Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Κοίτα, εμένα μου ήρθε η περίοδος όταν ο μικρός ήταν 7 μηνών και είχαν πλέον αντικατασταθεί 3 γεύματα ημερησίως με στέρεη τροφή. Από τότε μέχρι και τον προηγούμενο μήνα είχα σταθερά περίοδο κάθε 28 μέρες, όπως άλλωστε σε όλη την ενήλικη ζωή μου.

Τώρα για μας, πλάνο για 3ο παιδί δεν υπήρχε και δεν υπάρχει, μας καλύπτουν τα 2 με το παραπάνω. Αν κάθισε τώρα, σκεπτόμενοι τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μας κάθισε (εξαιρετικά δύσκολο να έχω μείνει έγκυος) μιλάμε για έναν ή μία μακγκάιβα που του ή της αξίζει μια θέση στον κόσμο αυτό.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

γειά σας!!!

τέλεια ιδέα το πινακάκι!!!!!

mKcm έχουμε αρκετά να χάσουμε αλλά θα τα καταφέρουμε!!

η εμψύχωση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο! εξ άλλου όλα μέσα στο κεφάλι μας είναι. Και η εξάρτηση από το φαγητό, και η θεληση και όλα. Πρέπει να το πιστέψουμε.Λές να είναι πιο εύκολα μετά τα 60 προς τα κάτω? γιατί εγώ έλεγα ότι θα με ζορίσουν εκείνα επειδή τα έχω καιρό!! 3 χρόνια συγκεκριμένα.

Πολύ σωστά αυτά που λέει το βιβλίο Κατερίνα!!

Κορίτσια εγώ σήμερα τη χάλασα τη δίαιτα.... το πρωί έδειξε η ζυγαριά 62,5, αλλά πήγαμε αλεξανδρούπολη και γυρίσαμε αυθημερών και φάγαμε σε ένα αρμένικο εστιατόριο (κεμπαπ αρνίσιο, 2 φέτες ψωμί, φέτα, μπύρα χωρίς αλκοόλ, και σαλατα αγγουροντομάτα και ταμπουλέ), μετά ήπια καπουτσίνο ντεκαφ από τον μικέλ, και μετά έφαγα και μία μπάλα παγωτό μαστίχα από βουβάλι.... Αμάρτησα το ομολογώ......Οπότε δε θα αλλάξω τικεράκι, γιατί όπως φαίνεται θα παραμείνω στο 63 (αν δεν ανέβω δηλαδη) για λίγο ακόμη..

Ημουν όμως κάπως κουρασμένη ψυχολογικά από τη δίαιτα... Επανέρχομαι από αυριο δυναμικά...

Τουλάχιστον το βράδυ δεν έφαγα τίποτα....

Το τικεράκι μονοι μας ναι το ανανεώνουμε... δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος τρόπος..

Να σας ρωτήσω κάτι?

Τρώω για πρωινό: 1 μπανάνα, 3 κουταλιές της σούπας γιαούρτι 2%, 1 κουταλιά της σούπας κακάο και μία κουταλιά της σούπας μέλι... έχει πολλές θερμίδες, να το αντικαταστήσω καλύτερα λέτε?

Κατερίνα τα 5 χλμ τα κάνω με το καρότσι σε γρήγορο περπάτημα από το σπίτι μου ως το κέντρο. Ιδρώνω αλλά δε λαχανιάζω.. Περίπου 1 ώρα μου παίρνει νομίζω... δεν το χω μετρήσει.

Αρσινόη δεν έχω διαιτολόγο!! το προσπαθώ μόνη μου σε πρώτη φάση!!

Πηνελόπη κι εγώ το ίδιο με τις φωτογραφίες!! έχω βάλει καιμία από το πρώτο έτος, που είχα κορμάρα και ήμουν 50 κιλά... και τη χαζεύω κάθε τόσο για να πάρω δύναμη.χεχε

Καλά, το ίδιο δε θα γίνω, ειδικά στην περιοχή της κοιλιάς έχω χαλάρωση και φούσκωμα λόγω της προσφατης εγκυμοσύνης, αλλά μου αρέσει και έχω συνηθίσει να βρίσκομαι μέσα σε ένα λεπτό σώμα!! Νιώθω καλύτερα και πιο άνετα εκεί!!!

Ο μιρκούλης μου είναι 20 μηνών.. είναι κολλημένος στο βυζί.. ειδικά αυτές τις μέρες περνάμε φάση προκόλησης..

- πολύ καλό το περπάτημά σου!!! με το καρότσι κιόλας, για μία ώρα και ιδρώνεις είναι τελειοοοοοοοο!!!!

- το πρωινό σου μου φαίνεται πολύ καλό, την μία κουταλιά κακάο πως την τρως? την ανακατεύεις στο γιαούρτι?

- καλέ πόσο ύψος έχεις και θέλεις να πέσεις κάτω από τα 60? μήπως και στα 55 θα είσαι εξίσου κορμάρα? θηλάζεις κιόλας.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλημέρα συναγωνίστριες!

Καταρχάς να δώσω πολλά μπράβο στην Κατερίνα για το πινακάκι γιατί όλες βλέπουμε την πρόοδό μας και θέλουμε να κάνουμε και το κάτι παραπάνω.Δηλαδή εγώ έτσι που είδα το μηδενικάκι λέω, άντε προσπάθεια να χάσω το πρώτο μου κιλάκι να γράψει τουλάχιστον η Κατερίνα το νούμερο 1!Προτείνω Κατερίνα να το ανανεώνεις κάθε 10/20/30 του μηνός!

Όσο για το απόσπασμα από το βιβλίο, καταπληκτικό.Πρέπει ρε παιδάκι μου, το σαββατοκύριακο θα έλεγα είναι ο μεγάλος μου αντίπαλος!

mkcm μπορεί η καθυστέρηση όντως να είναι από τη δίαιτα και την προσπάθεια, ξέρεις ψυχολογικό.....

Και Matri, καλώς ήρθες!Εύχομαι να τα πάμε όλες καλά!

Α!Και μετά θα γράψουμε και μεις βιβλίο τις συζητήσεις μας,το παραπάνω βιβλίο δε θα φτουράει σε τίποταααααα!:mrgreen:

- ναι συμφωνω για την ανανεωση στο πινακακι καθε 10 ημερες

- χαχαχα το βιβλίο της δεν θα φτουράει εννοειταιεεεεεεεεε (περίμενα πως κα πως την ατάκα σου χαχαχ έχεις πολύ ωραίο χιούμορ)

1527894gvxcsdbcpz.gif

Α, μεγειά και το πινακάκι, ευχαριστούμε, Κατερίνα! Εγώ έχω χάσει 13 ως τώρα, που όμως κανονικά δεν έπρεπε να πιάνονται γιατί ήταν λόγω τοκετού! Και έχω να χάσω άλλα 10 για το ιδανικό μου! Ευχαριστώ!

πιάνονται, πιάνονται!!!!! αφού είναι πρόσφατα

...................... Κιλα(30/3/2016)----Απωλεια εως τώρα

katerina71............. 87,6..................(-4.4)

mkcm ....................64,0..................(-4.0)

mpougos...............(+5.0).................(-0.0)

jellyfishch...............62,5..................(-4.5)

Αρσινόη..................67,5..................(-13.0)

Pinelopilar...............75,0..................(-0.0)

matri......................70,5..................(-0.0)

1527894gvxcsdbcpz.gif

Κοίτα, εμένα μου ήρθε η περίοδος όταν ο μικρός ήταν 7 μηνών και είχαν πλέον αντικατασταθεί 3 γεύματα ημερησίως με στέρεη τροφή. Από τότε μέχρι και τον προηγούμενο μήνα είχα σταθερά περίοδο κάθε 28 μέρες, όπως άλλωστε σε όλη την ενήλικη ζωή μου.

Τώρα για μας, πλάνο για 3ο παιδί δεν υπήρχε και δεν υπάρχει, μας καλύπτουν τα 2 με το παραπάνω. Αν κάθισε τώρα, σκεπτόμενοι τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μας κάθισε (εξαιρετικά δύσκολο να έχω μείνει έγκυος) μιλάμε για έναν ή μία μακγκάιβα που του ή της αξίζει μια θέση στον κόσμο αυτό.

δεν πετάγεσαι μέχρι το φαρμακείο να πάρεις ένα τεστ να το κάνεις το απόγευμα? αφού δείχνουν όλα τώρα από την πρώτη μέρα καθυστέρησης.

χαχαχα μακγκαιβα!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

- ναι συμφωνω για την ανανεωση στο πινακακι καθε 10 ημερες

- χαχαχα το βιβλίο της δεν θα φτουράει εννοειταιεεεεεεεεε (περίμενα πως κα πως την ατάκα σου χαχαχ έχεις πολύ ωραίο χιούμορ)

Ευχαριστώ Κατερίνα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γι' αυτό ρε Κατερίνα είσαι αρχηγός, παίρνεις πρωτοβουλίες τύπου πινακάκι και μας βάζεις σε μούντ δίαιτας στο πιτς φιτίλι (μακάρι εμένα το δικό μου σε λίγους μήνες να μην αρχίσει να γράφει +) Χιχιχιχιχιχι.

10/20/30 είναι το πιο τέλειο για να μετράμε πρόοδο.

Άντε και τον Ιούνιο θα πάρουμε τις κορμάρες μας, τα καινούργια μας μπικίνια και θα πάμε για κοσμοπόλιταν όλες μαζί σε μπήτσ μπαρ να το κάψουμε και να κάψουμε καρδιές (καλά, όχι τον Ιούνη - είμαι κρυουλιάρα - τον Ιούλη).

Μkcm κι εγώ κρυουλιάρα είμαι.Λέω μάλιστα πως αν το καρπούζι δεν πάει 30 λεπτά εγώ δε βουτάω μέσα! Αλλά αν αδυνατίσω μέχρι τον Ιούνιο (όχι εντελώς, να είμαι όμως σε καλό δρόμο) θα το φορέσω το μαγιουδάκι και θα βουτήξω και θα ξαναβγώ και θα στεγνώσω και θα ξαναβουτήξω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οκ. Πάμε λοιπόν Ιούνη, βουτάτε οι τολμηρές κι εγώ απλά θα περιφέρω διακριτικά την κορμάρα μου στο μπιτσόμπαρα για να μαζεύω αδιάκριτα βλέμματα πιπινιών... (ευτυχώς που δεν διαβάζει μαμαδοσάιτ ο άντρας μου, αλλιώς θα με ταΐζει με το ζόρι).

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! <3

mckm μάλλον από το θηλασμό θα είναι.... Κι εγώ δεν είχα ένα μήνα, όταν ο μικρός ήταν 8 μηνών και τα χα παίξει!! Γιατί είχε περάσει λίγος καιρός από την καισαρική, και γιατί όταν θέλαμε και προσπαθούσαμε είχαμε αργήσει.. Και λεω τόσο εύκολα αυτή τη φορά πια???

Έκανα χωριακή όμως και δεν ήμουν... Μου ήρθε κάποια άκυρη στιγμή μετά από καμιά 10αριά μέρες.

Είμαι πολύ χαρούμενη... 62,8 σήμερα, και σκοπεύω να μείνω συγκεντρωμένη στο στόχο μου..

Μόλις γύρισα από το πρωινό μου περπάτημα... Πρέπει να έκανα γύρω στα 3 χλμ σήμερα.

Κατερίνα μου το κακάο το ρίχνω έτσι χύμα σα σκόνη..Το ανακατεύω όλο μαζί και γίνεται κάτι σα μους σοκολάτας, είναι πολύ νόστιμο!!!:mrgreen:

Κορίτσια λέω να αλλάξω γιαουρτάκι και να αρχίσω να τρώω το activia, πρέπει να βοηθάει γενικά στην απώλεια..

Κι εγώ ανυπομονώ να βάλω το μπικινάκι μου και να μη φοβάμαι για τις δίπλες στην κοιλιά μου......:rolleyes:

Matri καλωσήρθες!! Καλή δυναμη και με το καλό να ξεφορτωθείς τα κιλάκια

Σήμερα μέχρι στιγμής έχω φάει ένα μπωλ γιαούρτι με μέλι και κακάο, και τίποτε άλλο. Η σπιρουλίνα βοηθάει πολύ στο να μη νιώθω ότι ζαλίζομαι κτλ πάντως.

2t7wp3.png

mckm κι εμένα ζουλιάρης ο σύζυγος, αλλά από την άλλη γουστάρει κιόλας που έχει όμορφη γυναίκα... (χοχοχο) αυτός βέβαια και σαν τσουβάλι με πατάτες να γίνω πάλι σέξυ θα με βρίσκει......

Ευτυχώς με ανεβάζει το μωρό μου γιατί είναι πολλοί αυτοί που φροντίζουν να με ρίχνουν γενικά......

2t7wp3.png

Μακάρι Jellyfish, γιατί δεν είμαι με την καμία για 3ο. Αν είχα λεφτά μαζί μου σήμερα θα έπαιρνα ένα τεστάκι, αλλά θα το αφήσω για αύριο τελικά.

Εγώ ευτυχώς, κοιλιά έχω πλάκα, έχω όμως πολύ ψωμάκια. Αν δεν είχα αυτά δε θα είχα πρόβλημα και με λίγα κοιλάκια παραπάνω, γιατί γενικά το σώμα μου, εκτός από την περιοχή αυτή είναι καλό (χέρια, μπούτια, μέση, κλπ.) αν και πιο μεγάλο απ' ότι έχω συνηθίσει, αλλά δεν είναι ατσούμπαλο. Αυτά τα ψωμάκια όμως με έχουν καταστρέψει!!!!!!!!!!!!!!

Εμένα γενικά δε με ρίχνουν. Δηλαδή πικρόχολα σχόλια γενικά δεν ακούω ή τέλως πάντων τα περνάω ψιλο στο ντούκο. Τα είχα πει και με την αρχηγό, έχω απύθμενα αποθέματα αυτοεκτίμησης, οπότε, μπαινάκης βγαινάκης. Ούτε ο άντρας μου έχει πρόβλημα. Ίσα - ίσα που γενικά μου λέει ότι με προτιμάει στα 60 κιλά, αλλά το θέμα μου είναι ότι εγώ νιώθω καλύτερα, όχι μόνο αισθητικά, με λίγα κιλά. Έχω μάθει έτσι καθώς όλη μου η οικογένεια, μάνα, πατέρας, αδερφή είναι τζιτζικόφτερα. Αν μας δεις μαζί (παρόλο που παχιά δε με λες) είμαι τελείως αταίριαστη. Και ο άντρας μου επίσης είναι λεπτός και η κόρη μου. Ο γιόκας είναι ακόμα μπέμπης, δε μετράει, αν και νομίζω ότι πήρε από την πεθερά μου (κακία, κακία, κακία, αλλά είναι η μόνη παχουλούλα, γιατί κι ο πεθερός μου λαμπάδα είναι).

Ναι.Και για να διαλύσω λιγάκι τη φαντασίωσή σου,εμείς βουτάμε στα νερά σαν γοργόνες που όπως λέει και το θέμα είμαστε και εσύ έξω πίνεις τη μαργαρίτα σου.......ξαφνικά έρχονται τα παιδιά μας, κλαίνε που χάσανε τη τσουγκράνα τους, μας πιάνουν από το μαγιώ με κίνδυνο να γίνει αποκάλυψη και γεμίζουν το αδυνατισμένο μας κορμί με μία μίξη αντηλιακού και άμμου (πες το και σκραμπ...)(Δε θέλω να αναφέρω ότι μπορεί να αρχίσουν να φωνάζουν "Μαμάααα κακάααα)

Οπότε ας μείνω στην φαντασίωση ότι απλά αδυνατίζωωω:tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...