Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλά μιλάμε εχω σκάσει στο φαι,

βρεεεεεε τοοσο λιγο πρέπει να τρώμε!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν παιζωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαχαχαχ ελεεεεοοοοοοοοοοοοοοοοοος,

τι με περασε ο γιατρος?????????? για κοτοπουλάκι?????

Προσοχη – προσοχη = ο γιατρος μου τα εγραψε αυτα γιατι εχω υπερλιπιδαιμια (χοληστερινη, τρiγλuκεριδια) το λέω μηπως δεν κανει για ολους αυτη η διατροφη.

Λοιπόν τα χθεσινά μου:

Πρωι = 1 ποτηρι γαλα με χαμηλα λιπαρα κια δυο φρρυγανιες σικαλης σκετες, ολοσκετες

Δεκατιανο = 1 τοστ με μαυρο ψωμι κια μια φετα γαλοπουλα και φετα τυρι και μια φετα ντοματα

Στις 14.00= 1 γιαουρτακι με δυο φρυγανιες σικαλης

Απογευμα στις 17.45 = 1 μπουτι κοτοπουλο χωρις την πετσα και τρεις πατατες (όχι ολόκληρες τις μικρές τις φετούλες που βάζουμε στο ταψακι μιλαμε τις εφαγα κια νομιζα οτι ειχα φαει τις δυο κι εψαχνα την τριτη αλλα που ουουου, την ειχα καταβροχθισει φαινεται μαζι με την δευτερη αχχχχχ) κια μια σαλατα αγγουροντοματα με λιγο λαδακι (εδω μου ειχε πει κι ενα φρουτο αλλα δεν ξερω γιατι, τ ο ξεχασα, τωρα το θυμηθηκα)

Βραδινο στις 20.40 = 1 γιαουρτακι με δυο φρυγανιες και μια σαλατα αγγουροντοματα με λιγο λαδι

Εκτος διαιτας:

Αργα το βραδι αφου ειχα ξαπλωσει ξανασηκωθηκα = σχεδον ενα ποτηρι γαλα με χαμηλα λιπαρα.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Mkmc με 2 παιδια εν δράση πως να χασεις κιλα και με τετοια κουραση;εγω οταν ηταν μωρα Αστα,κοιμόμουν ορθια οχι και να γυμναστώ !σε καμια 10 ρια μερες θα ξεκινησω και εγω διαιτα...ελπιζω,αλλα απο γυμναστικη χρονος μηδεν!

Μπράβο ρε Κατερίνα. Κράτα γερά!!! Σε λίγο θα ανήκεις στην κατηγορία φτερού!!!!!!!!!!!

Σημερινό ζύγισμα: 64kg (Είμαι από τις περιπτώσεις που ζυγίζομαι πρωί - μεσημέρι - βράδυ, μη λιθοβολείται μια ζωή το κάνω. Πως δεν αντέχουν άλλοι χωρίς κινητό, ε, εμένα με πιανει αμόκ όταν τελειώσει η μπαταρία της ζυγαριάς). Συνολική απώλεια τις τελευταίες 19 μέρες που βρίσκομαι σε δίαιτα 3,7kg. Με πήγαν πολύ πίσω οι ατασταλίες που έκανα, γιατί είχα βάλει στόχο σήμερα να είμαι 62,4, είμαι δηλαδή 1,6kg πίσω από το στόχο μου. Ελπίζω η επόμενη εβδομάδα να πάει καλύτερα....

Ο μπέμπης σήμερα τη νύχτα λίίίίίίγο καλύτερα, αλλά και πάλι θήλασε 3 φορές... Τέσπα, που θα πάει, θα μεγαλώσει λίγο. Σκέφτομαι και μήπως ήρθε η ώρα να αποθηλάσω, ωστόσο νομίζω πως δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι. Θα συνεχίσω όσο αντέξω....

Mkmc με 2 παιδια εν δράση πως να χασεις κιλα και με τετοια κουραση;εγω οταν ηταν μωρα Αστα,κοιμόμουν ορθια οχι και να γυμναστώ !σε καμια 10 ρια μερες θα ξεκινησω και εγω διαιτα...ελπιζω,αλλα απο γυμναστικη χρονος μηδεν!

- εμ, πεστα της χρυσόστομη!!!!

- αντε να ξεκινήσεις κι εσυ σιγα σιγά!!!! κια η γυμναστική αργοοοτερααααα, εμένα η κόρη μου είνια 10 χρονών ρε κόρες!!!! γι αυτό καταφέρνω και περπατάω.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Μπούγος, με το καλό να ξεκινήσεις και να έρθεις στο παρεάκι μας. Τα μπικίνια περιμένουν ρεεεεεεεεεεεε να ξεσηκώσουν κόσμο.........

Τι λέω η μάνα!!!!!!!!!!!!!

αχαχαχαχααααααααα

μπικίνια ολέεεεεεεεεεεεεεεεε

1527894gvxcsdbcpz.gif

Μπράβο ρε Κατερίνα. Κράτα γερά!!! Σε λίγο θα ανήκεις στην κατηγορία φτερού!!!!!!!!!!!

Σημερινό ζύγισμα: 64kg (Είμαι από τις περιπτώσεις που ζυγίζομαι πρωί - μεσημέρι - βράδυ, μη λιθοβολείται μια ζωή το κάνω. Πως δεν αντέχουν άλλοι χωρίς κινητό, ε, εμένα με πιανει αμόκ όταν τελειώσει η μπαταρία της ζυγαριάς). Συνολική απώλεια τις τελευταίες 19 μέρες που βρίσκομαι σε δίαιτα 3,7kg. Με πήγαν πολύ πίσω οι ατασταλίες που έκανα, γιατί είχα βάλει στόχο σήμερα να είμαι 62,4, είμαι δηλαδή 1,6kg πίσω από το στόχο μου. Ελπίζω η επόμενη εβδομάδα να πάει καλύτερα....

Ο μπέμπης σήμερα τη νύχτα λίίίίίίγο καλύτερα, αλλά και πάλι θήλασε 3 φορές... Τέσπα, που θα πάει, θα μεγαλώσει λίγο. Σκέφτομαι και μήπως ήρθε η ώρα να αποθηλάσω, ωστόσο νομίζω πως δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι. Θα συνεχίσω όσο αντέξω....

πας πολύυυ καλάααα λεμεεεε ρε μικισιεμ μου!!!!!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

3 μηνες και 11 ημέρες διακοπής καπνίσματος – 4η μερα διαιτα γιατρου – 111 μερες για καλοκαιρακι και μπικινακι!!!!

τέταρτη ημέρα δίαιτας γιατρού σήμερα και πάω πολύ καλά, σήμερα έχω ενέργεια, βέβαια παίζει ρόλο που κοιμήθηκα νωρίς χθες (δεν χαζευα στο φατσοβιβλιο) και ότι έρχεται ένα ωραίο τριημεράκι!!!!!

η πείνα έχει μειωθεί παααρα πολύ και όταν αρχίζω να τρώω ενώ μου φάινεται λίγο, στα μισά αρχίζω κια χορταίνω.

τα χθεσινά μου:

Πρωι = 1 ποτηρι γαλα με χαμηλά λιπαρα και δυο φρυγανιες σικαλης

Δεκατιανο = 1 τοστ με μαυρο ψωμι με μια φετα γαλοπουλα, μία φετα τυρι και λίγη ντομάτα

Στις 14.00= 1 κουλούρι Θεσ/κης

Απογευμα στις 17.30 = 1 μπουτι κοτοπουλο χωρις την πετσα και δυο φρυγανιές, μια σαλατα αγγουροντοματα με λιγο λαδακι και ένα πορτοκάλι

Βραδινο στις 20.50 = μισό γιαουρτακι (δεν μπορούσα να το φάω όλο!!!) με δυο φρυγανιες και μια σαλατα αγγουροντοματα χωρίς λαδι

άσκηση = μία ώρα περπάτημα, βγήκε άνετα!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Τι καλά πάω μαρή. Έχω ένα βιβλιαράκι που σημειώνω προόδους, απώλειες, τι τρώω, κλπ. και συνολικά από τις 19 μέρες δίαιτας έκανα 6 μέρες ατασταλίες, έλεος δηλαδή. Ευτυχώς έχασα και 3,7 κιλά, φαντάσου τι θα έχανα αν δεν έκανα μακακίες....

Πάντως το παντελονάκι δε στρώνει καθόλου καλά πια. Σακουλιάζει παντού. Κατεβαίνει κουμπωμένο και το Σεπτέμβρη δεν ανέβαινε πέρα από τα γόνατα :D. Άντε να κατέβουμε κανένα νουμεράκι ρούχα. Ήδη έχω αρχίσει και μαζεύω λεφτά για ρουχαλάκια την άνοιξη. Είδα και στο ιντερνέτ τι ακριβώς θέλω και προετοιμάζομαι ψυχολογικά στα μέσα Μαΐου να κάνω μια γενική εκκαθάριση στην ντουλάπα και μια εκ βάρθρων ανανέωση....

Κατερινα = μικισιεμ πας πολυ καλα

Μικισιεμ = μπα δεν παω καλά, σε 19 μέρες το παντελόνι μου σακουλιαζει, πριν την διαιτα έφτανε ως τα γόνατα

Ασε μας μαρηηηηηηη!!!!!!!!

μη βιαζεσαι καλεεεεεεεεεεεε

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...