Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Κορίτσια, εγώ χθες ΓΟΥΡΟΥΝΙΑΣΑ big time που λέμε και στο χωριό μου.

Αφού το μεσημεράκι έφαγα τη σαλατούλα μου (πλούσια και μπόλικη) και αφού ήπια το απογευματάκι το πράσινο τσαγάκι μου, στριφογύριζε όόόόόόόλη μέρα στο μυαλό μου ένα υπέροχο υπέρογκο βρώμικο που έχουμε στη γειτονιά. Έκανα λοιπό πλάνα πόσα κιλά θα φτάσω για να το φάω κοκ. Και αφού κοίμισα τα παιδιά λέω δεν πάει στο καλό και το παραγγέλνω και το τρώω και το καταευχαριστήθηκα και σήμερα είμαι έτοιμη να συνεχίσω χωρίς ληγούρες!!!!!!!!!!

Αλλά, τι σου κάνει ο γλυκαιμικός δείκτης. Ξύπνησα μιλάμε λιμοκτονόντας. Πείνα μεγάλη λέμε!!!!!! Όταν δεν τρώω το βράδυ ή όταν τρώω λίγο το πρωί δεν πεινάω με τίποτα. Σήμερα θα μπορούσα να φάω κι εσάς.

Φυσικά δε ζυγίστηκα. :tongue: Αμ πως. Αύριο πάλι ζύγισμα.

Κατερινάκι γλυκό, πήρες τις εξετάσεις σου; Περιμένω να μας πεις!!!!!!!

Καλημέρααααααααααααααα!!!!!!!!!!

Υ.Γ. 114 μέρες για το καλοκαίρι!!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια, εγώ χθες ΓΟΥΡΟΥΝΙΑΣΑ big time που λέμε και στο χωριό μου.

Αφού το μεσημεράκι έφαγα τη σαλατούλα μου (πλούσια και μπόλικη) και αφού ήπια το απογευματάκι το πράσινο τσαγάκι μου, στριφογύριζε όόόόόόόλη μέρα στο μυαλό μου ένα υπέροχο υπέρογκο βρώμικο που έχουμε στη γειτονιά. Έκανα λοιπό πλάνα πόσα κιλά θα φτάσω για να το φάω κοκ. Και αφού κοίμισα τα παιδιά λέω δεν πάει στο καλό και το παραγγέλνω και το τρώω και το καταευχαριστήθηκα και σήμερα είμαι έτοιμη να συνεχίσω χωρίς ληγούρες!!!!!!!!!!

Αλλά, τι σου κάνει ο γλυκαιμικός δείκτης. Ξύπνησα μιλάμε λιμοκτονόντας. Πείνα μεγάλη λέμε!!!!!! Όταν δεν τρώω το βράδυ ή όταν τρώω λίγο το πρωί δεν πεινάω με τίποτα. Σήμερα θα μπορούσα να φάω κι εσάς.

Φυσικά δε ζυγίστηκα. :tongue: Αμ πως. Αύριο πάλι ζύγισμα.

Κατερινάκι γλυκό, πήρες τις εξετάσεις σου; Περιμένω να μας πεις!!!!!!!

Καλημέρααααααααααααααα!!!!!!!!!!

Υ.Γ. 114 μέρες για το καλοκαίρι!!!!!!!!!!!!!!

καλημέρα mkcm μου,

γυρισα αργα εχθες

καλα εκανες και γουρουνιασες χαχαχα τωρα θα συνεχισιες πιο δυναμικά!!!!

πω μιλαμε εχουμε την ιδια αντιδραση στον γλυκαιμικο, ετσι ακριβως κι εγω οταν τρωω το βραδυ λυσσαω το πρωι.

θα γραψω παρακατω αναλυτικά σε λιγο για τις εξετασεις και τον γιατρο (πηγα σε γιατρο χθες το απογευμα ευτυχως με δεχθηκε χωρις ραντεβου).

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

λοιπόν, πήρα τις εξετάσεις εχθές το απόγευμα, κι ένα σοκ το έπαθα, έτσι όπως τις ξεφυλλιζα, σε καθε σελιδα ειχε και κατι ανεβασμενο!!!!

το σημαντικο και βασικοτερο ήταν τα αντισωματα ΑΝΤΙ - ΤΡΟ (που ειναι για τον θυροειδη) και είχα 248 με όριο το 34!!!!

μετά είχα, αυξημενα τα τρυγλικεριδια, την χοληστερινη ολικη, την χοληστερινη κακη και μειωμενη την καλη.

Για το ζαχαρο δεν ηταν ανεβασμενα, ήταν εντος οριων. Η γλυκοζυλιωμένη ηταν 5.8 (με ανωτατο το 5.9) και η καμπυλη ζαχαρου στο 0 103 (με ανωτατο το 110) και στο 60 154 (με ανωτατο το 200).

πηγα λοιπόν στον γιατρο ο οποιος ειναι παθολογος-διαβητολογος,(ε ρε πως βρισκουμε τον δρομο οταν θελουμε!!!!!)

που ειπε για χασιμοτο η οποία είναι κληρονομική κια αυτοανοσο, και μου εγραψε να κανω υπερηχο θυροειδους (εκλεισα ραντεβου, για την ερχομενη τριτη)

μου ειπε επισης και οτι εχω υπερλιπιδιαμια και με προδιαθεση για διαβητη, και οτι αν το αφησω θα εξελιχθει σε διαβητη

με ζυγισε και φυσικα μου εδωσε διαιτα/διατροφη.

θα πειναω για 10 μερες μου ειπε,

οι πρωτες 10 μερες θα ειναι δυσκολες,

μετα θα ειναι πιο ευκολα,

του ειπα για πρωτεινικη και μου ειπε οχι για τα νεφρα, μου ειπε να βαλω στοχο πχ ενα ρουχο, να ασχολουμε πιο πολυ με τον εαυτο μου, και την εμφανιση μου, με κοιταξε για ραγαδες στο πλαι (ευτυχως δεν εχω)

βαλαμε στοχο σε ενα χρονο να χασω 20 κιλα θελει να τα χασω πολυ αργα ωστε να μην τα ξαναπαρω, θα πηγαινω αν θελω καθε 15 μερες ( τωρα θα παω την αλλη τεταρτη για να δει τον υπερηχο του θυροειδη και να μου δωσει χαπι.

αυτα τα ωραιαααααααααα.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Που 'σαι ρε Κατερίνα. Περιμένω σε αναμμένα κάρβουνα!!!!!!!!!!!! (κι έχω και δουλειά πολύ)!!!!!!!!!!!!!

χαχααχα εγραφα τοση ωρα, δεν το εχω κια πολυ με το γραψιμο κια τα εγραφα για να γινουν κατανοητα

1527894gvxcsdbcpz.gif

Μπράβο, ρε Κατερινιώ. Όλα μπήκαν σε μια σειρά. Τώρα εσύ θα χάνεις και με τις ευλογίες και την παρακολούθηση της επιστήμης!!!!!!!!!!!!!!!! Τέλεια. 20 κιλά σε ένα χρόνο είναι καλά. Αν δεν απατούμαι θα φτάσεις τα 60 κιλάκια. Το βασικότερο όμως είναι ότι θα είσαι υγιείς.

Τι διατροφή σου έδωσε, αλήθεια;

η διατροφη που μου εδωσε ειναι πολυ καλη για εργαζομενες πιστευω.

(παρομοια μου ειχε δωσει και μια διατροφολογος πυο ειχα παει πριν δεκα χρονια για τα κιλα της εγκυμοσυνης.

το προγραμμα το φτιαξαμε μαζι (για να με βολευει με τις ωρες και το περπατημα):

πρωι = 1 ποτηρι γαλα με χαμηλα λιπαρα και δυο φρυγανιες σικαλης σκετες

στη δουλεια:

στις 10.30 περιπου = 1 τοστ (με μαυρο ψωμι, οχι βουτυρο εννοειται, μια φετα γαλοπουλα κια μια φετα τυρι χαμηλων λιπαρων κια ντοματα)

στις 2.00 περιπου= 1 γιαουρτακι με κρουτον (ή με φρυγανια) ή κουλουρι θεσσαλονικης ή φρουτο

στις 5.30 περιπου(στο σπιτι) = εδω εχει διαφορες επιλογες π.χ. 1) μια μεγαλη σαλατα με λιγο λαδι, και 1 μπουτι κοτοπουλο χωρις πετσα με τρεις πατατουλες

2) σαλατα +ψαρι+ μια φετα ψωμι

3) 2 μπιφτεκια με απαχο κιμα + 2 κουταλιες ρυζι ή δυο πηρουνιες μακαρονια ή μια μικρη φετα ψωμι κια σαλατα

4) φασολακια με ανθοτυρο (σπιρτοκουτο) και μια φετα ψωμι και σαλατα

κ.α. συνδυασμους δηλαδή αυτο το στυλ ομως, οχι παστιτσια οχι μουσακα κ.τ.λ.

αντι μια μικρη φετα ψωμι, μπορουν να μπουν δυο κουταλιες ρυζι ή δυο πηρουνιες μακαρονια

ακολουθει το περπατημα (μιση με μια ωρα καθε μερα)

βραδι = 1 γιαουρτακι με μια μικρη φετα ψωμι και σαλατα

πολυ καλη μου φαινεται και χορταστική, κια κυριως με βολευει,

απαγορευονται = γλυκα, ζαχαρη, αναψυκτικα, λιπαρα (κρεας χοιρινο, αρνι, η φετα και τα αλλαντικα εκτος γαλοπουλα)

με μετρο =αρακας, παντζαρια, φακες, γλυκα φρουτα

μου ειπε επιλογες για εξω ή για παραγελλια πχ. οχι πιτσα αλλα καλαμακια κοτοπουλο κ.α.

και φυσικα νερακι, και αν εχω λιγουρες/πεινα στην αρχη, τα cream crakers (1 ENNOEITAI) ή μια φρυγανια αλλα εγω δεν παιρνω μαζι τετοια γιατι φοβαμαι μην τα τσακισω.

επισης μου ειπε οταν ξεκινησω το χαπι για το θυροειδη θα με βοηθησει με τα κιλα.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Πράγματι πολύ καλή και μετρημένες οι ποσότητες. Ετοιμάσου για πείνα το πρώτο διάστημα, αν και πιστεύω, ότι την επόμενη κιόλας εβδομάδα θα μετρήσεις 2 - 3 κιλά μείον. Και να μη με λένε mkcm, αν δε γίνει αυτό :wink:. Το βασικό όμως είναι ότι θα έχεις αποτελέσματα σοβαρά στους πόντους. Το είχα δει κι εγώ, ούσα έγκυος στο δεύτερο παρακαλώ, όταν έκανα τη διατροφή για το διαβήτη!!!!!! Στον ένατο ήμουν πιο στιλάκι απ' ότι στον έκτο και με μικρότερη παρακαλώ κοιλιά (κι έβγαλα και παιδί γίγαντα)

Εγώ σήμερα θα περιοριστώ σε φρουτάκια, θα κάνω μια μικρή αποτοξίνωση μόνο με φρουτάκια που μου αρέσουν και πολύ και είναι διουρητικά να καταπολεμήσω το πρηξιματάκι...

Εντάξει, αν και μια στο τόσο φάς κι ένα δυο κομμάτια πίτσα ή καμιά πίτα δε χάθηκε κι ο κόσμος. Απλά θα τα ρυθμίσεις όλα αρχικά και μετά μπορείς μια στο τόσο να κάνεις και καμιά παρασπονδία.

Εμένα η ενδοκρινολόγος μου είχε πει, αν θέλω γλυκό να μην το στερηθώ, αλλά να προτιμήσω τις σοκολάτες με στέβια και τα γλυκά του γιώτη που είναι για διαβητικούς με στέβια. Οπότε έπαιρνα τέτοια κι έφτιαχνα κι έτρωγα και το γλυκάκι μου που ήταν μούρλια. Επίσης, υπάρχουν και γλυκά για διαβητικούς σε ζαχαροπλαστεία. Κάτι πάστες μούρλια που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις κανονικές. :wink:

Ναι, και να μεγαλώσει και το παρεάκι μας. Προς το παρόν οι δυο μας αγκωμαχάμε!!!!!!!!!!

Λοιπόν, σήμερα είναι για σένα μια νέα αρχή :-D.

Βάλε κάτω και γράφε:

08/03: αρχικό βάρος

08/03: μετρήσεις: Στήθος - Μέση - Περιφέρεια - (εγώ βάζω και τα ψωμάκια που είναι το προβληματικό μου σημείο).

Και κάθε εβδομάδα να τα αναρτάμε να βλέπουμε πρόοδο!!!!!!!!!!!!!

Βρε, θα στενάξουν οι παραλίες.

Πλάκα, πλάκα, θα προσπαθήσω από σήμερα να κάνω και λίγη γυμναστική το βράδυ που θα κοιμηθούν τα παιδιά, γιατί πλαδαρεύω μιλάμε!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...