Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι κ με μια τεράστια χοριακή!!

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Μην σκας θα ξεκολλήσει απλά λίγο υπομονή!!!

Όσο για τις γιορτές αν δεν χασεις δεν θα πάρεις κιόλας!!! Χαχα

Εγω κάνω κάθε φορά το ίδιο λάθος, αν είναι και δεν κάνω δίαιτα τρώω τον κόσμο όλο και ενα σωρό βλακειες όταν κάνω διαιτα λιμοκτονω και αν κανω κανένα λάθος και φάω κάτι λίγο όχι πολύ τότε την σταματ αω γιατί λεω την χαλασα....

Αυτή ή δίαιτα με τις μοναδες πρώτη φορά την ακούω....και πως υπολογίζει τις μονάδες; Και γιατί τα τοστ μαζί έχουν 2 και χωριά 4???? Μου κάνει εντύπωση...

Πάντως αν θες να βγάλω την διαιτα της διατροφολογου που πήγαινα και να ξεκινήσουμε μαζί!!

θελωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

απλα μπορεί να αντιστρέψω γεύματα γιατί το κύριο γεύμα το τρώω 6 η ώρα και έως εκείνη την ώρα πειναωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!

(την φοβάμαι με τις μονάδες γιατί μπορείς λεει να φας απεριοριστα κάποια και εκεί μπορεί να φαω και το πιάτο μαζί!!!χαχαχαχαχ)

τα ίδια λάθη κάνουμε mama82!!!! ;)

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Λοιπόν, άλλα 100 γρ μείον!!!!

Χθεσινή ζύγιση: 88.600, μέτρηση μέση/αφαλός=106 εκ.

αν πάω με θερμίδες, εχθες εΙχα:

μασαμπουκα:

πρωι: γαλα – βρωμη = 250

10.00: 1 μηλο = 80

11.00 : 1 τοστ (ψωμι σικαλ.+2φετες γαλοπουλα)= 250

14.00 : 1 τοστ (ψωμι σικαλ.+2φετες γαλοπουλα)= 250

18.00: Φασολακια+ανθοτυρο+2 παξιμαδια+σαλατα λαχανο με λαδι = περιπου υποθετω 900

Συνολο = 1300+250+80=1550+80=1730Ασκηση: επι τοπου τροχαδην μεσα στο σπιτι γαι 5 λεπτα με διαλειμματα (χαχαχα),

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλημέρα κατερινα!!!

Λοιπόν ή δίαιτα της διατροφολογου είναι 1350 θερμίδες ημερησίως....πέφτει πείνα δηλ αλλά αυτό για την πρωτη εβδομάδα!!! Μετά συνηθίζεις!! Είναι όμως ισορροπημένη και έχει λίγο από όλα!!!

Αν θες ξεκινάμε μαζί μετ τις γιορτές ή σου Στέλνω την πρώτη εβδομάδα και αρχίζεις!! Πάντως δεν είναι πρόβλημα να αντιστρέψει γεύματα αρκεί να μην τρως για βραδυνό το μεσημεριανό!!! Και δεν είναι καλό να πείνας και να μένεις νηστικη πολλές ώρες!!

Αυτά περί διατροφής!! Είμαστε και ίδια κιλά κάθε εβδομάδα που ζυγιζομαστε θα λέμε τα αποτελέσματα!!!

yk1yp3.png

οκ, μετα τις γιορτες μαζι!!!!!!

(πωπω 1350 μανουλααααααα πειναααααααααα)

σήμερα

πρωι

γαλα+βρωμη = 250

σε λιγο δυο μανταρινια = 120

αργοτερα εως τις 4.30 που θα φυγω δυο τοστ 500 θερμιδες

το προβλημα ειναι στο σπιτι που εφτιαξα μονο λιγο πιλαφακι σκετο χθες για την μικρη που της ποναγε η κοιλιτσα,

ισως φαω απο αυτο με σαλατα μπολικη,

δεν ξερω ποσες θερμιδες ειναι το ρυζι (θα μπω να δω καπου),

υποθετω παλι γυρω στις 900 θερμιδες συνολο, αρα εχουμε 1750 περιπου για σημερα αν δεν κανω καμμια ατασθαλεια.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Γιατί το τοστ 250??? Ένα τοστ γαλοπούλα τυρί έχει 150 μην βάζεις επιπλέον!!! Χαχα

ωραία θ μαστε μαζί σε δίαιτα κι θα στηρίζει η μια την άλλη και δεν θα κάνουμε εύκολα "βλακειες"

Γιατί πονουσε η κοιλιτσα της; Ποσό είναι;;

Εγω έχω μια μικρή που είναι 6 μηνών και την θηλάζω αποκλειστικά, τώρα σιγά σιγά μπήκαμε στις στερεές αλλά δεν τρώει πολύ, βέβαια ξεκινήσανε με κολοκύθι κι καρότο....

Από που είσαι Κατερίνα;; ;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

ααα μονο 150? ωραια, αλλα καλυτερα να τα βαζω λιγο παραπανω για να κρατιεμαι, γιατι το βραδι σπιτι λυσσαω χαχαχα,

καλεεεε εσεις ειστε μικρουλες!!!! να σου ζησει!!!! και την θηλαζεις αποκλειστικά? τελειο!!!! καλα το σκεφτεσαι παντως να αρχισεις διαιτα μετα τις γιορτες αφου θηλαζεις κιολας.

η μικρη μου ειναι μεγαλη (ωραια το ειπα!) ειναι 9 χρονων, μαλλον κρυωσε γιατι χθες δεν ειχαν σχολειο κια ηταν ολο εξω κι επαιζε μου ειπε.

ειμαι απο πρεβεζα αλλα μενω Αθηνα.Εσυ?

1527894gvxcsdbcpz.gif

Σ ευχαριστω!!! Ο θηλασμος θα με βοηθησει στο χασιμο κιλων!!! Να φανταστεις τρωω αυτες τις μερες κι εχασα δυο κιλα!!! Αλλα γενικα με τοσο φαι δεν εβαλα αυτον τον καιρο κΙ μαλλον λογω θηλασμου!!!

Κι ή μικρή σου είναι μικρή!!! Να την χαιρεσαι!!!

Τι ωραία ή Πρέβεζα!!! Έχω πάει διακοπές κατά ξει και φυσικά στον Αχέροντα!!!!

Εγω είμαι από δράμα και μενω Θεσσαλονίκη

Είπα μήπως είσαι και εσύ κατά δω αλλά τελικά μακρια!!! Δεν πειράζει θα τα λεμε από δω!!!

yk1yp3.png

Σιγουρα θα σε βοηθησει ο θηλασμος!!!!!

τρως κι εχεις χασει 2? Καλα μιλαμε ζεις το απολυτο ονειρο καθε γυναικας!!!!!

Ααα ειχες ερθει στην πατριδα μου!!! Χαιρομαι που σου άρεσε!!!!

Ωραία όμως και η Θεσ/νικη!!!

Καλεεεεεε!!! Εχω φαει τα μανταρινια μου (κοντεψα να φαω και τις φλουδες) και το τοστ μου, αλλα πειναωωωωω,

πρεπει να περιμενω τουλαχιστον μια ωρα ακομη να φαω το αλλο τοστ μου, γιατι εως τις 6 που θα παω σπιτι αστα να πανε!!!!!

Πινω νερο μπας και μετριαστει η πεινα, εχω πιει5 ποτηρια εως τωρα απο το πρωι και καμμια 10αρια φορες τουαλετα!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλησπερα καλες μου!Τι κανετε?

Λοιπον,δεν μπορεσα να διαβασω καλα τα μηνυματα σας,αλλα θα απαντησω για τη διαιτα των μοναδων,την οποια ακολουθω,και ηδη εχω κατεβει 1.600!

Την προσαρμοζω στα δικα μου δεδομενα!Το καλο απο την μια ειναι οτι απεχω απο γαλακτοκομικα,λογω θηλασμου,οποτε δεν τρωω και γλυκα και αλλα πολλα που μπορει να πειραξουν το μωρο!

Ειναι διατροφη,μπορεις να φας οτι θελεις,αλλα μετρωντας μοναδες!Εννοειτε,οπως ισχυει σε ολες τις διαιτες,δεν τρως μεγαλη ποσοτητα,αν και η διαιτα των μοναδω σου λεει πως τρως οση ποσοτητα θελεις απο ενα ειδος!Για μενα απλως την προσαρμοζεις!

Εγω,για παραδειγμα,σημερα πρωι εφαγα 3 φρυγανιες(παιρνω σικαλης με 0 ζαχαρη και λιγο αλατι) με μαρμελαδα χωρις ζαχαρη!Απο αυτα παιρνω μια μοναδα!Μεσημερι θα φαω μακαρονια με σαλτσα!1 μοναδα τα μακαρονια,1 μοναδα το λαδι που θα εχει η σαλτσα!Αρα 2 μοναδες!Και επειδη καταναλωνω 6 μοναδες ημερισιως,μου μενουν αλλες 2 μοναδες για το βραδυ!Καποια φαγητα εχουν 0 μοναδες!

Σας στελνω link για να δειτε!

http://diaitamonadwn.blogspot.gr/p/blog-page.html

Ειναι η μοναδικη διατροφη που δε με περιοριζει στο τι θα φτιαξω για φαγητο,καθως περαν απο μενα,ειναι και ο αντρας μου και η κορη μου η μεγαλη!

Αλλα,εαν ακολουθειτε διατροφη απο διαιτολογο,τοτε μην την χαλασετε,ή απλως ρωτηστε τον!:)

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα καλες μου!Τι κανετε?

Λοιπον,δεν μπορεσα να διαβασω καλα τα μηνυματα σας,αλλα θα απαντησω για τη διαιτα των μοναδων,την οποια ακολουθω,και ηδη εχω κατεβει 1.600!

Την προσαρμοζω στα δικα μου δεδομενα!Το καλο απο την μια ειναι οτι απεχω απο γαλακτοκομικα,λογω θηλασμου,οποτε δεν τρωω και γλυκα και αλλα πολλα που μπορει να πειραξουν το μωρο!

Ειναι διατροφη,μπορεις να φας οτι θελεις,αλλα μετρωντας μοναδες!Εννοειτε,οπως ισχυει σε ολες τις διαιτες,δεν τρως μεγαλη ποσοτητα,αν και η διαιτα των μοναδω σου λεει πως τρως οση ποσοτητα θελεις απο ενα ειδος!Για μενα απλως την προσαρμοζεις!

Εγω,για παραδειγμα,σημερα πρωι εφαγα 3 φρυγανιες(παιρνω σικαλης με 0 ζαχαρη και λιγο αλατι) με μαρμελαδα χωρις ζαχαρη!Απο αυτα παιρνω μια μοναδα!Μεσημερι θα φαω μακαρονια με σαλτσα!1 μοναδα τα μακαρονια,1 μοναδα το λαδι που θα εχει η σαλτσα!Αρα 2 μοναδες!Και επειδη καταναλωνω 6 μοναδες ημερισιως,μου μενουν αλλες 2 μοναδες για το βραδυ!Καποια φαγητα εχουν 0 μοναδες!

Σας στελνω link για να δειτε!

http://diaitamonadwn.blogspot.gr/p/blog-page.html

Ειναι η μοναδικη διατροφη που δε με περιοριζει στο τι θα φτιαξω για φαγητο,καθως περαν απο μενα,ειναι και ο αντρας μου και η κορη μου η μεγαλη!

Αλλα,εαν ακολουθειτε διατροφη απο διαιτολογο,τοτε μην την χαλασετε,ή απλως ρωτηστε τον!:)

την μελετησα λιγο, καλη φαινεται αλλα φοβαμαι οτι θα την παρατησω και μετα θα ειναι χειροτερα

1527894gvxcsdbcpz.gif

Χαχαχα Κατερίνα κρατά!!!

Hope ποσό καιρό την κανείς την δίαιτα αυτή;; Ποσά κιλά εχασες;;

Λοιπόν η διατροφολογος μου είναι και κομμώτρια και θα πάω αύριο για κούρεμα, θα την ρωτησω την γνώμη της για την δίαιτα των μονάδων, πάντως φαίνεται ενδιαφέρον και πιο πολύ επειδή χάνεις σε μικρό χρονικό διάστημα

Κατερίνα την δίαιτα που έκανα με τις 1300 θερμίδες εχανες 1 με 1,5 κιλό την εβδομάδα, ειδικά την πρώτη εβδομάδα εγώ είχα χάσει 3!!!!!

Όσο για την πείνα απασχόλησε τον εαυτό σου με κάτι!!!

Να σε ρωτησω: είσαι στην δουλειά και θα φας όταν σχολααεις στις 6???

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...