Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

79η μέρα διακοπής καπνίσματος - 40η μέρα διατροφής-άσκησης

καλημέρα κόρες

συνεχίζουμε κανονικότατα,

εχθές επειδή η κορούλα μου ήταν λίγο αρρωστούλα και δεν μπορούσα να βγω για περπάτημα έκανα στο σπίτι το 3 miles home, δύο φορές!!!! Δύο σαρανταπεντάλεπτα δηλαδή. Ηταν σούπερ!!!

τα χθεσινά μου

πρωι = 1 ποτήρι γάλα με ένα παξιμάδι

δεκατιανό = μία μπανάνα

μεσημέρι = κοτοπουλο με πατατούλες και πολυυυυ σαλατα

απογευμα = μια μπανάνα κια λίγο αργότερα μια φετούλα ψωμί

βραδινο = ψαρακι μπακαλιαρακι στο φουρνο με πατατουλες και πολυυυυ σαλατα

νερο = οχι πολυ 5 ποτηρια περιπου

ασκηση = δυο 45λεπτα το 3 miles home

Υ.Γ. = ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ.!!!!!!!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

τα χθεσινά μου:

πρωινο= 1 γαλα με 3 φρυγανιες ολικης με ταχινι και μελι

δεκατιανο= 1 γιαουρτακι

μεσημεριανο= μιση μεριδα μακαρονια με κιμα + μπολικη σαλατα

απογευματινο = 2 μανταρινια και 1 μηλο

βραδινο= μιση μεριδα μουσακα και πολυυυυυυ σαλατα

προ υπνου = 1 ποτηρι γαλα

ασκηση = περπατημα 1 ωρα και 15 λεπτα

(ξεπαγιασα στην αρχη αλλα οσο περναγε η ωρα τοσο και καλυτερα γινοταν) σε χιλιομετρα πρεπει να ηταν 5 με 5,5 γιατι πηγαινα αργα.

περιμενω και να αδιαθετησω και ειμαι φουσκωμενη σαν μπαλονι σημερα.

κι εκεί που ήμουν προχθές και χθες άνετη μέσα στα ρούχα μου και κυρία,

από σήμερα πάλι φουσκωμένηηη ααααααααααααααααα

πήγα λίγο πίσω και είδα ότι από 19/1 είχα αρχίσει να φουσκώνω και τον προηγούμενο μήνα δηλαδή 10-15 μέρες πριν την περίοδο. πω ρεεεεεεεε ελεος τόσο φούσκωμμα.

ευτυχώς τα γράφω εδώ στο "ημερόλόγιο" κια τα παρατηρώ αλλιώς θα τα είχα παρατήσει για άλλη μία φορά από την απογοήτευση

ελεος τώρα δηλαδή και για 10-15 περίπου έως να έρθει περίοδος, θα έιμαι έτσι, είναι φυσιολογικό ρε κόρες? μιλάμε για πολύ πρήξιμο στην κοιλιά κυρίως (όχι στήθος) μόνο κοιλιά και στομάχι. πίνω νερό πολυ, κατακράτηση είναι ?

1527894gvxcsdbcpz.gif

Μπορει,κόψε και το αλατι αν μπορεις!

καλημέρα,

έκοψα το αλάτι το ΣΚ,και έπινα πολύ νερό,

και κάπως καλύτερα είμαι σήμερα,

έχουν αρχίσει τα προεόρτια της περιόδου, οπότε υπομονήηηηη

εεεε τι τραβάμε,

10-15 μέρες είμαστε καλά, και μετά άλλες 10-15 τα προεόρτια.....

τα χθεσινά μου

πρωι = γαλα + βρώμη

δεκατιανό = μπανάνα

μεσημέρι = κοτόπουλο +πατάτες + 2 φετες ψωμί ολικής + πολυυυ σαλάτα

απόγευμα = τίποτα

βραδι = 1 γιαουρτάκι + 2 φετες ψωμί και αργότερα λίγο + 3 μανταρίνια

και παρααα πολύ νερό

άσκηση = δύο ώρες περπάτημα (μία ώρα με κανονικό ρυθμό και μία με χαλαρό, σαν βόλτα).

1527894gvxcsdbcpz.gif

Κοριτσάρες, δε σας έχω ξεχάσει, απλά έχουν τύχει διάφορα.

Λοιπόν, λόγω ανωτέρα βίας θα σας ξαναδιαβάσω και θα ξαναγράψω ακριβώς στις 07/03/16. Μέχρι τότε, κρατήστε γερά και περιμένετέ με!!!!!!!!!!!!!! Θα έχω - ελπίζω - πάρα πολύ καλά νέα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες, δε σας έχω ξεχάσει, απλά έχουν τύχει διάφορα.

Λοιπόν, λόγω ανωτέρα βίας θα σας ξαναδιαβάσω και θα ξαναγράψω ακριβώς στις 07/03/16. Μέχρι τότε, κρατήστε γερά και περιμένετέ με!!!!!!!!!!!!!! Θα έχω - ελπίζω - πάρα πολύ καλά νέα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπράβο κοπέλα μου!!!!

καλά νέα ακούω, και πολύ χαίρομαι!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

85η μέρα διακοπής καπνίσματος - 46η μέρα διατροφής-άσκησης

προεόρτια για περίοδο κρατούν καλά, προστεθήκαν (μαζί με το πρηξιμο) και πόνοι σε κοιλια, μεση και τέτοια, αλλά συνεχίζω κανονικά.

είπαμε ταπεράκι στη δουλειά κάθε μέρα ωποσδήποτε!!!!!

δεν περπάτησα εχθές γιατί είχα περπατήσει πολύ την κυριακή (2 ώρες!) και με πόναγαν οι αστράγλαοι/αρθώσεις.

τα χθεσινά μου

πρωι = γαλα+παξιμαδι

δεκατιανό = γιαουρτακι και μπανανα

μεσημερι = γιγαντες = 2 φετες ψωμι + σαλατα

απογευμα = 3 μανταρινια

βραδι = ταμπουλε (κόρες φοβερό το έφτιαξα πρώτη φορά και είναι τέλειο!!) + κια μια σκολατα μαυρη υγειας

προ ύπνου = 1 γαλα και ένα τοστ

το έριξα έξω εχθές, αλλα πεινουσα!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

87η μέρα διακοπής καπνίσματος - 47η μέρα διατροφής-άσκησης

καλημέρα κόρες,

συνεχίζουμε δυναμικά,

από την Κυριακή που περπάτησα δύο ώρες, χθες και προχθές (Δευτέρα κια Τρίτη) δεν περπάτησα καθόλου. Σήμερα όμως έχω άγριες διαθέσεις (για περπάτημα πάντα μιλάμε χαχαχα). Το πρήξιμο υπάρχει στην κοιλιά κυρίως, όχι σαν την Παρασκεύη, λόγω αναμονής περιόδου,

μετρήσεις μεζούρα ζυγαριά στα ίδια.

Συνεχίζουμε. Κάπου διάβασα πως σε τέτοιες μεγάλες αλλαγές θέλει τριες μήνες ο οργανισμός να ανταποκριθεί. άντε να δούμε

τα χθεσινά μου

πρωι = 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι

δεκατιανό = 1 γιαουρτάκι κια μία μπανάνα

μεσημέρι = ταμπουλέ

απόγευμα = ένα γιαουρτάκι και μία μπανάνα

βράδι = 1 τεράστιο πιάτο γίγαντες (πολύ το ξέρω αλλά πεινούσα) κια 3 φέτες ψωμί κια σαλάτα μπόλικη

προ ύπνου = τίποτα

άσκηση = όχι

νερό = 2 λίτρα περίπου

1527894gvxcsdbcpz.gif

Είπα ότι δε θα γράψω για μένα, όμως σας παρακολουθώ.

Λοιπόν, Κατερινιώ, νομίζω ότι έχεις φτάσει σε ένα plateau. Πρέπει κάτι να αλλάξεις στη διατροφή και στην άσκησή σου, προκειμένου να ξεκολλήσεις.

Εγώ στο παρελθόν, όταν έκανα διατροφή με διαιτολόγο, μου είχε πει, ότι μετά από αρκετό καιρό διατροφής ο μεταβολισμός γενικά "συνηθίζει" σε έναν ρυθμό καύσεων, γίνεται δηλαδή πιο αργός, σε σχέση με πριν, καθώς έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Για να ξεκολλήσεις μπορείς α) να αλλάξεις τύπο φυσικής δραστηριότητας (π.χ. από βάρη αερόβιο, ή διαφορετική αερόβια με διαφορετική ένταση, κλπ.) ή β) να εντάξεις στη διατροφή σου cheat days, δηλαδή ελεύθερες μέρες.

Εμένα προσωπικά, επειδή δεν το έχω και πολύ με την άσκηση, μου είχε βάλει ελεύθερη μέρα 1 φορά την εβδομάδα. Αυτό που γίνεται τότε είναι το εξής: ο μεταβολισμός παθαίνει ένα σοκ και ανεβάζει στροφές προκειμένου να ανταπεξέλθει στις αυξημένες ανάγκες καύσης της ενέργειας. Τη μία μέρα που θα φας παραπάνω, στην ουσία δίνεις για τις επόμενες 2 - 3 μέρες (ανάλογα με τον οργανισμό) μια ώθηση στον οργανισμό και καίει παραπάνω, παρόλο που εσύ τρως πάλι λιγότερο...

Ελπίζω να βοήθησα....

Τα δικά μου είπαμε, εν ευθέτω χρόνο.

Είπα ότι δε θα γράψω για μένα, όμως σας παρακολουθώ.

Λοιπόν, Κατερινιώ, νομίζω ότι έχεις φτάσει σε ένα plateau. Πρέπει κάτι να αλλάξεις στη διατροφή και στην άσκησή σου, προκειμένου να ξεκολλήσεις.

Εγώ στο παρελθόν, όταν έκανα διατροφή με διαιτολόγο, μου είχε πει, ότι μετά από αρκετό καιρό διατροφής ο μεταβολισμός γενικά "συνηθίζει" σε έναν ρυθμό καύσεων, γίνεται δηλαδή πιο αργός, σε σχέση με πριν, καθώς έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Για να ξεκολλήσεις μπορείς α) να αλλάξεις τύπο φυσικής δραστηριότητας (π.χ. από βάρη αερόβιο, ή διαφορετική αερόβια με διαφορετική ένταση, κλπ.) ή β) να εντάξεις στη διατροφή σου cheat days, δηλαδή ελεύθερες μέρες.

Εμένα προσωπικά, επειδή δεν το έχω και πολύ με την άσκηση, μου είχε βάλει ελεύθερη μέρα 1 φορά την εβδομάδα. Αυτό που γίνεται τότε είναι το εξής: ο μεταβολισμός παθαίνει ένα σοκ και ανεβάζει στροφές προκειμένου να ανταπεξέλθει στις αυξημένες ανάγκες καύσης της ενέργειας. Τη μία μέρα που θα φας παραπάνω, στην ουσία δίνεις για τις επόμενες 2 - 3 μέρες (ανάλογα με τον οργανισμό) μια ώθηση στον οργανισμό και καίει παραπάνω, παρόλο που εσύ τρως πάλι λιγότερο...

Ελπίζω να βοήθησα....

Τα δικά μου είπαμε, εν ευθέτω χρόνο.

σε ευχαριστω πολυ-πολυ για τις συμβουλές σου, μου ειναι πολυ χρησιμες και ιδιαιτερα

βοηθητικες!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

αχ κόρες αδιαθέτησα σήμερα το πρωί και είμαι σήμερα χάλια. Αλλά όχι ιδιαίτερα φουσκωμένη!!!

Άντε να περάσουν οι μέρες της περιόδου να ξαναμετρηθώ και ζυγιστω, να δούμε τι ψάρια πιάσαμε!!

τα χθεσινά μου

πρωι= γαλα με βρωμη

δεκατιανό = ενα γιαουρτακι και μια μπανανα

μεσημερι = κοτοπουλο με πατατες κια σαλατα μπολικη

απογευμα = γιαουρτακι με μπανανα

βραδινο = παραλλαγή "ρυζόγαλο", αλλα αντι για ρυζι εβαλα πληγούρι, αρκετά καλό, αλλα οχι οπως το περιμενα, όμως πολυ χορταστικοοοοοοοο

ασκηση = 1,30 ώρα περπάτημα αρκετά γρήγορο

νερό = πολυ 3 λιτρα

1527894gvxcsdbcpz.gif

Μετα ρην περίοδο σιγουρα θα δεις διαφορα.μηοως να άλλαζες το φρούτο με καποιο αλλο;εχω ακουσει οτι η μπανανα εχει τις θερμίδες της χωρις να ειμαι σιγουρη

Μετα ρην περίοδο σιγουρα θα δεις διαφορα.μηοως να άλλαζες το φρούτο με καποιο αλλο;εχω ακουσει οτι η μπανανα εχει τις θερμίδες της χωρις να ειμαι σιγουρη

ναι έχεις δίκιο για την μπανάνα, αλλά την παίρνω για να μην φάω ψωμί με το γιαουρτάκι, θα προσπαθήσω να την αλλάξω.

1527894gvxcsdbcpz.gif

ρε κορίτισια ακούστε τι έπαθα εχθές,

έφαγα το βραδινό μου νωρίς (το οποίο ήταν πριν το περπάτημα) και ήταν ταμπουλέ, δύο αυγά μάτια και δύο φέτες ψωμί.

Αφού έφαγα λοιπόν ξεκίνησα να περπατάω και ήμουν πρησμένη, περπατούσα σαν να ήμουν έγκυος δηλαδή. ΣΤο μισάωρο ήμουν πολύ καλύτερα (περπάτησα μία ώρα εχθές).

Όταν επέστρεψα κάθησα λιγάκι, ήπια πολύ νερό

(το ήθελα, όχι με το ζόρι, διψούσα)

κια μετά από λίγο πάω τουαλέτα και κυριολέκτικά εκτινάχθηκαν όλα από μέσα μου, έκανα εμετό, χωρίς να το καταλάβω δηλαδή καλά καλά,

έχω την εντύπωση ότι κάτι με πείραξε και υποψιάζομαι το αυγό.

το είχα ξαναπάθει κάπου τα χριστούγεννα (πάλι με αυγό) αλλά δεν είχα δώσει σημασία), πως το βλέπετε? λέτε να έχω δυσανεξία ή κάτι τέτοιο? καμμιά συμβουλή?

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...