Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Χαχαχα!!!

Να ξέρεις ότι δεν είναι σωστό να πείνας γιατί ο οργανισμός σου θεωρεί ότι υπάρχει κατάσταση συναγερμού και αποθηκεύει λίπος ώστε να επιβιώσεις!! Οπότε η θα παιρνεις ταπερακι στην δουλειά ή θα κανείς συχνά γεύματα ώστε να μην πείνας!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Χαχαχα!!!

Να ξέρεις ότι δεν είναι σωστό να πείνας γιατί ο οργανισμός σου θεωρεί ότι υπάρχει κατάσταση συναγερμού και αποθηκεύει λίπος ώστε να επιβιώσεις!! Οπότε η θα παιρνεις ταπερακι στην δουλειά ή θα κανείς συχνά γεύματα ώστε να μην πείνας!!!

ναι εχεις δικιο οτι δεν πρεπει να πειναω αλλα δεν μπορω το ταπερακι στη δουλεια, το ειχα εφαρμοσει παλιοτερα κι ετρωγα εδω π.χ. μιση μεριδα κια αλλη μια μεριδαρα μετα στο σπιτι και ηταν χειροτερα

ξεχασα να πω οτι εχω κοψει το καπνισμα πριν δυο εβδομαδες

κι εχω αρχισει το ατμισμα (ηλεκτρονικο τσιγαρο). ειπα να κανω αλλαγες πολλες προς το καλυτερο γιατι ημουν πολυ χαλια το αισθανομουν,

πολυ κουρασμενη μονιμως με το τσιγαρο.

ειχα και μια γερη κριση αυχενικου με κολοχαπια,κολαρο

και αποφασισα να κανω κατι για την υγεια μου

περιμενω και να αδιαθετησω σε μια εβδομαδα, ισως φταιει και αυτο βεβαια που πειναω σημερις τοοοσο πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ

1527894gvxcsdbcpz.gif

Πωπω εσύ όλα μαζί τα έκοψε!! Και φαι και τσιγάρο;; Και θα σου έρθει περιοδος;; Μπράβο ρε Κατερίνα!!!

Εγω εκοψα το κάπνισμα όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος!!! Μου λείπει όμως.....δεν θέλω να το ξαναρχισω πάντως αλλά ώρες ώρες...

Καλα έκανες και το κοψες πρώτα από όλα ή υγεία είναι!!!

yk1yp3.png

Πωπω εσύ όλα μαζί τα έκοψε!! Και φαι και τσιγάρο;; Και θα σου έρθει περιοδος;; Μπράβο ρε Κατερίνα!!!

Εγω εκοψα το κάπνισμα όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος!!! Μου λείπει όμως.....δεν θέλω να το ξαναρχισω πάντως αλλά ώρες ώρες...

Καλα έκανες και το κοψες πρώτα από όλα ή υγεία είναι!!!

επ μην το ξαναρχισεις με ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!!!!!!!!

ετσι την πατησα κι εγω, μολις εμαθα οτι ημουν εγκυος το ελλατωσα πολυ (εκανα 4-5 στηνεγκυμοσυνη)

εως οτου το εκοψα τελειως οταν θηλασα (για δυο μονο μηνες δυστυχως δεν ειχα πολυ γαλα απο την αρχη) κια το ξαναρχισα το καλοκαιρι στις διακοπες, στο χωριο που καπνιζαν ολοι. το σκυλομετανιωσα

ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙς ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ θα το μετανιωσεις mama82

1527894gvxcsdbcpz.gif

Το ξέρω!! Το εκοψα μαχαίρι όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος, τώρα κάποιες φορές όταν καπνίζει ο άντρας μου μου βρωμαει πολύ και άλλες με πιάνει λύσσα για να κάνω ένα, με κραταει ο θηλασμός οπότε προς το παρόν τίποτα!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! Παλιοσειρα εγώ στο θέμα αυτό. Εχω πολυυυ καιρό να μπω, μπράβο για την προσπάθεια σας! Μπαίνω (πάλι) στο κλαμπ, καθώς με τα πάνω μου και τα κάτω μου, όλο στα ίδια κιλά καταλήγω.

66 τον αριθμό. Θέλω (πάλι) να χάσω 3 με 4 κιλά να ξεσφιξουν τα ρούχα βρε παιδί μου.

Και στα 40 τα πράγματα δυσκολεύουν... βάλε παιδιά, δουλειά και άγχη στο πρόγραμμα, καταλαβαίνεις..

Καλή Νέα Αρχή λοιπόν!

Το ξέρω!! Το εκοψα μαχαίρι όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος, τώρα κάποιες φορές όταν καπνίζει ο άντρας μου μου βρωμαει πολύ και άλλες με πιάνει λύσσα για να κάνω ένα, με κραταει ο θηλασμός οπότε προς το παρόν τίποτα!!

Καλημέρα κια καλή εβδομάδα!!! Σούπερ αυτή η εβδομάδα!!!!!

Μπράβο σου mama82, μαχαίριιιιιι!!!!Πάλεψε το όσο μπορείς!!!!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Γεια σας κορίτσια! Παλιοσειρα εγώ στο θέμα αυτό. Εχω πολυυυ καιρό να μπω, μπράβο για την προσπάθεια σας! Μπαίνω (πάλι) στο κλαμπ, καθώς με τα πάνω μου και τα κάτω μου, όλο στα ίδια κιλά καταλήγω.

66 τον αριθμό. Θέλω (πάλι) να χάσω 3 με 4 κιλά να ξεσφιξουν τα ρούχα βρε παιδί μου.

Και στα 40 τα πράγματα δυσκολεύουν... βάλε παιδιά, δουλειά και άγχη στο πρόγραμμα, καταλαβαίνεις..

Καλή Νέα Αρχή λοιπόν!

Γειά σου kalliopaki!!!!

Aκριβώς όπως το λές είναι, μετά τα 40 αρχίζει το μεγάλο πανηγύρι!!!

γι αυτό εσύ που έχεις λίγα να χάσεις, πάλεψε το και θα τα καταφέρεις στανταράκι!!!

Καλή αρχή!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Γεια σου καλιοπακι!!! Εσύ έχεις εύκολο έργο!!! Δεν είναι τίποτα

Κατερίνα μια χαρά τα πας!!! Συνέχισε!!!

Εγω είμαι 33 και βλέπω ότι και πάλι δυσκολευομαι οπότε δεν έχει διάφορα....

Έφερε ή πεθερα μου κουραμπιέδες και μελομακάρονα και τα τσακισα.....πρέπει να συμμαζευτω...

yk1yp3.png

Γεια σου καλιοπακι!!! Εσύ έχεις εύκολο έργο!!! Δεν είναι τίποτα

Κατερίνα μια χαρά τα πας!!! Συνέχισε!!!

Εγω είμαι 33 και βλέπω ότι και πάλι δυσκολευομαι οπότε δεν έχει διάφορα....

Έφερε ή πεθερα μου κουραμπιέδες και μελομακάρονα και τα τσακισα.....πρέπει να συμμαζευτω...

μετά τις γιορτές θα τσακίσεις και τα κιλααααα!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλημέρα!!

Κατερίνα μπράβο!!! Ειδες σιγά σιγά ξεκολλαει ή ζυγαριά!!!

Κατερίνα καλ τα μήλα αλλά μετά πεθαίνω της πείνας....

ναι ξεκολαει η ατιμη!!!!

μα ειχε κολλησει πολυυ καιρο στα ιδια και μου την ειχε δωσει,

ευτυχώς φεύγανε πόντοι αλλιώς θα τα είχα παρατήσει για άλλη μία φορά

ασαααα, αν είναι να πεινάς με τα μήλα, αφησέ τα καλύτερα,

πιθανόν στον δικό σου οργανισμό να λειτουργούν αλλιως.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...