Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Κορίτσια 346 η χοριακη!!! Καλή νομίζω είναι. Η TSH από 0,89 πήγε 1,55 όμως είναι μια χαρά αλλά θα μιλήσω και με τον ενδοκρινολογο μου. Σε δύο μέρες τώρα πάλι άγχος για το διπλασιασμό. 

Τελειααααααααα ολαααααα συγχαρητήρια και πάλι κορίτσι μου 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Κατερίνα μου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Και σε σένα επίσης. Αν και το πας πολύ καλά. Ειδικά σε σχέση με το περπάτημα σε ζηλεύω απίστευτα. Εγώ έχω πληρώσει συνδρομή σε γυμναστήριο, ωστόσο δεν έχω καταφέρει ακόμη να πάω, μια αρρωσταίνει το ένα παιδί, μια το άλλο, μια αργεί να έρθει ο άντρας μου από τη δουλειά. Άστα να πάνε. Θα προσπαθήσω από το Φλεβάρη, έστω και λίγο διάδρομο να κάνω, αλλά θα δούμε.

όλο και από κάπου θα καταφέρεις να ξεκλέψεις χρόνο.

αφού γράφτηκες και στο γυμναστήριο είναι καλοοοοοο!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Τι κάνετε γοργόνες; Όλα καλά; Εγώ χάλια. Πέρασα ένα Σ/Κ με τραπεζώματα και ξαναμανά τραπεζώματα, με αποτέλεσμα να έχω φάει τα ΠΑΝΤΑ. Όπως καταλαβαίνετε σήμερα δεν έπαιξε ζύγισμα..... Τα έκανα μαντάρα... Και τώρα τέλος με το αυτομαστίγωμα και ξαναμαζεύουμε τα ζωνάρια......

Εσείς πως τα πήγατε;

Τι κάνετε γοργόνες; Όλα καλά; Εγώ χάλια. Πέρασα ένα Σ/Κ με τραπεζώματα και ξαναμανά τραπεζώματα, με αποτέλεσμα να έχω φάει τα ΠΑΝΤΑ. Όπως καταλαβαίνετε σήμερα δεν έπαιξε ζύγισμα..... Τα έκανα μαντάρα... Και τώρα τέλος με το αυτομαστίγωμα και ξαναμαζεύουμε τα ζωνάρια......

Εσείς πως τα πήγατε;

καλημέρα - καλη εβδομάδα!!

χρειάζονται και τα τραπεζώματα, και να ξεφευγουμε που και που απο την διατροφη μας

Καλή συνέχεια!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

αφού είχες τα τραπεζώματα βρε, πως να μην ξεφύγεις!

Λοιπόν κόρες έχω ξετρελαθεί με το περπάτημα!!!!!!

Διαβάζω περιπτώσεις γυναικών ηλικίας 40 και πάνω που έχουν χάσει 20 κιλά, 30 κιλά ακόμη και 52 κιλά μία γυναίκα, μόνο με το περπάτημα!!!!!!

Την Παρασκευή πήγα την κόρη μου σε φίλη της, και περπάτησα δύο ώρες! αλλά με διάλλειμα ενδιάμεσαα κανα 20λεπτο γιατί βρήκα μία φίλη μου. Πρέπει να έκανα 8 χιλιόμετρα περίπου.

Το Σάββατο πήγα γήπεδο/στάδιο κι έκανα 6 γύρους δηλαδή 3 χλμ.

Κυριακή αγραναπαυση, δεν περπάτησα αλλά πήγαμε μία μεγάλη βόλτα χαλαρή. κάτι είναι κι αυτό.

από διατροφή δεν ξέφυγα καθόλου ΠΑρασκευή και Σάββατο (κανονικά τα 5 γευματάκια μου) μόνο την Κυριακή ξέφυγα.

Δεν έχω ζυγιστεί ακόμη, η μεζούρα σήμερα το πρωί στα 104-105 εκατοστά, και το παντελόνι που φόρεσα την ΠΑρασκευή και ήταν άνετο σήμερα είναι αρκετά πιο χαλαρό!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοπελιες μου!Τι κανετε?

Βλπεω πως τα πατα παρα πολυ καλα!Εχετε ενταξει και την ασκηση στο προγραμμα σας και αυτο ειναι ιδιαιτερα οφελιμο!

Να καλοσωρισω και τα νεα κοριτσια μας!Καλη επιτυχια στον στοχο σας/μας!

Εγω καλες μου,μια ξεκιναω την διαιτα μια την αφηνω!Νιωθω εντονη μελαγχολια ωρε ωρες,αλλα φυσικα αυτο κραταει για λιγα λεπτα,μετα νιωθω ο πιο δυνατος ανθρωπος!Χιχι!Ειμαι ιδιαιτερα κυκλοθυμική μαλλον!

Λοιπον,θα δινω και γω το παρον,να παιρνω δυναμη απο σας!

Σημερινο ζυγισμα 54.100(χωρις ρουχα 53.700)!Ειπαμε στοχος 49 με 50!

Μην σας φανουν λιγα,ειμαι κοντουλα(1,53 υψος)!

Επομενη αναφορα ζυγισματος την επομενη Δευτερα!Θα το τηρησω,γιατι εχω την ταση να ανεβαινω καθε μερα στη ζυγαρια και αυτο μου προκαλει αγχος!

Ωχ....ξυπνησε η μπεμπα!

Τα λεμε παλι καλες μου!

Δυναμικα και να μην μας πτοει τιποτα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Ρε συ Κατερίνα, τα εκατοστά που λες σε τι αναφέρονται και γενικά πως μετριέσαι με τη μεζούρα, ποια σημεία του σώματος; Για πες να μάθουμε κι εμείς οι newbies

mkcm μου, τα εκατοστά τα μετράω ακριβώς εκεί που είναι ο αφαλός μου.

Εκεί δεν είναι η μέση μας, είναι λίγο πιο πάνω η μέση,

αλλά μετράω αφαλό, για να μετράω πάντα στο ίδιο σημείο, να έχω ένα σημάδι δηλαδή.

Μετριέμαι με μία απλή μεζούρα ραπτικής που έχω, κάθε πρωί.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλημερα κοπελιες μου!Τι κανετε?

Βλπεω πως τα πατα παρα πολυ καλα!Εχετε ενταξει και την ασκηση στο προγραμμα σας και αυτο ειναι ιδιαιτερα οφελιμο!

Να καλοσωρισω και τα νεα κοριτσια μας!Καλη επιτυχια στον στοχο σας/μας!

Εγω καλες μου,μια ξεκιναω την διαιτα μια την αφηνω!Νιωθω εντονη μελαγχολια ωρε ωρες,αλλα φυσικα αυτο κραταει για λιγα λεπτα,μετα νιωθω ο πιο δυνατος ανθρωπος!Χιχι!Ειμαι ιδιαιτερα κυκλοθυμική μαλλον!

Λοιπον,θα δινω και γω το παρον,να παιρνω δυναμη απο σας!

Σημερινο ζυγισμα 54.100(χωρις ρουχα 53.700)!Ειπαμε στοχος 49 με 50!

Μην σας φανουν λιγα,ειμαι κοντουλα(1,53 υψος)!

Επομενη αναφορα ζυγισματος την επομενη Δευτερα!Θα το τηρησω,γιατι εχω την ταση να ανεβαινω καθε μερα στη ζυγαρια και αυτο μου προκαλει αγχος!

Ωχ....ξυπνησε η μπεμπα!

Τα λεμε παλι καλες μου!

Δυναμικα και να μην μας πτοει τιποτα!

και πάλι λίγα είσαι, αλλά εσύ ξέρεις πως νιώθεις καλύτερα!!!

καλή συνέχεια και καλή δύναμη

να σου ζήσει η μπεμπούλα σου!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Στη ζυγαριά εχω ν ανέβω καμια βδομάδα...φοβάμαι..και τυχόν και διαφορα και δεν εχω ξεκινήσει δίαιτα..μια ερώτηση ρε κορίτσια..επειδή προσέχω το μικρό που ειναι πολυ μικρούλης ακομα, πιστεύετε ότι μπορώ να τον παίρνω για βόλτα και να περπατάμε μαζί?( καρότσι εκείνος, ποδια εγω;) η θα μου κρυώσει τωρα το χειμώνα? τον βγάζω αλλα όχι πολυ μακριά, αντε μέχρι το σουπερμάρκετ κ άλλες δουλίτσες εδω κοντα..

Διαφημίσεις

Αν τον ντύσεις καλά δεν έχεις θέμα. Εμένα η παιδίατρος μου έχει επιστήσει την προσοχή σε κλειστούς χώρους, εκεί βρίσκονται οι ιοί κι εκεί αρρωσταίνουν τα παιδιά. Όσο κρύο και να έχει του βάζεις κάλτσες, μπουφάν, σκούφο, κουβέρτα, ποδόσακο κι έφυγες.... Μη σε αγχώνει καθόλου...

Aχ Κατερινα μου,πραγματι,για καποιον μπορει να ειναι λιγα αυτα τα κιλα!Αλλα ο κορμος μου εχει συνηθισει στα 47-49 κιλα!Οποτε με 4 κιλα παραπανω πανω μου,ποναει η μεση μου!Με κουραζουν δηλαδη!

Τι καλα που περπατας καλη μου!Αυτο ειναι οφελιμο οχι μονο για το σωμα σου,αλλα και για την ψυχολογια σου!

Και μενα παντα το περπατημα με αναζωογονουσε!

Εγω γραφτηκα πιλατες,κατι που κανω εδω και 2 χρονια!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Στη ζυγαριά εχω ν ανέβω καμια βδομάδα...φοβάμαι..και τυχόν και διαφορα και δεν εχω ξεκινήσει δίαιτα..μια ερώτηση ρε κορίτσια..επειδή προσέχω το μικρό που ειναι πολυ μικρούλης ακομα, πιστεύετε ότι μπορώ να τον παίρνω για βόλτα και να περπατάμε μαζί?( καρότσι εκείνος, ποδια εγω;) η θα μου κρυώσει τωρα το χειμώνα? τον βγάζω αλλα όχι πολυ μακριά, αντε μέχρι το σουπερμάρκετ κ άλλες δουλίτσες εδω κοντα..

Καλη μου,εαν το κρυο ειναι ανεκτο,ναι,να βγαινετε βολτουλες!Φυσικα θα τον εχεις ντυσει πολυ καλα!

Πιστεψε με,αυτο δε θα βοηθαει μονο εσενα,αλλα και τον μικρο!Θα ''ξεκουραζεται''!Τα μωρα εχουν την αναγκη να βγαινουν εξω!Θα ηρεμει πολυ!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

καλημέρα κοριτσάρες. Πως είστε; Εγώ δεν είμαι πολύ καλά... Με έχει πάρει από κάτω το γουρούνιασμα του Σ/Κ και παρόλο που χθες τα πήγα καλά, σήμερα εξακολουθεί να με σφίγγει το παντελόνι.... Ουφ, ουφ... Που θα μου πάει θα τα χάσω... το λέω μπας και το πιστέψω...

Σκέφτηκε και το διαιτολόγο, αλλά αποφασίσαμε να πάρουμε γυναίκα να με βοηθάει με το σπίτι, οπότε λεφτά για εκεί δεν υπάρχουν.... Με υπομονή κι επιμονή λοιπόν προσανατολιζόμαστε για το καλοκαίρι.....

Aχ Κατερινα μου,πραγματι,για καποιον μπορει να ειναι λιγα αυτα τα κιλα!Αλλα ο κορμος μου εχει συνηθισει στα 47-49 κιλα!Οποτε με 4 κιλα παραπανω πανω μου,ποναει η μεση μου!Με κουραζουν δηλαδη!

Τι καλα που περπατας καλη μου!Αυτο ειναι οφελιμο οχι μονο για το σωμα σου,αλλα και για την ψυχολογια σου!

Και μενα παντα το περπατημα με αναζωογονουσε!

Εγω γραφτηκα πιλατες,κατι που κανω εδω και 2 χρονια!

Δύο χρόνια Pilates? μπραααβοοοο Hope!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...