Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Ευχαριστώ πολύ όλες σας για τη θερμή υποδοχή και για τη βοήθειά σας!

Ναι,πολύ αδυνατιστικό το θεματάκι, αφού νιώθω ότι και μόνο που το διαβάζω αυξάνεται ο μεταβολισμός μου!!!Όσο για αυτό που είπες mkcm, ναι πολύ ωραίο κίνητρο οι κουτσομπόληδες συγγενείς για το Πάσχα!Ευχαριστώ για τη στήριξη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εσύ θηλάζουσα Αρσινόη; Κι εγώ. Πόσο είναι το δικό σου τερατάκι; Έχεις κι άλλα παιδάκια;

Εμένα είναι το πρώτο μου παιδάκι, αγοράκι, 2 μηνών, εσένα; Έχεις δει διαφορά με το θηλασμό και τη δίαιτα όταν ξεκινούσες; Έχεις πάει σε διαιτολόγο και σου έδωσε δίαιτα θηλάζουσας; Γιατί αν ναι, μάλλον θα σε συμβουλευτώ! Θα ήθελα κι εγώ κάποιον που να ξέρει από θηλασμό. Πιστεύω πάντως να μην έχουμε πρόβλημα, ε; Γιατί κι εμείς βάλαμε καλό βάρος και λέω πια να ξεκινήσω, όχι να μειώσω πολύ τις θερμίδες, μόνο τις άχρηστες που έπαιρνα σωρηδόν! Γενικώς τρώω πρωινό συνήθως βρώμη μουλιασμένη σε νερό με σταφίδες και ακτινίδιο, κατά τις 12 τρώω μια σαλάτα, μεσημέρι κανονικά χωρίς ψωμί, μερίδα περίπου 250-300 γρ., απόγευμα κάτι θα ξαναφάω, ή ένα φυσικό χυμό πορτοκάλι ή μια φέτα μαύρο ψωμί με ταχίνι-μέλι και λίγους ξηρούς καρπούς και το βράδυ συνήθως χόρτα βραστά ή σαλάτα ή μισή μερίδα φαγητού.

Εννοείται κάνω και αρκετές παρασπονδίες γιατί μου φαίνεται αυστηρό το παραπάνω. Εσύ, mkcm, έχεις πολύ ξενύχτι με το μωρό σου; Αυτό με λυγίζει εμένα, αν ξυπνάω από τις 5 και φάω πρωινό κατά τις 7 φαντάσου ότι πεινάω τρελά ήδη στις 11!

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

Αρσινόη, αφού έφτιαξες το δικό σου bannerαπό ποια επιλογή του Πίνακα ελέγχου πήγες και του έκανες επικόλληση,θυμάσαι?Ευχαριστώ!:?:

Στο σάιτ με τα τικεράκια διάλεξα το bbpseudocode και το επικόλλησα εδώ στον Πίνακα Ελέγχου και μετά Επεξεργασία Υπογραφής μέσα στο λευκό πλαίσιο. Ελπίζω να το βρεις!

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

Διαφημίσεις

Ουουουουουουουουου, φαίνεται έπεσε πολύ μάσα το χειμώνα. Εμπρός λοιπόν, να ακολουθήσουμε όλες το δρόμο του χάραξε η Κατερίνα και να γίνουμε μοντελάκια μέχρι το καλοκαιράκι!!!!!!!!!!!!!!!!!! Με ενδιάμεσο σταθμό το Πάσχα, βεβαίως, βεβαίως, όποτε και θα μας δουν όλες οι κουτσομπόλες συγγένισσες και θα τρίβουν τα μάτια τους... Ναι, αμέ...........
Ευχαριστώ πολύ όλες σας για τη θερμή υποδοχή και για τη βοήθειά σας!

Ναι,πολύ αδυνατιστικό το θεματάκι, αφού νιώθω ότι και μόνο που το διαβάζω αυξάνεται ο μεταβολισμός μου!!!Όσο για αυτό που είπες mkcm, ναι πολύ ωραίο κίνητρο οι κουτσομπόληδες συγγενείς για το Πάσχα!Ευχαριστώ για τη στήριξη!

καλά κόρες αυτό με τα σχόλια του στυλ

"καλέ πως πάχυνες έτσι"

"πωπω πρέπει να είσαι στα πιο παχιά σου"

ή το ποιο λαιτ: "έχεις αλλάξει πολύ"

είναι .............γκρρρρρρρρρρρρρρρ

μη πω καλύτερα και ρίξω το επίπεδο.....

το πόσο με στεναχωρούν δε λέγεται......

γιατί ντύνεσαι (σπάνια), χτενίζεσαι (σπάνια), βγαίνεις (σπάνια) για να διασκεδάσεις και

πέφτεις πάνω τους και ακούς την κάθε μακακία και σχόλιο....αει σιχτιρ που στο φινάλε μπορεί να έχεις και προβλήματα υγείας και να πάχυνες, π.χ. πόσα κοριτσάκια παίρνουν κορτιζόνη κια παχαίνουν ή έχουν πολυκυστικές ή θυοροειδή.....

τέλος πάντων, την υγειά μας

να χουμε να αδυνατίσουμε (που θα αδυνατίσουμε εννοείτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε)

1527894gvxcsdbcpz.gif

...................

Κατερίνα, πας πολύ καλά για μόνο 20 μέρες! Άλλοτε έτρεχα στο γήπεδο και άλλοτε στο διάδρομο, τώρα βέβαια λέω να αρχίσω με απλή ανηφόρα περπάτημα γιατί δεν με παίρνει ο χρόνος να πηγαίνω στο γήπεδο. Αλλά πρώτα θα χάσω 3-4 κιλά ακόμα και μετά θα ξεκινήσω, να μεγαλώσει και λίγο το μωράκι μου.

....................

σε ευχαριστώ Αρσινόη μου!!!!!

ελπίζω να συνεχίσω έτσι

βέβαια είχα και πολύ βοήθεια από την mkcm μας, αυτό να λέγεται, αν διαβάσεις τα προηγούμενα θα καταλάβεις.

καλή συνέχεια και καλή δύναμη και σε σένα.

καλέ που να βρεις χρόνο για γήπεδο, αργότερα αυτά, κάνε όπως λες, κάτι λίγο τώρα.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλησπέρα!

Καλή αρχή σε όσες ξεκινήσανε !!!!!

Κατερίνα σε ευχαριστώ πολύ <3

τα σημερινά μου:

5 χλμ περπάτημα.

πρωί: γιαούρτι με μπανανα, μέλι και κακάο

12 1,5 κουλούρι

15:00 3 αβγά βραστά σφιχτά

και 1 σαλάτα λάχανο ντομάτα

1 κακάο

απόγευμα: 2 μήλα με κανέλα

1 χαμομήλι

Πεινάω κορίτσια .....

Καλή δύναμη να έχουμε.

Η ζυγαριά έδειξε 63 και σήμερα

Και εγώ είμαι σίγουρη για τα σχόλια πίσω από την πλάτη μου -ευτυχώς τουλάχιστον... εξ άλλου είναι η χαρά τους να σχολιάζουν, έτσι δεν είναι?? αλλά δε με νοιάζει ειλικρινά!! στον αντρούλη μου αρέσω όπως και να είμαι, και αυτό είναι που μετράει!!

Σε εμένα άρχισα να μην αρέσω, γι αυτό και ξεκίνησα!!

Φιλιά

2t7wp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα συναγωνίστριες!

Διαβάζω τα σχόλιά σας και παίρνω θάρρος!Χτες ήταν η πρώτη μέρα που ξεκίνησα δίαιτα,

Στις 06.15 το πρωί (ναι ξυπνάω πρωί για δουλειά!!) δημητριακά με γάλα

Στις 10.30 ένα αχλάδι

Στις 13.00 ένα γιαούρτι 2%

Στις 4 μία μπριτζόλα με σαλάτα

καιιιιιιιι......

το βράδυ είχα πει να μην φάω αλλά έκανε η μαμά μου εκείνη τη σταφιδόπιτα με το γαρύφαλο που μύρισε όλη η γειτονία και έφαγα μισό κομμάτι..

Αυτά!

Κι εγώ πίνω κάνα χαμομηλάκι jellyfish, για να λέω πως απασχολούμε με κάτι!

Θα ζυγιστώ Παρασκευή που είναι Πρωταπριλιά για να γελάσουμε και λίγο!

Στο επανειδείν!:P

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμένα κοντεύει το μωρό μου να χρονίσει. Έχουμε ακόμα ξενύχτια, όχι τίποτα τρελλό, θα ξυπνήσει 1 φορά συνήθως, μου έχει κάνει και ορισμένα σερί, βέβαια, ή κάποιες μέρες με δοντάκια μπορεί να με έχει ξετινάξει....αλλά συνεχίζουμε ακάθεκτοι το θηλασμό πρωί - μεσημέρι - βράδυ (για τη νύχτα σου 'πα) και το φαγητάκι μας. Εγώ έχω άλλη μια πριγκίπισσα 4 χρονών και γίνεται στο σπίτι το έλα να δεις. Πολύ γέλιο....

Εσύ Αρσινόη μου είσα ακόμη φρεσκομανούλα. Χαλάρωσε και μην ενοχοποιείς ακόμη τις παρασπονδίες, χρειάζονται για να τα βγάλεις πέρα.

Και στις υπόλοιπες... Καλή μας επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα! Jellyfisch, κι εσύ θηλάζεις; Πόσων χρονών είναι το μωράκι σου; Έχεις πάει κι εσύ σε διαιτολόγο; Mkcm και jellyfisch, δε μου στέλνετε ένα πμ με τους διαιτολόγους σας να βρίσκεται αν είστε Αθήνα;

Μkcm, μπράβο σας που φτάσατε μέχρι το χρόνο και που τα συνδυάζεις όλα αυτά και με την πριγκιπισσούλα σου! Να τα χαίρεσαι και τα δύο! Τα ξενύχτια είναι μες στο πρόγραμμα δηλαδή για όλες μας, ε; Θυμάσαι πότε άρχισε το μωράκι σου να κοιμάται σερί; Με τις τροφές; Εμένα μου κάνει κάποια σερί 1 στις 4 μέρες και τα υπόλοιπα βράδια ξυπνάει μια φορά.

Πάνω κάτω θέλουμε όλες 10 κιλάκια και κάτι ψιλά να χάσουμε! Εσείς που θέλετε να φτάσετε και τα 50 θα είστε στυλάκια! Εγώ αν φτάσω τα 57 θα είμαι ευτυχισμένη, στα πιο αδύνατά μου, που δε μου πολυαρέσουν όμως, ήμουν 55. Είμαι 1.67 στο ύψος.

Για σήμερα εγώ ακολουθώ το εξής μέχρι στιγμής:

7.00 1 εσπρέσσο με λίγο γάλα και 2 κουλουράκια μικρά του καφέ

12.00 βρώμη με ένα ακτινίδιο

14.00 5-6 κεφτεδάκια με χόρτα βραστά

τα υπόλοιπα θα τα σκεφτώ στη συνέχεια. Καλή μέρα να έχουμε και να πέφτουν οι ζυγαριές!

Jellyfisch, το ενημερώνουμε μόνες μας το τικεράκι να υποθέσω, ε;

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...