Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Γεια σου ρε Κατερινιώ. Να σου πω, έχεις δει καμιά διαφορά στη διάθεσή σου, στις αντοχές σου, κλπ. με τη διατροφή;

νιώθω πιο ανάλαφρη,

και από όταν ξεκίνησα το τ4 πιο ζωντανή και δυνατή,

καμμία ζάλη, καμμία υπογλυκαιμία, καμμία βουλιμία, καμμία αδυναμία, αντέχω την πείνα (γιατί ώρες ωρες πεινάω) είναι πείνα χωρίς ζάλη. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Μπράβο, ρε Κατερινάκι. Μακάρι να ξαναμπώ κι εγώ σε πρόγραμμα γιατί τα έχω σκ@τώσει για τα καλά :mad:

γιατι βρε..... αφου είχες πάρει ωραία σειρά, έχανες αέρα.

να σου πω, το βραδάκι αν τρως ποπκορν σπιτικά δεν θα είναι καλύτερα? ή αν θα τρως πχ μόνο σαββατοκύριακο από τα απαγορευμένα?

τα ξαναπήρες τα κιλά?

1527894gvxcsdbcpz.gif

Όχι, ευτυχώς δεν έχω πάρει τίποτα ακόμα. Από σήμερα λέω να ξαναμαζευτώ. Το θέμα είναι ο άντρας μου που με παρασέρνει τρελά. Χθες ήμουν όλη μέρα οκ. Δεν έκανα καμία παρασπονδία και γυρνάει ο κύριος το βράδυ στο σπίτι με πιτόγυρα. Βρε του λέω δε σου είπα ότι θέλω να προσέχω... Ε, μωρέ σιγά θα τα χάσεις τα κιλά. Μια φορά δεν πειράζει, απαντάει. Τι μια φορά που το έχουμε κάνει σύστημα το μια φορά.... Ουφ, ουφ, ουφ και ξανάμανά ουφ.... Να δω πως θα τη γλιτώσω....

Διαφημίσεις

Όχι, ευτυχώς δεν έχω πάρει τίποτα ακόμα. Από σήμερα λέω να ξαναμαζευτώ. Το θέμα είναι ο άντρας μου που με παρασέρνει τρελά. Χθες ήμουν όλη μέρα οκ. Δεν έκανα καμία παρασπονδία και γυρνάει ο κύριος το βράδυ στο σπίτι με πιτόγυρα. Βρε του λέω δε σου είπα ότι θέλω να προσέχω... Ε, μωρέ σιγά θα τα χάσεις τα κιλά. Μια φορά δεν πειράζει, απαντάει. Τι μια φορά που το έχουμε κάνει σύστημα το μια φορά.... Ουφ, ουφ, ουφ και ξανάμανά ουφ.... Να δω πως θα τη γλιτώσω....

πες του βρε να σου παιρνει καλαμακια κοτοπουλο σκετο, χιλιες φορες καλυτερα

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλημέρα. Χθες τα πήγα πάρα πολύ καλά!!!!! :D Έφαγα το μεσημέρι λίγες μπάμιες (περίπου ένα φλυτζάνι, ίσως και 3/4 του φλυτζανιού) με μισό μπούτι κοτόπουλο, το απόγευμα 30 γρ. τυράκι και το βράδυ έφαγα 2 καλαμάκια κοτόπουλο, 1 ντομάτα και 70 γρ. τυρί και για τη λιγούρα έφαγα κι ένα παστέλι αμύγδαλο...

Μια χαρά νομίζω είμαι....

Καλημέρα. Χθες τα πήγα πάρα πολύ καλά!!!!! :D Έφαγα το μεσημέρι λίγες μπάμιες (περίπου ένα φλυτζάνι, ίσως και 3/4 του φλυτζανιού) με μισό μπούτι κοτόπουλο, το απόγευμα 30 γρ. τυράκι και το βράδυ έφαγα 2 καλαμάκια κοτόπουλο, 1 ντομάτα και 70 γρ. τυρί και για τη λιγούρα έφαγα κι ένα παστέλι αμύγδαλο...

Μια χαρά νομίζω είμαι....

Πολύ καλάααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Mpoygos, ευτυχώς εγώ τη ζάχαρη δεν τη θέλω ΚΑΘΟΛΟΥ στον καφέ!!!! Κάτι γλιτώνω από εκεί.

Λοιπόν, κολλημένη στα 64 κιλά, βάζω στόχο τις 07/04 να έχω πέσει στα 61!!!!!!!!!!!!! Let's see how it goes!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα,

Λέω να αρχίσω να γράφω κι εγώ... Φέτος δε δούλεψα λόγω του ότι ο μικρός μου ήταν συνέχεια άρρωστος, και έτσι έβαλα 7 κιλά... και είχα βάλει και άλλα 10 λόγω διακοπής καπνίσματος - εκγυμοσύνης - γάμου (χεχε).....

Οπότε ήμουν 67...

Κάνω διατροφή εδώ και δύο εβδομάδες και είμαι αισίως 63.....

Δίαιτα δεν μπορώ να κάνω από αυτές τις σούπερ γρήγορες γιατί ζαλίζομαι.. Και με τις χημικές δεν αντέχω καθόλου... μέχρι τρεις μέρες το πολύ.. οπότε το μενού μου έχει συνήθως ως εξής:

Πρωί:

1 τσάι

1 μπωλ με κορν φλέιξ φιτνεσ και γάλα 0%

12 η ώρα: 1 κουλούρι θεσσαλονίκης

μεσημέρι:

1 μικρή μερίδα φαγητό χωρίς ψωμί και τυρί

1 σαλάτα μεγάλη

1 κακάο

Απόγευμα:

2 φρούτα (συνήθως μήλο, ανανά ή πορτοκάλι)

1 χαμομήλι

2t7wp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...