Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

• Μου αρέσει 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Καλημέρα κόρες,

Η επιχείρηση ταπεράκι πηγαίνει σούπερ! Απορώ γιατί δεν το έκανα τόοοοσα χρόνια!!!! Απαράδεκτο να μένουμε χωρίς σωστό φαγητό έως τις 6-7 το απόγευμα. Λίγο φαγάκι μαζί μας σε ένα ταπεράκι και μπόλικη σαλάτα σε ένα άλλο, είναι ότι καλύτερο!!!

Η ζυγαριά μου δεν δουλεύει (μάλλον έμεινε από μπαταρία), οπότε τώρα δεν ξέρω πόσο είμαι, αλλά έχω παρατηρήσει και κάτι άλλο: Μειώθηκε ο ποπός μου!!!!! Βέβαια έχω ξεκινήσει και περπάτημα (και μπορεί να οφείλεται και σε αυτό. Προσπαθώ να περπατάω τουλάχιστον μισή ώρα την ημέρα συνεχόμενα με γρήγορο ρυθμό.

Καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όσες κάνουν διαιτούλα/διατροφή!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

εχθές έφαγα:

7.30= 1 γιαουρτακι και 3 φρυγανιες

10.30= 1 μηλο

12.30= ρυζακι με κοτοπουλο κια μπολικη σαλατα λαχανο

15.30= 1 μηλο

18.30=1 τονοσαλατα (σαλατα+τονος+λιγο λαδακι+λιγο αλατακι+λεμονι)

20.30=1 αυγο βραστο + 1 γιαουρτακι

Περπάτημα 40 λεπτά + μπόλικο νερο

1527894gvxcsdbcpz.gif

σήμερα:

7.30= 1 Ποτηρι γαλα+3 φρυγανιες με μελι και ταχινι

10.30= 3 ρυζογκοφρετες + ενα γιαουρτακι

στις 12.30 προβλεπεται=ρυζακι+κοτοπουλο+μπολικη σαλατα λαχανο

απο 14.00 έως 16.00 δύο μήλα

στις 18.00= ????? δεν εχω φαγητο, θα σκεφτω, ίσως τονοσαλαα, ή ομελετα+σαλατα ή ίσως παρω κοτοπουλο έτοιμο απ εξω για να εχω και για αυριο και να φαει και η μικρη μου που της αρεσει

πριν τον υπνο= ενα γαλα

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλημέρα, χοράει άλλη μια παχουλούλα στην παρέα. Σας συστήνομαι λοιπόν, είμαι μια μαμά που μετά από 2 εγκυμοσύνες και 3,5 χρόνια κυριολεκτικά ξέφρενου φαγητού έφτασε να ζυγίζει 18 κιλά περισσότερα σε σχέση με την προ εγκυμοσύνης εποχή.

Είμαι 68 κιλά (σημερινό ζύγισμα) λοιπόν με ύψος 1,68 και στοχεύω να ξαναγυρίσω στα 50. Το μεγάλο μου πρόβλημα είναι το βράδυ. Εκεί που τρώω τόσο καλά και ισορροπημένα μέσα στη μέρα κυριολεκτικά καταβροχθίζω ό,τι βρεθεί μπροστά μου μόλις κοιμηθούν τα παιδιά, όχι επειδή πεινάω, αλλά γιατί κάπως πρέπει να ξεσπάσω με την κούραση και την αϋπνία που κουβαλάω, καθώς και γιατί είμαι εξαρτημένη από τη ζάχαρη και τα τρανς λιπαρά, τους υδατάνθρακες και το αλάτι..... Θέλω να απεξαρτηθώ asap.

Μπαίνω λοιπόν στη διαδικασία να κάνω την ατκινς (την οποία ακολουθούσα κατά γράμμα μέχρι που έμεινα έγκυος), ξεκινώντας από τη φάση 1 σήμερα....

Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία και θα σας κάνω update καθημερινά....

Καλημέρα, χοράει άλλη μια παχουλούλα στην παρέα. Σας συστήνομαι λοιπόν, είμαι μια μαμά που μετά από 2 εγκυμοσύνες και 3,5 χρόνια κυριολεκτικά ξέφρενου φαγητού έφτασε να ζυγίζει 18 κιλά περισσότερα σε σχέση με την προ εγκυμοσύνης εποχή.

Είμαι 68 κιλά (σημερινό ζύγισμα) λοιπόν με ύψος 1,68 και στοχεύω να ξαναγυρίσω στα 50. Το μεγάλο μου πρόβλημα είναι το βράδυ. Εκεί που τρώω τόσο καλά και ισορροπημένα μέσα στη μέρα κυριολεκτικά καταβροχθίζω ό,τι βρεθεί μπροστά μου μόλις κοιμηθούν τα παιδιά, όχι επειδή πεινάω, αλλά γιατί κάπως πρέπει να ξεσπάσω με την κούραση και την αϋπνία που κουβαλάω, καθώς και γιατί είμαι εξαρτημένη από τη ζάχαρη και τα τρανς λιπαρά, τους υδατάνθρακες και το αλάτι..... Θέλω να απεξαρτηθώ asap.

Μπαίνω λοιπόν στη διαδικασία να κάνω την ατκινς (την οποία ακολουθούσα κατά γράμμα μέχρι που έμεινα έγκυος), ξεκινώντας από τη φάση 1 σήμερα....

Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία και θα σας κάνω update καθημερινά....

Καλως την!!!!!!!

παχουλούλα δεν είσαι,

νομίζω πως στα 60-65 θα είσαι πολύ καλά,

αλλά εσύ ξέρεις σε ποια κιλά νιώθεις καλύτερα οπότε ότι και να πούμε εμείς περισσεύει.

Καλή επιτυχία, καλή αρχή με δύναμη, υπομονή κι επιμονή!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

σήμερα:

στις 12.30 προβλεπεται=ρυζακι+κοτοπουλο+μπολικη σαλατα λαχανο

απο 14.00 έως 16.00 δύο μήλα

στις 18.00= ????? δεν εχω φαγητο, θα σκεφτω, ίσως τονοσαλαα, ή ομελετα+σαλατα ή ίσως παρω κοτοπουλο έτοιμο απ εξω για να εχω και για αυριο και να φαει και η μικρη μου που της αρεσει

πριν τον υπνο= ενα γαλα

τελικά τα χθεσινά μου είναι:

12.30 ι=ρυζακι+κοτοπουλο+μπολικη σαλατα λαχανο

16.30=1 παστελάκι

18.00= ομελετα+σαλατα

πριν τον υπνο= ενα γιαούρτι κι ένα αυγό βραστό με μία φρυγανιά

έκανα 35 λεπτά περπάτημα (τρεις μεγάλους γύρους πρέπει να είναι 3 χλμ. περίπου) και μπόοοολικο νεράκι.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Λοιπόν, το μενού χθες ήταν τρομερά φτωχό. το πρωί δεν πρόλαβα να φάω τίποτα στο σπίτι ή στη δουλειά, γιατί έτρεχα να προλάβω να φύγω εγκαίρως και μετά γινόταν στη δουλειά πανικός. Το μεσημέρι έφαγα ένα μπιφτέκι με σπανάκι κυριολεκτικά στο πόδι και το βράδυ λίγα φυστίκια. Αυτά. Σήμερα η ζυγαριά έδειξε 67.

Το μενού σήμερα έχει: πάλι το πρωί έτρεχα σαν το Βέγγο και τώρα ξεκλέβω ένα λεπτάκι γιατί έχω τόνους χαρτούρα να διαβάσω και να γράψω, οπότε το μεσημέρι απευθείας κοτόπουλο λεμονάτο κατσαρόλας με σαλάτα, το απόγευμα πάλι με τα δύο ταλιμπανάκια μου δεν θα προλάβω να φάω τίποτα (άσε που όταν με βλέπουν να τρώω θέλουν το δικό μου, όχι να τους φτιάξω κάτι ίδιο, αλλά αυτό που βάζω στο στόμα μας) και το βράδυ ίσως φτιάξω αυγουλάκια με μπρόκολο, ανάλογα την όρεξη....

Λοιπόν, το μενού χθες ήταν τρομερά φτωχό. το πρωί δεν πρόλαβα να φάω τίποτα στο σπίτι ή στη δουλειά, γιατί έτρεχα να προλάβω να φύγω εγκαίρως και μετά γινόταν στη δουλειά πανικός. Το μεσημέρι έφαγα ένα μπιφτέκι με σπανάκι κυριολεκτικά στο πόδι και το βράδυ λίγα φυστίκια. Αυτά. Σήμερα η ζυγαριά έδειξε 67.

Το μενού σήμερα έχει: πάλι το πρωί έτρεχα σαν το Βέγγο και τώρα ξεκλέβω ένα λεπτάκι γιατί έχω τόνους χαρτούρα να διαβάσω και να γράψω, οπότε το μεσημέρι απευθείας κοτόπουλο λεμονάτο κατσαρόλας με σαλάτα, το απόγευμα πάλι με τα δύο ταλιμπανάκια μου δεν θα προλάβω να φάω τίποτα (άσε που όταν με βλέπουν να τρώω θέλουν το δικό μου, όχι να τους φτιάξω κάτι ίδιο, αλλά αυτό που βάζω στο στόμα μας) και το βράδυ ίσως φτιάξω αυγουλάκια με μπρόκολο, ανάλογα την όρεξη....

πως αντέχεις χωρίς κάτι για πρωινό? εγώ αν δεν πιω έστω ένα γάλα μετά από καμμιά ώρα θέλω να φάω και τους τοίχους!!!χαχαχαχα

1527894gvxcsdbcpz.gif

Αν είμαι σπίτι ή χαλαρά δεν αντέχω. Αυτές τις μέρες που γίνεται πανικός και δεν προλαβαίνω να σηκωθώ από την καρέκλα του γραφείου, απλά το ξεχνάω να φάω.

Γενικά σαν άνθρωπος δεν ήμουν, βέβαια, ποτέ του φαγητού, εξού και τα 50 κιλά που ήμουν μια ζωή. Σπάνια πεινάω. Τα κιλά που έχω πάρει και το φαγητό που τρώω (τις σαχλαμάρες δηλαδή τις βραδυνές) δεν τις τρώω από πείνα, αλλά γιατί εκεί ξεσπάω την κούρασή μου...Αντί να κάνω το βράδυ κάτι εποικοδομητικό, με το που κοιμούνται τα παιδιά αράζω στον καναπέ και επειδή έχω και άντρα που του αρέσουν οι χαζομάρες (τσιπς, γλυκά, junk, κλπ.) παρασύρομαι. Αυτό είναι το πρόβλημά μου....

λοιπόν το καθημερινό περπάτημα μισή ωρίτσα μου αρέσει πολύ!!!!! με ξεκουράζει, κάνω κάτι για μένα, με ηρεμεί κι αυτό μου δίνει δύναμη να συνεχίζω με πιο γρήγορους ρυθμούς, θέλω να αγοράσω και κάποια στιγμή κια παπουτσάκια καλύτερα.

καλά το ταπεράκι είναι θεικόοοοοοοοοο. Οσες δεν το έχουν κάνει ακόμη, κορίτσια τολμήστε το!!! ΤΑΠΕΡΑΚΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΎΓΟΥΝ ΤΑ ΚΙΛΑ!!!!

δεν έχω πάρει ακόμη μπαταρία για την ζυγαριά μου, (είνια από αυτές τις στρογγυλές μπαταρίες τις μεγάλες) η μεζούρα εξακολουθεί να με δείχνει 106 ή 105 ανάλογα τα κέφια της η άτιμη, αλλά συνεχίζω απτόητη, τα παντελόνια είναι λίιιιιιγο πιο άνετα, και μία συνάδελφος εχθές μου είπε ότι έχω μαζέψει!!!!!

εχθές

πρωί = 1 ποτήρι γάλα + 2 φρυγανιές ταχίνι+μέλι

δεκατιανό= 1 γιαουρτακι+3 ρυζογκοφρετες

μεσημερι=φασολια μαυροματικα βραστα με λαδι και ξυδι+ντοματοσαλατα μπολικη

απογευματινο=ενα κεσεδακι μουσταλευρια

βραδινο= μπακαλιαρο τηγανητο μεριδα εστιατοριου+σαλατα λαχανο πολυυυυυ+ 5 φρυγανιες

πριν τον υπνο = ενα ποτηρι γαλα

υ.γ.=τα περισσοτερα φαγητα μου δεν τα μαγειρευω εγω, μην με νομισετε σουπεργουμαν, ας ειναι καλα ο σκλαβενιτης που εχει γευματακια ετοιμα, οικονομικα και διαφορετικα!!!! η κορη μου τρωει σε ιδιωτικη φυλαξη που την πηγαινω οποτε ειμαι σχετικα ησυχη για το μεσημεριανο της, τρωει εκει δηλαδη μεσημεριανο, το βραδινο της ετοιμαζω μονο και το πρωι ενα τοστακι για το σχολειο + 1 ευρουδακι (που μερικές φορές αγοραζει κατι, άλλες φορές όχι, αναλογα την ορεξή της).

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Αν είμαι σπίτι ή χαλαρά δεν αντέχω. Αυτές τις μέρες που γίνεται πανικός και δεν προλαβαίνω να σηκωθώ από την καρέκλα του γραφείου, απλά το ξεχνάω να φάω.

Γενικά σαν άνθρωπος δεν ήμουν, βέβαια, ποτέ του φαγητού, εξού και τα 50 κιλά που ήμουν μια ζωή. Σπάνια πεινάω. Τα κιλά που έχω πάρει και το φαγητό που τρώω (τις σαχλαμάρες δηλαδή τις βραδυνές) δεν τις τρώω από πείνα, αλλά γιατί εκεί ξεσπάω την κούρασή μου...Αντί να κάνω το βράδυ κάτι εποικοδομητικό, με το που κοιμούνται τα παιδιά αράζω στον καναπέ και επειδή έχω και άντρα που του αρέσουν οι χαζομάρες (τσιπς, γλυκά, junk, κλπ.) παρασύρομαι. Αυτό είναι το πρόβλημά μου....

ααααα κατάλαβα. αυτά τα άτιμα τα τσιπς ξεκινάς με ένα και δνε μπορείς να σταματήσεις μετα!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Θα το μετανιώσω το μεσημέρι που αντί να δουλεύω γράφω εδώ, αλλά ας όψεται....

Θέλω τόσο πάρα πολύ πίσω τον παλιό μου εαυτό. Εντάξει τοφαλάκι δε με λες, όμως δεν μου κάνει κανένα από τα παλιά μου ρούχα κι αυτό με ενοχλεί. Πάντως, συνέβη κάτι που με έκανε, όπως λέμε στο χωριό μου, trigger.

Βρεθήκαμε πρόσφατα με κάτι συγγενείς του άντρα μου, που η γυναίκα γενικά είναι αρκετά κομπλεξική. Ποτέ η συγκεκριμένη κοπέλα δεν είχε πρόβλημα βάρους, δεν την έλεγες παχιά, ωστόσο είχε πάντα μια πολύ κακή εικόνα για τον εαυτό της και πάντα έλεγε πως με ζηλεύει για το σώμα μου. Εντάξει, εγώ της εξηγούσα βέβαια ότι είναι μια χαρά, να είναι καλά με τον εαυτό της, κλπ.

Βρεθήκαμε, λοιπόν, όλοι μαζί (και η πεθερά μου) και κάτι λέγαμε και πετάει στο ξεκούδουνο αυτή η κοπέλα: επιτέλους έχω καλύτερο σώμα από σένα. Πετάγεται βέβαια κι ο καλός μου ο αντρούλης μου και της λέει: μπορεί να έχεις λιγότερα κιλά, όμως καλύτερο σώμα από τη γυναίκα μου δεν έχεις. Και μετά πετάγεται και η πεθερά και της λέει: αφου σου το έλεγα πάντα, περίμενε να γεννήσει αυτή και θα δεις πως θα γίνει :shock:.

Δε με έριξε ψυχολογικά αυτό βέβαια, γιατί ως άνθρωπος έχω μεγάλη αυτοεκτίμηση, αλλά αποτέλεσε ας πούμε ένα ακόμη ερέθισμα να πάρω στα σοβαρά την απώλεια βάρους που έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου και να τους δείξω εγώ :evil:

Και επίσης, ένας συνάδελφος, μεγάλος άνθρωπος σε ηλικία μου είπε μια μέρα πολύ γλυκά και καλοπροαίρετα, σαν μπαμπάς ας πούμε, ότι πρέπει να κάνω μια προσπάθεια να επανέλθω στο προηγούμενο βάρος μου, γιατί είναι κρίμα να παχαίνω με χαζομάρες. Και πραγματικά έχει δίκιο, ταΐζω τον εαυτό μου μακακίες. Αν το καλοσκεφτείς, προσέχω περισσότερο τι βενζίνη βάζω στο αυτοκίνητό μου παρά τι "βενζίνη" προσφέρω στον οργανισμό μου...

Θα το μετανιώσω το μεσημέρι που αντί να δουλεύω γράφω εδώ, αλλά ας όψεται....

Θέλω τόσο πάρα πολύ πίσω τον παλιό μου εαυτό. Εντάξει τοφαλάκι δε με λες, όμως δεν μου κάνει κανένα από τα παλιά μου ρούχα κι αυτό με ενοχλεί. Πάντως, συνέβη κάτι που με έκανε, όπως λέμε στο χωριό μου, trigger.

Βρεθήκαμε πρόσφατα με κάτι συγγενείς του άντρα μου, που η γυναίκα γενικά είναι αρκετά κομπλεξική. Ποτέ η συγκεκριμένη κοπέλα δεν είχε πρόβλημα βάρους, δεν την έλεγες παχιά, ωστόσο είχε πάντα μια πολύ κακή εικόνα για τον εαυτό της και πάντα έλεγε πως με ζηλεύει για το σώμα μου. Εντάξει, εγώ της εξηγούσα βέβαια ότι είναι μια χαρά, να είναι καλά με τον εαυτό της, κλπ.

Βρεθήκαμε, λοιπόν, όλοι μαζί (και η πεθερά μου) και κάτι λέγαμε και πετάει στο ξεκούδουνο αυτή η κοπέλα: επιτέλους έχω καλύτερο σώμα από σένα. Πετάγεται βέβαια κι ο καλός μου ο αντρούλης μου και της λέει: μπορεί να έχεις λιγότερα κιλά, όμως καλύτερο σώμα από τη γυναίκα μου δεν έχεις. Και μετά πετάγεται και η πεθερά και της λέει: αφου σου το έλεγα πάντα, περίμενε να γεννήσει αυτή και θα δεις πως θα γίνει :shock:.

Δε με έριξε ψυχολογικά αυτό βέβαια, γιατί ως άνθρωπος έχω μεγάλη αυτοεκτίμηση, αλλά αποτέλεσε ας πούμε ένα ακόμη ερέθισμα να πάρω στα σοβαρά την απώλεια βάρους που έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου και να τους δείξω εγώ :evil:

ωρε!!!! τι σαχλοκούδουνο είναι αυτή!!! και η πεθερά σου!!!!!!!

από κάτι τέτοια έχω κάνει συγγενείς περαααααα μακριάαααααααααααααααααα

1527894gvxcsdbcpz.gif

Η πεθερά μου από κουταμάρα το είπε. Δεν είναι κακιά και με αγαπάει πολύ αλλά είναι από τη φύση της τρομερή κουτσομπολίτσα και μαρτυριέται κατά καιρούς. Είχε γίνει δηλαδή συζήτηση και την έβγαλε στη φόρα. Το ξέρω, ήμουν σίγουρη... Εδώ κουτσομπολεύει το γιό της... Μια ζωή νοικοκυρά και μάλιστα από τις κλασικές νοικοκυρές που δεν είχαν κανένα άλλο ενδιαφέρον στη ζωή τους.

Η κοπέλα αυτή είναι μιλάμε φουλ στα κόμπλεξ, δεν έχω ξαναγνωρίσει τη ζωή μου άνθρωπο με τόσο χαμηλήαυτοεκτίμηση. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε διαμετρικά αντίθετοι άνθρωποι, δεν ταιριάζουμε καθόλου. Κακιά δεν είναι ούτε αυτή, αλλά προσπαθεί να επιβεβαιώνεται μειώνοντας τους άλλους.

Όπως σου είπα δεν πτοήθηκα, όμως με σκούντισαν λιγάκι να το πάρω με πείσμα και πατριωτικά το θέμα... Και επειδή τυχαίνει να παραθερίζουμε αρκετά κοντά και να βρισκόμαστε το καλοκαίρι συχνά - πυκνά για μπάνιο θα ήθελα να "της μπω στο μάτι". Ε, μπορεί να μην έχω κόμπλεξ, όμως ένας γυναικείος ναρκισσιμός με διακατέχει κι εμένα σε έναν βαθμό, όπως νομίζω όλες μας...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...