Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

κοριτσια. Τι κανετε?

εγω καταφερα να κρατησω 3 μερες μια σωστη διατροφη και νιωθω περηφανη.

Τόλμησα να ζυγιστω και ουφ ευτυχως ειδα ενα 69.2 (φοβομουν πολυ το 70).

....

το αστειο ειναι χτες το βραδυ ψιλοπηναγα αλλα λεω ΟΚ θα αντεξω. Εφαγα λιγη σαλατα με ελαχιστο ψωμι και τα καταφερα όσο ετοιμαζα τραπεζι....ταιζα.....

.....οσο προσπαθουσα να κοιμησω τον μεσαιο , ακουω απο το σαλονι κριτσ, κριτσ Ωχ λεω ο σύζηγος ανοιξε πατατακια.( χαζευοντας καμια φορα βαζουμε κρασακι και μασουλαμε, όταν και αν κοιμηθουν νωρις και τα 3).

... ο μικρος αργουσε να κοιμηθει και δεν με αφηνε να φυγω

...εγω χαλαρωνα και σκεφτομουν να παω κατευθειαν στο κρεβατι μου για να γλιτωσω τον πειρασμο

....σκεφτομουν να φαω μονο 2......αναραρωτιομουν θα αντεξω μονο 2???

....ακουγοταν κριτσ κριτσ

.... πεινουσα και λιγο...

....κοιμαται ο μικρος ....πηγαινω προς σαλονι ...

Δυστυχως ημουν ετοιμη να υποκιψω σε μισο σακουλι...

...Βλεπω το συζηγο ειχε παρει τα Δημητριαka corn flakes και κριτσ κριτσ χαζευε στην τηλεοραση.

ΟΧΙ δεν εφαγα δημητριακα, αλλα τελικα τη λεξη αυτοσυγκρατηση δεν την πολυξερω

• 10 months later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

γεια σας, δεν ξερω αν διαβαζει καμμια, ελπιζω να υπαρχει καποια για συμπαρασταση

εχασα 3,5 κιλα τον νοεμβριο και απο τον δεκεμβριο εχω κολλησει σε κιλα, αλλα χανω σε ποντους, ειναι αραγε καλο αυτο? εχω απογοητευτει αλλα δεν θελω να τα παρατησω ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΓΜΤ!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Γεια σου Κατερίνα!!! Κι εγώ πρώτη φορά γράφω εδω!! Εγω θα ξεκίνησε δίαιτα μετά τις γιορτές!!!

Γράφω μόνο και μόνο ν σου πω μπράβο που εχασες αυτά τα 3,5 κιλά!! Όσο για τους πόντους είναι καλύτερα και σε λίγο θα αρχίσουν πάλι να πέφτουν τα κιλά οπότε μην εγκαταλειπεις!!

Καλές γιορτές!!

yk1yp3.png

Εδώ κοριτσιαααα!Διαβάζω εγω καλέ!Κι έλεγα,καμία δε θα γράψει?

Καλη επιτυχία!Μπράβο Κατερίνα!Δεν σου δίνει αυτο μεγάλη αυτοπεποίθηση?

Και μένα μου έμειναν 5 κιλά από την εγκυμοσύνη!Ξεκίνησα διαιτα\διατροφη,την δίαιτα των μονάδων!Δεν μπορώ να πω όπως έχω στερηθεί κάτι!

Άντε να τα λέμε, να δίνουμε κουράγιο!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μπράβο hope καλή αρχή!!!

Εμένα μου μειναν δύο κιλά από την εγκυμοσύνη αλλά είχα από πριν αρκετά σύνολο χωρίς υπερβολές θελω να χασω 15!!!

Ωραία λοιπόν εδώ θα μαστε παρεουλα!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, κορίτσια και από εμένα!

Προς το παρόν είμαι στη φάση που βάζω κιλάκια, είμαι στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης. Αργότερα, θα είμαι στη δική σας φάση :)

Καλή επιτυχία σε όλες σας!

Γεια σου Κατερίνα!!! Κι εγώ πρώτη φορά γράφω εδω!! Εγω θα ξεκίνησε δίαιτα μετά τις γιορτές!!!

Γράφω μόνο και μόνο ν σου πω μπράβο που εχασες αυτά τα 3,5 κιλά!! Όσο για τους πόντους είναι καλύτερα και σε λίγο θα αρχίσουν πάλι να πέφτουν τα κιλά οπότε μην εγκαταλειπεις!!

Καλές γιορτές!!

Γειά σου mama82!!! Ευχαριστώ πολυ πολυ για την ενθάρυνση!

αχ πέφτουν πολυυυυυυ αργααααααα και οι ποντοι!!! Δηλαδή έχω μέτρηση με 20/11/2015 - μέση στον αφαλό 112 εκατ. (Αχ παναγία μου δνε μου χωρούσε ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑ) ΚΑΙ στις 15/12/2015 μέτρηση 106 εκατ.

Αντε με το καλο να αρχισεις κι εσύ! Καλές γιορτές!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Εδώ κοριτσιαααα!Διαβάζω εγω καλέ!Κι έλεγα,καμία δε θα γράψει?

Καλη επιτυχία!Μπράβο Κατερίνα!Δεν σου δίνει αυτο μεγάλη αυτοπεποίθηση?

Και μένα μου έμειναν 5 κιλά από την εγκυμοσύνη!Ξεκίνησα διαιτα\διατροφη,την δίαιτα των μονάδων!Δεν μπορώ να πω όπως έχω στερηθεί κάτι!

Άντε να τα λέμε, να δίνουμε κουράγιο!

Γειά σου Hope. Mόνο πέντε!!!???????? είσαι πολυυυυ καλααα!!!!!!

Καλή η δίαιτα μονάδων? δεν την έχω κάνει ποτέ, αλλά έχω ακούσει καλα λογια. Πέφτει πείνα???

1527894gvxcsdbcpz.gif

Μπράβο hope καλή αρχή!!!

Εμένα μου μειναν δύο κιλά από την εγκυμοσύνη αλλά είχα από πριν αρκετά σύνολο χωρίς υπερβολές θελω να χασω 15!!!

Ωραία λοιπόν εδώ θα μαστε παρεουλα!!!

Αχ mama82 κι εγώ τόσα περίπου θελωωωωω μπουααααααααα!!!!!!

για την ακρίβεια είμαι 88,700 (χθεσινή ζύγηση και θέλω να πάω 70 δηλάδη να χάσω 18,700!!!)

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλησπέρα, κορίτσια και από εμένα!

Προς το παρόν είμαι στη φάση που βάζω κιλάκια, είμαι στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης. Αργότερα, θα είμαι στη δική σας φάση :)

Καλή επιτυχία σε όλες σας!

Γειά σου Ioio!!!! αυτά τα κιλάκια είναι τα πιο γλυκάαααααααααα!!!!!!!!!!!σου εύχομαι να έχεις μια ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια!!

Κατερίνα καλοί μου φαίνονται οι πόντοι!!!

Λοιπόν εγώ είμαι 89!! Κοιτά και 15 να χάσω μου φτάνουν!!

Καλή συνέχεια μην εγκαταλείπεις!!

μωρε μια χαρα ειναι τα 15 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ δεν θελω να εγκαταλειψω ΠΑΛΙ, εχω προσπαθησει πολλες φορες, χανω 3-4 μετα κολλαω τα παραταω κια ξανα μανα,

αλλα τωρα λεω δεν θα τα παρατησω με τιποτααααααααααα,

αγχωνομαι λιγο για τα χριστουγεννα αλλα πιστευω θα τα καταφερω τουλαχιστον να μην παρω θα ειμαι πολυ ευχαριστημενη

1527894gvxcsdbcpz.gif

Λοιπον χαζευα λιγο την διαιτα με τις μοναδες

καλη μου φαινεται αλλα δεν ξερω αν λειτουργησει σε μενα

εχθες εφαγα (δεν ηξερα βεβαια για την διαιτα με τις μοναδες)

πρωι

γαλα με βρωμη - 2 μοναδες

δεκατιανο

1 τοστ με γαλοπουλα μονο - 2 μοναδες

αργοτερα

1 μηλο - 0 μοναδες

μεσημερι

1 τοστ με γαλοπουλα μονο - 2 μοναδες

αργα απογευμα

φασολακια με λαδι - 1 μοναδα ή 2?

1 παξιμαδι - 1 μοναδα

τυρι ανθοτυρο μπολικο (χαχαχα) - 1 μοναδα

αρα συνολο 9 μοανδες? αρα ειναι πολλα θελει μονο 6 η 7 μοναδες την ημερρα

1527894gvxcsdbcpz.gif

σημερα εως τωρα

πρωι

2 αυγα με ανθοτυρο - 2 μοναδες

τωρα θα φαω μηλο = 0 μοναδες

για αργοτερα εχω δυο τοστ με γαλοπουλα μονο, αν τα φαω μαζι θα παρω μονο 2 μοανδες ενω με διαφορα 2 ωρων θα ειναι 4 μοναδες......

στο σπιτι

φασολακια (παλι!!!! απο χθες βαριεμαι να μαγειρευω οικτρααααα) με ανθοτυρο και παξιμαδι κια μπολικη σαλατα λαχανο

αρα 1+1+1=3 μοναδες, καλα ειναι αραγε.?......

1527894gvxcsdbcpz.gif

Μην σκας θα ξεκολλήσει απλά λίγο υπομονή!!!

Όσο για τις γιορτές αν δεν χασεις δεν θα πάρεις κιόλας!!! Χαχα

Εγω κάνω κάθε φορά το ίδιο λάθος, αν είναι και δεν κάνω δίαιτα τρώω τον κόσμο όλο και ενα σωρό βλακειες όταν κάνω διαιτα λιμοκτονω και αν κανω κανένα λάθος και φάω κάτι λίγο όχι πολύ τότε την σταματ αω γιατί λεω την χαλασα....

Αυτή ή δίαιτα με τις μοναδες πρώτη φορά την ακούω....και πως υπολογίζει τις μονάδες; Και γιατί τα τοστ μαζί έχουν 2 και χωριά 4???? Μου κάνει εντύπωση...

Πάντως αν θες να βγάλω την διαιτα της διατροφολογου που πήγαινα και να ξεκινήσουμε μαζί!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...