Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Ναι, και να μεγαλώσει και το παρεάκι μας. Προς το παρόν οι δυο μας αγκωμαχάμε!!!!!!!!!!

Λοιπόν, σήμερα είναι για σένα μια νέα αρχή :-D.

Βάλε κάτω και γράφε:

08/03: αρχικό βάρος

08/03: μετρήσεις: Στήθος - Μέση - Περιφέρεια - (εγώ βάζω και τα ψωμάκια που είναι το προβληματικό μου σημείο).

Και κάθε εβδομάδα να τα αναρτάμε να βλέπουμε πρόοδο!!!!!!!!!!!!!

Βρε, θα στενάξουν οι παραλίες.

Πλάκα, πλάκα, θα προσπαθήσω από σήμερα να κάνω και λίγη γυμναστική το βράδυ που θα κοιμηθούν τα παιδιά, γιατί πλαδαρεύω μιλάμε!!!!!!!!!!!

χαχχαχ θα στεναξουν οι παραλιες!!!!!!

χαμος θα γινει!!!!!!!!!!!!!!

υ.γ.1= μπραβο για την γυμναστική!!!!!

υ.γ.2 = εχω excel ξεχωριστο στο pc μου, για τις μετρησεις, εννοειται ξεκιναει καινουριο και θα το αναρτω

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Μου λες μπράβο ΟΤΑΝ θα την κάνω!!!!!!! Λέω, λέω... έχω γραφτεί και στο γυμναστήριο, αλλά τζάμπα τα λεφτά μου έδωσα!!!!!!!!!!!!! :tongue:

Αλλά πρέπει, γιατί κρεμάνε οι πατσές μιλάμε!!!!!!!!!!

Βρήκα ένα εύκολο και γρήγορα προγραμματάκι. Για δες το κι εσύ:

Μου λες μπράβο ΟΤΑΝ θα την κάνω!!!!!!! Λέω, λέω... έχω γραφτεί και στο γυμναστήριο, αλλά τζάμπα τα λεφτά μου έδωσα!!!!!!!!!!!!! :tongue:

Αλλά πρέπει, γιατί κρεμάνε οι πατσές μιλάμε!!!!!!!!!!

Βρήκα ένα εύκολο και γρήγορα προγραμματάκι. Για δες το κι εσύ:

- εε πως να πας κουκλιτσα μου, με τα δυο μικρα, θηλαζεις, δουλεια, σπιτι, δεν ειναι ευκολο.εκτος κι αν εχεις βοηθεια μεγαλη απο γιαγια.

οταν ξεπεταχτουνε αργοτερα τοτε θα μπορεσεις,

- σουπερ η ασκησεις κια ολο το προγραμα!!!

- τι σωμα εχει η πτνα!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

καμία βοήθεια από καμία γιαγιά φιλενάδα. All by myself!!!!!!!

Ναι, την άτιμη. Θα προσπαθήσω να το έχω κρυμμένο το tablet την ώρα που θα κάνω ασκήσεις, ώστε ο άντρας μου να μην κάνει τις συγκρίσεις.

Από τη μια η ημίγυμνη κορμάρα και από την άλλη η φακλάνα με την πυτζάμα....:roll:

καμία βοήθεια από καμία γιαγιά φιλενάδα. All by myself!!!!!!!

Ναι, την άτιμη. Θα προσπαθήσω να το έχω κρυμμένο το tablet την ώρα που θα κάνω ασκήσεις, ώστε ο άντρας μου να μην κάνει τις συγκρίσεις.

Από τη μια η ημίγυμνη κορμάρα και από την άλλη η φακλάνα με την πυτζάμα....:roll:

χαχαχαχ...ρε τα παραλες.......

λοιπον θα σου στειλω βιντεακι να κανω εγω τις ασκησεις και να βαζεις εμενα,

για να κανει συγκρισεις χαχαχαχ

υ.γ. αν ακους τιποτα περιεργους θορυβους στο βιντεο, θα ειναι απο την κοιλια μου που θα γουργουριζει,χαχαχαχαχαχα

οπως τωρα για παραδειγμα,,, αχ πειναω λιγουλακι!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα από μια πολύ κουρασμένη και ξενυχτισμένη μανούλα. Ο γιόκας μου για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα δε με άφησε να κοιμηθώ. Και να πω ότι ήθελε γάλα, να πω πάει στο καλό!!!!!! Παιχνίδια ήθελε!!!!!!!!!! Ουφ.

Από διατροφή καλά τα πήγα χθες. Έφαγα και τη σοκολατίτσα μου με στέβια, όμως νιώθω ότι δε χάνω πόντους τις τελευταίες μέρες... Μπορεί να φταίει και η αϋπνία, επιβραδύνει το μεταβολισμό.

Κατερινιώ, πως πήγε η πρώτη σου μέρα. Για πες εντυπώσεις από τη διατροφή, τη διάθεση, κλπ.

3 μηνες και 9 ημέρες διακοπής καπνίσματος – 2η μερα διαιτα γιατρου – 113 μερες για καλοκαιρακι και μπικινακι!!!!

καλημέρα κόρες, καλημέρα Mkcm μου,

ναι πιστευω παιζει ρολο ο υπνος παρα πολυ, σε μενα τουλαχιστον. Αν εισαι 2 μερες ξενυχτισμενη τι να κανει και το σωμα?

Ο γιοκας ηθελε παιχνιδια? αχ ψυχουλα μου!!!

Αφού τα πηγες καλα με την διατροφη απλα θελει λιγο χρονο να δειξει.

γυμναστηκες τελικά?

εχθες λοιπον, τηρησα κατα γραμμα την διαιτα του γιατρου μου (ε πρωτη μερα ηταν λογικό ήταν είναι και ο ενθουσιασμός, να με δω αργοτερα θελω!!!!)

Πεινούσα στη δουλεια, ειδικά το μεσημεράκι, γύρισα σπιτι έφαγα το κύριο γεύμα μου, και μετά περπάτησα μία ώρα ακριβώς.

Κια μετα απο μιση ωριτσα αφοτου γυρισα με επιασε μια ατονια και κατι σαν ζαλαδα, εφαγα το βραδινο μου και συνηλθα αμεσως.

Σήμερα το πρωι ένιωθα οτι ξεφούσκωσα αρκετα, δεν έκανα μετρήσεις, (αλλά το νιώθω πάμε καλααααααααα)

δεν πεινούσα, ούτε τωρα πεινάω. Μου θυμίζει η κατάσταση λιγο την φοιτητικη μου διατροφη, που ετρωγα λιγο, κια ειχα φτασει θυμαμαι το κατωτερο μου 53 κιλά!!! Με 1,68 υψος. Πολυ λιγο δεν νομιζω να ηταν σωστο. Το καλυτερο για μενα ειναι τα 65 κιλά! Εκει ειμαι σουπερ.

Εχω μεγαλη αισιοδοξια, και κυριως μεγαλη θεληση, ΘΕΛΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΥΡΙΩΣ για λογους υγείας.

θελω ωποσδηποτε να τα χασω (με σωστο τροπο βεβαια), να παραμεινω εκει και να φορέσω μπικινάκι στην παραλία!!! Χαχαχα αν οχι φετος, του χρονου δεν με πειραζει καθολου μα καθολου, μπορω να περιμενω ανετα!!!!

ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ MKCM MOY!!!!

ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ MPΟΥGΟΣ ΜΟΥ!!!

ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΟΡΕΣ MOY!!!!

Υ.Γ. Φοβάμαι λίγο την Καθαρή Δευτέρα με τις υπέροχες λαχταριστές μοσχομυριστές λαγάνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Κι εγώ Κατερινιώ μου 1,68 και μια ζωή 49 - 52 κιλά. Μετά την πρώτη εγκυμοσύνη πήρα την άνω βόλτα και συνέχισα ανηφορικά. Όμως θα επανέλθω γιατί σε αυτά τα κιλά είχα μάθει μια ζωή και δεν μπορώ να νιώσω άνετα στο σώμα μου με παραπάνω. Προσπάθησα 4 χρόνια να προσαρμοστώ, όμως μου είναι αδύνατο!!!!!!!

Για την Κ. Δευτέρα, επειδή κι εγώ πέρσυ με διατροφή για διαβητικού και εγκυμοσνούσα την πέρασα, θα σου πρότεινα: χταποδάκι ψητό με ξυδάκι, καλαμαράκι βραστό, ψητές ή βραστές γαριδούλες με λεμονάκι και πράσινη σαλατούλα. Για να μην μπεις στον πειρασμό μπορείς να επιλέξεις για τους υπόλοιπους 1 "απαγορευμένο" γεύμα. Είτε καλαμαράκια γεμιστά, είτε κοφτό μακαρονάκι με χταποδάκι. Μην κάνεις πολλά τέτοια. Α, επίσης πολύ νόστιμο είναι ψητό καλαμαράκι με σάλτσα πέστο βασιλικού!!!!!!!!!!!!!

Φυσικά και ΔΕ γυμνάστηκα!!!!!!!!!! Με το που έβαλα τα παιδιά για ύπνο και έπλυνα τα πιάτα ξάπλωσα στον καναπέ και με πήρε ο ύπνος πριν καν τελειώσει η Μουρμούρα. Όμως αντιστάθηκα στα burger που έφτιαξε ο άντρας μου και τα συνόδεψε με πατατάκια.

Κι εγώ Κατερινιώ μου 1,68 και μια ζωή 49 - 52 κιλά. Μετά την πρώτη εγκυμοσύνη πήρα την άνω βόλτα και συνέχισα ανηφορικά. Όμως θα επανέλθω γιατί σε αυτά τα κιλά είχα μάθει μια ζωή και δεν μπορώ να νιώσω άνετα στο σώμα μου με παραπάνω. Προσπάθησα 4 χρόνια να προσαρμοστώ, όμως μου είναι αδύνατο!!!!!!!

Για την Κ. Δευτέρα, επειδή κι εγώ πέρσυ με διατροφή για διαβητικού και εγκυμοσνούσα την πέρασα, θα σου πρότεινα: χταποδάκι ψητό με ξυδάκι, καλαμαράκι βραστό, ψητές ή βραστές γαριδούλες με λεμονάκι και πράσινη σαλατούλα. Για να μην μπεις στον πειρασμό μπορείς να επιλέξεις για τους υπόλοιπους 1 "απαγορευμένο" γεύμα. Είτε καλαμαράκια γεμιστά, είτε κοφτό μακαρονάκι με χταποδάκι. Μην κάνεις πολλά τέτοια. Α, επίσης πολύ νόστιμο είναι ψητό καλαμαράκι με σάλτσα πέστο βασιλικού!!!!!!!!!!!!!

Φυσικά και ΔΕ γυμνάστηκα!!!!!!!!!! Με το που έβαλα τα παιδιά για ύπνο και έπλυνα τα πιάτα ξάπλωσα στον καναπέ και με πήρε ο ύπνος πριν καν τελειώσει η Μουρμούρα. Όμως αντιστάθηκα στα burger που έφτιαξε ο άντρας μου και τα συνόδεψε με πατατάκια.

Κοιμήθηκες πριν την μουρμούρα? ε πρέπει να ήσουν πολυυυ κουρασμένη.. τέλειο το χτεσινό επεισόδιο η Βούλα είχε ντυθεί μάγκας με μουστάκι!!!! η γυναίκα του νεαρού ζευγαριού Οβελιξ!!! για να κρύψει την κοιλιά κια ο Ηλίας με την πως την λένε χαχαχ, ζευγάρι εποχής με φράκο ο Ηλίας!!!

θυμάμαι το φθινόπωρο που με είχε πιάσει αυχενικό όταν κοιμόμουν πριν τελειώσει η μουρμούρα ήμουν πολύ ευχαριστημένη γιατί χόρταινα ύπνο, είναι καλά να κοιμόμαστε εκείνη την ώρα, αλλά δεν είναι εύκολο.

βρεεε 49 (ακόμη και 52) είνια πολυυυ λίγοοοοο!!!!

τις μοσχομυριστές φρέκσιες ζεστές λαγάνες φοβάμαι λέμεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Ναι, ρε συ. Κοιμάμαι εκείνη την ώρα αλλά το μωρό μου με έχει πεθάνει. Προχθές αποφάσισε να χαζολογήσει από τις 3,30 ως τις 5,15 (και στις 6,10 με ξύπνησε η μεγάλη - είναι η ώρα που σηκωνόμαστε). Και χθες ξύπνησε στις 0,30 και ξανακοιμηθήκαμε στις 2,30.

Θήλασε και μετά έκανε παλαμάκια και ήθελε να σκαρφαλώσει στα κάγκελα του προσκεφάλου. Τον έβαλα στην κούνια. Έκλαιγε, αλλά δεν ήμουν διατεθειμένη να τον σηκώσω. Μετά από 10 λεπτά, εκεί που πήγε να ψιλοηρεμήσει έβαλε ένα ακόμη κλαματάκι και πήγε και τον σήκωσε ο άντρας μου. Πάρτυ πάλι ο μικρός. Μετά δεν τον ξαναέβαλα, βάρβαρο θα ήταν.

Ε, με έχει ξεκάνει. Και σήμερα πάλι με βλέπω νωρίς - νωρίς να κοιμάμαι. Για να δούμε, θα μου κάνει ο πασάς το χατίρι να κοιμηθεί σήμερα οεο; Μιλάμε κουτουλάω σήμερα στη δουλειά. Τόσο κομμάτια ήμουν το πρωί που ούτε βάφτηκα....

Και σήμερα δε με βλέπω να γυμνάζομαι. Θα χάσω τα κιλά μου φαίνεται και θα μου μείνουν οι πατσές.

Ναι, τα κιλά γενικά είναι λίγα και ήμουν πάρα πολύ αδύνατη, αλλά έτσι ήμουν μια ζωή. Έτρωγα, βασικά πολύ υγιεινά, καθόλου έως ελάχιστες χαζομάρες, γιατί έτσι είχαμε μάθει από το σπίτι μας. Η μάνα μου να φανταστείς είναι 65 χρονών και ΚΟΡΜΑΡΑ, δίπλα της ντρέπομαι πια.

Ε, αφού πήρα τα κιλά, παρόλο που αντικειμενικά δε με λές παχιά, αλλά κανονική, τώρα που έφτασα τα 64, εγώ νιώθω τεράστια. Δε μου αρέσει ρούχο πάνω μου. Είναι το πως έχω συνηθίσει. Δεν μπορώ να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα, οπότε αποφάσισα να γυρίσω στα παλιά.

Λοιπόν, εμένα χθες η διατροφή δεν πήγε καθόλου καλά. Συνειδητά επέλεξα να φάω ό,τι τραβούσε η όρεξή μου, γιατί ήμουν αποκαμωμένη από την αϋπνία και ήθελα μια "παρηγοριά". Αλλαγή στη ζυγαριά δεν είδα, ευτυχώς.

Αυτό όμως που παρατήρησα είναι, ότι ενώ συναισθηματικά ήμουν καλύτερα, σωματικά ήμουν πολύ πιο κουρασμένη απ' όταν κάνω καλύτερη διατροφή.

Σήμερα, δε, τρέχω από το πρωί στην τουαλέτα :confused:.

Τα ξενύχτια του μικρού δικαιολογήθηκαν τελικά, καθώς σήμερα έσκασε το πρώτο μας δοντάκι (happy dance). Ελπίζω οι υπόλοιπες νύχτες να είναι πιο ήρεμες. Αν και για άλλη μια νύχτα κοιμήθηκε ο πασάκος μαζί μας, αφού με πήρε ο ύπνος θηλάζοντας....

Σήμερα είναι μια καινούργια μέρα.

Βάρος: 64,2, στόχος τα 63,5 μέχρι τη Δευτέρα....

με γεια το καινούριο σας δοντάκι!!!!!!!!!!

αχ τα μικρούλια μας τι τραβάνε με τα δοντάκια!!!!

καλοοοο που δεν ειδες αλλαγη στη ζυγαρια!!!!

γιατι τουαλετα συνέχεια αραγε???

1527894gvxcsdbcpz.gif

3 μηνες και 10 ημέρες διακοπής καπνίσματος β 3η μερα διαιτα γιατρου β 112 μερες για καλοκαιρακι!

ξενυχτησμένη κι εγω σήμερα...δεν μπορούσα να κοιμηθώ με τίποτα.... σαν στρες είχα...ήπια ένα ζεστό γάλα κια κάπως ηρέμησα...ίσως στρεσσάρεται οργανισμός από την αλλαγή και τις περικοπές στην διατροφή...καλέ σαν πουλάκι τρώω τόσο λίγο μου φάινεται, έλεος χαχαχαχαχα

τα χθεσινά μου

διατροφή = του γιατρού + έξτρα ενα ποτήρι γάλα το βράδι

άσκηση = όχι

νερό = ναι μπόλικο

δεν κάνω μετρήσεις/ζυγισμα ακόμη, αντέχωωωωωω

εχω κι αγωνια για την αλλη Τριτη που θα κανω τον υπερηχο στον θυροειδή να δούμε τι θα δείξει....

1527894gvxcsdbcpz.gif

Ναι, μωρέ το πουλάκι μου.... Άντε και στα άλλα με υγεία...

Μπράβο, Κατερινιώ. Εϊδες ρε συ, τελικά έπρεπε να μειώσεις ποσότητες. Τι πράγμα κι αυτό. Εγώ την πρώτη φορά που μου είχε εξηγήσει η ενδοκρινολόγος τις φυσιολογικές ποσότητες φαγητού είχα πάθει σοκ. Είναι πολύ μικρές. Ακόμη και τότε που ήμουν σκελετούλα οι ποσότητες που έτρωγα ήταν πολύ μεγαλύτερες από το συνιστώμενο (φαντάσου πόσο έτρωγα τα τελευταία χρόνια σε συνδυασμό με το τι :confused:).

Τελικά η υπερκατανάλωση είναι σημείο των εποχών. Θα καταλήξουμε σαν τα αμερικανάκια που έχουν σακούλες πατατάκια ενός μέτρου και κοκα κόλες πεντάλιτρες στα ράφια των σούπερ μάρκετ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...