Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

1. στο μπιτσόμπαρο απαγορεύονται τα παιδιά. Θα μείνουν με τους μπαμπάδες. Αυτό είναι όρος.

2. είμαι πιστή στο κοσμοπόλιταν. Κανονικά θα έπρεπε να είμαι κάπου στη Νέα Υόρκη, αλλά τέσπα.

3. Εμένα δε με τρομάζει καμία αποκάλυψη, καθώς πέρσυ στην παραλία, όντας πολύ φρεσκομανούλα, μπροστά σε όλο τον κόσμο, με πιάνει η κορούλα από το μαγιώ και αποφασίζει να σουρθεί στην άμμο αφήνοντας την κ@λ@ρα μου σε κοινή θέα, με τα χέρια κρατούσα το μπροστινό μέρος. Ο δε άντρας μου, αντί να έρθει να τη μαζέψει, είχε πέσει στην άμμο οσάν την αναδυόμενη Αφροδίτη από το γέλιο :evil:.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

χαχαχα, Πηνελόπη και μκσμ, έχετε δώσει ρέστα! Να 'στε καλά!!!

Επίσης, πολύ μ' αρέσει η παρέα γιατί νιώθω ότι δεν μπορώ να ξεφύγω και πολύ στη διατροφή, όταν σε κάποιον πρέπει να τα γράφω! Μου δίνετε δύναμη!

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

Να σου πω την αλήθεια κι εγώ γέλασα! (σόρυ).Πάντως θέλω πάρα πολύ να ξανανιώσω όμορφα όταν πηγαίνω σε μια παραλία και όχι να βλέπω μετά τις φωτογραφίες και να λέω πρώτα ποια είναι αυτή με την κοιλιά (εκεί έχω το μεγάλο θέμα εγώ)και μετά να καταλαβαίνω ότι είμαι εγώ...:( άσε!

Την Παρασκευή ζυγίζομαι, ελπίζω να έχει να αλλάξει κάτι η Κατερίνα στο πινακάκι της!

[sIGPIC][/sIGPIC]

χαχαχα, Πηνελόπη και μκσμ, έχετε δώσει ρέστα! Να 'στε καλά!!!

Επίσης, πολύ μ' αρέσει η παρέα γιατί νιώθω ότι δεν μπορώ να ξεφύγω και πολύ στη διατροφή, όταν σε κάποιον πρέπει να τα γράφω! Μου δίνετε δύναμη!

Καλημέρα Αρσινόη!Ναι κι εγώ έχω μπει σε κλίμα δίαιτας από όταν σας βρήκα!Χτες είχα σπίτι τη γνωστή σταφιδόπιτα της μαμάς μου και το βράδυ κανονικά θα είχα φάει 3 κομμάτια, αλλά κατάφερα κι έφαγα μόνο μια μπουκίτσα, ό,τι έπιασε το δάχτυλό μου και τίποτα άλλο γιατί λέω, όπα, η αρχηγός Κατερίνα με έχει σε πινακάκιιιιι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα Αρσινόη!Ναι κι εγώ έχω μπει σε κλίμα δίαιτας από όταν σας βρήκα!Χτες είχα σπίτι τη γνωστή σταφιδόπιτα της μαμάς μου και το βράδυ κανονικά θα είχα φάει 3 κομμάτια, αλλά κατάφερα κι έφαγα μόνο μια μπουκίτσα, ό,τι έπιασε το δάχτυλό μου και τίποτα άλλο γιατί λέω, όπα, η αρχηγός Κατερίνα με έχει σε πινακάκιιιιι!

τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Να σου πω την αλήθεια κι εγώ γέλασα! (σόρυ).Πάντως θέλω πάρα πολύ να ξανανιώσω όμορφα όταν πηγαίνω σε μια παραλία και όχι να βλέπω μετά τις φωτογραφίες και να λέω πρώτα ποια είναι αυτή με την κοιλιά (εκεί έχω το μεγάλο θέμα εγώ)και μετά να καταλαβαίνω ότι είμαι εγώ...:( άσε!

Την Παρασκευή ζυγίζομαι, ελπίζω να έχει να αλλάξει κάτι η Κατερίνα στο πινακάκι της!

αχ αχ Πηνελόπη μου πόσο σε καταλαβαίνω!!!

αυτες οι άτιμες κοιλιες!!!! (έχω δύο ρε κόρες, μία πάνω, παρεμβάλεται η μέση και ακολουθεί η κάτω, δεν ξέρω αν το πιάνεται............), αν και έχει μειωθεί αρκετά η πάνω

1527894gvxcsdbcpz.gif

23η ημέρα δίαιτας γιατρού – απώλεια έως τώρα= -4.400

Είστε φοβερές κόρες, σας διαβάζω,

αλλά προσοχή:

92 ημέρες για το καλοκαίρι!!!!!

Πότε ήταν τριψήφιος ο αριθμός των ημερών και για πότε έπεσε από το 100 ούτε το πήραμε χαμπάρι.

Προσοχή, οι μέρες λιγοστεύουν!!!!!!!

Τα 4 όπλα μας:

1. Πείσμα (= λίπος θα σε τσακίσω γμτ!!!!!)

2. Θέληση (= θέλω πολύυυυυ να είμαι άνετη, κομψή και ωραία στην παραλία, στο γάμο, στη βόλτα, στην επίσκεψη στα πεθερικά, στη δουλειά και κυρίως για την υγεία μου, αν από τώρα έχω παραπανίσια κιλά τι θα γίνει αργότερα?)

3. Νερό (= τρία λίτρα κόρες οπωσδήποτε, δεν γίνεται δίαιτα χωρίς υγρά!!!!!)

4. Αγγουράκια (= χαχαχα τα κανονικά καλέ, τα μικρά με την φλούδα είναι ότι πρέπει για τις ώρες στο σπίτι)

Τα χθεσνιά μου:

Διατροφή

Πρωί = 1 γάλα με 2 φρυγανιές

Στις 10.30 = 1 τοστ με μία φέτα γαλοπουλα, μια φέτα τυρακι και μια φετα ντοματουλα

Στις 1.30 = 1 γιαουρτακι με δυο φρυγανιες

Στις 18.00 = μια μεγαλη αγγουροντοματοσαλατα χωρις λαδι, κιμας με τρεις πιρουνιες μακαρονια, μια φρυγανια

Στις 21.30= 1 φετα ψωμι τοστ με μια φετα τυρι και ενα γιαουρτακι

Ασκηση = 1 ωρα περπατημα γρηγορο

Νερο = αρκετο 2,5 λιτρα περιπου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 6/4/2016

1527894gvxcsdbcpz.gif

Κατερινακι αρχηγέ με σημερινή μέτρηση και εχασα μισο κιλο σταματωντας τα γλυκα και προσέχοντας λιγο διατροφη έπεσα στα 65.300,μακαρι να φτασω τα 61 .αλλα ρε κοριτσια με τόση δουλειά με τοσο κυνηγητό με τα παιδια δεν ειναι δίκαιο θα επρεπε να χάνουμε τα διπλάσια κιλα 😂

Καλημέρα σε όλες!Τελευταία μέρα του Μαρτίου!Έρχεται και ο Απρίλιος που θα τα δώσουμε όλα!Καλά τα πήγα και χτες και αύριο θα ζυγιστώ! Ελπίζω το πινακάκι μου να δείξει κάτι!Φιλάκια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Μπράβο Μπούγος!!!!!!!! Κόλλησες διαιτήτιδα, ε;

Εγώ ακόμα να μαζευτώ κορίτσια. Δεν το έχω ξεφτιλίσει, αλλά δίαιτα σε καμία περίπτωση δεν κάνω. Ουφ, ουφ. Λέω από σήμερα :oops:. Τα μπικίνια θα αναστενάξουν άραγες; Σταθερά προσκολλημένη στα 64 λοιπόν.

Κατερινακι αρχηγέ με σημερινή μέτρηση και εχασα μισο κιλο σταματωντας τα γλυκα και προσέχοντας λιγο διατροφη έπεσα στα 65.300,μακαρι να φτασω τα 61 .αλλα ρε κοριτσια με τόση δουλειά με τοσο κυνηγητό με τα παιδια δεν ειναι δίκαιο θα επρεπε να χάνουμε τα διπλάσια κιλα 😂

- Μπράβο για το μισό κιλάκι!!!!!

- πές τα χρυσόστομη!!!!! ήταν μεγάλη μου απορία, όταν δούλευα ατέλειωτες ώρες (προ κρίσης εννοείται) φούσκωνα ρε κόρες. Άδικοοοοοοοοοοοοοοοοοοο. Έχω καταλήξει στο εξής: το άγχος παχαίνει! δηλ. με το καθημερινό "τρεξιμο", (δουλειά γραφείου, δουλειές σπιτιού, παιδιά) αγχωνόμαστε πάρα πολύ

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλημέρα σε όλες!Τελευταία μέρα του Μαρτίου!Έρχεται και ο Απρίλιος που θα τα δώσουμε όλα!Καλά τα πήγα και χτες και αύριο θα ζυγιστώ! Ελπίζω το πινακάκι μου να δείξει κάτι!Φιλάκια!

καλημέρα καλημέρα!

Τον Απρίλιο εννοείται φουλ τα γκάζια!

και εννοείται θα δείξει το πινακάκι!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Μπράβο Μπούγος!!!!!!!! Κόλλησες διαιτήτιδα, ε;

Εγώ ακόμα να μαζευτώ κορίτσια. Δεν το έχω ξεφτιλίσει, αλλά δίαιτα σε καμία περίπτωση δεν κάνω. Ουφ, ουφ. Λέω από σήμερα :oops:. Τα μπικίνια θα αναστενάξουν άραγες; Σταθερά προσκολλημένη στα 64 λοιπόν.

εσύ κυρία μου, περίμενε λιγουλάκι,

με καθυστέρηση και στα ίδια κιλά, σημαίνει ότι έχεις χάσει τουλάχιστον μισό κιλό!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...