Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

95 ημέρες διακοπής καπνίσματος - 56 ημέρες διατροφής άσκησης - 2η ημέρα πρωτεινικής δίαιτας

εχθές πήγα για περπάτημα και πολύ το ευχαριστήθηκα γιατί είχα μέρες να περπατήσω.

επίσης με την νέα διατροφή μου χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη - πρωτεινική, που έχω αρχίσει είμαι πολύ καλύτερα, έχω ξεπριστεί πολύ, νιώθω πιο ανάλαφρη, με περισσότερη ενέργεια αλλά το κυριότερα και καθ όλα σπάνιο για μένα ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!!!!

ΑΑαααα ρε mkcm μου, με έσωσες μιλάμε!!!!!ελπίζω να την συνεχίσω και να την τηρήσω, αν κια για μένα είναι πλέον μονόδρομος το ψητό/σαλάτα λόγω του προδιαβήτη, δηλαδή είναι και θέμα υγείας και είμαι σίγουρη πως και ο γιατρός θα μου πει αυτή την διατροφή να ακολουθήσω. βέβαια με λίγα όσπρια και λαδερά κια ξηρούς καρπούς κια γαλακτοκομικά αλλά μακριά από αλεύρι/ζάχαρη/αλάτι και κάποια άλλα όπως πατάτες, καλαμπόκι, καρότο.

άντε να δούμε πως θα πάμε, αν και είμια αισιόδοξη όσο ποτέ (mkcm σε ευχαρίστησα? δεν σε ευχαρίστησα!! σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου να είσαι πάντα καλά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου).

τα χθεσινά μου

πρωί = 1 ποτηρι γαλα (δεν θυμαμαι αν το εφαγα με βρώμη ή με φρυγανιές)

δεκατιανό = 1 γιαουρτάκι με λιναρόσπορο

μεσημέρι = ψητό κοτόπουλο λίγο με μπόλικη σαλάτα

απόγευμα = λίγα καρύδια

βραδινό = 3 καλαμάκια χοιρινά με μπόλικη σαλάτα

προ ύπνου = 2 φέτες γαλοπούλα και δύο φέτες τυρί γκούντα με 0 υδατάνθρακες

άσκηση = μιαμιση ώρα περπάτημα, πολύ φοβερό μου είχε λείψει

νερό = κουβάδες, παρα πολυ διψούσα πολυυυυυ.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Τι να με ευχαριστήσεις καλέ! Εδώ είμαστε να αλληλοβοηθιόμαστε.

Είναι πάντως πραγματικότητα, ότι με τη συγκεκριμένη διατροφή όντως τα επίπεδα ενέργειας είναι πολύ μεγαλύτερα κι επίσης ότι η όρεξη πάει στράφι. Μπουκώνεις μιλάμε με τόση προτεΐνη.

Χθες θυμήθηκα τον παλιό καλό μου εαυτό που όποτε έβλεπα πατάτες τηγανιτές, γλυκά, πίτες, πατατάκια ήταν σα να αντικρίζω το χειρότερο εχθρό μου!!!!!!!

Κατερίνα μου, θα ξεπρηστείς στο πιτς φιτίλι κι αν θες άμεσα αποτελέσματα στην αρχή προσπάθησε να κάνεις την πρώτη φάση κατά γράμμα (το λέω γιατί αν δεν κάνω λάθος ξεκινάς από περισσότερα κιλά από μένα). Εκεί θα δεις έμπνευση που θα έχεις, γιατί κακά τα ψέμματα, όταν βλέπουμε τα κιλά μας να χάνονται πεισμώνουμε πολύ περισσότερο και συνεχίζουμε με πολύ μεγαλύτερη όρεξη.

Και ναι, το Σ/Κ είναι θανάσιμη παγίδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φωτιά στα Σ/Κ!!!!!!!!!!!

Κοριτσάρες, παρατήρησα κάτι. Εκτός του ότι το παντελόνι σακουλιάζει, όταν το τραβάω κάτω φτάνει μέχρι κάτω από τα κόκκαλα της λεκάνης (τα οποία έχω να δω χρόόόόόόόόνια πολλά, συγκεκριμένα από το 2013 όποτε είχα κατέβει στα 58 κιλά και αντί να συνεχίσω τη διατροφή μου, άρχισα τις γουρουνιές μετά συζύγου).

:-D:lol:

Κοριτσάρες, παρατήρησα κάτι. Εκτός του ότι το παντελόνι σακουλιάζει, όταν το τραβάω κάτω φτάνει μέχρι κάτω από τα κόκκαλα της λεκάνης (τα οποία έχω να δω χρόόόόόόόόνια πολλά, συγκεκριμένα από το 2013 όποτε είχα κατέβει στα 58 κιλά και αντί να συνεχίσω τη διατροφή μου, άρχισα τις γουρουνιές μετά συζύγου).

:-D:lol:

πωωωωωωωωωωωωωωω

μπράβοοοοοοοοοοο

πολύ χάρηκααααα, νομίζω ότι τα έχασα εγώ!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Λοιπόν, πέρασαν οι πρώτες 15 μέρες δίαιτας, με τις μικρές μου παρασπονδίες και ο απολογισμός είναι ο εξής:

Βάρος 22/02: 67,7

Βάρος 07/03: 64,4

Απώλεια: -3,3

Μετρήσεις

22/02 07/03

Στήθος 89 92 (αυτό δεν είναι σταθερό, γιατί θηλάζω ακόμα)

Μέση 74 71 (-3)

Περιφέρεια 103 99 (-4)

Ψωμάκια 109 105 (-4)

Απώλεια -11 πόντοι και μάλιστα από τις "δύσκολες" περιοχές μου!!!!!!!!!

Συνεχίζω ακάθεκτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημέρα κόρες

καλήμέρα mkcm μου

εξετάσεις έκανα το Σάββατο το πρωί και θα τις πάρω σήμερα το απόγευμα. Με έπιασε μια αναγούλα στην καμπύλη τα είδα όλα!!!

άσε που είχα και μία ωραιότατη υπογλυκαιμία την Κυριακή!!!

τέλος πάντων,

κουτσά στραβά προσπαθώ και κάνω την πρωτεινική, ουσιαστικά δηλαδή περισσότερες πρωτείνες λίπος και λιγότερο από τα άλλα

τα χθεσινά μου

πρωι = 1 αυγό κια ένα τοστ (το τοστ πρέπει να μου έκανε την ζημιά, γιατί μετά περπάτησα μία ώρα και εκεί στο τέλος της ώρας άρχισα και έτρεμα κια πήρα δυο καραμέλες γλυκόζης και συνήλθα, ευτυχώς έχει ο άντρας μου

μεσημέρι = λιγο κοτοπουλο, σαλατα, 3 μπιφτεκια και ελιες κια λιγο ψωμακι ουτε μια φετα

απογευμα = γιαουρτι

βραδι = κοτοπουλο, σαλατα, γιαουρτι

εχω ξεφουσκωσει κι αλλο, οι μετρησεις ομως ιδιες και η μεζουρα και η ζυγαρια

1527894gvxcsdbcpz.gif

Λοιπόν, πέρασαν οι πρώτες 15 μέρες δίαιτας, με τις μικρές μου παρασπονδίες και ο απολογισμός είναι ο εξής:

Βάρος 22/02: 67,7

Βάρος 07/03: 64,4

Απώλεια: -3,3

Μετρήσεις

22/02 07/03

Στήθος 89 92 (αυτό δεν είναι σταθερό, γιατί θηλάζω ακόμα)

Μέση 74 71 (-3)

Περιφέρεια 103 99 (-4)

Ψωμάκια 109 105 (-4)

Απώλεια -11 πόντοι και μάλιστα από τις "δύσκολες" περιοχές μου!!!!!!!!!

Συνεχίζω ακάθεκτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ουαουυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!! μπραβο!!!!!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Κατερίνα μου, οι ποσότητες που τρως, είναι ΠΟΛΥ μεγάλες, ρε συ....

Εφόσον το πρωί έφαγες το αβγό, έπρεπε να αποφύγεις το τόστ ή τούμπαλιν. Το μεσημέρι αφού έφαγες το κοτόπουλο δεν έπρεπε να φας και 3 μπιφτέκια. Το καλύτερο θα ήταν 2 μπιφτέκια (μικρά) και τη σαλάτα, επίσης το βράδυ και κοτόπουλο με σαλάτα και γιαούρτι είναι πολύ, βρε συ...

Βασικά, θα έλεγα η διατροφή σου να είναι κάπως έτσι (με βάση τα χθεσινά που έφαγες):

Πρωί: αβγό

Δεκατιανό: τόστ (το καλύτερο θα ήταν ολικής με 1 φέτα τυρί)

Μεσημεριανό: κοτόπουλο με σαλάτα ή 2 μπιφτέκια (μικρά) με σαλάτα - αν τα μπιφτέκια ήταν μεγάλα 1 - και μια φέτα ψωμί

Απογευματινό: γιαούρτι

Βραδυνό: κοτόπουλο (60γρ) με σαλάτα.

Επίσης, μεγάλη προσοχή στο λάδι. Μια κουταλιά της σούπας στο φαγητό και άλλη μια στη σαλάτα.

Δεν μπαίνω σε διαδικασία πρωτεϊνικής, γιατί το παραπάνω δεν είναι. Μόνο εφόσον κάνεις πρωτεϊνική είναι οι ποσότητες απεριόριστες σε λιπαρά και πρωτεΐνες.

Διαφημίσεις

Α, και το λάδι καλό θα είναι να μπαίνει στο τέλος στο μαγειρεμένο φαγητό!!!!!!!

Και επίσης, αν το πρωί πεινούσες πολύ θα μπορούσες να φας για πρωινό το τόστ και για δεκατιανό το αβγό.

Κατερίνα μου, οι ποσότητες που τρως, είναι ΠΟΛΥ μεγάλες, ρε συ....

Εφόσον το πρωί έφαγες το αβγό, έπρεπε να αποφύγεις το τόστ ή τούμπαλιν. Το μεσημέρι αφού έφαγες το κοτόπουλο δεν έπρεπε να φας και 3 μπιφτέκια. Το καλύτερο θα ήταν 2 μπιφτέκια (μικρά) και τη σαλάτα, επίσης το βράδυ και κοτόπουλο με σαλάτα και γιαούρτι είναι πολύ, βρε συ...

Βασικά, θα έλεγα η διατροφή σου να είναι κάπως έτσι (με βάση τα χθεσινά που έφαγες):

Πρωί: αβγό

Δεκατιανό: τόστ (το καλύτερο θα ήταν ολικής με 1 φέτα τυρί)

Μεσημεριανό: κοτόπουλο με σαλάτα ή 2 μπιφτέκια (μικρά) με σαλάτα - αν τα μπιφτέκια ήταν μεγάλα 1 - και μια φέτα ψωμί

Απογευματινό: γιαούρτι

Βραδυνό: κοτόπουλο (60γρ) με σαλάτα.

Επίσης, μεγάλη προσοχή στο λάδι. Μια κουταλιά της σούπας στο φαγητό και άλλη μια στη σαλάτα.

Δεν μπαίνω σε διαδικασία πρωτεϊνικής, γιατί το παραπάνω δεν είναι. Μόνο εφόσον κάνεις πρωτεϊνική είναι οι ποσότητες απεριόριστες σε λιπαρά και πρωτεΐνες.

αχ εχεις χιλια δικια για τις ποσοτητες.....γι αυτο δεν αδυνατιζω τοσο καιρο με τοσο περπατημα, το ιδιο μου ειπε και η αδερφη μου....

πειναω ομως....

θα προσπαθησω...

1527894gvxcsdbcpz.gif

Κατερινιώ, δίαιτα χωρίς πείνα γίνεται; Δε γίνεται. Σκέψου το ως εξής:

1. Βρίσκεσαι σε μια διαδικασία να αδυνατίσεις και δεν το κάνεις... Απογοήτευση. Πόσο θα αντέξεις; Όχι για πολύ ακόμη.

2. Ο οργανισμός προσαρμόζεται. Άμα έχει μάθει να του δίνεις μια χ ποσότητα φαγητού, τόση θα ζητάει. Το αίσθημα της πείνας δε θα διαρκέσει στο διηνεκές. Μετά από 3 - 4 μέρες θα μειωθεί.

Είναι κρίμα ρε συ. Το έχεις πάρει τόσο σοβαρά κι εδώ και αρκετό καιρό δε βλέπεις αποτελέσματα. Κόψε λίγο φαγητό και θα δεις ότι θα ανταμειφθείς. Ήδη ανταμείβεσαι με το να τρέφεις σωστότερα τον οργανισμό σου. Αν κόψεις και λίγο φαγητό θα δεις και τη ζυγαριά να πέφτει και τους πόντους να μειώνονται.

Εγώ δεν έχω να χάσω πάρα πολύ βάρος, μάλιστα ο στόχος μου είναι πολύ φιλόδοξος και θα με καταστήσει πάρα πολύ αδύνατη (τι να κάνουμε μου αρέσει το skinny), ωστόσο χάνω... Και είναι πολύ δυσκολότερο να χάσεις όταν τα κιλά είναι λίγα. Φαντάσου εσύ τι θα καταφέρεις.

Είμαι σίγουρη, ότι αν μειώσεις ποσότητες θα δεις πολύ μεγάλη αλλαγή.

Ένας συνάδελφος, μεγάλος σε ηλικία, επειδή ήταν σε προδιαβητικό στάδιο έκανε τη διατροφή που σου έχω γράψει σε προηγούμενο πόστ και έχασε μέσα σε 1 μήνα 8 κιλά και όχι μόνο αυτό, αλλά άνοιξε και 3 καινούργιες τρύπες στη ζώνη του, που την κούμπωνε περίπου στη μέση των ήδη υπαρχόντων!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατερινιώ, δίαιτα χωρίς πείνα γίνεται; Δε γίνεται. Σκέψου το ως εξής:

1. Βρίσκεσαι σε μια διαδικασία να αδυνατίσεις και δεν το κάνεις... Απογοήτευση. Πόσο θα αντέξεις; Όχι για πολύ ακόμη.

2. Ο οργανισμός προσαρμόζεται. Άμα έχει μάθει να του δίνεις μια χ ποσότητα φαγητού, τόση θα ζητάει. Το αίσθημα της πείνας δε θα διαρκέσει στο διηνεκές. Μετά από 3 - 4 μέρες θα μειωθεί.

Είναι κρίμα ρε συ. Το έχεις πάρει τόσο σοβαρά κι εδώ και αρκετό καιρό δε βλέπεις αποτελέσματα. Κόψε λίγο φαγητό και θα δεις ότι θα ανταμειφθείς. Ήδη ανταμείβεσαι με το να τρέφεις σωστότερα τον οργανισμό σου. Αν κόψεις και λίγο φαγητό θα δεις και τη ζυγαριά να πέφτει και τους πόντους να μειώνονται.

Εγώ δεν έχω να χάσω πάρα πολύ βάρος, μάλιστα ο στόχος μου είναι πολύ φιλόδοξος και θα με καταστήσει πάρα πολύ αδύνατη (τι να κάνουμε μου αρέσει το skinny), ωστόσο χάνω... Και είναι πολύ δυσκολότερο να χάσεις όταν τα κιλά είναι λίγα. Φαντάσου εσύ τι θα καταφέρεις.

Είμαι σίγουρη, ότι αν μειώσεις ποσότητες θα δεις πολύ μεγάλη αλλαγή.

Ένας συνάδελφος, μεγάλος σε ηλικία, επειδή ήταν σε προδιαβητικό στάδιο έκανε τη διατροφή που σου έχω γράψει σε προηγούμενο πόστ και έχασε μέσα σε 1 μήνα 8 κιλά και όχι μόνο αυτό, αλλά άνοιξε και 3 καινούργιες τρύπες στη ζώνη του, που την κούμπωνε περίπου στη μέση των ήδη υπαρχόντων!!!!!!!!!!!!!!!!!

ναι εχεις δικιο οι πρωτες μερες ειναι η μεγαλη πεινα, αλλα και οταν περιμενουμε περιοδο αυξανεται....θα προσπαθησω....

1527894gvxcsdbcpz.gif

Ναι, μωρέ το ξέρω στην αρχή της περιόδου κι εμένα με πιάνει τρελλλλή ληγούρα. Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις. Ήδη κλείνει σχεδόν 4 μήνες διατροφή αν δεν κάνω λάθος, αυτό από μόνο του είναι τρομερό κατόρθωμα.

Θα έχεις και τα αποτελέσματα των εξετάσεών σου το απόγευμα και θα δούμε και παρά πέρα πως θα πάει.

Μην ξεχάσεις να γράψεις. Εγώ το βράδυ θα είμαι online για να δω τι έγινε.

Άντε φιλάκια πολλά και όπως το λες τόσο όμορφα έχουμε ακόμη 12 βδομάδες για να γίνουμε κορμάρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...