Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

καλημερα τσιπουριτσα μας!!!

τι κανεις????.....ξεκινησες περπατημα????:cool:

γειά σου αρχηγέ!!!! πήγα μια βολτίτσα 1/2 ωρίτσα αλλά στο χαλαρό.... χωρίς αθλητικό παπουτσάκι κλπ .... οπότε δεν θα έλεγα ότι ξεκίνησα .... αλλά ότι τουλάχιστον ξεκουνήθηκα από τον καναπέ :tongue:

είδα τις φωτό από την πρόβα... όντως φαίνεται ότι το διασκεδάζετε πολύ

:lol::lol::lol:

φιλιά

Ζωη μου το "βιολογικά" είναι η μια από τις εκδοχές και σίγουρα όχι η μόνη :)

.... σου εύχομαι ότι επιθυμείς να το έχεις !!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

γειά σου αρχηγέ!!!! πήγα μια βολτίτσα 1/2 ωρίτσα αλλά στο χαλαρό.... χωρίς αθλητικό παπουτσάκι κλπ .... οπότε δεν θα έλεγα ότι ξεκίνησα .... αλλά ότι τουλάχιστον ξεκουνήθηκα από τον καναπέ :tongue:

είδα τις φωτό από την πρόβα... όντως φαίνεται ότι το διασκεδάζετε πολύ

:lol::lol::lol:

φιλιά

Ζωη μου το "βιολογικά" είναι η μια από τις εκδοχές και σίγουρα όχι η μόνη :)

.... σου εύχομαι ότι επιθυμείς να το έχεις !!!!!

μπραβοοοοοο τσιπουριτσα!!!!....ετσι λιγο χαλαρα στην αρχη...μη μας πιαστεις κιολας!!! ;)

σημερα ή αυριο βαλε και το αθλητικο παπουτσακι....κανε λιγο πιο γρηγορο περπατημα....αλλα 30 λεπτακια !!!

χαχαχαχχχα.....εχω και αλλες ....αλλα δεν μπαινουν....ειναι ακαταλληλες :tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

μπραβοοοοοο τσιπουριτσα!!!!....ετσι λιγο χαλαρα στην αρχη...μη μας πιαστεις κιολας!!! ;)

σημερα ή αυριο βαλε και το αθλητικο παπουτσακι....κανε λιγο πιο γρηγορο περπατημα....αλλα 30 λεπτακια !!!

χαχαχαχχχα.....εχω και αλλες ....αλλα δεν μπαινουν....ειναι ακαταλληλες :tongue:

ΚΑΛΕ δεν ημαστε ανιληκα βαλτες βαλτες βαλτες!!!!!

Εγώ κορίτσια θα παραμείνω άτεκνη-τουλάχιστον βιολογικά, παρά τις ενθαρρυντικές ευχές σας, για τις οποίες σας ευχαριστώ!!!

Δεν θα σας πω εδώ περισσότερα για να μην "μαυρίσω" το πανέμορφο- και ενεργειακά θετικό topic μας!Εχω γράψει την ιστορία μου στο parents.

Λοιπονννννννννννννννν ας αλλάξουμε λίγο διάθεση,

διάδρομο μ' αυτή τη ζεστή πως κάνουμεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;:rolleyes:

Αρχηγέεεεε, θα μπω να δω την πρόβα σου!!!!!!!!!!!!!!:-D

αχ ναι, με αυτη την ζεστη δεν παλευεται ο διαδρομος!!!!!!!!!!

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια να μπω και εγω στο ομορφο Παρεακι σας???

Με λενε Ελενη και ειμαι 87 κιλα θελω να φτασω τα 65 και βλεπουμε καλη επιτυχια σε ολες!!!

Ελενη, καλωσορισες. Καλη επιτυχια και σε σενα. Καπως ετσι μπηκαμε ολες εδω και "κολλησαμε" συνηθειες αλλα χανουμε κιλα.

Μpap, λες το γελιο της προβας να συνεχιστει και μεσα στην εκκλησια?????

Παντως εξακολουθω να πιστευω πως θα εισαι μια απο τις πιο "λαχταριστες" νυφες.

Γνωμη μου για τα μαλλια, μην τα αφησεις λυμμενα.... θα σκασεις απο ζεστη και ζορι.

Jenia, ανυπομωνω.......

Εγω εβγαλα φωτο οταν πηγα στα Γιαννενα, τις χω στο κινητο αλλα δεν εχω ιδεα ουτε που "μπαινει" το καλωδια για να τις βαλω στον ΗΥ.

Εεεε, δεν το εμαθα ακομα γιατι κανεις δεν μου το εδειξε.

Στην επομενη ταξη θα το μαθω και αυτο.Χεχεχεχε

Μaestria, κρατα δυναμεις για ..... σενα. Μερικες φορες, το ενα ερχεται αμεσως μετα απο το αλλο. Πριν καλα καλα μαζεψεις τα κομματια σου κατι αλλο σε χτυπαει. Υπομονη κοριτσι μου και περαστικα στους ασθενεις. Οταν περασει ολο αυτο θα κοιτας πισω και θα απορεις που το ξεπερασες και αυτο. Ετσι ειναι η ζωη...... Αλλα για εκειβες τις μικροχαρουλες ΑΞΙΖΕΙ να ζουμε. Φτανει ενα χαμογελο απο τα παιδακια μας και παιρνουμε δυναμη να συνεχισουμε..

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Γεια σας γοργονούλες!!!

Αρχηγέ πολύ ωραίο το νυφικό, παραμυθένιο...

Τα μαλλιά πως θα τα κάνεις;

καλως το κοριτσι μας :mrgreen:

τι κανεις???...πως πας με τη διατροφουλα σου???...ζυγιστηκαμε????

ευχαριστωωωωωω

το μαλλι κατω δεν θα ειναι παντως...μαζεμενα...τωρα πως????....ιδεα δεν εχω :tongue:

δεν παλευεται ....αλλα με ενα ανοιχτο παραθυρακι στο πλαι (για να μη σε χτυπαει το ρευμα)....παλευεται.....:cool:

Ελενη, καλωσορισες. Καλη επιτυχια και σε σενα. Καπως ετσι μπηκαμε ολες εδω και "κολλησαμε" συνηθειες αλλα χανουμε κιλα.

Μpap, λες το γελιο της προβας να συνεχιστει και μεσα στην εκκλησια?????

Παντως εξακολουθω να πιστευω πως θα εισαι μια απο τις πιο "λαχταριστες" νυφες.

Γνωμη μου για τα μαλλια, μην τα αφησεις λυμμενα.... θα σκασεις απο ζεστη και ζορι.

Jenia, ανυπομωνω.......

Εγω εβγαλα φωτο οταν πηγα στα Γιαννενα, τις χω στο κινητο αλλα δεν εχω ιδεα ουτε που "μπαινει" το καλωδια για να τις βαλω στον ΗΥ.

Εεεε, δεν το εμαθα ακομα γιατι κανεις δεν μου το εδειξε.

Στην επομενη ταξη θα το μαθω και αυτο.Χεχεχεχε

Μaestria, κρατα δυναμεις για ..... σενα. Μερικες φορες, το ενα ερχεται αμεσως μετα απο το αλλο. Πριν καλα καλα μαζεψεις τα κομματια σου κατι αλλο σε χτυπαει. Υπομονη κοριτσι μου και περαστικα στους ασθενεις. Οταν περασει ολο αυτο θα κοιτας πισω και θα απορεις που το ξεπερασες και αυτο. Ετσι ειναι η ζωη...... Αλλα για εκειβες τις μικροχαρουλες ΑΞΙΖΕΙ να ζουμε. Φτανει ενα χαμογελο απο τα παιδακια μας και παιρνουμε δυναμη να συνεχισουμε..

καλως τη Γιωργια μας !!!

σχεδον ποτε δεν εχω κατω τα μαλλια μου...παντα μαζεμενα τα εχω....οποτε και στο γαμο ετσι θα ειναι ;)

βρε Γιωργια για ρωτα τα τέκνα σου....σιγουρα θα μπορουν να σε βοηθησουν με τις φωτο ;)

Αν οξυγονωνεται καλα ο χωρος που βρισκεσαι, δεν εχεις προβλημα. Ισα ισα που θα "λιωσεις" πιο γρηγορα.

[quote=mpap;482707

βρε Γιωργια για ρωτα τα τέκνα σου....σιγουρα θα μπορουν να σε βοηθησουν με τις φωτο ;)

Τα τεκνα μου ειναι ξεφτερια σε αυτα αλλα δεν ειναι ΠΟΤΕ διαθεσιμα να με διδαξουν τις ωρες που μπορω εγω να μαθω....

Που τους ψαχνω που τους βρισκω ολο στο FB θα μιλουν, ή με τα μηχανακια στις πισινες και στη λιμνη, ή παρεουλα με τα φιλαρακια και σπανια για τη μαμα.

Αφηστε που τον τελευταιο καιρο με τις επισκευες του σπιτιου της γιαγιας τους, τους εχω στριμωγμενους για τα καλα και ολο αγγαρειες τους ζητω..... Οποτε το τρεναρω λιγακι αυτο με τις φωτο.

Αν οξυγονωνεται καλα ο χωρος που βρισκεσαι, δεν εχεις προβλημα. Ισα ισα που θα "λιωσεις" πιο γρηγορα.

σωστηηηηηηηηηηη η Γιωργιαααααααααααααα :mrgreen:

Τα τεκνα μου ειναι ξεφτερια σε αυτα αλλα δεν ειναι ΠΟΤΕ διαθεσιμα να με διδαξουν τις ωρες που μπορω εγω να μαθω....

Που τους ψαχνω που τους βρισκω ολο στο FB θα μιλουν, ή με τα μηχανακια στις πισινες και στη λιμνη, ή παρεουλα με τα φιλαρακια και σπανια για τη μαμα.

Αφηστε που τον τελευταιο καιρο με τις επισκευες του σπιτιου της γιαγιας τους, τους εχω στριμωγμενους για τα καλα και ολο αγγαρειες τους ζητω..... Οποτε το τρεναρω λιγακι αυτο με τις φωτο.

αχαχαχααχχαχαχχα....γμτ μακαρι να ηξερα να σε βοηθησω εγω.....

εγω το κανω αλλιως....τις στελνω με Bluetooth απο το κινητο μου στην αδερφη μου...εκεινη μου τις στελνει με e-mail και ετσι τις ανεβαζω.....για δοκιμασε το αυτο με τα καμαρια σου.....5 λεπτακια ειναι :cool:

Διαφημίσεις

καλως το κοριτσι μας :mrgreen:

τι κανεις???...πως πας με τη διατροφουλα σου???...ζυγιστηκαμε????

ευχαριστωωωωωω

το μαλλι κατω δεν θα ειναι παντως...μαζεμενα...τωρα πως????....ιδεα δεν εχω :tongue:

Την Παρασκευή πήγα σε γενέθλια, ευτυχώς είχαν καλαμάκια κοτόπουλου, έφαγα ένα, έφαγα και σαλατούλα και τελευταία στιγμή υπέκυψα σε ένα μικρούλι κομματάκι πίτσα :oops:

Το πρωί ήμουν +300 γραμμάρια...είναι δυνατόν;

Το Σάββατο πήγα σε γάμο, έφαγα φιλέτο, σαλάτα και ελάχιστο ρύζι και πατατοσαλάτα :?

Το πρωί ήμουν +200 γραμμάρια...καλέ έτσι εύκολα θα τα παίρνω τώρα;

Βέβαια από Κυριακή πρωί συνεχίζω κανονικότατα...

Και σήμερα αδιαθέτησα. Μάλλον έχει και αυτό σχέση;

Σας ζάλησα...

Την Παρασκευή πήγα σε γενέθλια, ευτυχώς είχαν καλαμάκια κοτόπουλου, έφαγα ένα, έφαγα και σαλατούλα και τελευταία στιγμή υπέκυψα σε ένα μικρούλι κομματάκι πίτσα :oops:

Το πρωί ήμουν +300 γραμμάρια...είναι δυνατόν;

Το Σάββατο πήγα σε γάμο, έφαγα φιλέτο, σαλάτα και ελάχιστο ρύζι και πατατοσαλάτα :?

Το πρωί ήμουν +200 γραμμάρια...καλέ έτσι εύκολα θα τα παίρνω τώρα;

Βέβαια από Κυριακή πρωί συνεχίζω κανονικότατα...

Και σήμερα αδιαθέτησα. Μάλλον έχει και αυτό σχέση;

Σας ζάλησα...

βρε κοριτσι εννοειται οτι τα + 500 συνολο ειναι κατακρατηση απο την περιοδο!!!....δεν εχεις παρει μισο κιλο !!!!

μολις σου τελειωσει η περιοδος....περιμενε 2 μερουλες και μετα ζυγισου το πρωι....πριν φας-πιεις οτιδηποτε , μετα απο την τουαλετα .....και τσιτσιδη !!!:tongue::tongue::tongue:

βρε κοριτσι εννοειται οτι τα + 500 συνολο ειναι κατακρατηση απο την περιοδο!!!....δεν εχεις παρει μισο κιλο !!!!

μολις σου τελειωσει η περιοδος....περιμενε 2 μερουλες και μετα ζυγισου το πρωι....πριν φας-πιεις οτιδηποτε , μετα απο την τουαλετα .....και τσιτσιδη !!!:tongue::tongue::tongue:

Κατακράτηση ε; Καρατσεκαρισμένο; :D

Η άτιμη συνέπεσε με τις παρασπονδίες και με άγχωσε...

Κατακράτηση ε; Καρατσεκαρισμένο; :D

Η άτιμη συνέπεσε με τις παρασπονδίες και με άγχωσε...

Πιο καρατσεκαρισμανο ΔΕΝ γινεται !!!! χαχαχαχαχαχχαχα:cool:

παντα εχουμ κατακρατηση....αλλες γυναικες περισσοτερο ....άλλες λιγοτερο ;)

εγω φτάνω και τα 2 κιλα καποιες φορες...και με το που τελειωνει....πφφφ εξαφανιζονται ;)

Καλιοππακι!!!!

Χμμμμμμμ! Ειδες που σε μυριστηκα???

Αν ακταφερεις να μας διαβασεις σε καμια βδομαδα, θα εχεις φτασει στο "σημερα".

Που εισαι βρε ψυχη???

Ανησυχησαμε.

Ολα καλα??

Φιλακια πολλα πολλα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...