Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

• Μου αρέσει 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάρες. Πως είστε; Εγώ δεν είμαι πολύ καλά... Με έχει πάρει από κάτω το γουρούνιασμα του Σ/Κ και παρόλο που χθες τα πήγα καλά, σήμερα εξακολουθεί να με σφίγγει το παντελόνι.... Ουφ, ουφ... Που θα μου πάει θα τα χάσω... το λέω μπας και το πιστέψω...

Σκέφτηκε και το διαιτολόγο, αλλά αποφασίσαμε να πάρουμε γυναίκα να με βοηθάει με το σπίτι, οπότε λεφτά για εκεί δεν υπάρχουν.... Με υπομονή κι επιμονή λοιπόν προσανατολιζόμαστε για το καλοκαίρι.....

έτσι, ξεκινάμε από τώρα για το καλοκαιράκι!!!!

είπες δύο πολύ σημαντικές λέξεις για τo αδυνάτισμα: υπομονή και επιμονή!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

τα χθεσινά μου:

πρωινο= 1 γαλα με 3 φρυγανιες ολικης με ταχινι και μελι

δεκατιανο= 1 γιαουρτακι

μεσημεριανο= μιση μεριδα μακαρονια με κιμα + μπολικη σαλατα

απογευματινο = 2 μανταρινια και 1 μηλο

βραδινο= μιση μεριδα μουσακα και πολυυυυυυ σαλατα

προ υπνου = 1 ποτηρι γαλα

ασκηση = περπατημα 1 ωρα και 15 λεπτα

(ξεπαγιασα στην αρχη αλλα οσο περναγε η ωρα τοσο και καλυτερα γινοταν) σε χιλιομετρα πρεπει να ηταν 5 με 5,5 γιατι πηγαινα αργα.

περιμενω και να αδιαθετησω και ειμαι φουσκωμενη σαν μπαλονι σημερα.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Γειά σας γοργόνες!

Τί κάνετε;

Χαίρομαι Κατερίνα που πάνε καλά, ενισχύεις τη θετική μας σκέψη! Εγω δεν πάω καλά, συνεχίζω ακάθεκτη να παίρνω κιλά σε ρυθμό 1 ανά 3 μέρες. Έχω τρομερή κατακράτηση υγρών και δυσκοιλιότητα, περιμένω περίοδο η οοία έχει καθυστερήσει και αν και κάθε μέρα αποφασίζω για διατροφή κάθε μέρα την αμελώ. Τα κιλά πρέπει να οφείλονται και στο θυρεοειδή, δεν εξγείται τέτοια ταχύτητα! Ήμουν 61,5 το Σεπτέμβριο, 63 αρχές Δεκεμβρίου και τώρα 66,5 :-(

Μέσα σε αυτό το διάστημα που βάζω τα κιλά κάνω και γυμναστική. Νοιώθω πως δενκάνω τπτ...

sACYp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας γοργόνες!

Τί κάνετε;

Χαίρομαι Κατερίνα που πάνε καλά, ενισχύεις τη θετική μας σκέψη! Εγω δεν πάω καλά, συνεχίζω ακάθεκτη να παίρνω κιλά σε ρυθμό 1 ανά 3 μέρες. Έχω τρομερή κατακράτηση υγρών και δυσκοιλιότητα, περιμένω περίοδο η οοία έχει καθυστερήσει και αν και κάθε μέρα αποφασίζω για διατροφή κάθε μέρα την αμελώ. Τα κιλά πρέπει να οφείλονται και στο θυρεοειδή, δεν εξγείται τέτοια ταχύτητα! Ήμουν 61,5 το Σεπτέμβριο, 63 αρχές Δεκεμβρίου και τώρα 66,5 :-(

Μέσα σε αυτό το διάστημα που βάζω τα κιλά κάνω και γυμναστική. Νοιώθω πως δενκάνω τπτ...

ταπεράκι ξεκίνησες τελικά?

η γυμναστική θέλει χρόνο να δείξει, σιγά σιγά θα έχει αποτέλεσμα, κανα τρίμηνο πιστευω.

και αιματολογικές εξετάσεις γρήγορααααααα

1527894gvxcsdbcpz.gif

κόρες μου συνεχίζω ακάθεκτη.

Το τρίπτυχο μου = ταπεράκι + νεράκι + περπάτημα

εχθές επειδή ήμουν εκτός πολλές ώρες έφαγα=

πρωινό = 1 ποτηρι γάλα + 3 φρυγανιές ολικής με ταχίνι και μέλι (ήταν τέλειες οι άτιμες και δεν μπορούσα να αρκεστώ στις δύο)

δεκατιανό = 1 γιαουρτάκι

αργότερα = τρία μανταρίνια

στις 15.30 = μία μερίδα ρυζάκι με κοτόπουλο + μπόλικη σαλάτα

βραδινό = 1 τοστ και 1 ποτήρι γάλα

άσκηση = μία ώρα περπάτημα περίπου 5 χλμ., με αργό ρυθμό γιατί βαριόμουν τρομερά, ειδικά το πρώτο μισάωρο. Το δεύτερο μισαωράκι βγήκε πολύ καλύτερα.

μετρήθηκα σήμερα και είμαι στα 105, αλλά περιμένω να αδιαθετήσω έως την Παρασκευή, οπότε πιστεύω μετά την περίοδ θα δείξει.

και το καλό νέο για το τέλος!!!!!!!!!!!!!

μία άλλη συνέδελφος (όχι αυτή που μου είπε τις προάλλες) που είπε (από μόνη της χωρίς να την ρωτήσω) πως φαίνεται πως έχω χάσει από παντού!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

A, ρε Κατερινάκι, μας δείχνεις το δρόμο. Εγώ δεν έχω ζυγιστεί, θα το αφήσω για Δευτέρα καθότι ουσιαστικά από χθες ξαναμπήκα σε ένα πρόγραμμα.

Δε με βοηθάει πάντως καθόλου η όλη πίεση που έχω από την κλεισούρα με τα παιδιά και την αϋπνία λόγω θηλασμού. Είναι και ο μικρός πάλι αδιάθετος, ο καιρός χάλια μαύρα και δεν την πολυπαλεύω.

Και προ παιδιών ήμουν άνθρωπος που έφευγα στις 7 το πρωί από το σπίτι και επέστρεφα στην καλύτερη στις 10 το βράδυ...

Τέσπα, θα τα καταφέρουμε..... Το λέω μπας και το πιστέψω. Δε θέλω να είμαι από τις γυναίκες που αφήνονται μετά τις εγκυμοσύνες ρε γαμώτο μου....

A, ρε Κατερινάκι, μας δείχνεις το δρόμο. Εγώ δεν έχω ζυγιστεί, θα το αφήσω για Δευτέρα καθότι ουσιαστικά από χθες ξαναμπήκα σε ένα πρόγραμμα.

Δε με βοηθάει πάντως καθόλου η όλη πίεση που έχω από την κλεισούρα με τα παιδιά και την αϋπνία λόγω θηλασμού. Είναι και ο μικρός πάλι αδιάθετος, ο καιρός χάλια μαύρα και δεν την πολυπαλεύω.

Και προ παιδιών ήμουν άνθρωπος που έφευγα στις 7 το πρωί από το σπίτι και επέστρεφα στην καλύτερη στις 10 το βράδυ...

Τέσπα, θα τα καταφέρουμε..... Το λέω μπας και το πιστέψω. Δε θέλω να είμαι από τις γυναίκες που αφήνονται μετά τις εγκυμοσύνες ρε γαμώτο μου....

ααα εσύ είσαι μωρομάνα κοπέλα μου!!! έχεις όλα τα δίκια του κόσμου,

μην αγχώνεσαι καλέ,

αφού θηλάζεις ακόμη πως να φτιάξεις το βάρος σου?

σιγά σιγά θα φτιάξουν όλα

και πίστεψέ με δεν ξέρω καμμία μα καμμία κοπέλα στις μέρες μας που να "αφήνετε" μετά τις εγκυμοσύνες,

δηλαδή αν φρόντιζε τον εαυτό της προ παιδιών τότε το φροντίζει και μετά!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

κόρες μου, εχθές Πέμπτη, όλη μέρα ήμουν εκτός

αλλά προσπάθησα να κρατήσω τα πέντε γεύματα αλλά δεν περπάτησα.

προχθές Τετάρτη όμως τα τήρησα όλα κατα γράμμα, με περπάτημα 45 λεπτά:

Τετάρτη

πρωι=1 ποτηρι γαλα με 3 φρυγανιές ολικής με ταχίνι κια μέλι

δεκατιανό= 1 γιαουρτάκι

μεσημέρι=μερίδα εστιατορίου γεμιστά με πολυ σαλάτα

απόγευμα= 4 μανταρίνια

βραδινο= μερίδα εστιατορίου γίγαντες με πολυ σαλατα

προ υπνου= 1 ποτηρι γαλα

άσκηση = 45 λεπτα περπατημα

νερο=πολυ

Πεμπτη

πρωι=1 ποτηρι γαλα με 4 φρυγανιές ολικής με ταχίνι/μέλι

δεκατιανό= 1 ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκάλι

μεσημέρι νωρις=1 σαντουιτς με κοτοπουλο - μαγιονεζα μαρουλι

αργα το απογευμα= 4 καλαμακια σουβλακι κοτοπουλο και λιγη σαλατα

αργοτερα= 1 ποτηρι γαλα

προ υπνου=1 γιαουρτακι

ασκηση = καθολου

νερο = λιγο

περιμενω με ανυπομονησια να αδιαθετησω και να ζυγιστω και να μετρηθω.

φιλια σε όλες

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

καλημερα και καλη εβδομαδα

συνεχιζω ακαθεκτη με διατροφη όσο μπορω + περπατημα. Το πρόβλημα είναι πως δεν έχω αδιαθετήσει ακόμη και είμαι σαν βαρελακι, και με εχει ταραξει ψυχολογικα. Αχχχχ υπομονή και επιμον.

τα χθεσινα μου, αν και δεν ειναι καλά, τα καταγραφω

πρωι = 1 ποηρι γαλα + 1 αυγο βραστο + 2 φετες ψωμι

δεκατιανο = 3 πορτοκαλια και 2 φετες ψωμι (χαχα ασχετος συνδυασμος αλλα ημουν σπιτι και το λαχταρισα!!)

μεσημερι=σαρδελες ψητες+ 1 κομματι σπανακοπιτα, οχι σαλατα

απογευμα= 2 κομματια σπανακοπιτα

βραδι= 2 φεταρες ψωμι με τυρακι τοστ

νερο λιγο, περπατημα 45 λεπτα.

1527894gvxcsdbcpz.gif

συνεχίζω ακάθεκτη το πρόγραμμα μου (παρ όλο που δεν έχω αδιαθετήσει και μου έχουν σπάσει τα νεύρα!!)

χθες

πρωι= 1 αυγο βραστο κια μια φετα ψωμι

δεκατιανο=1 κομματι σπανακοπιτα

μεσημερι=μια μεριδα εστιατοριου γεμιστα χωρις σαλατα

απογευμα=1 κομματι σπανακοπιτα

βραδινο=μπακαλιαρακια τηγανητα (Τελεια!!) κια μπολικη σαλατα

προ υπονου=1 γιαουρτακι

πολυυυυυ νεροοοοοο κια περπατημα 40 λεπτα (χωρις ορεξηηηηηη)

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλημερα κουκλιτσες μου!Τι κανετε?

Εμεις καλα!

Κατερινα μουυυυυ,ποσο σε ζηλευω που περπατας!Μου αρεσει πολυ το περπατημα!

Εισαι και σταθερη στη διατροφη σου!Μπραβο καλη μου!

Μωρε,ποσες μερες εχεις καθυστερηση?Βρε σιγουρα δεν ειναι ο πελαργος?:D

Λοιπον,τα δικα μου...οι μετρησεις μου:

18/1....54.100

25/1...53.400

1/2...?????

Εκανα και γω μια προχειρη μετρηση,περιφερεια μεσης 76 και περιφερεια γλουτων 96!Μεγαλη διαφορα!Το μεσογειακο σωμα σου λενε!

Αντε να δουμε,την επομενη Δευτερα τι διαφορα θα εχω!:rolleyes:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...