Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

εχθες εφαγα:

πρωι - 1 γιαουρτι

στη δουλεια εως τις 4.30 - 3 μηλα κι ενα μανταρινι

στις 6.30 - 2 αυγα, μια μεγαλη σαλατα ,ενα παξιμαδι ολικης, 1 μεγαλο κομματι τυρι ανθοτυρο

κατα τις 10.30 επεσε πεινααααα κι εφαγα - 1 τοστ με ψωμιολικης και δυο φετες γαλοπουλα

Υ.Γ. ξεχασα εφαγα κι ενα μεγαααλοοοοο απολαυστικο κομματι τσουρεκι με λευκη σοκολατα που εφερε μια συναδερφος αχχχχ.....

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

σημερα εως τωρα εφαγα:

1 γιαουρτι

2 μηλα

1 αυγο βραστο που πηρα μαζι

1 χουφτα δτραγαλια με σταφιδες

σπιτι προβλεπω να φαω = γιγαντες ελπιζω λιγους, με μια σαλατα κι ενα παξιμαδι ολικης και το βραδυ αργα ενα γιαουρτακι

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλημέρα κοριτσια και καλή χρονιά με δύναμη και υγεία!

Πέρυσι έχασα με διαιτολόγο και πήγα από τα 69 στα 61 (ύψος 1,64 και στόχος τα 59 κιλά) και άρχισα πάλι να παίρνω και έφτασα τα 65 στις γιορτές... Το Νοέμβριο άρχισα γυμναστική -όργανα + διάδρομος και τρέξιμο στο στάδιο ή στο πάρκο- και από τώρα θα γυμνάζομαι - λέω- αντί για 2 φορές, 3 φορές τη βδομάδα.

Δεν θέλω να κάνω ακριβώς δίαιτα αλλά να τηρώ τις βασικές αρχές της διαιτολόγου από πέρυσι: καλό πρωινό, ενδιάμεσα φρούτα και λίγα αμύγδαλα ή καρύδια, κανονικό μεσημεριανό με λίγο ψωμί, απόγευμα φρούτο και βράδυ σαλάτα με ψωμί ή πλούσιο γιαούρτι με βρώμη φρούτα κ μέλι. Άντε κι 1 γλυκάκι τη βδομάδα. Με προοπτική να χανω 1 κιλό το μήνα. Πώς σας φαίνεται;

Ελπίζω μέχρι το Μάιο να έχω αποχαιρετήσει 6 κιλά και να είμαι γυμνασμένη :-)

Σας φιλώ και καλή μας επιτυχία!

sACYp2.png

Καλημέρα κοριτσια και καλή χρονιά με δύναμη και υγεία!

Πέρυσι έχασα με διαιτολόγο και πήγα από τα 69 στα 61 (ύψος 1,64 και στόχος τα 59 κιλά) και άρχισα πάλι να παίρνω και έφτασα τα 65 στις γιορτές... Το Νοέμβριο άρχισα γυμναστική -όργανα + διάδρομος και τρέξιμο στο στάδιο ή στο πάρκο- και από τώρα θα γυμνάζομαι - λέω- αντί για 2 φορές, 3 φορές τη βδομάδα.

Δεν θέλω να κάνω ακριβώς δίαιτα αλλά να τηρώ τις βασικές αρχές της διαιτολόγου από πέρυσι: καλό πρωινό, ενδιάμεσα φρούτα και λίγα αμύγδαλα ή καρύδια, κανονικό μεσημεριανό με λίγο ψωμί, απόγευμα φρούτο και βράδυ σαλάτα με ψωμί ή πλούσιο γιαούρτι με βρώμη φρούτα κ μέλι. Άντε κι 1 γλυκάκι τη βδομάδα. Με προοπτική να χανω 1 κιλό το μήνα. Πώς σας φαίνεται;

Ελπίζω μέχρι το Μάιο να έχω αποχαιρετήσει 6 κιλά και να είμαι γυμνασμένη :-)

Σας φιλώ και καλή μας επιτυχία!

Γειά σου evi155. O στοχος σου, και η διατροφη που σκεφτεσαι να κανεις μου φαινονται σουπερρρρρ!!!!!!!! Και ένα κιλο το μήνα που θέλεις είναι πολύυυυυ καλαααα!!!! Καλή δύναμη. Κι αυτό με το τρέξιμο σταδιο ή παρκο είνια πολυ καλο, σκεφτομαι να το κανω κι εγω, όταν η μικρή μου πηγαίνει αγγλικά να πηγαίνω για λιγο περπατημα γρηγορο.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Λοιπον δεν παει αλλο!!!

απο αύριο ταπεράκι!!!

δουλευω 19 χρόνια περίπου και τρωω μετα τις 6 το απόγευμα και μετα ξαπλα,

τι να κανει ο οργανισμος, το σώμα αποθηκευει λίπος και δεν δουλευει ο μεταβολισμος σωστα (έτσι λενε αυτοί που ξέρουν)!!!!

δεσμευση για το νεο ετος: ΤΑΠΕΡΑΚΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ας κανω μια δοκιμη τελος παντων,

δεσμευόμαι ενώπιόν σας!!!!!!

δηλαδή ολη τη χρονια να παιρνω φαγητο και σαλατα στο γραφειο, να δω πως θα ανταποκριθει το σωμα μου. άντε γιατί λιμοκτονώ όλη την ώρα, δεν παλευεται άλλο!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

η αναφορά μου:

20/11/2015= 92.200, πόντοι=112

16/12/2015=88.700, πόντοι =106

17/12/2015=88.600, πόντοι =107

18/12/2015=88.600, πόντοι =106

19/12/2015=88.600, πόντοι =106

20/12/2015=88.600, πόντοι =105

21/12/2015=88.100, πόντοι =105

22/12/2015=88.200, πόντοι =104

26/12/2015=89.800, πόντοι =107

29/12/2015=88.600, πόντοι =104

1/1/2016 = 89.400, πόντοι =107

4/1/2016 = 88.900, πόντοι =107

8/1/2016=88.900, πόντοι = 105

1527894gvxcsdbcpz.gif

η διατροφή μου για σήμερα (πρωτη μερα ταπεράκι στη δουλειά!):

πρωινο = 1 ποτηρι γαλα, μιση φετα κεικ

δεκατιανο = 1 μηλο

μεσημεριανο = ενα κομματι παστιτσιο, μια μεγαλη σαλατα

απογευματινο = ενα μηλο

βραδινο = μια μεγαλη σαλατα, ομελετα με δυο αυγα

αργα αν πεινασω = 1 ποτηρι γαλα

ψωμι καθολου, πολυυυυ νεροοοοο (με βοηθαει απιστευτα), λιγο λαδακι στην σαλατα

1527894gvxcsdbcpz.gif

Λοιπον δεν παει αλλο!!!

απο αύριο ταπεράκι!!!

δουλευω 19 χρόνια περίπου και τρωω μετα τις 6 το απόγευμα και μετα ξαπλα,

τι να κανει ο οργανισμος, το σώμα αποθηκευει λίπος και δεν δουλευει ο μεταβολισμος σωστα (έτσι λενε αυτοί που ξέρουν)!!!!

δεσμευση για το νεο ετος: ΤΑΠΕΡΑΚΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ας κανω μια δοκιμη τελος παντων,

δεσμευόμαι ενώπιόν σας!!!!!!

δηλαδή ολη τη χρονια να παιρνω φαγητο και σαλατα στο γραφειο, να δω πως θα ανταποκριθει το σωμα μου. άντε γιατί λιμοκτονώ όλη την ώρα, δεν παλευεται άλλο!!!!!

καλημερα και καλη χρονια κοριτσι μου!:D

ακολουθησε καποιες βασικες αρχες που μονο καλο θα σου κανουν σε βαθος χρονου.

π,χ....ΠΡΩΙΝΟ:P( οπωσδηποτε κατι για πρωινο γλυκια μου...μετα απο τοσες ωρες αφαγιας ο εγκεφαλος μας και το σωμα μας ξυπναει και πρεπει να ξεκινησει δυναμικα την ημερα του...με το τίποτα που του δινουμε να φαει πως θα τα καταφερει;

Οπωσδήποτε 3 κανονικά γεύματα κατα την διαρκεια της ημέρας και 2 μεσαία,τα μεσαια κατα προτίμηση να ειναι φρούτα,ξηροι καρποι,καποιο δημητριακο έχουμε άπειρες επιλογες! Τα 3 κανονικα γευματα ειναι το πρωινο ,μεσημεριανο και βραδινό,με το βραδινο να είναι το πιο ελαφρύ απο αυτα τα 3 που ανεφερα.

αυτο σημαινει τουλαχιστον 1 γευμα κανονικό ή μεσαιο ανα 3ωρο(ετοιμασε και τα αναλογα ταπερακια λοιπον! ;);) )

Νερό,νερό και νερό!:D ακομα και τον χειμωνα οι απαιτησεις του οργανισμου παραμενουν ...1,5 με 2 λιτρα απαραιτήτως.

αναλογα θα πρεπει να βελτιωσεις και την φυσικη σου δραστηριοτητα...σκαλες αντι για ασανσερ ,περπατημα αντι για αυτοκινητο και βαλε και το γελιο στην ζωη σου,ανεβαζει την διαθεση και την ψυχολογια!

αισιοδοξία και όρεξη για το νεο σου ξεκινημα!

θα είναι το στήριγμα σου στις δυσκολες ώρες...

καλη επιτυχία!

Πφ...πρέπει να ξεκινήσω..θα βλέπει ο μικρός της φωτό όταν μεγαλώσει και θα μου λέει.." Μαμά γιατι είχες παχύνει τοοσο πολυ...?" αλλα όλη μέρα σπίτι ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩΩΩΩΩ ρε κορίτσια! Φαγητό δεν μπορώ να πω ότι τρώω πολυ, σαλάτες τρώω, ψωμί δε μ αρέσει..άντε μονο στο τοστ...ΑΛΛΑ..... Τα χω τσακίσει τα ρημάδια τα γλυκά! Η ΙΟΝ πρέπει να στήσει ενα άγαλμα μπροστά στο εργοστάσιο της εκεί στο Φάληρο, όχι ανδριάντα, τσιγκουνιές...., ολόκληρο απο πάνω μέχρι κατω!

1,63 ύψος..το Γενάρη του 2014 62 κιλά. Το Γενάρη του 2015 75 κιλά. Ξεκινώ δίαιτα, κανω τεστ, ειμαι έγκυος! Γενάρης 2016 80 κιλά. Δεν μπαίνει τίποτα!!! ( απο Ρουχα εννοώ γιατι στο στόμα μου μπαίνουν ενα σωρό..)

καλημερα και καλη χρονια κοριτσι μου!:D

ακολουθησε καποιες βασικες αρχες που μονο καλο θα σου κανουν σε βαθος χρονου.

π,χ....ΠΡΩΙΝΟ:P( οπωσδηποτε κατι για πρωινο γλυκια μου...μετα απο τοσες ωρες αφαγιας ο εγκεφαλος μας και το σωμα μας ξυπναει και πρεπει να ξεκινησει δυναμικα την ημερα του...με το τίποτα που του δινουμε να φαει πως θα τα καταφερει;

Οπωσδήποτε 3 κανονικά γεύματα κατα την διαρκεια της ημέρας και 2 μεσαία,τα μεσαια κατα προτίμηση να ειναι φρούτα,ξηροι καρποι,καποιο δημητριακο έχουμε άπειρες επιλογες! Τα 3 κανονικα γευματα ειναι το πρωινο ,μεσημεριανο και βραδινό,με το βραδινο να είναι το πιο ελαφρύ απο αυτα τα 3 που ανεφερα.

αυτο σημαινει τουλαχιστον 1 γευμα κανονικό ή μεσαιο ανα 3ωρο(ετοιμασε και τα αναλογα ταπερακια λοιπον! ;);) )

Νερό,νερό και νερό!:D ακομα και τον χειμωνα οι απαιτησεις του οργανισμου παραμενουν ...1,5 με 2 λιτρα απαραιτήτως.

αναλογα θα πρεπει να βελτιωσεις και την φυσικη σου δραστηριοτητα...σκαλες αντι για ασανσερ ,περπατημα αντι για αυτοκινητο και βαλε και το γελιο στην ζωη σου,ανεβαζει την διαθεση και την ψυχολογια!

αισιοδοξία και όρεξη για το νεο σου ξεκινημα!

θα είναι το στήριγμα σου στις δυσκολες ώρες...

καλη επιτυχία!

σε ευχαριστω πολυ - πολυ για τις συμβουλές σου, μου ειναι πολυ χρησιμες και ιδιαιτερα βοηθητικες!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Πφ...πρέπει να ξεκινήσω..θα βλέπει ο μικρός της φωτό όταν μεγαλώσει και θα μου λέει.." Μαμά γιατι είχες παχύνει τοοσο πολυ...?" αλλα όλη μέρα σπίτι ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩΩΩΩΩ ρε κορίτσια! Φαγητό δεν μπορώ να πω ότι τρώω πολυ, σαλάτες τρώω, ψωμί δε μ αρέσει..άντε μονο στο τοστ...ΑΛΛΑ..... Τα χω τσακίσει τα ρημάδια τα γλυκά! Η ΙΟΝ πρέπει να στήσει ενα άγαλμα μπροστά στο εργοστάσιο της εκεί στο Φάληρο, όχι ανδριάντα, τσιγκουνιές...., ολόκληρο απο πάνω μέχρι κατω!

1,63 ύψος..το Γενάρη του 2014 62 κιλά. Το Γενάρη του 2015 75 κιλά. Ξεκινώ δίαιτα, κανω τεστ, ειμαι έγκυος! Γενάρης 2016 80 κιλά. Δεν μπαίνει τίποτα!!! ( απο Ρουχα εννοώ γιατι στο στόμα μου μπαίνουν ενα σωρό..)

μηπως αν τρως πιο πολυ πρωινο δεν θα θες γλυκά μετά? (λέω τώρα, χωρίς να είμαι ειδικός).

1527894gvxcsdbcpz.gif

κόρες νιώθω τέλεια!!!! μόλις έφαγα το φαγακι μου κι εφτιαξα καφεδακι να συνεχισω!!! είμαι πολύ ήρεμη!!!

η πείνα μου έφερνα νεύρα και άγχος!!!

απίστευτο,

τι βλακείες έκανα τόσα χρόνια που δεν έφερνα φαγακι και σαλατουλα στη δουλεια.

σκεφτομαι τωρα οτι μπορω να τρώω ότι θελω σε μικρες ποσοτητες βεβαια ακομη κια λιγες πατατουλες τηγανητες με ομελετα και σαλατα, μπιφτεκακια με σαλατα, τονοσαλατα, μακαρονακια σουφλε, πατατες φουρνου, κοτοπουλο ουυουουουου τελειααααα κια κανα γλυκακι μετα, αφου ειναι νωρις

1527894gvxcsdbcpz.gif

κόρες νιώθω τέλεια!!!! μόλις έφαγα το φαγακι μου κι εφτιαξα καφεδακι να συνεχισω!!! είμαι πολύ ήρεμη!!!

η πείνα μου έφερνα νεύρα και άγχος!!!

απίστευτο,

τι βλακείες έκανα τόσα χρόνια που δεν έφερνα φαγακι και σαλατουλα στη δουλεια.

σκεφτομαι τωρα οτι μπορω να τρώω ότι θελω σε μικρες ποσοτητες βεβαια ακομη κια λιγες πατατουλες τηγανητες με ομελετα και σαλατα, μπιφτεκακια με σαλατα, τονοσαλατα, μακαρονακια σουφλε, πατατες φουρνου, κοτοπουλο ουυουουουου τελειααααα κια κανα γλυκακι μετα, αφου ειναι νωρις

Μπράβο Κατερίνα! Τα - πε - ρά - κι στη δουλειά κι εγώ, το είχα παρατήσει τελευταία αλλά θα το ξαναρχίσω!!!!

sACYp2.png

Μπράβο Κατερίνα! Τα - πε - ρά - κι στη δουλειά κι εγώ, το είχα παρατήσει τελευταία αλλά θα το ξαναρχίσω!!!!

η αλήθεια είναι evi μου πως είναι η πρώτη φορά που παίρνω ταπεράκι (είχα πάρει και παλιότερα για μία εβδομάδα αλλά νομίζω δεν πιάνεται) κια φοβάμαι λίγο για το πως θα λειτουργήσει κια θα ανταποκριθεί το σώμα μου αλλά αυτή τη φορά θα δώσω και χρόνο, δηλαδή τουλάχιστον 5-6 μήνες φαντάζομαι θα θέλει.

άρχισα κια περπάτημα που βοηθάει, άντε να δούμε.....

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...