Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

• Μου αρέσει 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

κόρες, έφαγα το μεσημεριανό μου (μπαμιες και μπόλικη σαλάτα λαχανο) και εχω φουσκώσει!!! νιώθω ότι έχω φαει παααρα πολυυυυυ.

Άλλες φορές εδώ ( και πολλούς μήνες) σκεφτόμουν συνέχεια το φαγητό,έτρωγα κια πεινούσα συνέχεια (έτρωγα ένα μεγάλο γεύμα αργά το απόγευμα). Τώρα δεν με νοιάζει αφού θα φαω απογευματινό, θα φαω βραδινό.

Δείχνει δηλαδή ότι αυτά τα 5 γεύματα βοηθάνε παααρα πολύ!!!!

τα γραφω αυτά, μήπως και βοηθηθείτε.

Επίσης και το περπάτημα, έχει αρχίσει κια μου γίνετε απαραίτητο!!!

Άντε μπας και δούμε λίγο φως στην άκρη του τούνελ!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλησπέρα κορίτσια! Σας διαβάζω με πόσο πείσμα ξεκινήσατε και ζηλεύω. Εγώ για να μην φάω κράξιμο, ας σας πω πως χοντρή δε με λες. 1.70 και 63 σχεδόν κιλά πλέον. Αλλά φανταστείτε ήμουν 50-52 όταν γνώρισα τον άντρα μου και 57 πρίν μέινω έγκυος. Μετά έφτασα τα 61 όταν γέννησα και τώρα σχεδόν 63. Δεν με λέει κάποιος γεμάτη αλλά έχω το εξής πρόβλημα. Νομίζω πως όλα τα κιλά ήρθαν και κατσικώθηκαν στην κοιλιά μου. Ενώ τα πόδια μου δείχνουν πολύ καλύτερα τώρα, γιατί όπως λέει και ο άντρας μου πριν ήμουν σαν ανορεξική (χειρότερα το λέει αλλά ας μην το σχολιάσω), η κοιλιά μου πετάγεται λες και είμαι πάλι έγκυος. Και με ρωτάνε κιόλας συχνά πυκνά αν είμαι. Το θέμα είναι ότι θέλω να χάσω μερικά κιλά, γιατί φοβάμαι κιόλας ότι όσο μεγαλώνω δεν θα χάνονται εύκολα, θέλω να πέσει και η κοιλίτσα. Επίσης, τρώμε και εμείς χαζομάρες τα βράδια που κοιμάται η μικρή. Με παρασέρνει ο άντρας μου, που είναι και μια σπιθαμή στα κιλά του, τι ανάγκη έχει αυτός? :D:D:D Έχει κανα δύο μέρες προσπαθώ να μην πίνω αναψυκτικά, μείωσα τη ζάχαρη στον καφέ, δεν παίρνω από το φούρνο βλακείες για τη δουλειά, αλλά ετοιμάζω κάτι στο σπίτι. Θέλω μόλις σταματήσει να νυχτώνει τόσο νωρίς, να πηγαίνω τη μικρή μπαλέτο και εκείνη την ώρα που είμαι λίγο ελεύθερη να περπατάω. Αν καμία σας έχει καμιά ιδέα να με βοηθήσει, ευπρόσδεκτη. Και φυσικά καλά αποτελέσματα και σε εσάς. Μου δίνετε και ιδέες για το φαγητό στην δουλειά. :)

Καλησπέρα κορίτσια! Σας διαβάζω με πόσο πείσμα ξεκινήσατε και ζηλεύω. Εγώ για να μην φάω κράξιμο, ας σας πω πως χοντρή δε με λες. 1.70 και 63 σχεδόν κιλά πλέον. Αλλά φανταστείτε ήμουν 50-52 όταν γνώρισα τον άντρα μου και 57 πρίν μέινω έγκυος. Μετά έφτασα τα 61 όταν γέννησα και τώρα σχεδόν 63. Δεν με λέει κάποιος γεμάτη αλλά έχω το εξής πρόβλημα. Νομίζω πως όλα τα κιλά ήρθαν και κατσικώθηκαν στην κοιλιά μου. Ενώ τα πόδια μου δείχνουν πολύ καλύτερα τώρα, γιατί όπως λέει και ο άντρας μου πριν ήμουν σαν ανορεξική (χειρότερα το λέει αλλά ας μην το σχολιάσω), η κοιλιά μου πετάγεται λες και είμαι πάλι έγκυος. Και με ρωτάνε κιόλας συχνά πυκνά αν είμαι. Το θέμα είναι ότι θέλω να χάσω μερικά κιλά, γιατί φοβάμαι κιόλας ότι όσο μεγαλώνω δεν θα χάνονται εύκολα, θέλω να πέσει και η κοιλίτσα. Επίσης, τρώμε και εμείς χαζομάρες τα βράδια που κοιμάται η μικρή. Με παρασέρνει ο άντρας μου, που είναι και μια σπιθαμή στα κιλά του, τι ανάγκη έχει αυτός? :D:D:D Έχει κανα δύο μέρες προσπαθώ να μην πίνω αναψυκτικά, μείωσα τη ζάχαρη στον καφέ, δεν παίρνω από το φούρνο βλακείες για τη δουλειά, αλλά ετοιμάζω κάτι στο σπίτι. Θέλω μόλις σταματήσει να νυχτώνει τόσο νωρίς, να πηγαίνω τη μικρή μπαλέτο και εκείνη την ώρα που είμαι λίγο ελεύθερη να περπατάω. Αν καμία σας έχει καμιά ιδέα να με βοηθήσει, ευπρόσδεκτη. Και φυσικά καλά αποτελέσματα και σε εσάς. Μου δίνετε και ιδέες για το φαγητό στην δουλειά. :)

καλώς την!!! ευχαριστούμε για τις ευχές σου!!!

μόνο το περπάτημα χρειάζεσαι πιστεύω,

θα σου κάνει πολύυυυυ καλοοοοο, διώχνει το λίπος από την κοιλιά κια σφίγγει τον πωπό!!!! άρχισε από τώρα αν μπορείς!!! (είδες που έγινα και ειδική τώρα και δίνω και συμβουλές!)

πολύ καλό που παίρνεις από το σπίτι, και κυρίως να παίρνεις και σαλάτα απαραίτητα!! γιατί κάτι μου λέει πως δεν τρως σαλατούλες!!!!

και νεράκι να πίνεις

αυτά από μένα

καλή προσπάθεια να έχεις!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Απο κάπου με βλέπεις? Σαλάτες κάνω προσπάθεια να τρώω έστω και λίγο, αλλά έχω πρόβλημα με το νερό. Μπορεί να πίνω μόνο ένα ποτήρι την ημέρα και πολύ λέω. Σήμερα έλεγα στον άντρα μου ότι τραβάει το προσωπό μου λές και αφυδατώθηκε. Και εγώ πιστεύω ότι το περπάτημα θα τη ρίξει την κοιλιά. Όταν σπούδαζα περπατούσα πάνω από τρία χλμ την ημέρα και έτρωγα του σκασμού όλη μέρα και πάνω από 51 δεν πήγαινα. Αντε να δούμε τι θα γίνει με τη διατροφή. Δεν θέλω και να πεθαίνω της πείνας, απλά να τρώω λίγο καλύτερα και να παίρνω από το σπίτι. :)

Ουφ, ουφ, ουφ... Περπάτημα, ε; Άντε να ξεπεταχτεί λίγο ο μπέμπης να ξεκινήσουμε βολτούλες με τα μικρά μου, γιατί τώρα αρχίζει και νυχτώνει όταν ξυπνάει ο μικρός και δε μας "εμπνέει".

Τέλος πάντων, εγώ χθες έφαγα το μεσημέρι σαλάτα μαρούλι με κοτόπουλο και το βράδυ πάλι λίγα φυστίκια. Δε ζυγίστηκα σήμερα, Δεύτερα θα ξαναζυγιστώ. Νιώθω λίγο πιο χαλαρά τα ρούχα στην κοιλιά. Μάλλον από τις βλακείες που έτρωγα έκανα κατακράτηση και πλέον έχω ξεπρηστεί λίγο.

Για να δούμε τι θα δούμε.... Τη Δευτέρα λοιπόν θα επανέλθω με ζυγισματάκι....

Διαφημίσεις

Απο κάπου με βλέπεις? Σαλάτες κάνω προσπάθεια να τρώω έστω και λίγο, αλλά έχω πρόβλημα με το νερό. Μπορεί να πίνω μόνο ένα ποτήρι την ημέρα και πολύ λέω. Σήμερα έλεγα στον άντρα μου ότι τραβάει το προσωπό μου λές και αφυδατώθηκε. Και εγώ πιστεύω ότι το περπάτημα θα τη ρίξει την κοιλιά. Όταν σπούδαζα περπατούσα πάνω από τρία χλμ την ημέρα και έτρωγα του σκασμού όλη μέρα και πάνω από 51 δεν πήγαινα. Αντε να δούμε τι θα γίνει με τη διατροφή. Δεν θέλω και να πεθαίνω της πείνας, απλά να τρώω λίγο καλύτερα και να παίρνω από το σπίτι. :)

τι λες τώρα? μόνο ένα ποτήρι?

και νιώθεις και το πρόσωπο ότι αφυδατώθηκε!!!!!!!!!!

αααααα επέτρεψέ μου να σε μαλώσω, καθότι και μεγαλύτερή σου.

Αλλά δεν θα σε μαλώσω.

Σου βάζω άσκηση για σήμερα να πληκτρολογήσεις τις λέξεις «οφέλη νερό» στο google και να διαβάσεις τι κάνει το νερό στα κύτταρα που λιμοκτονούν κυριολεκτικά χωρίς νερό,σ το δέρμα και στα ζωτικά μας όργανα)

Όμως πρόσεξε, δεν πρέπει να αρχίσεις απότομα με πολύ νερό. Αρχικά τρία ποτήρια την μέρα για μία εβδομάδα π.χ. και μετά σταδιακά να τα αυξήσεις στα 5 και στα 8 που συμβουλεύουν όλοι οι γιατροί.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Ουφ, ουφ, ουφ... Περπάτημα, ε; Άντε να ξεπεταχτεί λίγο ο μπέμπης να ξεκινήσουμε βολτούλες με τα μικρά μου, γιατί τώρα αρχίζει και νυχτώνει όταν ξυπνάει ο μικρός και δε μας "εμπνέει".

Τέλος πάντων, εγώ χθες έφαγα το μεσημέρι σαλάτα μαρούλι με κοτόπουλο και το βράδυ πάλι λίγα φυστίκια. Δε ζυγίστηκα σήμερα, Δεύτερα θα ξαναζυγιστώ. Νιώθω λίγο πιο χαλαρά τα ρούχα στην κοιλιά. Μάλλον από τις βλακείες που έτρωγα έκανα κατακράτηση και πλέον έχω ξεπρηστεί λίγο.

Για να δούμε τι θα δούμε.... Τη Δευτέρα λοιπόν θα επανέλθω με ζυγισματάκι....

μου φαίνεται ότι τρώς λίγο? ή έτσι θέλει η άτκινς?

να σου ζήσει ο μπεμπούλης!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Κόρες μου γλυκές είμαι πολυυ χαρούμενη!!!!

Πέντε γεύματα, ταπεράκι στη δουλειά και περπάτημα καθημερινό

η συνταγή μου και μέχρι τώρα πάει σούπερρρρ!!!!!

Περπάτησα εχθές πολύυυυυυ.

Είχα όρεξη για περπάτημα. Πήγα την κόρη μου στα αγγλικά στις 7 παρα δέκα και θα την έπαιρνα στις 8.30. Οπότε μαντέψτε τι έκανα για 1 ώρα και 40 λεπτά!!!!! περπάτημα!!!!

Πότε χαλαρό πότε λίγο πιο έντονο με ακουστικά και ραδιοφωνάκι!!

ήταν σούπερ,

προς το τέλος μόνο με έπιασε για τσισάκια αλλά κρατήθηκα.

Περπάτησα όπως τα υπολόγισα 7 χλμ. περίπου.

ήταν τέλεια!!!!

από κιλά δεν ξέρω ακόμη, αλλά η μεζούρα με έδειξε μεταξύ 104-105 έφυγε δηλαδή άλλο ένα ποντάκι!!!!

και φόρεσα σήμερα ένα τζινάκι που με στένευε και τώρα μου είναι άνετο!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

εχθές έφαγα:

πρωι= 1 ποτήρι γάλα και δύο φρυγανιές με ταχίνι και μέλι

δεκατιανό= 1 γιαουρτάκι και 3 ρυζογκοφρέτες

μεσημέρι=μπάμιες με πολυυυυυυ σαλάτα λάχανο

απόγευμα=ένα μήλο

βραδινό= μπαμιες με λίγη σαλάτα και δύο φρυγανιές

προ ύπνου=1 ποτήρι γάλα

και ποολυυυυυ νερόοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Όχι το αντίθετο ακριβώς, η Ατκινς δε μετράει θερμίδες. Μπορείς να τρως όσο θές από τις επιτρεπτές τροφές (τα φυστίκια στην πρώτη φάση δεν ανήκουν σε αυτές :oops:, οπότε είναι σα να μην την κάνω ακόμη), αλλά είμαι αυτή την εβδομάδα σε τρομερή υπερένταση και τρέξιμο και δεν προλαβαίνω για παραπάνω. Χθες μάλιστα το μεσημέρι μετά το φαγητό βγήκαμε για κάτι δουλειές, μέχρι να πλύνω, κοιμίσω τα παιδιά, πλύνω τα πιάτα σερνόμουν και δεν είχα διάθεση ούτε αυγό να βράσω, οπότε βρήκα την πιο εύκολη λύση, τα φυστίκια, που βέβαια δεν είναι η καλύτερη... Πρέπει να αρχίσω να τρώω περισσότερα μην επιβραδύνει ο μεταβολισμός μου... Το Σ/Κ που θα είμαι πιο χαλαρή...

Βέβαια, η ολιφαγία των τελευταίων ημερών έκανε κι ένα καλό... Έκλεισε το στομάχι μου και είμαι πιο οκ χωρίς υπερβολικό φαγητό.

Από σήμερα κόβω και τα φυστίκια και τα αντικαθιστώ με πρωτεϊνούχες τροφές και το άλλο Σάββατο, αν έχω χάσει 2 κιλάκια που θέλω θα εντάξω ίσως και μια ελεύθερη μέρα. Θα εξαρτηθεί από το αν έχω ξεπεράσει τις ληγούρες για άμιλλο... Αν εξακολουθούν να υπάρχουν δε θα μπω ακόμη στη διαδικασία, ώστε να έχω επεξαρτηθεί πλήρως.

Ρε τι τραβάμε και δεν το μαρτυράμε οι άμοιρες..... Μέχρι το Πάσχα πάντως θα ήθελα να έχω χάσει 8 - 10 κιλάκια (2 κιλά περίπου το μήνα είναι καλό). Ίσως πάει και παραπάνω.

Με την Ατκινς παλιότερα τα είχα καταφέρει στις πρώτες 15 μέρες της πρώτης φάσης να έχω χάσει το 10% του βάρους μου, ήτοι στην προκειμένη περίπτωση 6,8 κιλά. Και το καλύτερο είναι ότι αν κρατάς τις βασικές αρχές της διατροφής που στην τελευταία φάση περιλαμβάνει όλες τις τροφικές ομάδες, με προσοχή ωστόσο, δεν παίρνεις γραμμάριο, ακόμη και σε περιόδους που το παραξηλώνεις. Στις διακοπές, για παράδειγμα, ή σε ταξίδια που κυριολεκτικά ξεκοιλιαζόμουν δεν έπαιρνα γραμμάριο, όμως μετά από 1 μήνα π.χ. που το παράκανα ξαναγύριζα στις παλιές ισορροπημένες διατροφικές μου συνήθειες, πράγμα που βέβαια δεν έχω κάνει εδώ και 3,5 κοντά 4 χρόνια....:oops:

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Ήθελα λίγο να σας γράψω τι έφαγα και εγω χθες αν και ξέρω ένα λάθος που έκανα και θα το διορθώσω από εδώ και πέρα.

Πρωί: Μισό κουλούρι με λιωμένο κασέρι(σατανικό από το φούρνο :))

Ενδιάμεσα: 1 αράβικη πίτα με λίγο κασέρι, μισή φέτα γαλοπούλα και λίγη ντομάτα

Μεσημέρι: Επειδή ήμουν στο γραφείο και πείνασα αργα, έφαγα ένα μήλο, για να φάω σπίτι φαγητό.

Σπίτι: Ρύζι και κοτόπουλο (μικρή μερίδα), τυρί cottage και έφαγα ψωμί (σατανικό και αυτό, από τον ίδιο φούρνο)

Βράδυ: 1 σαντουιτσάκι μικρό με λίγο cottage μέσα, μισή φέτα γαλοπούλα και μια φέτα ντομάτα και 1 ποτήρι γάλα.

Ήρθε και η αδερφή μου η άτιμη με μια coca cola αλλά δεν λύγισα. Ούτε που την κοίταξα.:D:D:D

Επίσης, άφησα τη μικρή μπαλέτο και περπάτησα κανα 2 χλμ.

Και κάτι καλό, μείωσα και άλλο τη ζάχαρη στο καφέ.

Νομίζω πάει καλά και θα φύγει η χαζοκοιλίτσα. Βέβαια το περπάτημα θα με σώσει. Επίσης, Κατερινάκι ήπια το πρωί ένα ποτήρι νερό και τώρα πάω για το δεύτερο. Είναι κάτι και αυτό. Θέλω και να ζυγιστώ αλλά μου αρκεί που βλέπω ότι η κοιλιά μου δεν είναι τόσο πρησμένη.:)

Το νερό είναι το α και το ω. Κανονικά, όχι μόνο όταν είμαστε σε δίαιτα πρέπει να πίνουμε 8 - 10 ποτήρια νερό τη μέρα. Στα πολύ νιάτα μου (φοιτήτρια) μπορεί και να περνούσαν μέρες ολόκληρες χωρίς να πίνω νεράκι. Τώα πια καβατζώνω το χειμώνα τουλάχιστον 2 λίτρα τη μέρα.

Αυτό που με έχει σώσει είναι ένα μπουκάλι 1,5 λίτρο που έχω πάνω στο γραφείο μου, το οποίο μέχρι να σχολάσω το έχω πιει σίγουρα όλο. Όταν δε δουλεύω κι είμαι σπίτι πρέπει να υπενθυμίζω στον εαυτό μου να πιει νερό, καθώς δεν το έχω τόσο handy.

Πολλές οι ωφέλειες του νερού αποβάλλει τοξίνες, προλαμβάνει την κατακράτηση, προλαμβάνει λιγούρες. Πολλές φορές νιώθουμε ότι πεινάμε εξαιτίας της δίψας μας.

Το διαιτολόγιό σου πολύ ισορροπημένο, τσιμπημένο σε λευκούς υδατάνθρακες για τα δικά μου γούστα, βέβαια (αν και τους λατρεύω, εμένα προσωπικά με καταστέφουν, εξάρτηση φουλ). Εσύ όμως δεν έχεις και τόσο μεγάλο πρόβλημα, άμεσα θα απαλλαγείς από την κοιλίτσα. Μπορείς να δοκιμάσεις και λίγους κοιλιακούς.

Κατερίνα μου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Και σε σένα επίσης. Αν και το πας πολύ καλά. Ειδικά σε σχέση με το περπάτημα σε ζηλεύω απίστευτα. Εγώ έχω πληρώσει συνδρομή σε γυμναστήριο, ωστόσο δεν έχω καταφέρει ακόμη να πάω, μια αρρωσταίνει το ένα παιδί, μια το άλλο, μια αργεί να έρθει ο άντρας μου από τη δουλειά. Άστα να πάνε. Θα προσπαθήσω από το Φλεβάρη, έστω και λίγο διάδρομο να κάνω, αλλά θα δούμε.

Καλημέρα κορίτσια. Ήθελα λίγο να σας γράψω τι έφαγα και εγω χθες αν και ξέρω ένα λάθος που έκανα και θα το διορθώσω από εδώ και πέρα.

Πρωί: Μισό κουλούρι με λιωμένο κασέρι(σατανικό από το φούρνο :))

Ενδιάμεσα: 1 αράβικη πίτα με λίγο κασέρι, μισή φέτα γαλοπούλα και λίγη ντομάτα

Μεσημέρι: Επειδή ήμουν στο γραφείο και πείνασα αργα, έφαγα ένα μήλο, για να φάω σπίτι φαγητό.

Σπίτι: Ρύζι και κοτόπουλο (μικρή μερίδα), τυρί cottage και έφαγα ψωμί (σατανικό και αυτό, από τον ίδιο φούρνο)

Βράδυ: 1 σαντουιτσάκι μικρό με λίγο cottage μέσα, μισή φέτα γαλοπούλα και μια φέτα ντομάτα και 1 ποτήρι γάλα.

Ήρθε και η αδερφή μου η άτιμη με μια coca cola αλλά δεν λύγισα. Ούτε που την κοίταξα.:D:D:D

Επίσης, άφησα τη μικρή μπαλέτο και περπάτησα κανα 2 χλμ.

Και κάτι καλό, μείωσα και άλλο τη ζάχαρη στο καφέ.

Νομίζω πάει καλά και θα φύγει η χαζοκοιλίτσα. Βέβαια το περπάτημα θα με σώσει. Επίσης, Κατερινάκι ήπια το πρωί ένα ποτήρι νερό και τώρα πάω για το δεύτερο. Είναι κάτι και αυτό. Θέλω και να ζυγιστώ αλλά μου αρκεί που βλέπω ότι η κοιλιά μου δεν είναι τόσο πρησμένη.:)

μπράβο για το περπάτημα, μπράβο και για το νεράκι!

Καλή δύναμη και καλή συνέχεια!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...