Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

γιατί απέχεις από τα γαλακτοκομικά?

αφού σου αρέσουν κιόλας

το γιαουρτάκι π.χ., είναι σούπερ για βραδι.

Κατερίνα, απέχω λόγω θηλασμού, είχε το μωράκι μου θέμα με τα γαλακτοκομικά και τα έκοψα, αργότερα θα τα ξαναβάλω σιγά σιγά. Εσύ έχεις παιδάκια μικρά; Χαίρομαι που μας εμψυχώνεις!

Μέχρι τώρα ακολουθώ αυστηρά το πρόγραμμα:

7.00 1 εσπρέσσο + 2 κουλουράκια μικρά

12.00 1 κουτ. σούπας βρώμη σε νερό με 1 ακτινίδιο

13.00 1 ρόφημα τσουκνίδα σκέτο

14.00 7 μικρά κεφτεδάκια + σαλάτα μαρούλι + 1 φέτα σπιτικό μαύρο ψωμί

Και μια 40λ. βόλτα με το καρότσι :cool:

Πηνελόπη, να χαίρεσαι κι εσύ τη μικρούλα σου! Αυτό με τα ντουλάπια που λες είναι μεγάλος καημός! Κι εγώ δεν θέλω να έχουν τίποτα, αλλά τα βάζει ο άντρας μου και οι φίλοι που έρχονται για παρέα απ' την πίσω πόρτα τα γλυκά και τα αλμυρά. Και ενώ παλιά δε με συγκινούσαν μπροστά στη σιλουέτα, τώρα όλο και υποχωρώ :rolleyes:

Mkcm, καλά κάνεις, κι εγώ αρχικά έτσι θα προσπαθήσω! Βασικά μου είναι δύσκολο να έχω συγκεκριμένο πρόγραμμα φαγητού, θέλω αναλόγως λαϊκής και εποχής και γενικώς ό,τι με βολέψει. Αλλά τρώω συνήθως ψητά με σαλάτες/χόρτα, όσπρια, μαύρα μακαρόνια και ψωμί, απλώς το πρόγραμμα μ' αρέσει να το επιλέγω αναλόγως μέρας. Πιστεύω κι έτσι θα τα καταφέρουμε!

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Κατερίνα, απέχω λόγω θηλασμού, είχε το μωράκι μου θέμα με τα γαλακτοκομικά και τα έκοψα, αργότερα θα τα ξαναβάλω σιγά σιγά. Εσύ έχεις παιδάκια μικρά; Χαίρομαι που μας εμψυχώνεις!

......

- α μαλιστα καταλαβα (για τα γαλακτοκομικά) όντως είναι λίγο δύσκολο

- έχω μία κορούλα 10 χρονών

- καλή δύναμη, καλή επιτυχία στην διαιτούλα σου!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Γεια σου Κατερίνα,αρχηγέ μας!

Ευχαριστώ, όλες μας να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας!

Ναι προσπαθώ να περπατάω κάποιες φορές την εβδομάδα, όποτε μπορώ, έχω σκύλο και πάμε μαζί μεγάλες βόλτες!

Απλά δεν είναι πάντα εύκολο γιατί πάω το απόγευμα σπίτι και θέλω να δω και λίγο τη μικρή και δουλειές, καταλαβαίνεις!

.................

Δίατα ή διατροφή δεν πα να λέγεται και Πανάγος εμπρός, πάνω της και τα καταφέραμε!

- δεν πειράζει, μια χαρά είναι και λίγες βόλτες, μην τις υποτιμάς καθόλου μα καθόλου!!!!!!

- χαχαχα Πανάγος!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Κόρες νομίζω πως τα σαββατοκύριακα έχουμε τη μεγαλύτερη «πίεση» και τα «χαλάμε» με τον Πανάγο μας (=διατροφή μας).

Βρήκα αυτο το απόσπασμα του βιβλίου της Σουζανε Φρελιχ με τιτλο «Ο παχουλος μου εαυτος, το χρονικο μιας διαιτας», που πιστευω μας ταιριαζει, και μας δείχνει πως πρέπει να σκεφτόμαστα τα ΣΚ στο σπίτι:

«Εχετε ηδη γεμισει την βιβλιοθηκη σας με κλασικα βιβλια διαιτας, κι όμως η ζυγαρια σας δεν φαινεται να εντυπωσιαζεται καθολου από αυτό το οπλοστασιο για την τρομοκρατηση του λιπους; Διαθετετε ακομα αποθεματα λιπους για τις δυσκολες μερες ικανα να καλυψουν όχι μονο τις δικες σας αναγκες αλλα και ολοκληρης της οικογενειας, ισως και ολοκληρης της γειτονιας;»

«παρολα αυτά μολις αγορασατε ακομα ένα, το δικο μου. Μπραβο σας! Το ιδιο θα εκανα και εγω γιατι παντα εψαχνα την θαυματουργη συνταγη αδυνατισματος, για τα φοβερα μυστικά που θα με βοηθουσαν να γινω λεπτη χωρις να πρεπει να αυτομαστιγωνομαι ή να καταβαλλω υπερβολικες προσπαθειες. Με δυο λογια αν η ελπιδα εκαιγε θερμιδες ουτε εσεις ουτε εγω θα ειχαμε προβλημα βαρους. Όμως με την ελπιδα δεν γινεται τιποτα»

«για αυτό θελησα να γραψω αυτό το βιβλιο. Επειδη τα περισσοτερα βιβλια που κυκλοφορουν στην αγορα γυρω από αυτό το θεμα με νευριαζουν με θυμωνουν και με ψυχοπλακωνουν. Για ένα πολύ απλο λογο που σιγουρα συμμεριζεστε και εσεις από προσωπικη θλιβερη εμπειρια. Επειδη απλουστατα οσα ισχυριζεται η πλειοψηφια των βιβλιων αυτων δεν ισχυουν. Όπως και να το κανουμε μια διαιτα δεν είναι τρομερη διασκεδαση και να το αρνεισαι στον εαυτο σου καποια από τα νοστιμοτερα πραγματα αυτης της ζωης δεν είναι απολαυση. Το να ακολουθεις μια διαιτα είναι φριχτο, αγχωτικο και καθολου διασκεδαστικο. Η διαδικασια είναι εκνευριστικη, κουραστικη και σιγουρα όχι για δειλους. Διοτι βρισκεσαι σε συνεχη παλη με έναν εξαιρετικα σκληρο και αξιο αντιπαλο: τον ιδιο σου τον στρουμπουλο εαυτο. Και μαζι με πολλα αλλα ενοχλητικα, το κομματι αυτό εχει την δυσαρεστη συνηθεια να σου τρωει διαρκως τα αυτια «ω τι νοστιμο, αλλωστε τι σημασια εχει, μπορεις να βρεις παντελονι και σε μεγαλυτερο νουμερο. Δεν χαλασε ο κοσμος να ξεκινησεις την διαιτα αυριο!» δεν λεει ποτε όμως « αστο κατω αυτό εισαι ηδη αρκετα παχια, ξερεις ποσες θερμιδες εχει ένα κρουασαν;» όχι ,

σου ψιθυριζει μονο εκεινα που θελεις να ακουσεις και που σε οδηγουν στην κουζινα καταμεσης της νυχτας για να καταβροχθισεις μιση τουρτα γιατι ο παχουλος εαυτος σου σε διαβεβαιωνε επι δυο ωρες ότι αν τρως χωρις να σε βλεπει κανεις δεν πιανεται.»

«Τις καλες μερες που η θεληση είναι πιο σιδηρα και από την Θατσερ, αυτές τις σπανιες μερες, μπορεις να απωθησεις τις φωνες που σου ζητανε να καταβροχθισεις τις πιο πλουσιες σε θερμιδες τροφες.

Οποιος θελει να αδυνατισει πρεπει να μαθει να μην δινει σημασια, να βουλωνει το στομα του παχουλου του εαυτου και μαλιστα επι μονιμου βασεως.

Και για να καταληξω, γινεται. Μπορει να αδυνατισει χωρις να τρελαθει, ή να χασει την ορεξη για ζωη και αυτό θελω να αποδειξω με αυτό το βιβλιο. Στο κατω κατω υπαρχουν ανθρωποι που τα εχουν καταφερει . κανονικοι στρουμπουλοι σαν εμενα. Πραγματικα καταφερα να χασω το περιττο βαρος και καταλαβα ότι οντως γινεται. Όχι από μονο του ή χωρις προσπαθεια αλλα παντως γινεται»

1527894gvxcsdbcpz.gif

κόρες, μας πινακοποίησα!!!!!!!!

(ελπίζω να βγει καλό, και να μην χαλασει η στοιχιση)

...................... Κιλα(29/3/2016)----Απωλεια εως τώρα

katerina71............. 87,7..................(-4.3)

mkcm ....................64,0..................(-4.0)

mpougos...............(+5.0).................(-0.0)

jellyfishch...............63,0..................(-4.0)

Αρσινόη..................67,5..................(-10.0)

Pinelopilar...............75,0..................(-0.0)

Επεξεργάστηκαν by katerina71

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια ,

να μπω και εγω στην παρεα σας??? Νομιζω οτι οταν υπαρχει κοινος στοχος η προσπαθεια ειναι πιο ευκολη.

Εγω ειμαι εδω και 2 χρονια στα 69. Τελευταια ειδα τη ζυγαρια στο 70,5. Κατι πρεπει να κανω.. Τα κιλα τα πηρα σταδιακα μετα απο 3 εγκυμοσυνες.

Για αρχη θελω να φτασω 67 και μετα 65. Το 67 το ειχα πετυχει περισυ τετοια εποχη, αλλα τα ξαναπηρα.

Καλο βραδυ και μακρυα απο το ψυγειο

γειά σας!!!

τέλεια ιδέα το πινακάκι!!!!!

mKcm έχουμε αρκετά να χάσουμε αλλά θα τα καταφέρουμε!!

η εμψύχωση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο! εξ άλλου όλα μέσα στο κεφάλι μας είναι. Και η εξάρτηση από το φαγητό, και η θεληση και όλα. Πρέπει να το πιστέψουμε.Λές να είναι πιο εύκολα μετά τα 60 προς τα κάτω? γιατί εγώ έλεγα ότι θα με ζορίσουν εκείνα επειδή τα έχω καιρό!! 3 χρόνια συγκεκριμένα.

Πολύ σωστά αυτά που λέει το βιβλίο Κατερίνα!!

Κορίτσια εγώ σήμερα τη χάλασα τη δίαιτα.... το πρωί έδειξε η ζυγαριά 62,5, αλλά πήγαμε αλεξανδρούπολη και γυρίσαμε αυθημερών και φάγαμε σε ένα αρμένικο εστιατόριο (κεμπαπ αρνίσιο, 2 φέτες ψωμί, φέτα, μπύρα χωρίς αλκοόλ, και σαλατα αγγουροντομάτα και ταμπουλέ), μετά ήπια καπουτσίνο ντεκαφ από τον μικέλ, και μετά έφαγα και μία μπάλα παγωτό μαστίχα από βουβάλι.... Αμάρτησα το ομολογώ......Οπότε δε θα αλλάξω τικεράκι, γιατί όπως φαίνεται θα παραμείνω στο 63 (αν δεν ανέβω δηλαδη) για λίγο ακόμη..

Ημουν όμως κάπως κουρασμένη ψυχολογικά από τη δίαιτα... Επανέρχομαι από αυριο δυναμικά...

Τουλάχιστον το βράδυ δεν έφαγα τίποτα....

Το τικεράκι μονοι μας ναι το ανανεώνουμε... δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος τρόπος..

Να σας ρωτήσω κάτι?

Τρώω για πρωινό: 1 μπανάνα, 3 κουταλιές της σούπας γιαούρτι 2%, 1 κουταλιά της σούπας κακάο και μία κουταλιά της σούπας μέλι... έχει πολλές θερμίδες, να το αντικαταστήσω καλύτερα λέτε?

Κατερίνα τα 5 χλμ τα κάνω με το καρότσι σε γρήγορο περπάτημα από το σπίτι μου ως το κέντρο. Ιδρώνω αλλά δε λαχανιάζω.. Περίπου 1 ώρα μου παίρνει νομίζω... δεν το χω μετρήσει.

Αρσινόη δεν έχω διαιτολόγο!! το προσπαθώ μόνη μου σε πρώτη φάση!!

Πηνελόπη κι εγώ το ίδιο με τις φωτογραφίες!! έχω βάλει καιμία από το πρώτο έτος, που είχα κορμάρα και ήμουν 50 κιλά... και τη χαζεύω κάθε τόσο για να πάρω δύναμη.χεχε

Καλά, το ίδιο δε θα γίνω, ειδικά στην περιοχή της κοιλιάς έχω χαλάρωση και φούσκωμα λόγω της προσφατης εγκυμοσύνης, αλλά μου αρέσει και έχω συνηθίσει να βρίσκομαι μέσα σε ένα λεπτό σώμα!! Νιώθω καλύτερα και πιο άνετα εκεί!!!

Ο μιρκούλης μου είναι 20 μηνών.. είναι κολλημένος στο βυζί.. ειδικά αυτές τις μέρες περνάμε φάση προκόλησης..

2t7wp3.png

Κορίτσια, μπορεί έχω μεγάλο πρόβλημα. Και αυτό ονομάζεται 3 μέρες καθυστέρηση. Άλλες δύο φορές είχα καθυστέρηση στη ζωή μου κι αυτές ήμουν έγκυος. Από τη μια υπάρχει σαν πιθανότητα, από την άλλη αν σκεφτώ πότε το κάναμε και τις συνθήκες είναι εξαιρετικά δύσκολο (όχι αδύνατο) να έχω μείνει έγκυος. Μπορεί να οφείλεται και στο θηλασμό βέβαια η καθυστέρηση, θα φανεί την Παρασκευή που αν δεν αδιαθετήσω θα κάνω τεστ. :?

Κορίτσια, μπορεί έχω μεγάλο πρόβλημα. Και αυτό ονομάζεται 3 μέρες καθυστέρηση. Άλλες δύο φορές είχα καθυστέρηση στη ζωή μου κι αυτές ήμουν έγκυος. Από τη μια υπάρχει σαν πιθανότητα, από την άλλη αν σκεφτώ πότε το κάναμε και τις συνθήκες είναι εξαιρετικά δύσκολο (όχι αδύνατο) να έχω μείνει έγκυος. Μπορεί να οφείλεται και στο θηλασμό βέβαια η καθυστέρηση, θα φανεί την Παρασκευή που αν δεν αδιαθετήσω θα κάνω τεστ. :?

ουπς!!!!

μπορεί και στη δίαιτα να οφείλεται η καθυστέρηση mkcm μου.

1527894gvxcsdbcpz.gif

γεια σας κοριτσια ,

να μπω και εγω στην παρεα σας??? Νομιζω οτι οταν υπαρχει κοινος στοχος η προσπαθεια ειναι πιο ευκολη.

Εγω ειμαι εδω και 2 χρονια στα 69. Τελευταια ειδα τη ζυγαρια στο 70,5. Κατι πρεπει να κανω.. Τα κιλα τα πηρα σταδιακα μετα απο 3 εγκυμοσυνες.

Για αρχη θελω να φτασω 67 και μετα 65. Το 67 το ειχα πετυχει περισυ τετοια εποχη, αλλα τα ξαναπηρα.

Καλο βραδυ και μακρυα απο το ψυγειο

καλώς την μας. Καλή αρχή και καλή δύναμη!!!

Η επιτυχία είναι σίγουρη όσο θα είσαι μαζί μας!!!Να σου ζήσουν τα μικρούλια σου!!!

πάντως για τρεις εγκυμοσύνες τα κιλά σου είναι κάτι παραπάνω από σούπερρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

...................... Κιλα(30/3/2016)----Απωλεια εως τώρα

katerina71............. 87,6..................(-4.4)

mkcm ....................64,0..................(-4.0)

mpougos...............(+5.0).................(-0.0)

jellyfishch...............62,5..................(-4.5)

Αρσινόη..................67,5..................(-10.0)

Pinelopilar...............75,0..................(-0.0)

matri......................70,5..................(-0.0)

1527894gvxcsdbcpz.gif

Κατερίνα μου, στη δίαιτα δεν οφείλεται με τίποτα, αφενός γιατί τις τελευταίες 2,5 εβδομάδες κάθε άλλο παρά δίαιτα έκανα κι αφετέρου επειδή στην προ εγκυμοσύνης μου ζωή υπήρχαν και περίοδοι που έτρωγα ελάχιστα (εξαιτίας δουλειάς, κλπ. είχα φτάσει να ζυγίζω ακόμη και 47 κιλά) και παρόλα αυτά η περίοδος ήταν πάντοντε ρολόι, ακόμη κι η ώρα που μου ερχόταν ήταν πάντα σταθερή. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ, εκτός από εγκυμοσύνη είναι ο θηλασμός.

Μακάρι να μην είμαι έγκυος... αν και ακόμη κι αν είμαι με χαρά θα υποδεχτούμε το νέο μέλος παρά το σοκ που θα πάθουμε...

Καλημέρα!

Matri, καλώς ήρθες, να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!

Mkcm, σου εύχομαι να έχετε την ευτυχέστερη για σας έκβαση, όποια κι αν είναι αυτή για σας και την οικογένειά σας. Και αν αυτή είναι ένα τρίτο παιδάκι σου εύχομαι από καρδιάς να είσαι έγκυος.

Και μιας και το έφερε η κουβέντα, εσείς που θηλάζετε αποκλειστικά θυμάστε πότε σας ήρθε περίοδος για να έχω μια ιδέα;

Τελικά χθες εμένα το διαιτολόγιο συνεχίστηκε ως εξής:

Για απογευματινό ένας φυσικός χυμός πορτοκάλι, για βραδινό μια μαρουλοσαλάτα μεγάλη και μισό κομμάτι μουσακά. Εντάξει, ο μουσακάς δεν ήταν στα σχέδιά μου, αλλά έγινε τώρα. Ας ελπίσουμε για κάτι πιο λάιτ σήμερα!

Ξεκίνησα με έναν εσπρέσσο σήμερα και μια φέτα μαύρο ψωμί με ταχίνι και μέλι.

Καλή μέρα να έχετε και διαιτητική!

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

Α, μεγειά και το πινακάκι, ευχαριστούμε, Κατερίνα! Εγώ έχω χάσει 13 ως τώρα, που όμως κανονικά δεν έπρεπε να πιάνονται γιατί ήταν λόγω τοκετού! Και έχω να χάσω άλλα 10 για το ιδανικό μου! Ευχαριστώ!

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

Καλημέρα συναγωνίστριες!

Καταρχάς να δώσω πολλά μπράβο στην Κατερίνα για το πινακάκι γιατί όλες βλέπουμε την πρόοδό μας και θέλουμε να κάνουμε και το κάτι παραπάνω.Δηλαδή εγώ έτσι που είδα το μηδενικάκι λέω, άντε προσπάθεια να χάσω το πρώτο μου κιλάκι να γράψει τουλάχιστον η Κατερίνα το νούμερο 1!Προτείνω Κατερίνα να το ανανεώνεις κάθε 10/20/30 του μηνός!

Όσο για το απόσπασμα από το βιβλίο, καταπληκτικό.Πρέπει ρε παιδάκι μου, το σαββατοκύριακο θα έλεγα είναι ο μεγάλος μου αντίπαλος!

mkcm μπορεί η καθυστέρηση όντως να είναι από τη δίαιτα και την προσπάθεια, ξέρεις ψυχολογικό.....

Και Matri, καλώς ήρθες!Εύχομαι να τα πάμε όλες καλά!

Α!Και μετά θα γράψουμε και μεις βιβλίο τις συζητήσεις μας,το παραπάνω βιβλίο δε θα φτουράει σε τίποταααααα!:mrgreen:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...