Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Ξέχασα να πω ότι εγώ απέχω και απ' τα πολλά γαλακτοκομικά, όχι πολύ αυστηρά, κι αυτό με δυσκολεύει γιατί χωρίς γιαούρτι και γάλα δεν μπορώ να ζήσω, ούτε έχω τόσα υγιεινά σνακ να γεμίσω τη διατροφή μου :confused:

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Αρσινόη, εγώ δεν έχω διαιτολόγο, προς το παρόν αποφάσισα τα χρήματα να τα διαθέσω σε καθαρίστρια, γιατί δεν την πάλευα μια. Εμένα τις τελευταίες 2 εβδομάδες άρχισε να κάνει κάτι σερί. Από 40 ημερών μέχι 5 μηνών ξυπνούσε 1 φορά τη νύχτα, θήλαζε και ξανακοιμόταν, αφότου ξεκίνησα δουλειά, ξεκίνησε και η μικρή ξανά τον παιδικό κι έφερνε ιώσεις, κλπ., ξυπνούσε από 1 έως και 3 - 4 φορές τη νύχτα (ανάλογα τη φάση), δε με ενοχλούσε όμως (πολύ) γιατί γενικά μέσα στη μέρα είναι πολύ καλόβολος...

Καλέ, τώρα το παρατήρησα που είναι σήμερα η αρχηγός; Κατερίναααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FUMVbbw.png

Αρσινόη, εγώ δεν έχω διαιτολόγο, προς το παρόν αποφάσισα τα χρήματα να τα διαθέσω σε καθαρίστρια, γιατί δεν την πάλευα μια. Εμένα τις τελευταίες 2 εβδομάδες άρχισε να κάνει κάτι σερί. Από 40 ημερών μέχι 5 μηνών ξυπνούσε 1 φορά τη νύχτα, θήλαζε και ξανακοιμόταν, αφότου ξεκίνησα δουλειά, ξεκίνησε και η μικρή ξανά τον παιδικό κι έφερνε ιώσεις, κλπ., ξυπνούσε από 1 έως και 3 - 4 φορές τη νύχτα (ανάλογα τη φάση), δε με ενοχλούσε όμως (πολύ) γιατί γενικά μέσα στη μέρα είναι πολύ καλόβολος...

Καλέ, τώρα το παρατήρησα που είναι σήμερα η αρχηγός; Κατερίναααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FUMVbbw.png

εδωωωωωωωωωωωωωω, παρουσα

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλημέρα συναγωνίστριες!

Διαβάζω τα σχόλιά σας και παίρνω θάρρος!Χτες ήταν η πρώτη μέρα που ξεκίνησα δίαιτα,

Στις 06.15 το πρωί (ναι ξυπνάω πρωί για δουλειά!!) δημητριακά με γάλα

Στις 10.30 ένα αχλάδι

Στις 13.00 ένα γιαούρτι 2%

Στις 4 μία μπριτζόλα με σαλάτα

καιιιιιιιι......

το βράδυ είχα πει να μην φάω αλλά έκανε η μαμά μου εκείνη τη σταφιδόπιτα με το γαρύφαλο που μύρισε όλη η γειτονία και έφαγα μισό κομμάτι..

Αυτά!

Κι εγώ πίνω κάνα χαμομηλάκι jellyfish, για να λέω πως απασχολούμε με κάτι!

Θα ζυγιστώ Παρασκευή που είναι Πρωταπριλιά για να γελάσουμε και λίγο!

Στο επανειδείν!:P

χαχαχαχα καλοοοοοοοοοοο με την πρωταπριλια

σουπερ η διατροφή σου!!!!!!!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Καλή αρχή σε όσες ξεκινήσανε !!!!!

Κατερίνα σε ευχαριστώ πολύ <3

τα σημερινά μου:

5 χλμ περπάτημα.

πρωί: γιαούρτι με μπανανα, μέλι και κακάο

12 1,5 κουλούρι

15:00 3 αβγά βραστά σφιχτά

και 1 σαλάτα λάχανο ντομάτα

1 κακάο

απόγευμα: 2 μήλα με κανέλα

1 χαμομήλι

Πεινάω κορίτσια .....

Καλή δύναμη να έχουμε.

Η ζυγαριά έδειξε 63 και σήμερα

Και εγώ είμαι σίγουρη για τα σχόλια πίσω από την πλάτη μου -ευτυχώς τουλάχιστον... εξ άλλου είναι η χαρά τους να σχολιάζουν, έτσι δεν είναι?? αλλά δε με νοιάζει ειλικρινά!! στον αντρούλη μου αρέσω όπως και να είμαι, και αυτό είναι που μετράει!!

Σε εμένα άρχισα να μην αρέσω, γι αυτό και ξεκίνησα!!

Φιλιά

για λεγε για λεγε, για το περπατημα με ενδιαφερει!!!!!!!!!!

πόση ώρα τα έκανες τα 5 χλμ?

στο γήπεδο ή έξω?

με τι ρυθμό? ίδρωσες/λαχάνιασες?

1527894gvxcsdbcpz.gif

Ξέχασα να πω ότι εγώ απέχω και απ' τα πολλά γαλακτοκομικά, όχι πολύ αυστηρά, κι αυτό με δυσκολεύει γιατί χωρίς γιαούρτι και γάλα δεν μπορώ να ζήσω, ούτε έχω τόσα υγιεινά σνακ να γεμίσω τη διατροφή μου :confused:

γιατί απέχεις από τα γαλακτοκομικά?

αφού σου αρέσουν κιόλας

το γιαουρτάκι π.χ., είναι σούπερ για βραδι.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Κατερίνα, κατεβαίνω για να μην ανέβω..... Ας φτάσω τα 60 (που αν δεν είχα μ@κ@κιστεί το προηγούμενο διάστημα θα τα είχα φτάσει) και μετά αέρα θα φύγουν.

Άντε να στρώσει κι ο μικρός να ξεκινήσω το ήδη πληρωμένο γυμναστήριο, γιατί δε με βλέπω καθόλου καλά!!!!!!!!

Θυμάσαι το βιντεάκι που σου είχα στείλει με την κορμάρα....Ε, και για μένα μια ανάμνηση έχει μείνει!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Μπραβο σου τα κιλα σου βεβαια μια χαρα μου φαινοντε!εμενα τελικα οι εξετασεις θυρεοειδή βγηκαν μια χαρα οποτε σιγα σιγα να ξεκινησω

τέλεια που βγήκαν οι εξετάσεις θυροειδή καλές!!!!

πολύ σημαντικό!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Κατερίνα, κατεβαίνω για να μην ανέβω..... Ας φτάσω τα 60 (που αν δεν είχα μ@κ@κιστεί το προηγούμενο διάστημα θα τα είχα φτάσει) και μετά αέρα θα φύγουν.

Άντε να στρώσει κι ο μικρός να ξεκινήσω το ήδη πληρωμένο γυμναστήριο, γιατί δε με βλέπω καθόλου καλά!!!!!!!!

Θυμάσαι το βιντεάκι που σου είχα στείλει με την κορμάρα....Ε, και για μένα μια ανάμνηση έχει μείνει!!!!!!!!!!!!!!

βρεεεε,

είναι μικρούλια τα μωρά σου ακόμη, θηλάζεις κιόλας,

μην βιαζεσαιεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

αγαλι αγαλι γινεται η αγουριδα μέλι

1527894gvxcsdbcpz.gif

Ναι ρε κορίτσια, μακάρι να τα καταφέρουμε να αδυνατίσουμε!

Βλέπω κάτι παλιές φωτογραφίες μου και λέω πώ πώ πόσο ωραία ήμουν τότε και με πιάνει μια μικρή στεναχώρια έχω να πω.Στα μαγαζιά δε θέλω να πηγαίνω γιατί αγοράζω πάντα τα ίδια, τζην και φαρδιά πουλόβερ....Παλιά φορούσα φορέματα, συνδίαζα,ενδιαφερόμουν ,τώρα τα βλέπω και μου φαίνονται τελείως μάταια όλα αυτά.Γι'αυτό και θέλω να αδυνατίσω, γιατί φοράω το ίδιο μαγιώ εδώ και 4 χρόνια γιατί δεν έχω όρεξη να πάω να πάρω καινούριο!Α!Να σας πω ότι έχω κι εγώ 1 κοριτσάκι που το Μάιο κλείνει τα 3!

Άντε κορίτσια, τον Απρίλιο πρέπει να τα δώσουμε όλα, είναι ο τελευταίος μήνας που μας παίρνει να φοράμε χοντρά ρούχαααα!:-P

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι ρε κορίτσια, μακάρι να τα καταφέρουμε να αδυνατίσουμε!

Βλέπω κάτι παλιές φωτογραφίες μου και λέω πώ πώ πόσο ωραία ήμουν τότε και με πιάνει μια μικρή στεναχώρια έχω να πω.Στα μαγαζιά δε θέλω να πηγαίνω γιατί αγοράζω πάντα τα ίδια, τζην και φαρδιά πουλόβερ....Παλιά φορούσα φορέματα, συνδίαζα,ενδιαφερόμουν ,τώρα τα βλέπω και μου φαίνονται τελείως μάταια όλα αυτά.Γι'αυτό και θέλω να αδυνατίσω, γιατί φοράω το ίδιο μαγιώ εδώ και 4 χρόνια γιατί δεν έχω όρεξη να πάω να πάρω καινούριο!Α!Να σας πω ότι έχω κι εγώ 1 κοριτσάκι που το Μάιο κλείνει τα 3!

Άντε κορίτσια, τον Απρίλιο πρέπει να τα δώσουμε όλα, είναι ο τελευταίος μήνας που μας παίρνει να φοράμε χοντρά ρούχαααα!:-P

- να σου ζησει η κορουλα σου!!!!

- αν συνεχισεις οπως αρχισες, στανταρακι θα αδυνατισεις!!!!!

- αχ αυτο το ρημαδι το μαγιο!!!!!!!!!

- από άσκηση μπορείς να κάνεις τίποτα? περπάτημα?

εχουμε τρεις σημαντικοτατους λόγους για να αδυνατίσουμε: (και ειναι οπως ειπες κι εσυ για τον απριλιο, η πιο καταλληλη περιοδος για δίαιτα)

πρωτος = ιουνιος

δευτερος=ιουλιος

τριτος=αυγουστος!!!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Γεια σου Κατερίνα,αρχηγέ μας!

Ευχαριστώ, όλες μας να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας!

Ναι προσπαθώ να περπατάω κάποιες φορές την εβδομάδα, όποτε μπορώ, έχω σκύλο και πάμε μαζί μεγάλες βόλτες!

Απλά δεν είναι πάντα εύκολο γιατί πάω το απόγευμα σπίτι και θέλω να δω και λίγο τη μικρή και δουλειές, καταλαβαίνεις!

Το κακό με μένα είναι το σαββατοκύριακο!Όσο και να πω ότι θα προσέξω, όσο και να μην έχουν τίποτα τα ντουλάπια μου, κάτι θα πετύχω στα ενδότερα και θα το ρίξω στο φαϊ και θα πω το κλασσικό:Από Δευτέρα θα κάνω σωστή διατροφή:lol:

Αλλά τώρα δεν έχω περιθώρια.Θέλω να βάλω 1 ωραίο φόρεμα στο γάμο της αδερφής μου και να χαρώ και το υπόλοιπο καλοκαιράκι μου!!!!

Δίατα ή διατροφή δεν πα να λέγεται και Πανάγος εμπρός, πάνω της και τα καταφέραμε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...