Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

καλημέρα γοργόνες !!! <3

Καλή όρεξη με υγειινό φαγάκι!!

εγώ μόλις έφαγα πολέντα με συκωτι και σαλτσα ντομάτας με χορταρικά, και μια τεραστια σαλατα σπανακι μαρούλι, και τώρα πίνω το κακαό μου

το πρωί τρεις κουταλιές γιαούρτι 2% , μίαν κουταλιά μέλι, μία κουταλιά κακάο και μια μπανανα

και μετά 1,5 κουλόυρι...

Έφαγα κάμποσο σήμερα

Εχθές, μετα την προχθεσινή κρεπάλη, έφαγα:

πρωί: κακαο με γιαούρτι και μέλι

μεσημέρι και απόγευμα: 1 μερίδα τόνο με ρύζι

1 σαλάτα λάχανο ντομάτα.

1 κακάο.

62,5 σήμερα.

αντε να αλλάξω και το τικεράκι μου αυριο μεθαύριο...... με το σταγονόμετρο φεύγουν τα ατιμα!!!!

κορίτσια εγώ πιστεύω ότι μια στο τόσο δεν πειράζει να κάνουμε καμιά παρασπονδία, και να ξεφευγουμε από το πρόγραμμα. Το πρόγραμμα όμως χρειάζεται οπωσδήποτε!!!

Μη με κράξετε, αλλά σκέφτομαι να κάνω αυτή το πσκ:

http://themilitarydiet.com/military-diet-plan/

την έχει δοκιμάσει καμία?

λέει ότι χάνεις 5 κιλά περίπου, αλλά περίπου 3 είναι το μέσο αποτέλεσμα απ ότι είδα.....

Δεν γνωρίζω να σου πω για την συγκεκριμένη δίαιτα, αλλά 3 κιλά σε 2-3 μέρες μου φαίνονται πάρα πολλά.

Καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε ότι κάνεις!

1289367t1hy01bh9p.gif

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

αααα επίσης έβαλα ένα μπλουζί που είχα να το βάλω πολύ καιρό, επειδή δε με χωρούσε!! ήταν λίγο τσίτα, και η κοιλίτσα μου πεταγόταν αλλά εντάξει, δεν ήταν χάλια... πριν δεν έμπαινε καθόλου....

Περπάτησα και 5 χλμ..

Σκέφτομαι επίσης να πάω κανένα κολυμβητήριο για να γυμνάσω όλο το κορμί... και γιατί ο γιόκας μου τρελαίνεται για το νερό...έχει πολύ καλές τιμές εδώ στην καβάλα 25 ευρώ το μήνα για φουλ πρόγραμμα (βάρη, γιόγκα, aqua aerobic, κολύμπι, ζούμπα, baby swiming.. μπορείς να είσαι από το πρωί μέχρι το βράδυ εκεί.)

- μπράβοοοοο για το μπλουζί και το περπάτημα!!!!

- ψηφίζω κολυμβητήριο!!!!

2080180emgbdyh6sj.gif

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλημέρα και Καλό μήνα!

Ζυγίστηκα κι εγώ χτες όπως είχα πει και όντως έχασα 1.5 κιλό!Από 75 έδειξε 73,5!Βέβαια δεν πρέπει να ενθουσιάζομαι γιατί ήμουν και αδιάθετη και ξέρω πως τα πρώτα είναι υγρά κλπ,πάντως νιώθω ότι βαδίζω στο σωστό δρόμο!

Κατερίνα, οι εικόνες που μου έστειλες είναι τέλειες!Θα τις έχω συνέχεια κατά νου!

Τώρα κορίτσια εγώ έχω το σαββατοκύριακο μπροστά μου, αυτό είναι η μεγάλη μου πρόκληση.....

Αυτή τη φορά θα προσπαθήσω όσο πιο πολύ γίνεται γιατί πλέον μπήκε ο Άγιος Απρίλιος και .... τα έχουμε ξαναπεί!

Υπόσχομαι να βάλω τα δυνατά μου γιατί αυτή τη φορά πραγματικά θέλω να τα καταφέρω!

Jellyfishch η δίατα φαίνεται καλή απλά νομίζω το βράδυ έχει πιο πολύ φαγητό ενώ θα περίμενα το αντίστροφο...

Κάνε την όμως και πες μας!

Καλημέρα σε όλες !!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα κόρες!!! Εγω απο διαιτα τιποτα συγκεκριμενο απλα προσέχω Αλλα τρωω λιγοτερο,πρεπει οπωσδηποτε να βρω χρονο για περπατημα αργα το βραδυ απλα φοβαμαι βρε παιδι μου βραδυ μονη στην αθηνα μετα τις 10,τεσπα θα δω.σημερα θα ξεκινησω και αντισυλληπτικά που μιυ εδωσε χθες η γιατρος μου μηπως ξερετε αν παιρνεις βαρος γιατι ξεχασα να την ρωτγσω;;

Καλημέρα και Καλό μήνα!

Ζυγίστηκα κι εγώ χτες όπως είχα πει και όντως έχασα 1.5 κιλό!Από 75 έδειξε 73,5!Βέβαια δεν πρέπει να ενθουσιάζομαι γιατί ήμουν και αδιάθετη και ξέρω πως τα πρώτα είναι υγρά κλπ,πάντως νιώθω ότι βαδίζω στο σωστό δρόμο!

Κατερίνα, οι εικόνες που μου έστειλες είναι τέλειες!Θα τις έχω συνέχεια κατά νου!

Τώρα κορίτσια εγώ έχω το σαββατοκύριακο μπροστά μου, αυτό είναι η μεγάλη μου πρόκληση.....

Αυτή τη φορά θα προσπαθήσω όσο πιο πολύ γίνεται γιατί πλέον μπήκε ο Άγιος Απρίλιος και .... τα έχουμε ξαναπεί!

Υπόσχομαι να βάλω τα δυνατά μου γιατί αυτή τη φορά πραγματικά θέλω να τα καταφέρω!

Jellyfishch η δίατα φαίνεται καλή απλά νομίζω το βράδυ έχει πιο πολύ φαγητό ενώ θα περίμενα το αντίστροφο...

Κάνε την όμως και πες μας!

Καλημέρα σε όλες !!!

Λουλουδάκια από μένα για την εως τώρα απώλεια που είχες!!!

Μπράβο Πηνελόπη μου.

Και μένα με βγάζει εκτός προγράμματος το ΣΚ. Θέλει πείσμα μεγάλο, και όπλα: προσοχή, οργάνωση νερό, και κυρίως λίγους υδατάνθρακες.

Άγιος Απρίλιος!!! Χαχαχαα

Αν καταφέρεις τον Απρίλιο να πέσεις από τα 70 θα είσαι αστέρι!!!!

809720qp789lf9vz.gif

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κόρες!!! Εγω απο διαιτα τιποτα συγκεκριμενο απλα προσέχω Αλλα τρωω λιγοτερο,πρεπει οπωσδηποτε να βρω χρονο για περπατημα αργα το βραδυ απλα φοβαμαι βρε παιδι μου βραδυ μονη στην αθηνα μετα τις 10,τεσπα θα δω.σημερα θα ξεκινησω και αντισυλληπτικά που μιυ εδωσε χθες η γιατρος μου μηπως ξερετε αν παιρνεις βαρος γιατι ξεχασα να την ρωτγσω;;

mpougos μου κι εγώ θα φοβόμουν μετά τις δέκα να κυκλοφορήσω μόνη....

για τα αντισυλληπτικά έχω ακούσει ότι παίρνεις, αλλά νομίζω αν δεν προσέχεις, ρώτα τη καλύτερα μήπως κάνουν κατακράτηση και πρέπει να ελαττώσεις το αλάτι.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Λοιπόν, κόρες χθες έκανα τεστάκι βγήκε καραμπινάτο θετικό και μόλις γύρισα από το γιατρό που μου επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη και μάλιστα ακούσαμε και καρδιά. Είμαι 7w 3d.

Οπότε εμένα το πινακάκι θα γράφει +!!!!!! Αλλά θα παραμείνω στην παρέα σας, γιατί θα πρέπει να κάνω διατροφή, λόγω προηγούμενου διαβήτη κύησης...

Λοιπόν, κόρες χθες έκανα τεστάκι βγήκε καραμπινάτο θετικό και μόλις γύρισα από το γιατρό που μου επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη και μάλιστα ακούσαμε και καρδιά. Είμαι 7w 3d.

Οπότε εμένα το πινακάκι θα γράφει +!!!!!! Αλλά θα παραμείνω στην παρέα σας, γιατί θα πρέπει να κάνω διατροφή, λόγω προηγούμενου διαβήτη κύησης...

Τέλεια,τέλεια τέλεια!Μπράβο, θα έχουμε και μωράκι στην ομάδα!Πετάει η ομάδα!Μπράβο mkcm! Ο Θεός σου έστειλε 1 μωράκι,είσαι πάρα πολύ τυχερή!

Χαίρομαι που θα μείνεις στην παρέα, μου αρέσει πολύ η επικοινωνία μας!Και πάλι πολλά μπράβο!

Φιλάκια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

τι λες τώρα!!!!!!!!!!!!!!!

(εννοείται θα μείνεις μαζί μας, και θα είναι τα πιο ευπρόσδεκτα συν στα κιλά)

2096674loiolkd6od.gif

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλή Πρωταπριλιά!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρνητικό βγήκε το τεστ, αρνητικό πρόσημο θα έχουν και οι διαφοροποιήσεις στα κιλά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

χαχααααααααααααααααααααααα

καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

και σκεφτομουν τώρα, πως και ο γιατρος σου εκλεισε ραντεβου και πηγες τοσο πρωι!!! αφου δεν ειναι επειγον, αλλα λεω πάλι θα ειναι γνωστος

εισαι φοβερηηηηηηηηηηηηηηηηη 692160k68dp18m79.gif

1527894gvxcsdbcpz.gif

Λίγο απογοητεύτηκα, την αλήθεια μου θα την πω. Είχα ήδη σχεδιάσει πως θα διαμορφώσω τους χώρους, ώστε να υποδεχτούμε το νέο μέλος μας... Τώρα θέλω κι άλλο, ο άντρας μου βέβαια είναι ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ. Λέτε να αρχίσω να τρυπάω τα προφυλακτικά;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...