλά τον Απρίλη (μη βαράτε είμαι από αυτές που χάνουν πάρα πολύ εύκολα. Για μένα τα 7 κιλά σε ένα μήνα απαιτούν μοναχά τον εξής όρο: καμία παρασπονδία. Eat clean).

Οι πρώτες 3 μέρες θα είναι μέρες αποτοξίνωσης. Το χρειάζομαι γιατί έπεσαν πολλά κρέατα, λίπη και γλυκά τον προηγούμενο μήνα. Οπότε ΔΕ: φρούτα μόνο, ΤΡ: λαχανικά μόνο, ΤΕ: φρούτα και λαχανικά.

Αρσινόη κι εγώ το ίδιο παθαίνω... καθε πρωί!!! χιχι

από την απογοήτευσή μου έφαγα μια γκοφρέτα (μεγάλη) και ήπια μια μπύρα γιατί βγήκα και η ζυγαριά έδειξε μισό κιλό πάνω!!!

μακαρι να ξεκολίσειιιιιι αντε να δούμε!!

Αρσινοη μου το τσάι τριαντάφυλλο είναι από μια τριανταφυλλιά που έχουμε στον κήπο μας, και είναι αυτό που γίνεται κόκκινο!! έχει πολύ ωραία γεύση όντως!!

αυτο το κανω και εγω αλλα ξερεις ειναι λαθος τακτικη, ειναι σα να σαμποταρουμε τον εαυτο μας.

Μπραβο για τα αφεψηματα

Εγω βρε παιδι μου εχω τον αντρα μου,τρωει τα παντα,γλυκα μερσεντές να δεις και γραμμάριο δεν παιρνει!!ο πειρασμός μεσα στο σπιτι μου!

Ασε και εμενα τι κυκλοφορει σπιτι δεν λεγεται!!! Και ο αντρας μου λαμπαδα. Να παραγγειλουμε πιτα μου λεει χτες.

Διαφημίσεις

Κατερίνα μου 28 είναι (χωρίς παιδιά βέβαια)!!!

είναι το σκαρί της έτσι, και ο πατέρας της κλαράκι είναι!

Είναι τυχερή, μακάρι να ήμασταν όλες έτσι:P!

έλα μου ντε!!!

πως γίνεται ρε κόρες αυτό?

θερμιδικά δηλαδή να παίρνεις παραπάνω, και να μην παχαίνεις?

1527894gvxcsdbcpz.gif

Λοιπόν, σήμερα είμαι σε εξαιρετικό μουντ δίαιτας και έχω βάλει στόχο τα 5 κιλά τον Απρίλη (μη βαράτε είμαι από αυτές που χάνουν πάρα πολύ εύκολα. Για μένα τα 7 κιλά σε ένα μήνα απαιτούν μοναχά τον εξής όρο: καμία παρασπονδία. Eat clean).

Οι πρώτες 3 μέρες θα είναι μέρες αποτοξίνωσης. Το χρειάζομαι γιατί έπεσαν πολλά κρέατα, λίπη και γλυκά τον προηγούμενο μήνα. Οπότε ΔΕ: φρούτα μόνο, ΤΡ: λαχανικά μόνο, ΤΕ: φρούτα και λαχανικά.

εισαι τυχερη !! να φυγουν να φυγουν ΞΟΥ ΞΟΥ

Καλημέρα στα κορίτσια που κάνουν δίαιτα. Επιστρέφω δρυμιτερη(λέμε τωρα) και ξεκινάω σήμερα σιγά σιγά να προσέχω και από βδομαδα δίαιτα κανονικά. Δε ζυγίζοντας γτ δε θέλω να πάθω καταθλιψη:lol::lol:

καλή αρχή και καλή δύναμη!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Κοίτα, κι εγώ όταν ήμουν 50 κιλά άνετα έτρωγα κλάμπ μια μέρα, πρόσεχα μετά τις επόμενες 2 - 3 και όλα καλά. Όταν δηλαδή έχεις φτάσει στα κιλά που θες η συντήρηση είναι πολύ εύκολη. Παραγγέλναμε σουβλάκια, οι κοπέλες έπαιρναν 1, εγώ 2 και μου έλεγαν "που το βάζεις τόσο φαΐ". Το θέμα όμως ήταν ότι τότε δεν τα έτρωγα κάθε μέρα τα 2 σουβλάκια, αλλά κάθε 15 μέρες, άντε 1 φορά την εβδομάδα...

Jellyfish αυτό με την γκοφρέτα το έκανα κι εγώ!

Έλεγα:Αφού τώρα τα θαλάσσωσα,ας τα χαλάσω τώρα και ας φάω σαν να μην υπάρχει αύριο και από..... αύριο καλή διατροφή ξανάααα...Τι διάβασμα έχεις?Μεταπτυχιακό κάνεις?

Mpougos και Matri, από λιχουδιές το σπίτι είναι γεμάτο!

Κι εγώ να μην παίρνω, έχω τον αντρούλη μου (μέσα στο σπίτι) και τη μανούλα μου (κάτω από το σπίτι, στο ισόγειο).....

Πάντως με την ομάδα τώρα νιώθω πιο υπεύθυνα, δε θέλω να γίνω ρεζίλι πανελλαδικώς!

Κατερίνα, ευχαριστώ για τη στήριξη!Να δούμε τι θα γίνει και με το πινακάκι σου...Θέλω πολύ να γράψει κάτω από 73!

Cacao, καλωσόρισες!Ήσουν και παλιά στο forum?Πόσα κιλάκια θέλεις να χάσεις?

Mkcm, μπράβο!Έτσι να φορτσάρεις εσύ, να παρασύρεις κι εμάς, να φορέσουμε και κάνα κοντό φόρεμα της προκοπής!Είναι και στη μόδα αυτά τα κοντά μπλουζάκια, για όνομα πια που νομίζουν ότι απευθύνονται?

Και πέρσι που πρωτοβγήκαν, είπα ok, είναι για εφηβικά σώματα αυτά!Έλα μου όμως που βγήκαν και κάτι μαμάδες και δεν είχα μετά δικαιολογία!Γκρρρρρρ!Για αυτό ο Απρίλιος μήνας θα είναι καταλύτης!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...