Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι κ με μια τεράστια χοριακή!!

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Οταν θα εχω χρονο θα σας το γραψω.Μη νομιζεις δεν καθομαι να ζυγιζω γραμμαρια πλεον με το ματι βαζω τις μεριδες.

Διαβητη ειχα απο πριν το ειχα διαπιστωσει τυχαια με καμπυλη σακχαρου-ινσουλινης που εκανα καποια στιγμη.Εχω ομως διαβητη που ακομα τουλαχιστον δεν φαινεται στη καθημερινη μου διατροφη με τις μετρησεις μεταγευματικες ή και νηστειας.Υπαρχει ομως και φαινεται στη καμπυλη ουφφ :|

Στην εγκυμοσυνη πηγε τοσο καλα το σακχαρο που με χαλαρη διατροφη (μη σου πω πιο χαλαρη απο οτι τωρα που πρεπει να χασω...) δεν χρειαστηκα κν ινσουλινη:cool:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

mama-ritsa ειδα για τη διαιτα με μοναδες, αλλα νομιζω δεν μου ταιριαζει.Σιγουρα μπορουμε να προσπαθουμε ομως μαζι.

Αρχικα οι στοιχοι που εγω θετω ειναι να ελεγχω τον εαυτο μου

1)να μην τσιμπολογαω οταν μαγειρευω, οταν ταιζω παιδια (εχω 3), αναμεσα σε γευματα.

και

2)στις ποσοτητες. ΟΚ οι αλλοι ας παραγγειλουν (ευτυχως δεν γινεται συχνα), να τα καταφερω να αρκεστω σε μικρη ποσοτητα.

Αυτο εκανα παλια και δεν χρειαζοταν καμια ιδιαιτερη στερηση. Τωρα δυστυχως εχω ανεβει σε ποσοτητα και τσιμπολογαω και πολυ.

Καλη δυναμη

Γ

matri να σου ζήσουν τα παιδάκια σου και καλή δύναμη και σεσένα όσων αφορά στα της δίαιτας..:-)

Cacao μπράβο που κατάφερες ειδικά στην εγκυμοσύνη να ελέγχεις το ζάγχαρο!!!!

Τί θα φάμε για μεσημέρι κορίτσια?

Στο μικρό και στον σύζυγο κοτόσουπα και για μένα στήθος σκέτο βραστό, με μία πατάτα και καρότοκολοκυθάκι βραστά!!!!! Χιχι, καλή μου και καλή μας αρχή!!!!

Διαφημίσεις

Λοιπον εμενα ο στοχος μου εκτος απο το να μειωσω ποσοτητες και να μην τσιμπολογαω βλακειες ειναι και να μην τρωω οτι κρεμα αφηνει η μικρη :tongue:

Σημερα εφαγα χοιρινο με πατατες φουρνου.Πιο αργα που θα εχω χρονο θα σας γραψω τη διατροφη που εχω.

3231580x15ta1yz3w.gif

Cacao πού είσαι;;;;:-)

Τί κάνει το μπουμπουκάκι σού;

Τί φάγαμε σήμερις;

Εμείς μπακαλιάρο πλακί της μανούλας...:-)

Μου φένεται πως πρέπει να μεταφερθούμε στο ""τί μαγειρεύουμε σήμερα""γιατί εδώ δεν βλέπω να έρχεται άλλος κόσμος να ανταλλάσουμε απόψεις....:-)

Κατσε να γραψω τωρα τη διατροφη που ειναι ησυχη η μικρη.

Πρωινό

* 1 φέτα ψωμί 30 γρ. ή 2 φρυγανιές ή 30 γρ. δημητριακά ή ½ κουλούρι σουσαμένιο

* 1 φλιτζάνι άπαχο γάλα ή 1 γιαούρτι άπαχο

Δεκατιανό

1 μέτριο φρούτο

Μεσημεριανό

* 1 φλιτζάνι ζυμαρικό ή ρύζι ή 1 ½ φλιτζάνι όσπρια ή 1 φλιτζάνι μαγειρεμένα ή φασολάκια ή 3 μέτριες πατάτες

* 90 γρ. ψάρι ψητό ή 90 γρ. κοτόπουλο ή 90 γρ. μοσχαρίσιο ή χοιρινό κρέας ή 60 γρ. τυρί και 1 αβγό

* Σαλάτα με 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

Απογευματινό

1 φρούτο

Βραδινό

* 2/3 του φλιτζανιού ζυμαρικά ή 2/3 του φλιτζανιού ρύζι ή 1 φλιτζάνι όσπρια ή 1 φλιτζάνι μαγειρεμένα φασολάκια ή 2 μέτριες πατάτες ή 2 φέτες ψωμί του τοστ

* 90 γρ. ψάρι ψητό ή 90 γρ. τόνο σε νερό ή 90 γρ. κοτόπουλο ή 90 γρ. μοσχαρίσιο ή χοιρινό κρέας ή 1 αβγό και 60 γρ. τυρί με χαμηλά λιπαρά

* Σαλάτα με 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

Πριν τον ύπνο

1 φέτα ψωμί 30 γρ. ή 2 φρυγανιές ή 1 ποτήρι γάλα

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Για τα φρουτα και τα τυρια εχω οδηγιες αλλα τωρα δεν βρισκω το χαρτι που μου γραφει αναλυτικα τα λιπαρα και τις θερμιδες.Παντως τα χειροτερα αν θυμαμαι καλα ειναι τα τυπου la vache qui rit και γενικα πολλα που ειναι λαιτ ειναι το ιδιο με αλλα αλλου τυπου που δεν ειναι λαιτ.Γι αυτο να μην μπερδευεστε με τα λαιτ.Πχ ενα λαιτ τυρι κεριγκολντ(λεμε τωρα απλα αυτο μου ηρθε στο μυαλο) ειναι πιο λαιτ απο το κανονικο κεριγκολντ αλλα μπορει καποιο αλλο τυρι αλλου τυπου να εχει πιο λιγα λιπαρα κι ας μην ειναι λαιτ.

Τωρα για τα φρουτα μου τα εχουν μετρημενα πχ μιση μπανανα, 13 ρωγες σταφυλι , 1 φλιτζανι καρπουζι κλπ.

3231580x15ta1yz3w.gif

καλέ δεν πεινάς με τόσα λίγα γραμμάρια στο κυρίως γεύμα;

το la vache qui rit το ταράζει ο μικρός μου...το κανονικό βεβαίως...αχ ελπίζω να φτιάχνεται από καλό γάλα..

καλέ δεν πεινάς με τόσα λίγα γραμμάρια στο κυρίως γεύμα;

το la vache qui rit το ταράζει ο μικρός μου...το κανονικό βεβαίως...αχ ελπίζω να φτιάχνεται από καλό γάλα..

Πειναω φυσικά :tongue: αλλά το χειρότερο μου είναι που δεν μπορώ να φάω βλακειούλες.Εσυ τι ποσότητες τρως;

3231580x15ta1yz3w.gif

Καλημέρα, κοίτα δεν ζυγίζω γιατί δεν σε περιορίζει στην ποσότητα η διαιτα αυτή...αλλά 90 γραμμάρια μου φαίνεται λίγο...παλιότερα που πήγαινα σε διαιτολόγο μου έλεγε 120 γραμ...αλλά ίσως αυτό να πηγαίνει και με τα κιλά που έχει να χάσει η κσθε μία...:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...