Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Είπα να κάνω τέστ σήμερα, αλλά μετά τσιγγουνεύτηκα το 20ευρω. Δεν ξέρω. Είμαι δεν είμαι. Από τη μια δε θέλω να είμαι, από την άλλη τώρα που μπήκα στο τριπάκι νιώθω ότι θα απογοητευτώ αν δω αρνητικό. Δεν ξέρω καθόλου... Ουφ, αμάν. Θα το αφήσω και σήμερα και ίσως το βράδυ ή αύριο να κάνω....

Διαφημίσεις

Είπα να κάνω τέστ σήμερα, αλλά μετά τσιγγουνεύτηκα το 20ευρω. Δεν ξέρω. Είμαι δεν είμαι. Από τη μια δε θέλω να είμαι, από την άλλη τώρα που μπήκα στο τριπάκι νιώθω ότι θα απογοητευτώ αν δω αρνητικό. Δεν ξέρω καθόλου... Ουφ, αμάν. Θα το αφήσω και σήμερα και ίσως το βράδυ ή αύριο να κάνω....

νομίζω πως στοιχίζουν 12 με 15 ευρώ.

κάντο καλέ σήμερα, το ίδιο είναι

θα απογοητευτείς!!!!!!!??????????

τρίτο παιδάκι???????????????????

α, εσύ είσαι πολυυυυυυυ δυνατηηηηηηηηηηηη κοριτσάρα μου!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Δεν το έχω στα σχέδιά μου. Πιθανά αν συνέβαινε λίγα χρόνια μετά να ήμουν τελείως αρνητική, όμως, τώρα σκεπτόμενη ότι θα έχω ξανά ένα μπουμπουκάκι στην αγκαλιά μου γεμίζω με απίστευτη χαρά, αν και έχω τους ενδοιασμούς μου. Τέλος πάντων, μάλλον δεν είμαι, γιατί χθες ήμουν υπερευαίσθητη. Έκλαψε για κάποιο λόγο η μεγάλη - χαζομάρες - και όταν κοιμήθηκε με έπιασε το παράπονο που έκλαψε κι έκλαιγα για καμιά ώρα και όλο πήγαινα στο παιδικό δωμάτιο και τη φιλούσα και την αγκάλιαζα κοιμισμένη όπως ήταν. Προεόρτια ορμονών, μάλλον...

Δεν το έχω στα σχέδιά μου. Πιθανά αν συνέβαινε λίγα χρόνια μετά να ήμουν τελείως αρνητική, όμως, τώρα σκεπτόμενη ότι θα έχω ξανά ένα μπουμπουκάκι στην αγκαλιά μου γεμίζω με απίστευτη χαρά, αν και έχω τους ενδοιασμούς μου. Τέλος πάντων, μάλλον δεν είμαι, γιατί χθες ήμουν υπερευαίσθητη. Έκλαψε για κάποιο λόγο η μεγάλη - χαζομάρες - και όταν κοιμήθηκε με έπιασε το παράπονο που έκλαψε κι έκλαιγα για καμιά ώρα και όλο πήγαινα στο παιδικό δωμάτιο και τη φιλούσα και την αγκάλιαζα κοιμισμένη όπως ήταν. Προεόρτια ορμονών, μάλλον...

3592882hzqytgm5cy.gif

1527894gvxcsdbcpz.gif

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα,

Και εμενα το αρνητικο σημειο μου είναι οι δυοβ¦.κοιλιες.

Mkcm εμενα το 3ο ηρθε ουρανοκατεβατοβ¦. Στην αρχη ελεγα θελω 3. Σε εκεινη τη φαση όμως τα ειχα παιξει με 2 παιδια , δουλεια , μεταπτυχιακο και βοηθεια μονο από τον αντρα μου και ελεγα όχι άλλο. Δεν θα μπορουσα να ανταποκρυθω.. Ξερεις όμως κατι πιο πολύ προσεχω τον εαυτο μου τωρα με 3. Με τα 2 ειχα παραμελυσει πολύ τον εαυτο μου. Αν καταφερω να χασω και κανα κιλακι.

Κοριτσια εχω και εγω ένα βιβλιο με συμβουλες για την ψυχολογια της διαιτας. Θα σας γραφω. Πρακτικες συμβουλες.

Πχ λεει οπωσδηποτε οργανωση από την προηγουμενη τι , ποσο και ποτε θα φαω και να τα γραφει κανεις σε ημερολογιο.

Αυτό κανω σε αυτή τη φαση εγω.. Να ελεγχω λιγο τι τρωω γιατι αυτό είναι και το μειονεκτημα μου Ετρωγα ότι μου μυριζε, εβλεπαβ¦και ότι ναναι από τσιμπολογημα και ποσοτητες. (μου εμεινε από τις εγκυμοσυνες)

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα,

Και εμενα το αρνητικο σημειο μου είναι οι δυοβ¦.κοιλιες.

Mkcm εμενα το 3ο ηρθε ουρανοκατεβατοβ¦. Στην αρχη ελεγα θελω 3. Σε εκεινη τη φαση όμως τα ειχα παιξει με 2 παιδια , δουλεια , μεταπτυχιακο και βοηθεια μονο από τον αντρα μου και ελεγα όχι άλλο. Δεν θα μπορουσα να ανταποκρυθω.. Ξερεις όμως κατι πιο πολύ προσεχω τον εαυτο μου τωρα με 3. Με τα 2 ειχα παραμελυσει πολύ τον εαυτο μου. Αν καταφερω να χασω και κανα κιλακι.

Κοριτσια εχω και εγω ένα βιβλιο με συμβουλες για την ψυχολογια της διαιτας. Θα σας γραφω. Πρακτικες συμβουλες.

Πχ λεει οπωσδηποτε οργανωση από την προηγουμενη τι , ποσο και ποτε θα φαω και να τα γραφει κανεις σε ημερολογιο.

Αυτό κανω σε αυτή τη φαση εγω.. Να ελεγχω λιγο τι τρωω γιατι αυτό είναι και το μειονεκτημα μου Ετρωγα ότι μου μυριζε, εβλεπαβ¦και ότι ναναι από τσιμπολογημα και ποσοτητες. (μου εμεινε από τις εγκυμοσυνες)

- κι άλλη σούπερ γούμαν μαζί μας!!!!!!!!

- ναι, έχεις δίκιο, με οργάνωση καταφέρνεις πολύ ευκολότερα τη δίαιτα.

γράφε μας αν έχεις χρόνο, τέλεια ιδέα 984406ju1tuish9n.gif

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

καλημέρα γοργόνες !!! <3

Καλή όρεξη με υγειινό φαγάκι!!

εγώ μόλις έφαγα πολέντα με συκωτι και σαλτσα ντομάτας με χορταρικά, και μια τεραστια σαλατα σπανακι μαρούλι, και τώρα πίνω το κακαό μου

το πρωί τρεις κουταλιές γιαούρτι 2% , μίαν κουταλιά μέλι, μία κουταλιά κακάο και μια μπανανα

και μετά 1,5 κουλόυρι...

Έφαγα κάμποσο σήμερα

Εχθές, μετα την προχθεσινή κρεπάλη, έφαγα:

πρωί: κακαο με γιαούρτι και μέλι

μεσημέρι και απόγευμα: 1 μερίδα τόνο με ρύζι

1 σαλάτα λάχανο ντομάτα.

1 κακάο.

62,5 σήμερα.

αντε να αλλάξω και το τικεράκι μου αυριο μεθαύριο...... με το σταγονόμετρο φεύγουν τα ατιμα!!!!

κορίτσια εγώ πιστεύω ότι μια στο τόσο δεν πειράζει να κάνουμε καμιά παρασπονδία, και να ξεφευγουμε από το πρόγραμμα. Το πρόγραμμα όμως χρειάζεται οπωσδήποτε!!!

Μη με κράξετε, αλλά σκέφτομαι να κάνω αυτή το πσκ:

http://themilitarydiet.com/military-diet-plan/

την έχει δοκιμάσει καμία?

λέει ότι χάνεις 5 κιλά περίπου, αλλά περίπου 3 είναι το μέσο αποτέλεσμα απ ότι είδα.....

2t7wp3.png

αααα επίσης έβαλα ένα μπλουζί που είχα να το βάλω πολύ καιρό, επειδή δε με χωρούσε!! ήταν λίγο τσίτα, και η κοιλίτσα μου πεταγόταν αλλά εντάξει, δεν ήταν χάλια... πριν δεν έμπαινε καθόλου....

Περπάτησα και 5 χλμ..

Σκέφτομαι επίσης να πάω κανένα κολυμβητήριο για να γυμνάσω όλο το κορμί... και γιατί ο γιόκας μου τρελαίνεται για το νερό...έχει πολύ καλές τιμές εδώ στην καβάλα 25 ευρώ το μήνα για φουλ πρόγραμμα (βάρη, γιόγκα, aqua aerobic, κολύμπι, ζούμπα, baby swiming.. μπορείς να είσαι από το πρωί μέχρι το βράδυ εκεί.)

2t7wp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...