Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Καλησπέρα κορίτσι μου! Επειδή είμαι και εγώ νεοδιοριζομενη δημόσια υπάλληλος μήπως ξέρεις την διαδικασία για να πάρω την άδεια επαπειλούμενης;

Πολύ όμορφο που πάνε καλά τα μωράκια σου! Να είναι όλα καλά και στην αυχενική εύχομαι 🥰🥰

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Καλή Πρωταπριλιά!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρνητικό βγήκε το τεστ, αρνητικό πρόσημο θα έχουν και οι διαφοροποιήσεις στα κιλά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ααααααααα!Μας ήρθε από εκεί που δεν το περιμέναμε!Δεν πειράζει, αδυνατίζεις, παίρνεις σβάρνα τα μπιτσόμπαρα που λέγαμε και τον Οκτώβριο πας για το 3ο!

Φιλάκια! (Μόλις έχασες την ευκαιρία να σου λέμε μπράβο που πήρες κιλάκια!)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Λουλουδάκια από μένα για την εως τώρα απώλεια που είχες!!!

Μπράβο Πηνελόπη μου.

Και μένα με βγάζει εκτός προγράμματος το ΣΚ. Θέλει πείσμα μεγάλο, και όπλα: προσοχή, οργάνωση νερό, και κυρίως λίγους υδατάνθρακες.

Άγιος Απρίλιος!!! Χαχαχαα

Αν καταφέρεις τον Απρίλιο να πέσεις από τα 70 θα είσαι αστέρι!!!!

Ναι Κατερινάκι, τον τελευταίο καιρό όλο έτσι κάνω, φτάνω πχ τα 73 και λέω αχ ωραία, μέσα στο μήνα θα πάω κάτω από 70, αλλά μετά ξαναπαίρνω και πάλι απογοητεύομαι και φτου κι από την αρχή...

Πάντως με την ομάδα τώρα νιώθω πιο ωραία γιατί υπάρχει αλληλοστήριξη αλλά και πινακο-έλεγχος!

Υπόσχομαι να προσπαθήσω να τα καταφέρω!Έχω δει και κάτι ωραία φορέματα ρε γμτ...........

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λουλουδάκια από μένα για την εως τώρα απώλεια που είχες!!!

Μπράβο Πηνελόπη μου.

Και μένα με βγάζει εκτός προγράμματος το ΣΚ. Θέλει πείσμα μεγάλο, και όπλα: προσοχή, οργάνωση νερό, και κυρίως λίγους υδατάνθρακες.

Άγιος Απρίλιος!!! Χαχαχαα

Αν καταφέρεις τον Απρίλιο να πέσεις από τα 70 θα είσαι αστέρι!!!!

Ναι Κατερινάκι, τον τελευταίο καιρό όλο έτσι κάνω, φτάνω πχ τα 73 και λέω αχ ωραία, μέσα στο μήνα θα πάω κάτω από 70, αλλά μετά ξαναπαίρνω και πάλι απογοητεύομαι και φτου κι από την αρχή...

Πάντως με την ομάδα τώρα νιώθω πιο ωραία γιατί υπάρχει αλληλοστήριξη αλλά και πινακο-έλεγχος!

Υπόσχομαι να προσπαθήσω να τα καταφέρω!Έχω δει και κάτι ωραία φορέματα ρε γμτ...........

Πηνελόπη μου έτσι ακριβώς έκανα κι εγώ κια κοίτα τα κιλά που έφτασα!!!

αδυνατούσα την άνοιξη έως το καλοκαίρι, κι από Σεπτέμβρη και μετά, τα ξανάπερνα, συν έξτρα κιλά κάθε φορά.

Πρόσεξε Πηνελόπη μου παααααρα πολυυυυυ

βάλε τα δυνατά σου!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Ναι, σιγά μη γίνω κορμάρα για να ξαναματαγίνω φακλάνα. Απαπαπαπα. Αφότου αδυνατίσω 3 - 3 θα τα φοράει τα προφυλακτικά ο σύζυξ μην και έχουμε κανένα ατύχημα.

url=http://www.glitter-graphics.com]1159377rb11ojni35.gif[/url]

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Κόρες μαζωχτείτε έχω ερώτηση:

- Η κοπέλα από το νεαρό ζευγάρι στο σιριαλ ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ πόσα κιλά και ύψος να έχει?

- Η Μαρίνα από το μεσαίο ζευγάρι πόσα κιλά και ύψος να έχει?

Σας αρέσει η Μαρίνα ή η άλλη? Δηλαδή, ποια κοιτάτε και λέτε: "να σαν αυτή θελω να γίνω"?

1527894gvxcsdbcpz.gif

Μκσμ, xaxaxaxa!

Κατερίνα, εμένα μ' αρέσει απ' το νεαρό ζευγάρι! Tην κάνω 1.75 και 60 κιλά περίπου. Η Μαρίνα μια χαρά είναι για την ηλικία της κι αυτή, νομίζω την κάνω 1.60 και 50 κιλά. Αν και δεν συγκρίνονται νομίζω γιατί για την ηλικία της η κάθε μια είναι μια χαρά!

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

Μκσμ, xaxaxaxa!

Κατερίνα, εμένα μ' αρέσει απ' το νεαρό ζευγάρι! Tην κάνω 1.75 και 60 κιλά περίπου. Η Μαρίνα μια χαρά είναι για την ηλικία της κι αυτή, νομίζω την κάνω 1.60 και 50 κιλά. Αν και δεν συγκρίνονται νομίζω γιατί για την ηλικία της η κάθε μια είναι μια χαρά!

Αρσινόη 1.75 η νεαρή? Μήπως λες για την Βάσω την μελαχρινή μου έπαιζε παλιά στη Μουρμούρα?

Η νεαρή τώρα είναι μία ξανθιά, που υποτίθεται είναι έγκυος. Μου φαίνεται πολύ για 1.75 για αυτο το λέω.

1527894gvxcsdbcpz.gif

καλημέρααααα <3

mckm πολύ καλό, εγώ ψάρωσα όσο το διάβαζα !!! χαχα..

Κατερίνα μου η κοπέλα από το νέο ζευγάρι είναι πολύ εντυπωσιακή, αλλά νομίζω ότι πιο πολύ στο ύψος και το σωματότυπο της οφείλεται αυτό!

Η άλλη γυναίκα είναι πολύ καλή για την ηλικία και το ύψος της... πιο "καθημερινή" θα έλεγα...Νομίζω ότι σα στόχο αυτή θα επέλεγα γιατί η νέα κοπέλα μουνθυμίζει πιο πολύ φοιτήτρια....!!!!!μάλιστα, βλέποντάς την έχω πει κι εγώ "μακάρι να είμαι έτσι περιποιημένη και καλοδιατηρημένη όπως αυτή", ενώ η άλλη κοπέλα είναι απλά εντυπωσιακή....

Σήμερα :

4 χλμ περπάτημα

3 κουταλιές γιαούρτι με 1 κουταλιά της σούπας μέλι, και 1 κουταλιά της σούπας κακάο

1/2 κουλούρι

1 πιάτο ρεβύθια σούπα

1 σαλάτα σπανάκι μαρούλι λάχανο

1 κακάο

και η γουρουνιά μου:

]1 σοκοφρετάκι με λευτή σοκολάτα (από τα μικρά, μια μπουκιά ήταν στην κυριολεξία)

5 καραμέλες (ζελεδάκια και κανονικές)

έπεσα για έναν υπνάκο το μεσημέρι και όταν ξύπνησα είχα τρομερή υπογλυκαιμεία... τι θα κάνω με την τρέλα μου με τα γλυκά δεν ξέρω!!!

Πηνελόπη, κι εγώ το σκέφτηκα αυγό με την αντιστροφή του δείπνου με το μεσημεριανό, αλλά μετά σκέφτηκα ότι είναι χημική, και δεν ξέρω αν κάνει να το κάνω αυτό... λέω να την ακολουθήσω κατά γράμμα, αν και θα ζοριστώ ιδιαιτερως.. Μάλλον σήμερα θα πάρω τα υλικά .

2t7wp3.png

Kαλημέρα!

Κατερίνα, μπορεί να έχεις δίκιο και να λέω πολύ! Πάντως κι εμένα ο σωματότυπός της μ' αρέσει, δε μ' αρέσει στο πρόσωπο τόσο πολύ. Αλλά σα σύνολο καλή! Πάντως σώμα τέλειο για μένα.

Jellyfisch, λατρεύεις το κακάο, ε; Με γάλα το φτιάχνεις ή με νερό; Θα πάω να ψάξω τα ντουλάπια μου, έχω σίγουρα και μου άνοιξες την όρεξη.

Εγώ χθες έφαγα για

πρωινό

κουάκερ με μισή μπανάνα, 1 εσπρέσσο

δεκατιανό

1 ρόφημα γλυκάνισο

μεσημεριανό

1 τοστ με γαλοπούλα, τυρί, μαρούλι, ελάχιστη μουστάρδα και αυγό βραστό

απογευματινό

μισή μπανάνα, μια χούφτα ξηρούς καρπούς, 1 μηλοπιτάκι

βραδινό

1 μπωλάκι ψαρόσουπα

Και σήμερα η ζυγαριά μισό κιλό κάτω, πήρε πάλι μπρος!

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα <3 <3

Αρσινόη μου με νερό , 2 κουταλιές του γλυκού κακάο και μία ζάχαρη...

Βασικά λατρεύω τα γλυκά και τη σοκολάτα.. Και αυτό είναι ό, τι πιο κοντινό μπορώ να κάνω...

Τέλειο το μενού σου!!

Τα νεύρα μου βρε κορίτσια... έχω κολλήσει στα 63!!

τι θα κάνω?

Πρέπει να το πάρω απόφαση, να πάρω βαθιά ανάσα και να κάνω τη χημική!!! (γιατί δεν την άρχισα ακόμη...)

Τα σημερινά μου:

πρωί: 1 τσάι τριαντάφυλλο τσουκνίδα

3 κουταλιές γιαούρτι, 1/2 κουταλιάς μέλι, 1 κουταλιά κακάο, 1 μπανάνα

μεσημέρι

1 σαλάτα λάχανο σπανάκι ντομάτα ρόκα

κοτόσουπα αβγολέμονο με άγριο ρύζι και κινόα.....

1 κακάο...

έχω ξενερώσει..

:-(

2t7wp3.png

Οχι μωρε θα ξεκολλήσει η ζυγαριά που θα παει!μηπως ξεκίναγες και λιγο περπατημα,γυμναστικη;

Εγω κοριτσια παω καλα πως κρατιέμαι δεν ξερω απο τα γλυκα ιδιαιτέρα.καθε ποτε μέτριεστε;καθε μερα;

καλημερα κοριτσια,

κρατατε δυνατα το Σαββατοκυριακο. ΑΞΙΖΕΙ !!!

Εγω για πρωτη φορα καταφερα μια ολοκληρη εβδομαδα να σκεφτομαι τι τρωω! Δεν ξερω τι αποτελεσμα θα εχει γιατι τρωω απο ολα.

Τι εννοω: εφερε ο αντρα μου κατι κριτσινια με κουβερτουρα και κατι αλλα με τυρι και αφαγα μονο 1 με τυρι. Μας κερασεν στη δουλεια και δεν εφαγα καθολου. Και κυριως δεν τσιμολογησα μαζι με τα παιδια. Δηλ τους εφτιαχνα ψωμι με βιταμ και μαρμελαδα εεε κατι ετρωγα και εγω. Ταιζα τον μικρο, ετρωγα οτι περισευε. Και βρε κοριτσια αυτο με τρωει ειμαι ολη μερα στην κουζινα και ετοιμαζω να τρωνε...εεε ποσο να αντισταθω????

Jellyfishch, κι εμένα έτσι είχε κολλήσει 2 εβδομάδες τώρα και ευτυχώς ξεκόλλησε από μόνη της! Μην ανησυχείς, θα ξαναπάρει μπρος! Τα διατροφικά μας γούστα ταιριάζουν, κι εμένα μ' αρέσει και η κοτόσουπα και η κινόα. Το τσάι τριαντάφυλλο πώς το βρίσκεις, χύμα ή φακελάκια; Εννοείς τους καρπούς της αγριοτριανταφυλλιάς, το κόκκινο; Πες μου λεπτομέρειες να πάρω να δοκιμάσω!

Ματρι, πώς να αντισταθείς; Είναι δύσκολο με τις μαγειρικές!

Μπουγός, εγώ κάθε πρωί μετριέμαι. Ήθελα κάθε εβδομάδα, αλλά πάντα με τρώει η περιέργεια το επόμενο πρωί.

Καλό ΣΚ!

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

Αρσινόη κι εγώ το ίδιο παθαίνω... καθε πρωί!!! χιχι

από την απογοήτευσή μου έφαγα μια γκοφρέτα (μεγάλη) και ήπια μια μπύρα γιατί βγήκα και η ζυγαριά έδειξε μισό κιλό πάνω!!!

μακαρι να ξεκολίσειιιιιι αντε να δούμε!!

Αρσινοη μου το τσάι τριαντάφυλλο είναι από μια τριανταφυλλιά που έχουμε στον κήπο μας, και είναι αυτό που γίνεται κόκκινο!! έχει πολύ ωραία γεύση όντως!!

Σήμερα:

Πρωί

Γιαούρτι με κακάο μέλι και μπανάνα

1 τσάι

μεσημέρι:

μπουτι κοτόπουλο χωρίς πέτσα, κοτόσουπα αβγολέμονο με άγριο ρύζι και κινόα..

Σαλάτα με πρασινάδες

1 κακάο

Μετά:

1 καπουτσίνο ντεκαφ με λίγο ζαχαρούχο (όνειρο ήταν - απο τον μικέλ)

Πριν λίγο:

1 μεγάλη σαλάτα με φαγόπυρο, λίγο μέλι, σπανάκι, λάχανο καρότο κανέλα, ντομάτα, ξύδι και μήλο

1 αβγο βραστό

Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι δεν τρώω και λίγο... αλλά δεν μπορώ και λιγότερο, μετά εξαντλούμαι!

mpougow περπατάω, 4 φορές την εβδομάδα από 4 περίπου χλμ.... παραπάνω δυστυχώς δεν μοπρώ γιατί έχω πάρα πολύ διάβασμα και δεν έχω κουράγιο μετά το περπάτημα αν το κάνω πιο συχνα...

matri Νομίζω το να καταγράφεις τι τρως είναι το αλφα και το ωμέγα τελικά..εχθές βγήκα με την ξαδερφούλα μου που είναι 50 κιλά, και χτύπησε ένα κλαμπ σάντουιτς για βράδυ... και σκεφτομουν ότι εγώ έτσι και έτρωγα club, την επόμενη μέρα το είχα τσιμπήσει σίγουρα το κιλάκι!!!

2t7wp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...