Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Λοιπόν, κορίτσια,

Θα γράψω και τα δικά μου τελικά νωρίτερα, γιατί είμαι πολύ χαρούμενη με τα αποτελέσματα so far. Αποφάσισα να ακολουθήσω μια διατροφή χαμηλή σε υδατάνθρακες. Αρχικά προσανατολιζόμουν σε Άτκινς φάση 1, την οποία σε γενικές γραμμές τηρώ, ωστόσο επειδή θηλάζω ακόμη, προσπαθώ να την εμπλουτίζω λιγάκι, όποτε νιώθω ότι πεινάω παραπάνω. Για παράδειγμα, στην πρώτη φάση της ατκινς απαγορεύονται τα φρούτα και οι ξηροί καρποί, όμως ορισμένες μέρες τρώω, όταν νιώθω ότι το σώμα μου το ζητάει. Επίσης, όποτε νιώθω ότι θέλω γλυκό τρώω ζελίνια.

Ο απολογισμός από την προηγούμενη Δευτέρα 22/02 είναι ο εξής:

22/02: 67,7 κιλά

03/03: 64,8 κιλά (-2,9 κιλά).:cool:

Το παντελόνι μου έχει αρχίσει και σακουλιάζει.

Μετρήσεις δεν πήρα (δυστυχώς) στις 22/02, αλλά στις 29/02, πριν δηλαδή τρεις μέρες και ήταν οι εξής:

Στήθος: 89

Μέση: 74

Περιφέρεια: 103

Ψωμάκια: 109

Δεξί γλουτός: 56

Αριστερός γλουτός: 56

Επόμενη μέτρηση θα είναι τη Δευτέρα 07/03.

Σε γενικές γραμμές τρώω πολύ σαλατικό, αρκετό κρέας ψητό, τυρί κίτρινο, αβγά και όπως είπα, μερικές μέρες βάζω και φρούτα και ξηρούς καρπούς.

Έκανα και ατασταλίες. Την προηγούμενη Τρίτη έφαγα το βράδυ πίτα κλάμπ :oops: και την Κυριακή που αδιαθέτησα έφαγα και 1 κομμάτι πίτα κλάμπ που παράγγειλε ο άντρας μου, και σοκολάτα και ψωμί με βούτυρο (αρκετές φέτες) και παστέλι και δε θυμάμαι τι άλλο :oops:.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Ναι, το νηστείας είναι λίγο προβληματικό... Λογικά, με τη διατροφή θα έπρεπε να είχε ρυθμιστεί...

Με προβληματίζει το φρούτο που τρως προ ύπνου, γιατί τα φρούτα όσο καλά και άγια είναι σε περίπτωση διαβήτη πρέπει να τρώγονται με μέτρο.

Προσπάθησε να αντικαταστήσεις το προ ύπνου γεύμα με κάποιο γαλακτοκομικό, οπωσδήποτε 1,5% ή 0% και να περιορίσεις τα φρούτα σε 2 μερίδες την ημέρα...

Και σου επισημαίνω και πάλι, ότι οι ποσότητες είναι ζήτημα!!! Π.χ. 2 κομμάτια σπανακόπιτα είναι αρκετά. Μπορεί να είναι σπιτική, αλλά καλύτερα θα ήταν να φας 1 κομμάτι και να συμπληρώσεις με περισσότερη σαλάτα.

Εγώ θυμάμαι, ότι κάποια στιγμή είχα φάει αρακά και μου είχε εκτοξευτεί το ζάχαρο. Ε, μου σύστησε η ενδοκρινολόγος να βάλω την επόμενη φορά μετρημένα 1 1/2 φλυτζάνι και όταν το μέτρησα συνειδητοποίησα, ότι οι μερίδες που γενικά σερβίρω είναι πολύύύύύ μεγάλες, ίσως και διπλάσιες.... Εκείνη τη φορά το νούμερο ήταν φυσιολογικό.

Γενικά, έχω παρατηρήσει ότι έχουμε σαν τάση να σερβίρουμε αρκετά μεγάλες μερίδες, πολύ μεγαλύτερες απ' ότι χρειάζεται.

εχεις δίκιο,

τεράστιες οι ποσότητες μου!!!!!

θα τις μειώσω όσο μπορώ,

νομίζω πως εκεί ακριβώς είναι το "θεματάκι" μου, στις ποσότητες.

μου έγραψε και παθολόγος εξετάσεις (δεν πήγα εγώ αλλά συνάδερφος που είναι γειτόνισσα του παθολόγου και φίλη του, πήγε εχθές, και μου τις έγραψε, και ανάλογα τι θα δείξουν, θα πάω κι εγώ μετά,

και το Σαββατο θα πάω να τις κάνω.(καμπύλη ζαχάρου και γλυκοζυλιωμένη κια γενική αίματος ούρων, και χοληστερίνες ,τριγλυκερίδια και κάτι άλλες, και τις τρεις του θυροειδή)

1527894gvxcsdbcpz.gif

Λοιπόν, κορίτσια,

Θα γράψω και τα δικά μου τελικά νωρίτερα, γιατί είμαι πολύ χαρούμενη με τα αποτελέσματα so far. Αποφάσισα να ακολουθήσω μια διατροφή χαμηλή σε υδατάνθρακες. Αρχικά προσανατολιζόμουν σε Άτκινς φάση 1, την οποία σε γενικές γραμμές τηρώ, ωστόσο επειδή θηλάζω ακόμη, προσπαθώ να την εμπλουτίζω λιγάκι, όποτε νιώθω ότι πεινάω παραπάνω. Για παράδειγμα, στην πρώτη φάση της ατκινς απαγορεύονται τα φρούτα και οι ξηροί καρποί, όμως ορισμένες μέρες τρώω, όταν νιώθω ότι το σώμα μου το ζητάει. Επίσης, όποτε νιώθω ότι θέλω γλυκό τρώω ζελίνια.

Ο απολογισμός από την προηγούμενη Δευτέρα 22/02 είναι ο εξής:

22/02: 67,7 κιλά

03/03: 64,8 κιλά (-2,9 κιλά).:cool:

Το παντελόνι μου έχει αρχίσει και σακουλιάζει.

Μετρήσεις δεν πήρα (δυστυχώς) στις 22/02, αλλά στις 29/02, πριν δηλαδή τρεις μέρες και ήταν οι εξής:

Στήθος: 89

Μέση: 74

Περιφέρεια: 103

Ψωμάκια: 109

Δεξί γλουτός: 56

Αριστερός γλουτός: 56

Επόμενη μέτρηση θα είναι τη Δευτέρα 07/03.

Σε γενικές γραμμές τρώω πολύ σαλατικό, αρκετό κρέας ψητό, τυρί κίτρινο, αβγά και όπως είπα, μερικές μέρες βάζω και φρούτα και ξηρούς καρπούς.

Έκανα και ατασταλίες. Την προηγούμενη Τρίτη έφαγα το βράδυ πίτα κλάμπ :oops: και την Κυριακή που αδιαθέτησα έφαγα και 1 κομμάτι πίτα κλάμπ που παράγγειλε ο άντρας μου, και σοκολάτα και ψωμί με βούτυρο (αρκετές φέτες) και παστέλι και δε θυμάμαι τι άλλο :oops:.

ωρέ!!!!!!!!!!

μπράβο τσακαλάκι!!!!!

νομίζω τέτοια διατροφή πρέπει να κάνω κι εγώ, τι λές?

για πες αναλυτικότερα (και ποσότητες πες μας, χαχαχα)

1527894gvxcsdbcpz.gif

απο χθες εχω αριχισει και ξεφουσκωνω!!!!

γραφω κα ιτα χθεσινά μου

πρωι = 1 γαλα με τρεις κουταλιες βρωμη

δεκατιανο = 1 γιαουρτακι με λιναροσπορο

μεσημερι = σαλατα με δυο κομμ. σπανακοπιτα (σε δυο δόσεις για μεσημέρι και για απόγευμα

απογευμα= -

βραδι= ψητο κοτοπουλο λιγο, και σαλατα

προ υπνου=την υπόλοιπη σαλατα

ασκηση= 45 λεπτα ποδηλατο

νερο = πολυ εχω αρχισιε κια διψαω

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

1. καλά έκανες και έγραψες εξετάσεις. Ελπίζω όλα να πάνε καλά.

2. Το είχα υποψιαστεί με τις ποσότητες, γιατί η ενδοκρινολόγος μου το είχε τονίσει αυτό, ότι όσο διατροφή και να κάνεις, άμα η ποσότητα είναι υπέρογκη ανεβάζει το γλυκαιμικό δείκτη.

3. Για τα δικά μου. Καταρχήν, οι πρωτεΐνες από μόνες τους είναι πολύ πιο χορταστικές από τους υδατάνθρακες. Δηλαδή, με μια μπριζόλα θα χορτάσεις πολύ περισσότερο απ' ότι με 2 πιάτα μακαρονάδα.

Εμένα γενικά το πρόβλημά μου δεν είναι τόσο το φαγητό αυτό καθεαυτό, δεν το πολυζητάω, αλλά τα μπινελίκια, τα φαστ φούντ, πατατάκια, γλυκά, κλπ. Έχοντας λοιπόν βγάλει αυτά τελείως από τη διατροφή μου έχω μειώσει σημαντικά κακά λίπη και θερμίδες.

Σε γενικές γραμμές θα φάω μέσα στη μέρα το πρωί ένα αβγό, ενδιάμεσα κανένα αγγουράκι ή τυράκι, κατά τις 4μμ θα φάω το μεσημεριανό μου που θα είναι κρέας (συνήθως 120 - 150 γραμμάρια) και αρκετή σαλάτα ή ομελέτα με σαλάτα. Στην ομελέτα θα βάλω 2 αβγά, μανιτάρια, πιπεριά, κρεμμύδι, μπρόκολο και σπανάκι (επίσης, δεν την τηγανίζω, αλλά την κάνω φούρνου). Το βράδυ πάλι σαλάτα (μαρούλι, λάχανο, πιπεριά, άνηθο, ξύδι, λάδι, αλάτι), αν κι εφόσον πεινάω. Πλέον γενικά δεν πεινάω το βράδυ, οποτε μπορεί μερικές μέρες να μη φάω και τίποτα. Αποφεύγω το καρότο, καθότι έχει πολλούς υδατάνθρακες.

Δεν έχω βάλει στο στόμα μου (πέρα από τις παρασπονδίες, που είναι πολλές αν σκεφτείς ότι είναι 2 στις 11 μέρες, αλλά θα τις κόψω) ψωμί, μακαρόνια, ρύζι, καρότο, καλαμπόκι (αυτά έχουν πολλούς υδατάνθρακες) και φυσικά τις χαζομάρες που έγραψα παραπάνω.

Περιμένω πως και πως τη Δευτέρα το βράδυ να ξαναμετρηθώ!!!!!!!!!!!!!!!!

Βέβαια, πρέπει να πω πως γενικά χάνω πάρα πολύ εύκολα βάρος.

Να πω, ότι οι πρώτες μέρες που θα κόψεις τους υδατάνθρακες τους πολλούς είναι δύσκολες. ΔΗλαδή, 3-4 μέρες μπορεί να υποφέρεις, σωματικά εννοώ, πονοκέφαλοι, κλπ., γιατί συντελείται ένα είδους "απεξάρτησης".

Μπορείς να μπεις στο επίσημο site της ατκινς και να ενημερωθείς πολύ καλύτερα, έχει και συνταγές και μπροσουρίτσα με επιτρεπόμενες τροφές ανά φάση και ένα εργαλείο με το οποίο προσδιορίζεις την απώλεια βάρος που χρειάζεσαι ή επιδιώκεις και σε κατευθύνει μετά σε σχέσει με τις φάσεις που πρέπει να επιλέξεις.

Να σκεφτείς ότι τις πρώτες δύο εβδομάδες που θα κάνεις την πρώτη φάση μπορείς να χάσεις μεταξύ 5 - 10% από το βάρος που έχεις. Π.χ. είσαι 75 κιλά, μπορεί να χάσεις 3,75 - 7,5 κιλά, ανάλογα με το αν χάνεις εύκολα ή γρήγορα.

Εγώ, αν έκανα κατά γράμμα την πρώτη φάση, επειδή χάνω εύκολα, πιθανά να έχανα και 6,5 κιλά (δεδομένου ότι τώρα έχω ήδη χάσει 3 με ατασταλίες και περισσότερους υδατάνθρακες, αλλά και σάκχαρα από φρούτα που δεν επιτρέπονται).

απορίες αν γνωρίζεις, γλυκιά μου mkcm:

1. Μέχρι πόσα αυγά μπορούμε να φάμε την εβδομάδα?

2. όταν ξαναμπεί ο υδατάνθρακας στη διατροφή (καλά εγώ πρέπει να το ξεχάσω εντελώς, αλλά λέμε τώρα, για μια ζωή με βλέπω με ψητό σαλάτα και όσπρια) υπάρχει φόβος να τα ξαναπάρουμε?

3. πρέπει να πάρουμε και πολυβιταμίνη?

4. εγώ με τσιμπημένο ζάχαρο μπορώ να φάω τυράκι? άλλο εναλλακτικό για δεκατιανό?

5. τι μανιτάρια βάζεις? κονσέρβα ή φρέσκα? τα τηγανίζεις πρώτα ή κατευθείαν φούρνου με την ομελέτα?

5. αν την κάνουμε καιρό την διατροφή υπάρχει πρόβλημα σε χοληστερίνες τριγλυκερίδια? ή στα νεφρά?

1527894gvxcsdbcpz.gif

1. Οι υδατάνθρακες, ανάλογα με τη φάση, εισάγονται σταδιακά. Δηλαδή, στην πρώτη φάση μπορείς να τρως μέχρι 20 γρ. καθημερινά, στη δεύτερη παραπάνω και μετά την τελευταία φάση ανεβάζεις μέχρι το σημείο που βλέπεις να μη χάνεις και να μην παίρνεις πια. Συγκεκριμένα δε θυμάμαι τώρα, όμως στο σάιτ τα γράφει πολύ αναλυτικά.

2. Με βάση τη δίαιτα αυτή, όσα θες. Εγώ προσωπικά, βέβαια, φροντίζω να τρώω μέχρι 5 ολόκληρα και τα υπόλοιπα μόνο το ασπράδι.

3. Η πολυβιταμίνη δεν είναι απαραίτητα, όμως αν θες μπορείς να πάρεις.

4. Άνθρωποι με διαγνωσμένο διαβήτη ΙΙ και φαρμακευτική αγωγή έχουν πει, πως με τη συγκεκριμένη δίαιτα απαλλάχθηκαν από το διαβήτη και τα φάρμακα, τρώγοντας κανονικά τυρί. Εγώ, βέβαια, όταν είχα ζάχαρο έπαιρνα milner. Μπορείς να δοκιμάσεις και να δεις με τις μετρήσεις.

5. Και φρέσκα και κονσέρβα. Δεν τα τηγανίζω (γενικά δε μου αρέσει το τηγάνι) σε αντικολλητικό ταψάκι στο φούρνο όλα μαζί και μετά την κόβεις σαν πίτα την ομελέτα.

6. Εγώ προσωπικά που χρόνια έκανα διατροφή χαμηλή σε υδατάνθρακες (μέχρι που έμεινα έγκυος, δηλαδή) είχα πάντα πολύ καλές τιμές σε χοληστερίνες, τριγλυκερίδια και κανένα πρόβλημα με νεφρά. Και άνθρωποι που έναν άτκινς, παχύσαρκοι, έχουν πει πως μετά από καιρό οι τιμές τους ήταν καλύτερες από πριν.

Επειδή εγώ τώρα στα λέω μπακαλίστικα. Καλό θα ήταν αν θέλεις να κάνεις ατκινς να διαβάσεις το σάιτ.

Η βασική λογική είναι: πολλά λίπη και λίγοι υδατάνθρακες, καθώς ο οργανισμός όταν δε βρίσκει υδατάνθρακες να κάψει για ενέργεια στρέφεται στο λίπος.

Εγώ βασικά την ψιλοέκανα μπακαλίστικα, όπως σου είπα. Λίγους υδατάνθρακες, κύρια από λαχανικά και φρούτα (περισσότερα φρούτα όταν το βάρος μου ήταν στο επιθυμητό, λιγότερα όταν προσπαθούσα να χάσω) και γενικά ψητά κρέατα και λίπη από ψάρια, τυρί, ελαιόλαδο.

Σκέψου ότι στη δίαιτα αυτή σε αφήνουν να τρως και μαγιονέζα και κρέμα γάλακτος και τέτοια, αλλά να μην είναι λάιτ, γιατί τα λάιτ έχουν πολλούς υδατάνθρακες. Εμένα γενικά αυτά δε μου πολυαρέσουν, οπότε τα αποφεύγω γενικά.

Διαφημίσεις

1. Οι υδατάνθρακες, ανάλογα με τη φάση, εισάγονται σταδιακά. Δηλαδή, στην πρώτη φάση μπορείς να τρως μέχρι 20 γρ. καθημερινά, στη δεύτερη παραπάνω και μετά την τελευταία φάση ανεβάζεις μέχρι το σημείο που βλέπεις να μη χάνεις και να μην παίρνεις πια. Συγκεκριμένα δε θυμάμαι τώρα, όμως στο σάιτ τα γράφει πολύ αναλυτικά.

2. Με βάση τη δίαιτα αυτή, όσα θες. Εγώ προσωπικά, βέβαια, φροντίζω να τρώω μέχρι 5 ολόκληρα και τα υπόλοιπα μόνο το ασπράδι.

3. Η πολυβιταμίνη δεν είναι απαραίτητα, όμως αν θες μπορείς να πάρεις.

4. Άνθρωποι με διαγνωσμένο διαβήτη ΙΙ και φαρμακευτική αγωγή έχουν πει, πως με τη συγκεκριμένη δίαιτα απαλλάχθηκαν από το διαβήτη και τα φάρμακα, τρώγοντας κανονικά τυρί. Εγώ, βέβαια, όταν είχα ζάχαρο έπαιρνα milner. Μπορείς να δοκιμάσεις και να δεις με τις μετρήσεις.

5. Και φρέσκα και κονσέρβα. Δεν τα τηγανίζω (γενικά δε μου αρέσει το τηγάνι) σε αντικολλητικό ταψάκι στο φούρνο όλα μαζί και μετά την κόβεις σαν πίτα την ομελέτα.

6. Εγώ προσωπικά που χρόνια έκανα διατροφή χαμηλή σε υδατάνθρακες (μέχρι που έμεινα έγκυος, δηλαδή) είχα πάντα πολύ καλές τιμές σε χοληστερίνες, τριγλυκερίδια και κανένα πρόβλημα με νεφρά. Και άνθρωποι που έναν άτκινς, παχύσαρκοι, έχουν πει πως μετά από καιρό οι τιμές τους ήταν καλύτερες από πριν.

Επειδή εγώ τώρα στα λέω μπακαλίστικα. Καλό θα ήταν αν θέλεις να κάνεις ατκινς να διαβάσεις το σάιτ.

Η βασική λογική είναι: πολλά λίπη και λίγοι υδατάνθρακες, καθώς ο οργανισμός όταν δε βρίσκει υδατάνθρακες να κάψει για ενέργεια στρέφεται στο λίπος.

Εγώ βασικά την ψιλοέκανα μπακαλίστικα, όπως σου είπα. Λίγους υδατάνθρακες, κύρια από λαχανικά και φρούτα (περισσότερα φρούτα όταν το βάρος μου ήταν στο επιθυμητό, λιγότερα όταν προσπαθούσα να χάσω) και γενικά ψητά κρέατα και λίπη από ψάρια, τυρί, ελαιόλαδο.

- σούπερ μου ακούγονται!!!

- ναι θα μπω στο σαιτ τους

- το πιστεύω αυτό που λένε ότι απαλλάχτηκαν από το ζάχαρο οι διαβητικοί τύπου 2.

- σωστά, μπορώ να τρώω ασπράδια αντί ολόκληρου αυγού

- και τυριά με λίγα λιπαρά, και γενικά με λίγα λιπαρά

- φιλιά πολλά καλή συνέχεια στη διαιτά σου και καλά αποτελέσματα την Δευτέρα!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Ευχαριστώ!!!!!! Επίσης!!!!!!!!!!!!!!

Μπες στο σάιτ, αξίζει νομίζω μια προσπάθεια. Τα λάιτ προϊόντα γενικά η δίαιτα λέει να τα αποφεύγεις, γιατί έχουν πολλούς υδατάνθρακες. Αλλά καλύτερα να το "μελετήσεις" μόνη σου, να δεις αν σου ταιριάζει, κλπ.

Από "μαρτυρίες" πάντως, θα δεις ότι απαλλάχθηκαν άνθρωποι που είχαν πολλά πολλά κιλά, δηλαδή ζύγιζαν 140 κιλά κι έφτασαν 65 μέσα σε ένα χρόνο!!!!!!!!

Όμως, θέλει να ακολουθήσεις τη διατροφή αυτή εφ' όρου ζωής. Γιατί αν μετά αρχίσεις τις μακαρονάδες, τις ψωμοβούτες, κλπ. κλάφτα Χαράλαμπε!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια, δέχομαι τα θερμά σας συγχαρητήρια....

Όχι, δεν έχασα 10 κιλά σε μια νύχτα!!!!!! :cry:

Χθες, μετά από μια πολύύύύύύύ δύσκολη μέρα, το βράδυ είχα τραπέζι. Τσικνοπέμπτη γαρ.

Λοιπόν, φτάνω μετά τέκνων και αντρός στο σπίτι περί τις 6μμ. Χαζολογάμε λίγο με τα παιδιά και μέχρι τις 8 τα είχαμε βάλει για ύπνο. Έχουν αρχίσει κι έρχονται οι φίλοι μας και ενώ το μενού ήταν άκρως διαιτητικό, δηλαδή σαλάτες και κρέατα ψητά, μου κουβαλάνε 5!!!!!! διαφορετικά είδη υπέροχων γλυκών. Από σαντιγές, σοκολατίνες, σιροπιαστά, κ.ο.κ. Παθαίνω το σχετικό μου σύγκρυο, εννοείται, τα βάζω στο ψυγείο και τριβελίζω το μυαλό μου τι σκατά να κάνω για να μην υποκύψω και ΕΥΡΗΚΑ!!!!!!!! Όσο οι άλλοι χλαπάκιαζαν τα γλυκά, εγώ έπλενα τα πιάτα!!!!!!!!!!!!!!!

Τώρα βέβαια έχω ακόμη δρόμο μπροστά μου γιατί μου έχουν μείνει αμανάτι, αλλά νομίζω πως βρήκα τρόπο το μεσημέρι μετά τη δουλειά να τα σπρώξω κάπου....... Όχι τίποτε άλλο, αλλά έρχεται και Σ/Κ, κατά το οποίο είμαι γενικά πιο επιρρεπής....

Ευχαριστώ!!!!!! Επίσης!!!!!!!!!!!!!!

Μπες στο σάιτ, αξίζει νομίζω μια προσπάθεια. Τα λάιτ προϊόντα γενικά η δίαιτα λέει να τα αποφεύγεις, γιατί έχουν πολλούς υδατάνθρακες. Αλλά καλύτερα να το "μελετήσεις" μόνη σου, να δεις αν σου ταιριάζει, κλπ.

Από "μαρτυρίες" πάντως, θα δεις ότι απαλλάχθηκαν άνθρωποι που είχαν πολλά πολλά κιλά, δηλαδή ζύγιζαν 140 κιλά κι έφτασαν 65 μέσα σε ένα χρόνο!!!!!!!!

Όμως, θέλει να ακολουθήσεις τη διατροφή αυτή εφ' όρου ζωής. Γιατί αν μετά αρχίσεις τις μακαρονάδες, τις ψωμοβούτες, κλπ. κλάφτα Χαράλαμπε!!!!!!!!!!!!

έτσι όπως τα λες!!! αν ξαναγυρίσεις στην παλιά διατροφή εννοείται πως θα τα ξαναπάρεις αυτό είναι πολύ λογικό!!!

πάντως οι μαρτυρίες ανθρώπων είναι φοβερές!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Κορίτσια, δέχομαι τα θερμά σας συγχαρητήρια....

Όχι, δεν έχασα 10 κιλά σε μια νύχτα!!!!!! :cry:

Χθες, μετά από μια πολύύύύύύύ δύσκολη μέρα, το βράδυ είχα τραπέζι. Τσικνοπέμπτη γαρ.

Λοιπόν, φτάνω μετά τέκνων και αντρός στο σπίτι περί τις 6μμ. Χαζολογάμε λίγο με τα παιδιά και μέχρι τις 8 τα είχαμε βάλει για ύπνο. Έχουν αρχίσει κι έρχονται οι φίλοι μας και ενώ το μενού ήταν άκρως διαιτητικό, δηλαδή σαλάτες και κρέατα ψητά, μου κουβαλάνε 5!!!!!! διαφορετικά είδη υπέροχων γλυκών. Από σαντιγές, σοκολατίνες, σιροπιαστά, κ.ο.κ. Παθαίνω το σχετικό μου σύγκρυο, εννοείται, τα βάζω στο ψυγείο και τριβελίζω το μυαλό μου τι σκατά να κάνω για να μην υποκύψω και ΕΥΡΗΚΑ!!!!!!!! Όσο οι άλλοι χλαπάκιαζαν τα γλυκά, εγώ έπλενα τα πιάτα!!!!!!!!!!!!!!!

Τώρα βέβαια έχω ακόμη δρόμο μπροστά μου γιατί μου έχουν μείνει αμανάτι, αλλά νομίζω πως βρήκα τρόπο το μεσημέρι μετά τη δουλειά να τα σπρώξω κάπου....... Όχι τίποτε άλλο, αλλά έρχεται και Σ/Κ, κατά το οποίο είμαι γενικά πιο επιρρεπής....

σπρώχτα σμπρώχτα καλέ, δεν είναι για να μένουν στο σπίτι αυτά!!! και ΣΚ? Παναγία μου κίνδυνος θάνατος!!!

μπράβο που δεν έφαγες!!! ούτε λίγο!!!! μπράβο!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...