Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Ήρθα να προστεθώ κι εγώ στην παρέα, ελπιζω να στηριξει η μια την αλλη και να χασουμε τα κιλα που θέλουμε.

Είμαι 67,5 κιλά μιας και πήρα 23 στην εγκυμοσύνη μου ξεκινώντας από 57, έχασα ήδη 13 μετά τη γέννα του μωρού μου και μου μένουν άλλα 10 που ελπίζω να χάσω με την παρεούλα και τη στήριξη σας. Θέλω να τα χασω σε βαθος 5-10 μηνων, δεν θέλω να χανω πάνω από 1-2 κιλα το μηνα. Δεν θα 'ναι και δυσκολο να μη χανω τόσα πολλά δηλαδή :rolleyes: γιατι στο σπίτι μου κυκλοφορούν πολλα γλυκακια :tongue: τα οποια ελπιζω πια να αποφεύγω.

Πίνω πολλά ροφήματα για να ξεγελιέμαι και επισης παίρνω και πολυβιταμινες λόγω θηλασμού μετά απο συνταγη γιατρού. Θελω να ξεκινήσω και τρέξιμο όπως έκανα πριν την εγκυμοσύνη αλλα ξερετε πως είναι με τις αυπνιες κλπ., ειμαι συνεχως κομματια.

Χαρηκα λοιπον που σας βρηκα!

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

Καλώς τις νεοφερμένες!!!!!!!! Η αρχηγός εδώ μέσα είναι η Κατερίνα!!!!! Εγώ είμαι μια από τις πιστές ακολούθους της.

Μετά από άλλο ένα τριήμερο ατέρμονου φαγητού επανέρχομαι με τα 64 κιλά μου και ξαναξεκινώ δριμύτερη. Στόχος λοιπόν, για άλλη μια εβδομάδα τα 61 τη Δευτέρα!!!!!!!!!!!!!!!

Η Κατερινά σήμερα πρέπει να είναι -5!!!!!!!!!!!!!!!!

Το πρωι δεν τρως κατι; Εγω βρε κοριτσια πινω 2-3 καφέδες την ημερα με 3 γεμάτες κουταλιές ζαχαρι...

βρε συ!!!

τρως πολυ ζάχαρη ψυχούλα μου!!!!

9 κουταλιές??????? την ημέρα???????????

μόνο αυτό να κόψεις

θα φύγει πολυυυυ λίπος!!!!! από την κοιλίτσα σου!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

Λέω να αρχίσω να γράφω κι εγώ... Φέτος δε δούλεψα λόγω του ότι ο μικρός μου ήταν συνέχεια άρρωστος, και έτσι έβαλα 7 κιλά... και είχα βάλει και άλλα 10 λόγω διακοπής καπνίσματος - εκγυμοσύνης - γάμου (χεχε).....

Οπότε ήμουν 67...

Κάνω διατροφή εδώ και δύο εβδομάδες και είμαι αισίως 63.....

Δίαιτα δεν μπορώ να κάνω από αυτές τις σούπερ γρήγορες γιατί ζαλίζομαι.. Και με τις χημικές δεν αντέχω καθόλου... μέχρι τρεις μέρες το πολύ.. οπότε το μενού μου έχει συνήθως ως εξής:

Πρωί:

1 τσάι

1 μπωλ με κορν φλέιξ φιτνεσ και γάλα 0%

12 η ώρα: 1 κουλούρι θεσσαλονίκης

μεσημέρι:

1 μικρή μερίδα φαγητό χωρίς ψωμί και τυρί

1 σαλάτα μεγάλη

1 κακάο

Απόγευμα:

2 φρούτα (συνήθως μήλο, ανανά ή πορτοκάλι)

1 χαμομήλι

καλώς την jellyfishch στην παρέα μας!!!

μπράβο για την απώλειά σου ως τώρα!!!!!!!

σούπερ η διατροφή σου!!!!

χαμομήλι γιατί πίνεις?

1527894gvxcsdbcpz.gif

Ήρθα να προστεθώ κι εγώ στην παρέα, ελπιζω να στηριξει η μια την αλλη και να χασουμε τα κιλα που θέλουμε.

Είμαι 67,5 κιλά μιας και πήρα 23 στην εγκυμοσύνη μου ξεκινώντας από 57, έχασα ήδη 13 μετά τη γέννα του μωρού μου και μου μένουν άλλα 10 που ελπίζω να χάσω με την παρεούλα και τη στήριξη σας. Θέλω να τα χασω σε βαθος 5-10 μηνων, δεν θέλω να χανω πάνω από 1-2 κιλα το μηνα. Δεν θα 'ναι και δυσκολο να μη χανω τόσα πολλά δηλαδή :rolleyes: γιατι στο σπίτι μου κυκλοφορούν πολλα γλυκακια :tongue: τα οποια ελπιζω πια να αποφεύγω.

Πίνω πολλά ροφήματα για να ξεγελιέμαι και επισης παίρνω και πολυβιταμινες λόγω θηλασμού μετά απο συνταγη γιατρού. Θελω να ξεκινήσω και τρέξιμο όπως έκανα πριν την εγκυμοσύνη αλλα ξερετε πως είναι με τις αυπνιες κλπ., ειμαι συνεχως κομματια.

Χαρηκα λοιπον που σας βρηκα!

καλώς την Αρσινόη στην παρέα μας!!!

μπράβοοοοοοοοοοοο για την απώλειά σου!!!!!

έξυπνο αυτό με τα ροφήματα που κάνεις!!!!

έτρεχες οργανωμένα? σε γήπεδο/στάδιο?

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλώς τις νεοφερμένες!!!!!!!! Η αρχηγός εδώ μέσα είναι η Κατερίνα!!!!! Εγώ είμαι μια από τις πιστές ακολούθους της.

Μετά από άλλο ένα τριήμερο ατέρμονου φαγητού επανέρχομαι με τα 64 κιλά μου και ξαναξεκινώ δριμύτερη. Στόχος λοιπόν, για άλλη μια εβδομάδα τα 61 τη Δευτέρα!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχα εισαι φοβερή!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

πολύ καλοοοοο που δεν πήρες!!!!!!!!!!

τώρα θα αρχίσεις δυναμικά

έως το Πάσχα, (που έχουμε και τα τραπεζώματα με τα σόγια κια θα μας δουν χιχιχιχιιιι).

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

21η ημέρα δίαιτας γιατρού, απώλεια = - 4.300 κιλά και είμαι πολύυυυυυυ χαρούμενηηη!!!!!!!

κόρες μου καλημέρα!!!

94 μέρες ακόμη για το καλοκαίρι!!!

συνεχίζουμε δυναμικά γιατί έχουμε και το Πάσχα ενδιάμεσα!!!!!!!!!!

έχω αραιώσει λίγο το περπάτημα και δεν το θέλω καθόλου, τώρα που άλλαξε και η ώρα θα είναι καλύτερα και ελπίζω να το τηρήσω

τα χθεσινά μου:

διατροφή = δίαιτα γιατρού + 1 σοκοφρέτα (τέλεια η άτιμη!!!!!)

άσκηση = όχι

νερό = μπόλικο, 2,5 λίτρα περίπου

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλημέρα!Χαίρομαι τόσο πολύ που σας βρήκα!Θέλω κι εγώ να πάρω κουράγιο μπας και καταφέρω να χάσω μερικά κιλάκια! Είμαι 75 αισίως, πέρυσι επειδή βάφτιζα την κόρη μου είχα πάει 68,αλλά ξανακατρακύλησα! Θέλω να πάω πάλι 68 και ακόμα παρακάτω, 65 κιλάκια!Εύχομαι με τη βοήθειά σας να τα καταφέρω!Α!Φέτος παντρεύεται η αδερφή μου και πρέπει επιτέλους να βάλω κάτι ωραίο!!!

Θα τα λέμε συχνά!

ΥΓ.Κορίτσια, πώς μπαίνει το μπανεράκι από κάτω με τα κιλάκια????:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα!Χαίρομαι τόσο πολύ που σας βρήκα!Θέλω κι εγώ να πάρω κουράγιο μπας και καταφέρω να χάσω μερικά κιλάκια! Είμαι 75 αισίως, πέρυσι επειδή βάφτιζα την κόρη μου είχα πάει 68,αλλά ξανακατρακύλησα! Θέλω να πάω πάλι 68 και ακόμα παρακάτω, 65 κιλάκια!Εύχομαι με τη βοήθειά σας να τα καταφέρω!Α!Φέτος παντρεύεται η αδερφή μου και πρέπει επιτέλους να βάλω κάτι ωραίο!!!

Θα τα λέμε συχνά!

ΥΓ.Κορίτσια, πώς μπαίνει το μπανεράκι από κάτω με τα κιλάκια????:cool:

καλώς την Pinelopilar στην παρεούλα μας.

Ξέρεις η παρεούλα μας είναι πολυυυυυ αδυνατιστική!!!!!!!!!

κάνει πολύ κακό στο λίπος!!!!!!!!

όσο πιο πολύ μας κάνεις παρέα, τόσο πιο πολύ θα αδυνατίζεις!!!!!!!!!!!!!

μια χαρά εποχή ξεκινάς πάντως!!!!!!έχεις και φοβερό κίνητρο, να είσαι αδυνατούλα στο γάμο. καλή επιτυχία!!!

Υ.Γ. δεν ξερω πως μπαινει το μπανερ ίσως κάποια άλλη κουκλίτσα να σου πει.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Ουουουουουουουουου, φαίνεται έπεσε πολύ μάσα το χειμώνα. Εμπρός λοιπόν, να ακολουθήσουμε όλες το δρόμο του χάραξε η Κατερίνα και να γίνουμε μοντελάκια μέχρι το καλοκαιράκι!!!!!!!!!!!!!!!!!! Με ενδιάμεσο σταθμό το Πάσχα, βεβαίως, βεβαίως, όποτε και θα μας δουν όλες οι κουτσομπόλες συγγένισσες και θα τρίβουν τα μάτια τους... Ναι, αμέ...........

Καλώς σας βρήκα κι εγώ και καλησπέρα!

Πηνελόπη, πάτα πάνω στο δικό μου τικεράκι να σε πάει στη σελίδα που τα φτιάχνεις και μετά ακολούθησε τις οδηγίες βήμα βήμα. Μάλλον μετά θα πρέπει μόνοι μας να το ενημερώνουμε καθώς θα χάνουμε τα κιλά μας.

Κατερίνα, πας πολύ καλά για μόνο 20 μέρες! Άλλοτε έτρεχα στο γήπεδο και άλλοτε στο διάδρομο, τώρα βέβαια λέω να αρχίσω με απλή ανηφόρα περπάτημα γιατί δεν με παίρνει ο χρόνος να πηγαίνω στο γήπεδο. Αλλά πρώτα θα χάσω 3-4 κιλά ακόμα και μετά θα ξεκινήσω, να μεγαλώσει και λίγο το μωράκι μου.

Εγώ από φαγητό τρώω απ' όλα και απλώς έχω περιορίσει ποσότητες, προσπαθώ να τρώω ποικιλία γιατί θηλάζω και γενικώς δεν ακολουθώ δίαιτα, απλώς προσοχή και αυτοσυγκράτηση. Αλλά αν δε δω φως με αυτήν την τακτική θα σας συμβουλευτώ για τις διαιτολόγους σας!

Α, ωραίο όνομα έχει το θεματάκι μας!

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...