Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

71η μέρα διακοπής καπνίσματος - 32η μέρα διατροφής-άσκησης

καλημέρα,

από εχθές πάμε καλύτερα, τήρησα τα τρίωρά μου κια περπάτηση μιάμιση ωρίτσα κια νεράκι 3 λίτρα!! έχω κλείσει ένα μήνα με περπάτημα κια ταπεράκι στη δουλειά, ανυπομονώ να περάσει και ο δεύτερος μήνας γιατί λένε ότι οι αλλαγές στην διατροφή κια η άσκηση, αυτές θέλουν 2 μήνες τουλάχιστον για να δείξουν. Ηδη σήμερα νιωθω καλυτερα πιο δυνατη, και το σημαντικο το παντελονι χαλαρο!!!

Αποφασισα να τρωω και λιγες φετουλες ψωμακι, γιατι το ειχα κοψει εντελως και τις μερες της περιοδου πλακωθηκα στο ψωμι, μου ελειπε και με χαλαρωνε οταν το ετρωγα (!!!), οπότε τρωω και λιγο ψωμακι απο εχθες.

τα χθεσινά μου

πρωι = 1 ποτήρι γάλα με 2 φρυγανιες με ταχινι και μελι

δεκατιανο = 1 γιαουρτακι με μιαφετα ψωμι

μεσημερι = μία μερίδα αρακα μια φετα ψωμι και σαλατα ντοματα

απογευμα = 1 μήλο

βραδινο = 1 μπριζολα λαιμου κια μπολικη σαλατα λαχανο

προ υπνου = 1 μηλο και μια μπανανα

πολυυυυυ νερο 3 λιτρα και περπατημα μιαμιση ωρα.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Μπραβο σου γιατι εχεις θέληση!!! Καλε ποτε προλαβαινεις να πας για περπατημα;εγω το βραδυ κοιμίζω τα μικρα κανω δουλιες και μετα ειμαι πτωμαααα

καλημέρα,

πηγαίνω, όταν πάω την κόρη μου αγγλικά. έχει τρεις φορες την εβδομάδα κανονικό μάθημα κια τις άλλες δύο πηγαίνει ενισχυτικό μάθημα αγγλικών (που κάνει το φροντιστήριο δωρεάν, πηγαίνει η φίλη της οπότε πάει και η δικιά μου για παρέα).

οπότε έχω χρόνο για 5 φορές την εβδομάδα. αλλά παλιότερα όταν ήταν πιο μικρή, έτσι κι εγώ σαν εσένα, πτώμα δεν λες τίποτα!!!!!

θέληση, υπομονή και κυρίως επιμονή χρειάζεται γιατί περνάνε τα χρόνια και χτυπάνε καμπανάκια. (είχα τσιμπημένο ζάχαρο, και με έπιασε και το αυχενικό τον οκτώβρη και τα είδα όλα που λένε.

δεν θέλω να το ξαναπεράσω με τίποταααα.

εσύ βέβαια θα είσαι μικρούλα, αλλά από τώρα χρειάζεται προσοχή, για το μέλλον.από την καθιστική ζωή και τα παραπανίσια κιλά ξεκινάνε πολλά προβλήματα.

καλή συνέχεια και καλή δύναμη!!

να χαίρεσαι τα μικρούλια σου!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

72η μέρα διακοπής καπνίσματος - 33η μέρα διατροφής-άσκησης

καλημέρα κορίτσια με δύναμη συνεχίζουμε.

Ζυγίστηκα χθες και έχω χάσει ένα κιλό!!!! λίγο βέβαια για ενα μηνα , αλλά κάτι είναι κι αυτό!!!! ενα κιλο το μηνα σημαινει 12 κιλα σε ενα χρονο!!! δεν το λες και λιγο!!!

και η ελντα πανοπουλου εχασε 30 κιλα σε τρια χρονια που σημαινει κατι λιγοτερα απο ενα κιλο το μηνα!!!!!

επισης μετρήθηκα και σαν να αχνοφανηκε οτι φευγει κι αλλο ενα ποντακι, 104,5 εκ. ήμουν σήμερα το πρωι!!!!

αντε, γιατί είχα απογοητευτεί λιγάκι αλλά είναι πολύυυυυ νωρίς ακόμη για απογοητευσεις,

συνεχίζουμε κανονικάααααα

τα χθεσινά μου

πρωι = 1 γαλα + 2 φρυγανιές με μέλι ταχίνι

δεκατιανό = 1 γιαούρτι με μια φετα ψωμι

μεσημερι = 1 μια μπριζολα λαιμου + πολυ σαλατα + μια φετα ψωμι

απογευμα = 1 αχλαδι

βραδινο = 1 μια μπριζολα λαιμου + σαλατα + δυο φετες ψωμι

προ υπνου = τιποτα

νερο πολυ, 3 λιτρα, περπατημα δεν έκανα εχθες. αλλα εκανα δουλιτσες στο σπιτι μου.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Χάθηκα κορίτσια. Σόρυ. Είχα τρελά τρεχάματα με γιατρούς κλπ. για τη μάνα μου, αλλά τώρα χαλάρωσα, είναι οκ.

Όπως καταλαβαίνετε όχι απλά δεν έκανα διατροφή, αλλά χάλια όλα.

Σταθερή βέβαια στα 67 κιλά, αλλά αρκετά φουσκωμένη.

Αποφάσισα να γράφω τι θα τρώω καθημερινά, ώστε να μην αποκλείνω:

Λοιπόν σήμερα:

Πρωινό: ένα τόστ με 1 φέτα ένταμ.

Μεσημεριανό: σαλάτα με κρεατάκι

Απόγευμα: ένα φρούτο

Βράδυ: φρουτοσαλάτα.

Από άσκηση: δε νομίζω να γίνει τίποτα. Εγκλεισμός με 2 παιδιά :evil:

Μπραβο βρε Κατερίνα συνέχισε ετσι!!!!μικρη δεν ειμαι οποτε τα κιλάκια μου φευγουν δυσκολα ασε που κολάω στα γλυκααααα

Ξέρεις τι παρατήρησα?

δεν έχει καμμία σημασία η ηλικία, αλλά τι κάνεις καθε μέρα. Το πιστεύω κάθε μέρα που περνάει όλο και πιο πολύ!!!!!, γιατί το βλέπω πάνω μου!!!

Λίγη άσκηση μισή ώρα,

όχι πολύ εξαντλητικά 4-5 φορές την εβδομάδα,

και 5 γευματάκια την ημέρα

και σε 16 εβδομάδες θα είσαι σούπερ για το μπικινάκι σου στην παραλία!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Χάθηκα κορίτσια. Σόρυ. Είχα τρελά τρεχάματα με γιατρούς κλπ. για τη μάνα μου, αλλά τώρα χαλάρωσα, είναι οκ.

Όπως καταλαβαίνετε όχι απλά δεν έκανα διατροφή, αλλά χάλια όλα.

Σταθερή βέβαια στα 67 κιλά, αλλά αρκετά φουσκωμένη.

Αποφάσισα να γράφω τι θα τρώω καθημερινά, ώστε να μην αποκλείνω:

Λοιπόν σήμερα:

Πρωινό: ένα τόστ με 1 φέτα ένταμ.

Μεσημεριανό: σαλάτα με κρεατάκι

Απόγευμα: ένα φρούτο

Βράδυ: φρουτοσαλάτα.

Από άσκηση: δε νομίζω να γίνει τίποτα. Εγκλεισμός με 2 παιδιά :evil:

καλώς την!!!!

αυτή είναι πολύ καλή διατροφή!!!!

μήπως θα μπορούσες να κάνεις στο σπίτι το 3 miles at home που έχει στο youtube?

είνια πολύ καλό, το κάνεις και βλέπεις άνετα τηλεόραση!!!!

ειδικά από την δεύτερη φορά που θα το έχεις μάθει λίγο,

Είναι σαν να περπατάς 5 χιλιόμετρα κάθε φορά που το κάνεις!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Το ξέρω αυτό το πρόγραμμα, το έκανα παλιότερα. Είναι δύσκολο, καθώς μόλις κοιμηθούν τα παιδιά έρχεται ο σύζυγος που θέλει να κάτσει στο σαλόνι, να φάει κι αυτός μια μπουκιά, να ξεκουραστεί με λίγη τβ και να πούμε και καμιά κουβεντούλα. Έχει κι αυτός τα δίκια του όλη μέρα στο δρόμο για το μεροκάματο. Αν μπορούσα να πάω στο ρημάδι το γυμναστήριο θα ήταν οκ, αλλά ο μικρός ξυπνάει ακόμη ακανόνιστες ώρες τη νύχτα και επειδή θηλάζουμε είμαι εποίκω....

Το ξέρω αυτό το πρόγραμμα, το έκανα παλιότερα. Είναι δύσκολο, καθώς μόλις κοιμηθούν τα παιδιά έρχεται ο σύζυγος που θέλει να κάτσει στο σαλόνι, να φάει κι αυτός μια μπουκιά, να ξεκουραστεί με λίγη τβ και να πούμε και καμιά κουβεντούλα. Έχει κι αυτός τα δίκια του όλη μέρα στο δρόμο για το μεροκάματο. Αν μπορούσα να πάω στο ρημάδι το γυμναστήριο θα ήταν οκ, αλλά ο μικρός ξυπνάει ακόμη ακανόνιστες ώρες τη νύχτα και επειδή θηλάζουμε είμαι εποίκω....

καταλαβαίνω....οπότε διατροφούλα!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια γειά σας, σήμερα θα σας βάλω λόγια της Ελντας Πανοπούλου που τα βρήκα στο star.gr που μιλάει για το πως έχασε τα 30 κιλάκια της και μου φάνηκαν πολυυυ ενδιαφέροντα:

«Δε γίνεται να τα χάσεις γρήγορα τα κιλά και εγώ το ήθελa αυτό πολλά χρόνια. Κατά καιρούς το είχα κάνει, αλλά έτσι έχανα 5 κιλά κι έπαιρνα 8, έχανα 8 κι έπαιρνα 12 γιατί μου άρεσαν και τα γλυκά και τα μακαρόνια, μαγειρεύω πολύ καλά, φτιάχνω τα πάντα. Είναι μια μεγάλη ηδονή το φαγητό. Δεν μπόρεσα να πω ποτέ ότι το σταματάω, όχι τις ποσότητες αλλά το να δοκιμάσω», δήλωσε η ίδια.

Θυμάται πως δεν της άρεσε να στερείται. «Ποτέ στη διατροφή μου δεν είχα τη νοοτροπία του «ψητό ή βραστό κρέας ή ψάρι και σαλάτα, μʼ ένα καρότο στο ενδιάμεσο»» λέει. Θυμάται όμως και την ημέρα που στάθηκε πάνω από τη ζυγαριά της και είδε τον αριθμό «96». Τότε, θορυβήθηκε. «Όχι για το πώς φαινόμουν στους άλλους, αλλά για μένα. Για την υγεία μου» δηλώνει. Έτσι, αποφάσισε να παραμείνει ένας πληθωρικός άνθρωπος, που γελάει πολύ, παθιάζεται εύκολα και ονειρεύεται σπουδαία πράγματα. Αλλά να δείχνει μια «άλλη» Έλντα. Και τα κατάφερε.

Και κατόπιν πρόσθεσε, πως μαζί με τη σωστή διατροφή είναι απαραίτητη και η γυμναστική: «Άρχισα να περπατάω σαν μανιακή, κάθε βράδυ μετά το φαγητό περπατούσα μιάμιση ώρα, 5 με 6 χιλιόμετρα. Μετά από λίγο χρόνο και όταν άρχιζε να λειτουργεί ο μεταβολισμός μου, έχασα 10 κιλά τον πρώτο χρόνο».

Τέλος, η ίδια τόνισε: «Έτσι μπήκα σε μια ισορροπημένη κατάσταση διατροφής. Δεν τα ξαναπήρα τα κιλά, αν πάρω θα είναι ένα – δύο, αλλά συμμαζεύομαι αμέσως και τα χάνω».

1527894gvxcsdbcpz.gif

κόρες καλημέρα!!!

είμαι χαρούμενη!!!

έφυγε το ποντάκι!!!!ήμουν 104 εκ. καθαρά και ξάστερα σήμερα το πρωί!!!!

εχθές εκτός από περπάτημα έτρεξα και λίγο. δηλαδή έτρεχα ένα λεπτό περπάταγα 3 λεπτά και ξανά πάλι!!!

τα χθεσινά μου

πρωί = 1 ποτήρι γάλα με τρεις κουταλιές βρώμη

δεκατιανό = μία φετα ψωμί με μία φέτα γαλοπούλα και μία φέτα τυράκι

μεσημέρα = φασόλια μαυρομάτικα σαλάτα με δυο φέτες ψωμί

απόγευμα = ένα γιαουρτάκι

βράδι = 1 σαλάτα μεγάλη λάχανο και σαρδέλες ψητές

προ ύπνου = μία φέτα ψωμί με μία φέτα τυρί

νεράκι = 2,5 λίτρα περίπου, άσκηση = περπάτημα και τρέξιμο μία ώρα.

1527894gvxcsdbcpz.gif

77η μέρα διακοπής καπνίσματος - 38η μέρα διατροφής-άσκησης

κορίτσια καλημέρα.

15 εβδομάδες για το καλοκαιράκι!!!!!

συνεχίζουμε δυναμικά!!!!

τα χθεσινά μου

πρωι = 1 ποτηρι γαλα + 3 φρυγανιες με ταχινι+μελι

δεκατιανό = 1 μπανάνα

μεσημερι = μια μεριδα μεγαλη μοσχαρακι με ρυζακι και σαλατα και 2 φετες ψωμι

απογευμα = 1 τοστ

βραδινο = 2 αυγα βραστα + σαλατα +τυρι + 2 φετες ψωμι

λιγο νερο + χαλαρο περπατημα 2 ωρες (!) στο παρκο Τρίτση (ήταν τέλεια κορίτσια σας το συστήνω)

1527894gvxcsdbcpz.gif

Κοριτσακι μου θα εισαι η μοναδική που έκοψες το τσιγάρο και δεν παχυνες αλλα αδυνατησες !!μπραβο

ναι σωστά,

δεν το είχα σκεφτεί!!!!!!

ίσα - ίσα πίστευα (και πιστεύω) πως το τσιγάρο μου "έκλεβε" ενέργεια, οπότε δεν είχα δύναμη να κινούμαι και να ασκούμαι.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...