Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Κατερίνα μου ευτυχως που βρηκες το προβλημα που εχεις και με το χάπι αν το ρυθμισεις θα χασεις σιγουρα κιλα!

ναι, ευτυχώς!!!! δεν το συζητάω!!!

εσύ πως πας? τα μείωσες τα γλυκά?

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Κατερινιώ, κακία δεν κρατάω, αλλά έχω μάθει αλλιώς απ' το σπίτι μου κι ορισμένα πράγματα δεν μπορώ να τα χωνέψω με τίποτα.

Τεσπα. Εσυ γιατί είσαι χάλια βρε; ίσα - ίσα που βρήκες τι έχεις και μια χαρά. Η αδελφή μου πριν το τ4 ήταν σαν μπαλόνι κυριολεκτικά. Ούτε με διατροφολόγο δεν ξεφούσκωσε. Με το που πήρε τ4 μέσα σε ένα μήνα έμεινε μισή!!!!!!!

2,5 κιλά, ε; μπράβο �� Κατερινούλα!!!!!

ήμουν χάλια εχθές για δύο λόγους, είχα ταχυκαρδία (αλλά σήμερα είμαι μια χαρά σαν να μην πήρα χάπι) κια δευτερον φοβήθηκα από τους όζους νομίζω ότι πρέπει να γίνει παρακέντηση (να παω δηλαδή σε ενδοκρινολόγο κι όχι σε παθολόγο). Τέλος πάντων αποφάσισα να πάρω δύο μήνες το τ4 όπως μου είπε ο παθολόγος και να παω μετά από δύο μήνες σε ενδοκρινολόγο.

εσύ πως πάς?

1527894gvxcsdbcpz.gif

ωχ κατάλαβα mkcm μου, υπομονή και περαστικούλια γρήγορα!!!

τα δικά μου:

10η ημέρα δίαιτας γιατρού, απώλεια = - 3.000 κιλά

Πρωι = 1 ποτηρι γαλα με χαμηλά λιπαρα +δυο φρυγανιες σικαλης

Δεκατιανο = 1 τοστ με μαυρο ψωμι με μια φετα γαλοπουλα, μία φετα τυρι και λίγη ντομάτα

Στις 14.00= 1 γιαουρτάκι και 2 φρυγανιές σίκαλης

Απογευμα = 1 μπουτι κοτοπουλο χωρις την πετσα και δυο φρυγανιές, μια σαλατα αγγουροντοματα με λιγο λαδακι και ένα πορτοκάλι + ένα κομματάκι χαλβά (εκτός δίαιτας αυτό)

Βραδινο = 1 γιαουρτακι και δυο φρυγανιες και μια μικρή σαλατα αγγουροντοματα χωρίς λαδι

άσκηση = όχι, δεν ήμουν κια στα καλύτερά μου εχθές, οπότε δεν περπάτησα,

νερό = αρκετό 2 λιτρα

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Επανήλθα στη δουλειά. Επιτέλους (Happy dance).

Απώλεια κιλών δεν έχω, παραμένω στα 64 (εμ, τι θες κυρά μου. Από τη μια τρώς από την άλλη να χάνεις κιόλας), όμως έχασα 4 πόντους στην περιφέρεια κι έναν πόντο στα ψωμάκια.

Μετρήσεις λοιπόν έχουμε ως εξής

Στήθος - δεν μετράω καθότι θηλάζουσα

Μέση: από 71 - 70

Περιφέρεια: από 99 - 95

Ψωμάκια: από 105 - 104

Συνεχίζουμε, όσο μπορούμε μαζεύοντας το φαγητό και βλέπουμε.

Κατερίνα μου, μπράβο σου!!!!!!! Συνέχισε δυναμικά!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω εκοψα λιγο τα γλυκα,χθες ο γιατρος μου εγραψε εξετασεις θυρεοειδή οποτε την επομενη εβδομαδα θα τα κανω

μπράβο mpougos που έκοψες τα γλυκά!!!

καλά αποτελέσματα να έχεις με το θυροειδή, να μας πεις όταν θα πάρεις τα αποτελέσματα.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Επανήλθα στη δουλειά. Επιτέλους (Happy dance).

Απώλεια κιλών δεν έχω, παραμένω στα 64 (εμ, τι θες κυρά μου. Από τη μια τρώς από την άλλη να χάνεις κιόλας), όμως έχασα 4 πόντους στην περιφέρεια κι έναν πόντο στα ψωμάκια.

Μετρήσεις λοιπόν έχουμε ως εξής

Στήθος - δεν μετράω καθότι θηλάζουσα

Μέση: από 71 - 70

Περιφέρεια: από 99 - 95

Ψωμάκια: από 105 - 104

Συνεχίζουμε, όσο μπορούμε μαζεύοντας το φαγητό και βλέπουμε.

Κατερίνα μου, μπράβο σου!!!!!!! Συνέχισε δυναμικά!!!!!!!!!!!!!!!!

μπράβο!!!!

πως μετράς και περιφέρεια και ψωμάκια?

1527894gvxcsdbcpz.gif

Την περιφέρεια τη μετάω στο σημείο ακριβώς κάτω από τα κόκκαλα της λεκάνης και τα ψωμάκια (που κανονικά δεν τα μετράς, αλλά εμένα με ενδιαφέρουν γιατί είναι το προβληματικό μου σημείο) στο μεγάλο μέρος των γλουτών εκεί λίγο πιο κάτω από τον ποπούλη.

Αχ, κορίτσια μου. Γράφω για έμπνευση. Έχω χάσει την μπάλα. Τρώω - τρώω - τρώω ό,τι βρω μπροστά μου. Άλλο ένα Σ/Κ πέρασε με πάρτυ φαγητού. Είμαι μια γουρούνα!!!!!!! Από Δευτέρα λοιπόν. Σήμερα δηλαδή.... Ελπίζω να κρατηθώ!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Όχι ακόμα, άλλωστε δεν πρόκειται για πείνα, αλλά για λαιμαργία. Δεν μπορώ να πω ΟΧΙ. Σύζυγος: "Θες σουβλάκι;" -Ναι. Την επόμενη μέρα: - Θες κρέπα; - Ναι. Την επόμενη μέρα: - Βάλε μια ταινία, φέρνω πατατάκια.... :confused:

15η ημέρα δίαιτας γιατρού, απώλεια = - 3.400 κιλά

κόρες καλημέρα!!!

100 μέρες ακόμη για καλοκαιράκι!!!!!

άντε, ανασκουμπωθείτε,

σε λιγότερο από 1,5 μήνα το Πάσχα, οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμες!!!

τα χθεσινά μου

διατροφή = κατά γράμμα η δίαιτα

άσκηση = 1 ώρα κια 10 λεπτά περπάτημα

νερό = όχι πολύ

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...