Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Καλημερα κουκλιτσες μου!Τι κανετε?

Εμεις καλα!

Κατερινα μουυυυυ,ποσο σε ζηλευω που περπατας!Μου αρεσει πολυ το περπατημα!

Εισαι και σταθερη στη διατροφη σου!Μπραβο καλη μου!

Μωρε,ποσες μερες εχεις καθυστερηση?Βρε σιγουρα δεν ειναι ο πελαργος?:D

Λοιπον,τα δικα μου...οι μετρησεις μου:

18/1....54.100

25/1...53.400

1/2...?????

Εκανα και γω μια προχειρη μετρηση,περιφερεια μεσης 76 και περιφερεια γλουτων 96!Μεγαλη διαφορα!Το μεσογειακο σωμα σου λενε!

Αντε να δουμε,την επομενη Δευτερα τι διαφορα θα εχω!:rolleyes:

ωωωωωωω!!!! σουπερ οι μετρήσεις σου Hope!!!!!!!

συνέχισεεεεε δυναμικάααααααααα!!!!!!!!

καθυστέρηση έχω 5 μέρες με σήμερα, αλλά με έχει διαλύσει μία γαστρεντερίτιδα από την Παρασκεύη οπότε μάλλον οφείλετε εκεί.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

κόρες καλημέρα!!!

είμαι διαλυμένη από γαστρεντερίτιδα. περίοδος ακόμη περιμένω αλλά πονάει η κοιλιά μου σήμερα πολύ, οπότε μάλλον έρχεται.

εχθές και προχθές δεν έκανα περπάτημα (λόγω διάρροιας, φοβόμουν μήπως είχα κάποιο ατυχημάτάκι στο δρόμο.... χαχχαχαχ)

έκανα όμως κάτι άλλο,

στo youtube έχει βιντάκι που λέγεται 3 miles at home κάπως έτσι δηλαδή, είναι μία κυριούλα με κόκκινη μπλούχα και μαύρο παντελόνι και κάνει ήπια αεροβική για 45 λεπτά που αντιστοιχεί σε 3 μίλια περπάτημα περίπου, είναι σούπερ και πολύ καλή λύση αν είσαι σπίτι και δεν μπορείς να βγεις.

Από διατροφή δεν γράφω γιατί δύο μέρες τώρα δεν ήμουν σταθερή λόγω διάρροιας, από σήμερα όμως κανονικότατα συνεχίζω

φιλιά πολλά.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλημέρα !!! Χάθηκα το ξέρω αλλά τρέχω μια με το σπίτι μια με το μωρό, είχα και επισκέψεις......αλλά όλα καλά

Κατερίνα συγνώμη που δεν έστειλα πρόγραμμα!!!

Περαστικά σου ευχομαι να είσαι καλύτερα, να πινεις πολλά υγρά!!!

Λοιπόν αρχισα κι εγώ δίαιτα!!! Δεν ακολουθώ κάποιο πρόγραμμα ακόμα , την τρίτη ξεκίνησα!!!

Ακολουθώ το μενού της διατροφής που έκανα παλιά δηλ τι να μαγειρεψω καθημερινα!!!

Λόγω θηλασμού πεινάω πιο συχνά η μάλλον με τοσα που ετρωγα πριν είναι λογικό να πεινάω,

Ακούστε πχ το πρωί τρώω γύρω στα 30γρ κορν φλεικς με γάλα, κατά τις 11 τρώω ένα φρούτο ή αν πεινάω πολύ τρώω μια φέτα ψωμί με μια φέτα κασέρι κατά τις δύο μεσημεριανό αρακά έφαγα χθες σήμερα κοτοσουπα αλλά οι μερίδες γύρω στα 220-250 γρ απογευματακι κατά τις 5 τρώω ένα δύο φρούτα και το βράδυ ένα τοστ με κασέρι ή μια σαλάτα με μια φέτα ψωμί, προσπαθώ να πινω όσο νερό μπορώ και από άσκηση με το μωρο δεν κάνω και πολλά!!! Αυτά

Καλή συνέχεια!!!

yk1yp3.png

Κορίτσια, καλημέρα. Επέστρεψα κι εγώ. Λοιπόν, ξαναμπήκα (kind of :oops:)σε πρόγραμμα και σήμερα η ζυγαριά έδειξε 66,6 (σατανικό νούμερο :twisted:). Σήμερα δε θα έχω πολλές αποσπάσεις, καθώς μετά τη δουλειά θα φύγω καρφί με τα παιδιά για την παιδική χαρά, μετά σπίτι για ταΐσματα, παιχνίδια, μπάνια, νάνι. Μετά θα συμμαζέψω λίγο, και θα μετρηθώ κι εγώ και μετά σίδερο. Οπότε θα έχω σούπερ δυνατότητα να είμαι συγκρατημένη.

Αύριο πάλι δε θα έχω πολλούς πειρασμούς, αφού θα έρθει η γυναίκα να καθαρίσει.... και το απόγευμα όλο και κάτι θα κάνουμε. Στόχος μου, μέχρι το επόμενο Σ/Κ να πάω στα 65.... Κατερινούλα, μήπως τελικά είναι εγκυμοσύνη....; Είμαι Σαββατογεννημένη εγώ ;).

Καλημέρα !!! Χάθηκα το ξέρω αλλά τρέχω μια με το σπίτι μια με το μωρό, είχα και επισκέψεις......αλλά όλα καλά

Κατερίνα συγνώμη που δεν έστειλα πρόγραμμα!!!

Περαστικά σου ευχομαι να είσαι καλύτερα, να πινεις πολλά υγρά!!!

Λοιπόν αρχισα κι εγώ δίαιτα!!! Δεν ακολουθώ κάποιο πρόγραμμα ακόμα , την τρίτη ξεκίνησα!!!

Ακολουθώ το μενού της διατροφής που έκανα παλιά δηλ τι να μαγειρεψω καθημερινα!!!

Λόγω θηλασμού πεινάω πιο συχνά η μάλλον με τοσα που ετρωγα πριν είναι λογικό να πεινάω,

Ακούστε πχ το πρωί τρώω γύρω στα 30γρ κορν φλεικς με γάλα, κατά τις 11 τρώω ένα φρούτο ή αν πεινάω πολύ τρώω μια φέτα ψωμί με μια φέτα κασέρι κατά τις δύο μεσημεριανό αρακά έφαγα χθες σήμερα κοτοσουπα αλλά οι μερίδες γύρω στα 220-250 γρ απογευματακι κατά τις 5 τρώω ένα δύο φρούτα και το βράδυ ένα τοστ με κασέρι ή μια σαλάτα με μια φέτα ψωμί, προσπαθώ να πινω όσο νερό μπορώ και από άσκηση με το μωρο δεν κάνω και πολλά!!! Αυτά

Καλή συνέχεια!!!

έλα βρε mama82!!!!!

στο τελευταίο μηνυμα σου έγραφες ότι αρρωστήσατε και ανησύχησα λίγο!!!

μπράβο που ξεκίνησες διατροφούλα!!!!

καλή συνέχεια!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια, καλημέρα. Επέστρεψα κι εγώ. Λοιπόν, ξαναμπήκα (kind of :oops:)σε πρόγραμμα και σήμερα η ζυγαριά έδειξε 66,6 (σατανικό νούμερο :twisted:). Σήμερα δε θα έχω πολλές αποσπάσεις, καθώς μετά τη δουλειά θα φύγω καρφί με τα παιδιά για την παιδική χαρά, μετά σπίτι για ταΐσματα, παιχνίδια, μπάνια, νάνι. Μετά θα συμμαζέψω λίγο, και θα μετρηθώ κι εγώ και μετά σίδερο. Οπότε θα έχω σούπερ δυνατότητα να είμαι συγκρατημένη.

Αύριο πάλι δε θα έχω πολλούς πειρασμούς, αφού θα έρθει η γυναίκα να καθαρίσει.... και το απόγευμα όλο και κάτι θα κάνουμε. Στόχος μου, μέχρι το επόμενο Σ/Κ να πάω στα 65.... Κατερινούλα, μήπως τελικά είναι εγκυμοσύνη....; Είμαι Σαββατογεννημένη εγώ ;).

χαχαχα Σαββατογεννημένη? κάηκααα!!!!!!!!!!!!!!!!

καλή δύναμη και καλή συνέχεια!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

κορίτσια,

με έχει πεθάνει η κοιλιά μου χαμηλά από χθες.

όχι τώρα θα μου έρθει περίοδος, όχι μετά,

αχ ναι τώρα ήρθε το καταλαβαίνω,

πάω τουαλέτα τίποταααααα.

και η διάρροια συνεχίζεταιαιαιααα.

Αν και λίγο καλύτερα σήμερα

από διατροφή τα έκανα μαντάρα τις τελευταίες τρεις μέρες,

αλλά το άσκηση/περπάτημα το κράτησα όσο μπορούσα.

Εχθές περπάτησα 30 λεπτά. Αντε να επανέλθω σιγά σιγά για να ζυγιστώ κιόλας, από μέτρηση με μεζούρα είμαι στα ίδια (105).

Καλέ τόση διάρροια και να μην μειωθεί λίγο?χαχαχα.

φιλιά

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα!!!

με έναν πρόχειρο υπολογισμό που έκανα σας ενημερώνω πως έχουμε 17 εβδομάδες για τον Ιούνιο!, για το καλοκαιράκι και για να χάσουμε τα κιλά μας!!!

Λοιπόν, μου ήρθε περίοδος επιτέλους, και ξεκινάμε ξανά δυναμικά. Εχασα λίγο χρόνο με την καθυστέρηση/λιγούρες και την ίωση αλλά επανερχόμαστε δυναμικά!

Τα χθεσινά μου

πρωι = 1 ποτήρι γάλα και 3 φρυγανιές ολικής με ταχίνι και μέλι

δεκατιανό = 2 πορτοκάλια

μεσημέρι =μερίδα εστιατορίου κοτόπουλο με πατάτες και μία φρυγανιά και σάλατα

απόγευμα = γιαουρτάκι

βράδι = λίγο κοτοπουλάκι, τρεις πατατούλες και μία φρυγανιά

νερό όχι πολύ, περπάτημα καθόλου.

Σήμερα έχω σκοπό να περπατήσω πολύυυυυυ.

Μία φίλη της αδερφής μου πριν δύο χρόνια ακριβώς (Ιανουάριο 2014) ζύγιζε 125 κιλά,

Ξεκίνησε λοιπόν περπάτημα και με λίγο προσοχή στην διατροφή της, σήμερα είναι 90 κιλά και συνεχίζει!!!!! αργά και σταθερά!!!!!Μπράβο της!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Λοιπόν, κι εγώ αδιαθέτησα χθες και είμαι λίγο πρισμένη και έχει ανέβει και λίγο η ζυγαριά, οπότε δεν παραθέτω ούτε μετρήσεις, ούτε ζύγισμα. Τελευταίο ζύγισμα ήταν πριν την περίοδο 66 κιλά.

Τώρα θα ξαναζυγιστώ την Πέμπτη, να έχω ξεπριστεί λίγο.

Σάββατο και Κυριακή τα πήγα πολύ καλά με εξαίρεση λίγη σοκολάτα που έφαγα (λιγούρα γαρ).

Πρόγραμμα για σήμερα:

Πρωί - ένα τόστ

Μεσημέρι - σαλάτα σκέτη (είμαι τρομερά φουσκωμένη και τις πρώτες μέρες τις περιοδου γενικά δεν πεινάω)

Βράδυ - φρουτοσαλάτα.

Διαφημίσεις

Λοιπόν, κι εγώ αδιαθέτησα χθες και είμαι λίγο πρισμένη και έχει ανέβει και λίγο η ζυγαριά, οπότε δεν παραθέτω ούτε μετρήσεις, ούτε ζύγισμα. Τελευταίο ζύγισμα ήταν πριν την περίοδο 66 κιλά.

Τώρα θα ξαναζυγιστώ την Πέμπτη, να έχω ξεπριστεί λίγο.

Σάββατο και Κυριακή τα πήγα πολύ καλά με εξαίρεση λίγη σοκολάτα που έφαγα (λιγούρα γαρ).

Πρόγραμμα για σήμερα:

Πρωί - ένα τόστ

Μεσημέρι - σαλάτα σκέτη (είμαι τρομερά φουσκωμένη και τις πρώτες μέρες τις περιοδου γενικά δεν πεινάω)

Βράδυ - φρουτοσαλάτα.

Μπράβο mkcm!!! συνέχισε δυναμικά!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

25η μέρα (διατροφής και άσκησης)

καλημέρα κορίτσια,

συνεχίζουμε δυναμικάαααα,

εχθές περπάτησα μία ώρα και 20 λεπτά και πολύ το ευχαριστήθηκα. Το πρώτο μισαωράκι με ζορίζει μετά είναι υπέροχα!!!

τα χθεσινά μου

πρωί = 1 ποτήρι γάλα και 4 κουταλιές βρώμη

δεκατιανό = 1 γιαουρτάκι και 2 φρυγανιές

μεσημέρι = κοτόπουλο με πατατούλες και σαλάτα

απόγευμα= 2 πορτοκάλια

βράδι = κοτόπουλο και σαλατα

προ ύπνου = 1 γιαουρτάκι με 2 φρυγανιές

περπάτημα 1 ώρα και 20 λεπτά και πολύ νερό, σχεδόν 3 λίτρα

1527894gvxcsdbcpz.gif

26η ημέρα διατροφής/περπατήματος

καλημέραααα

συνεχίζουμε κόρες δυνατάαααααα

φιλάκιαααααααααα

υ.γ.δεν μπορώ να γράψω αναλυτικά, αλλά τα τήρησα όλα χθες με 1,30 ώρα περπατήματος!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

65η μέρα διακοπής καπνίσματος - 27η μέρα διατροφής-άσκησης

κόρες καλημέρα,

εχθές και περπάτησα και έφαγα κανονικά αλλά πεινάωωω, τέλος πάντων πίνω νερό μπας και ξεγελάσω την πείνα μου

τα χθεσινά

πρωι = 1 ποτήρι γάλα με 4 κουταλιές βρώμη

δεκατιανό =1 γιαουρτάκι και μια φρυγανιά

μεσημέρι = μερίδα εστιατορίου πατάτες φούρνου και λίγη σαλάτα

απόγευμα = μία μπανάνα

βραδινό = μερίδα εστιατορίου πατάτες φούρνου κια λίγη σαλάτα

προ ύπνου = μία μπανάνα

(πρέπει να αυξήσω πάλι την σαλάτα γιατί την μείωσα, έτσι θα βοηθηθώ και με την πείνα.)

περπάτημα = 1 ώρα και 20 λεπτά γρήγροα, 6,5 χιλιόμετρα περίπου

1527894gvxcsdbcpz.gif

70η μέρα διακοπής καπνίσματος - 31η μέρα διατροφής-άσκησης

καλημέρα και καλη εβδομάδα!!!!

απούσα λίγες μέρες γιατί ήμουν χάλια κορίτσια,

πολύ κουρασμένη και πεινούσα συνέχεια, (πιθανόν λόγω γαστρεντερίτιδας και περιόδου)

από διατροφή τα έκανα μαντάρα

αλλά περπάτημα συνέχισα και έκανα , περίπου μία ώρα την ημέρα.

έχω φάει πολύ τις τελευταίες 3 μέρες,

αλλά δεν πήρα τίποτα ευτυχώς,

από εκατοστά είμαι στα 106 με 105 (οσο ήμουν)

Επανήλθα λοιπόν με όρεξη και διάθεση!!!!!

συνεχίζουμε ακάθεκτες γιατί θέλουμε 16 εβδομάδες ακόμη για το καλοκαίρι!!!!

τα χθεσινά μου (τα γράφω αν και δεν ήταν τα καλύτερα):

πρωί = 1 ποτήρι γάλα με 4 φρυγανιές

δεκατιανό = ένα τοστ

μεσημέρι = κοτόπουλο με μπάμιες και λίγη σαλάτα καi δυστυχώς 5-6 φέτες ψωμί

απόγευμα = τίποτα

βράδι νωρίς = κοτόπουλο με μπάμιες μιση μέριδα περίπου, καi 3 φέτες ψωμί

φιλάκια πολλά

ελπίζω εσείς να έχετε καλύτερα νέα.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...