Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι κ με μια τεράστια χοριακή!!

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Γενικά στους περισσότερους λειτουργεί έτσι επειδή το μήλο είναι χωνευτικό γενικά!!

Άκου τι "επαθα"

Λοιπόν το μωρό τελευταία δεν κοιμάται καλά ούτε πολύ, ούτε την ημέρα και την νύχτα ξυπνάει συχνά, κάθομαι και σκέφτομαι ρε μήπως φταει που τρώω τους κουραμπιέδες και ή ζάχαρη την κάνει Τσιτά;; Ρωταω τον παιδίατρο μου λέει ναι θα μπορούσε..... Οπότε τέλος κι τα γλυκά, ευτυχώς γιατί είχα πάρει φορά επικυνδυνη!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Γενικά στους περισσότερους λειτουργεί έτσι επειδή το μήλο είναι χωνευτικό γενικά!!

Άκου τι "επαθα"

Λοιπόν το μωρό τελευταία δεν κοιμάται καλά ούτε πολύ, ούτε την ημέρα και την νύχτα ξυπνάει συχνά, κάθομαι και σκέφτομαι ρε μήπως φταει που τρώω τους κουραμπιέδες και ή ζάχαρη την κάνει Τσιτά;; Ρωταω τον παιδίατρο μου λέει ναι θα μπορούσε..... Οπότε τέλος κι τα γλυκά, ευτυχώς γιατί είχα πάρει φορά επικυνδυνη!!!

ουπς!!!! δεν το ήξερα αυτό για τη ζάχαρη στο θηλασμό,

κάνει μεγάλη ζημιά η άτιμη παντού τελικά

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλημέρα!!!

Θα φας όσο γίνεται πιο μετρημένα αλλά και να βάλεις κάτι δεν χάθηκε κι ο κόσμος!!! Θα συνεχίσεις και μετά θα μπω και εγώ στον αγώνα!! Χαχα

Όσο για τον θηλασμό ξέρω ότι όλα περνάνε αλλά ή αλήθεια είναι ότι το παρακάνα και μάλλον γι αυτό επηρεάστηκε ή μικρή!! Χθες δεν έφαγα καθόλου και ή αλήθεια είναι ότι κοιμήθηκε πιο εύκολα αλλά ακόμα ξυπνάμε το βράδυ.....

yk1yp3.png

Καλημερα καλες μου!Τι κανετε?

Ποσο χαιρομαι που βλεπω πως τα πατε καλα,κυριως σε θεμα υγειας και ψυχολογιας και επειτα ενα μεγαλο μπραβο για την προσπαθεια η οποια εχει αποτελεσματα!

Αχου Κατερινα μου,εσυ μετρας και ποντους,ετσι?Καλε,εγω το μονο μετρο που εχω,ειναι αυτο με το οποιο μετραμε επιπλα,χαχαχαχα!Πιανει?

Μαμα εγω ειμαι απο Θεσσαλονικη,εκει γεννηθηκα και μεγαλωσα!Σε ποια περιοχη μενεις?Βεβαια,τα τελευταια χρονια μενω σε πολη της Δυτικης Μακεδονιας!

Ειμαστε και κοντα στις ηλικιες!Εγω εκλεισα τα 32 τον προηγουμενο μηνα!

1 βδομαδα διαιτα μοναδων,με καποιες ατασθαλιες,απο 56.200 ζυγιστηκα σημερα 54.800!Θελω να παω στα 50(εαν φτασω και τα 49 που ημουν προ εγκυμοσυνης θα ειναι τελεια:tongue:)!Τουλαχιστον να μπω στα ρουχα μου!Δεν εχω ρουχα να φορεσω καλε!

Κατερινα μου,εσυ εισαι κοντα με τον αντρα μου,ο οποιος ειναι απο Γιαννενα!

Τελεια η Πρεβεζα,ερχομασταν για μπανιο,οταν σπουδαζα Γιαννενα!:)

Γεια σου Καλλιοπακι!Καλη αρχη καλη μου!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Hope!!! τι 54??? Και θέλεις να γίνεις 49-50??? Θα σε πέρνει ο αέρας!!!! Χαχα κοιτά να δεις που υπάρχουν αυτά τα νούμερα!!! Χαχα

Χρόνια σου πολλά για τα γενέθλια σου!!! Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και αυτά εσένα!!!

Πριν μεναμε τριανδρία και τώρα πολίχνη!!!

Αφού είσαι από δω ελ μια βόλτα να δεις και τους δικούς σου και πάτε και στον παιδορθοπεδικο!!! Πάντως μην ανυσηχεις για το θέμα κάποτε δεν το έλεγχαν καν, μεγαλονωντας θα γίνει μόνο του αλλά φυσικά να το τσεκαρεις!!!

Ναι είμαστε κοντά εγώ έχω τον Ιούλιο γενέθλια σε περναω βέβαια!! Χαχα

yk1yp3.png

Καλημερα καλες μου!Τι κανετε?

Ποσο χαιρομαι που βλεπω πως τα πατε καλα,κυριως σε θεμα υγειας και ψυχολογιας και επειτα ενα μεγαλο μπραβο για την προσπαθεια η οποια εχει αποτελεσματα!

Αχου Κατερινα μου,εσυ μετρας και ποντους,ετσι?Καλε,εγω το μονο μετρο που εχω,ειναι αυτο με το οποιο μετραμε επιπλα,χαχαχαχα!Πιανει?

Μαμα εγω ειμαι απο Θεσσαλονικη,εκει γεννηθηκα και μεγαλωσα!Σε ποια περιοχη μενεις?Βεβαια,τα τελευταια χρονια μενω σε πολη της Δυτικης Μακεδονιας!

Ειμαστε και κοντα στις ηλικιες!Εγω εκλεισα τα 32 τον προηγουμενο μηνα!

1 βδομαδα διαιτα μοναδων,με καποιες ατασθαλιες,απο 56.200 ζυγιστηκα σημερα 54.800!Θελω να παω στα 50(εαν φτασω και τα 49 που ημουν προ εγκυμοσυνης θα ειναι τελεια:tongue:)!Τουλαχιστον να μπω στα ρουχα μου!Δεν εχω ρουχα να φορεσω καλε!

Κατερινα μου,εσυ εισαι κοντα με τον αντρα μου,ο οποιος ειναι απο Γιαννενα!

Τελεια η Πρεβεζα,ερχομασταν για μπανιο,οταν σπουδαζα Γιαννενα!:)

Γεια σου Καλλιοπακι!Καλη αρχη καλη μου!

χαχαχα!!! μπα δεν νομιζω να κανει το μέτρο για τα έπιπλα!!!!μεζούρα ραπτικής από τέτοια μαγαζάκια που πουλάνε κλωστές κια είδη ραπτικής

Εσύ πας πολύ καλά!!!!!!!!με την διαιτά σου!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλημέρα!!!

Θα φας όσο γίνεται πιο μετρημένα αλλά και να βάλεις κάτι δεν χάθηκε κι ο κόσμος!!! Θα συνεχίσεις και μετά θα μπω και εγώ στον αγώνα!! Χαχα

Όσο για τον θηλασμό ξέρω ότι όλα περνάνε αλλά ή αλήθεια είναι ότι το παρακάνα και μάλλον γι αυτό επηρεάστηκε ή μικρή!! Χθες δεν έφαγα καθόλου και ή αλήθεια είναι ότι κοιμήθηκε πιο εύκολα αλλά ακόμα ξυπνάμε το βράδυ.....

με ένα σμπάρο δυό τρυγόνια που λένε, και δεν τρως ζάχαρη κια είναι πιο ήρεμη η μικρή!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλή χρονιά κοπέλες, με υγεία, χαρά και λιγότερα κιλά! Δεν θα το αντέξω του χρόνου τέτοιον καιρό να είμαι πάλι στα ίδια κιλά!

Ξέφυγα λίγο τις γιορτές, αλλά εντάξει, από αύριο Επιστροφή στις καλές συνήθειες!

Συμφωνώ για τα μήλα, ξαναχτύπησε κι εγώ ένα! Νταξ στις διακοπές δεν είναι εύκολο, αλλά σε κανονικές συνθήκες βοηθάνε...

Δευτέρα μετράω κι εγώ πόντους και σας ενημερώνω. Ωστ για ψυχολογικούς λόγους πρέπει να χάσω ΚΑΙ Κιλα.

Καλά αδυνατίσματα να πετύχουμε!

Καλή χρόνια κορίτσια μου!Με υγεία και αγάπη!Εύχομαι το νέο έτος να σας φέρει περισσότερες χαρές,χαμόγελα και επιτυχίες!

Λοιπόν,εγω τρέμω να ανεβω στην ζυγαριά!Από σήμερα Ξεκίνησα και πάλι διατροφη- δίαιτα!Και λεω να ζυγιστω τέλος του μήνα!Πφφφ...Λοιπόν πάμε δυναμικά!

Κορίτσια,κάνετε και γυμναστική?Λεω από την άλλη βδομάδα για ξεκίνησε πάλι πιλατες!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Καλή χρονιά κόρες, με υγεία δύναμη επιμονή και υπομονή στη δίαιτά μας!!!

Από σήμερα ξανά στις επάλξεις για δίαιτα. Τρέμω κι εγώ να ανέβω στην ζυγαριά όπως εσύ Hope, αλλά θα το κάνω γιατί δεν γίνεται αλλιώς. Γυμναστική όχι αλλά πρέπει κάτι να γίνεται 3 φορές την εβδομάδα. Εσύ με το πιλάτες θα πας πολύ καλαααα.

Kalliopaki πόσο συμφωνώ μαζί σου!!!!!!, όχι του χρόνου τα ίδια κιλά, καήκαμεεεεε.....

Mama82 φιλια πολλά, καλή χρονιά.

1527894gvxcsdbcpz.gif

λοιπόν, έχω έως τώρα, (από 20 Νοέμβρη που ξεκίνησα):

20/11/2015= 92.200, πόντοι=112

16/12/2015=88.700, πόντοι =106

17/12/2015=88.600, πόντοι =107

18/12/2015=88.600, πόντοι =106

19/12/2015=88.600, πόντοι =106

20/12/2015=88.600, πόντοι =105

21/12/2015=88.100, πόντοι =105

22/12/2015=88.200, πόντοι =104

26/12/2015=89.800, πόντοι =107

29/12/2015=88.600, πόντοι =104

1/1/2016 = 89.400, πόντοι =107

και συνεχίζω........

οι γιορτές με πήγαν λίγο πίσω αλλά δεν πειράζει, 1 κιλάκι είναι.

1527894gvxcsdbcpz.gif

νέα μέτρηση (αισιοδοξηηηηηηηηηηηηηηηηηη):

20/11/2015= 92.200, πόντοι=112

16/12/2015=88.700, πόντοι =106

17/12/2015=88.600, πόντοι =107

18/12/2015=88.600, πόντοι =106

19/12/2015=88.600, πόντοι =106

20/12/2015=88.600, πόντοι =105

21/12/2015=88.100, πόντοι =105

22/12/2015=88.200, πόντοι =104

26/12/2015=89.800, πόντοι =107

29/12/2015=88.600, πόντοι =104

1/1/2016 = 89.400, πόντοι =107

4/1/2016 = 88.900, πόντοι =107

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλημέρα!!! Χρόνια πολλά και καλή χρόνια!!!

Ευχομαι ή νέα χρόνια να μας δώσει υγεία κι αγάπη και να χαιρομαστε τις οικογένειες μας!!!

Επίσης να χάσουμε τα επιπλέον κιλα μας!!!

Εμείς δυστυχώς αρρώστησαμε η μικρή μου είναι χαλια:(

Θα ανεβασω αύριο την δίαιτα και ξεκινάμε οπότε θέλετε!!!

Κατερίνακι μια χαρά σε βρίσκω μπραβο!!!

Συνέχισε!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...