Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Άκουσα ενα ωραιο γνωμικό τελευταία οτι δεν ειναι το πρόβλημα τι τρώμε απο τα χριστουγεννα μέχρι την πρωτοχρονιά αλλα απο την Πρωτοχρονιά μέχρι τα Χριστουγεννα

Χαχαχαχχαχαχαχα. Πολυ καλο. Θα το "κλεψω" να το χρησιμοποιησω στο ΦΒ.

krinaki2004 να σου ζησει το μωρακι σου. Θα υσμφωνησω μαζι σου πως οταν εχουμε ψυχικη ηρεμια, ελεγχουμε την κατασταση. Αλλα δυστυχως η ζωη δεν ειναι ρολοι να χτυπαει στον ιδιο ρυθμο. Γι αυτο πρεπει να μαθουμε να πειθαρχουμε τον εαυτο μας και να μην αποκλινουμε απο τον στοχο μας ακομη κι αν κανουμε καποια ατασθαλια.

Κι εγω εχω μια δυσκολια στην απωλεια βαρους λογω θυροειδη αλλα πιθανον να τρεχει και κατι αλλο που δεν το εχω βρει. Αφου με κουρασε η αναζητηση τα παρατησα και αποφασισα να κανω πιο σωστη ποσοτικη διατροφη.

Αργα αλλα σταθερα εδω ακι κατι μηνες ...βλεπω τη ζυγαρια να κατηφοριζει.

:P

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Δίκιο έχεις georgiamami & δυστυχώς είμαι σε δύσκολη περίοδο...

Προσπαθώ, αλλά την πατάω σταθερά τα βράδια. Σκέφτομαι να κάνω & βελονισμό- υποστηρικτικά πάντα & όχι σε αντικατάσταση της προσπάθειάς μου...

Για την ώρα με καλοπιάνω, & εφόσον η ζυγαριά δείχνει όλο και λιγότερο (έστω & λιγουλάκι...), με επαινώ & θα βρω τον τρόπο για πιο ισχυρή προσπάθεια!

Μπράβο σου πάντως που τα καταφέρνεις!

:)

Έχω αναγνωρισμένο πρόβλημα μεταβολισμού των υδατανθράκων & έλλειψη κάποιου ενζύμου που ενεργοποιεί τη λεπτίνη. :)

Σ ευχαριστω.

Μπορεις να αναφερθεις πιο συγκεκριμενα σ αυτο?????

Με ειχε κουρασει πολυ το θεμα κιλων (ειχα παρει 19 κιλα σε 9 μηνες λογω προβληματος μετα απο αφαιρεση του θυροειδη) και καποια στιγμη αποφασισα να παψει να με απασχολει η απωλεια εφοσον δεν τα καταφερνα παρα τις διατροφες, γυμναστικες κλπ. Ηρεμησα, αποδεχτηκα την κατασταση και εκει αρχισε να κατηφοριζει η ζυγαρια ( 1,5 κιλο καθε μηνα) αργα και σταθερα. εχασα περιπου 10, πηρα 2 στις γιορτες και τωρα τα ξαναχανω.

Αυτο που θελω να σας τονισω ειναι πανω απο καθε προσπαθεια που κανετε για να χασετε βαρος, θα πρεπει να αγαπατε τον εαυτο σας, να μην ειστε αυστηρες μαζι του και να τον ανταμοιβετε με μικρα γευστικα δωρακια. Οταν κανετε διαιτα δεν ειστε τιμωρια ...... Σε καμια περιπτωση μην το δειτε ετσι. Ενημερωθειτε για τις τροφες που πρεπει να καταναλωνετε,ι σε ποιες ποσοτητες και με ποιους συνδυασμους.

Γυριστε σε προηγουμενες σελιδες οπου εχουμε αναρτησει τη ΛΙΣΤΑ με τις γοργονοσυμβουλες.

Υπαρχουν πολλα κολπακια που θα σας φανουν χρησιμα.

Ο τολμων νικα.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Καλημερα!Κι εγω ξεκινησα χθες.Απο την εγκυμοσυνη δεν εχασα και πολλα πραματα 4-5 κιλα μονο.Παιρνω και φαρμακα που παχαινουν και τα ξεκινησα στην εγκυμοσυνη και μαλλονγι αυτο επαιρνα ενα κιλο τη βδομαδα απο καποια στιγμη κι επειτα.Τοτε δεν εδωσα σημασια τωρα που μετα την εγκυμοσυνη εχασα 4-5κιλα και συνεχισα να παιρνω ενα κιλο τη βδομαδα ομως το εμπεδωσα :/.Εκανα διαιτα ενα διαστημα και εχασα 3-4 κιλα.Τωρα λογικα τα ξαναπηρα και ισως και παραπανω γτ ειμαι οπως ακριβως οταν γυρισα απο το μαιευτηριο και με μια κοιλια φουσκωμενη παλι(πως εγινε αυτο δεν ξερω...)Δεν θα ζυγιστω ακομα γτ θα στενοχωρηθω και θα ειναι χειροτερα.Ελπιζω να χασω τιποτα γιατι ειναι πολυ απογοητευτικο να κανεις διαιτα και να παιρνεις κιολας.Θα δειξει πως θα συμπεριφερθει τωρα ο οργανισμος μου με τα φαρμακια αυτα παλι....

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Καλημέρα! Κι εγώ σαν την Cacao ξεκίνησα προχτές, ζυγίστηκα και ήμουν 68,8 κιλά με στόχο τα 60...

georgiamami μας δίνεις πολύ ωραία υποστήριξη εδώ και πολύ καλές συμβουλές!

Καλή μας αρχή λοιπόν και ελπίζω πως από αυτή την Πρωτοχρονιά ως τα Χριστούγεννα του 15 να μας χωρά εκείνο το παλιό φόρεμα!

sACYp2.png

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα κορίτσια...πάσχουσα και εγώ με το θέμα κιλά και επειδή έχει δημιουργηθεί πρόβλημα στην έμμηνο ρύση μου από τη γέννα και μετά θεωρώ πως είναι επειδή πάχυνα ακόμη περισσότερο και απότομα..:(

Πάχυνα μέτα την γέννα και όχι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου και αυτό γιατί ήμουν κληνήρης σε όλη την εγκυμοσύνη και έτσι δεν είχα πρόσβαση σε φούρνο, περίπτερο, ζαχαροπλαστείο :roll:...

Μου έχουν πεί πως η δίαιτα με τις μονάδες είναι σχετικά εύκολη και αποτελεσματική...υπάρχει κάποια κοπέλα με εμπειρία και άν ναί θα θέλατε να ξεκινήσουμε δέιλά δειλά να την εφαρμόζουμε, να συμπαραστέκεται η μία στην άλλη και να γράφουμε καθημερινά εδώ τις μονάδες μας;:)

mama-ritsa ασε κι εγω μετα τη γεννα πηρα κι αλλα κιλα.Εχασα δλδ 5-6 και τα ξαναπηρα :/ η αληθεια ειναι οτι ετρωγα κιολας αλλα δεν δικαιολογειται 2 κιλα σε μια βδομαδα οσο κι αν ετρωγα.Ελπιζω σιγα σιγα να μπορεσω να χασω τπτ.Ενταξει δεν ειμαι χοντρη γτ πριν ημουν πολυ αδυνατη αλλα θα θελα να χασω.Δε με νοιαζει να παω 47 που ημουν αλλα 52-54 πιστευω θα ειναι καλα.

Εμενα καταφεραν και μου τη χαλασαν τη διαιτα που ειχα ξεκινησει.Ο περιγυρος ολο σουβλακια και πιτσες ετρωγε τελευταια και εφαγα κι εγω 2 φορες.Ξαναξεκινησα ομως και τωρα τους εχω βαλει ολους σε ταξη χαχαχαχα Ε οχι να τρωω εγω λαχανο και οι αλλοι πιτογυρα :tongue:

3231580x15ta1yz3w.gif

Για πες για τη διαιτα με μοναδες.Εγω εχω διατροφη απο διαιτολογο λογω σακχαρου.Υποτιθεται οτι πρεπει να τη κανω μονιμα αλλα κατα διαστηματα ξεφευγω αρκετα.Δε ξερω αν θα χασω και πολυ βαρος μ αυτη ομως γτ με τα φαρμακα δεν θα χασω ευκολα.

3231580x15ta1yz3w.gif

Καλησπέρα...άχ τί ωραία που απάντησες :)...σκέφτηκα ότι ίσως να μην απαντούσε καμμία κοπέλα...

Λοιπόν από μία σύντομη αναζήτηση στο νέτ η δίαιτα των μονάδων δεν σου απαγορεύει καμμία τροφή και ποσότητα, απλα θα πρέπει να υπολογίζουμε τις μονάδες σύμφωνα με έναν πίνακα υπολογισμού που υπάρχει.

Η αλήθεια είναι πως επειδή εγώ έχω πολλά κιλά για χάσιμο πιστεύω θα λειτουργήσει καλύτερα ένα τέτοιο διαιτολόγιο, για τον απλούστατο λόγο πως δεν θα μου δημιουργηθεί το αίσθημα της στέρησης με αποτέλεσμα να την σταματήσω την πρώτη εβδομάδα...Μακάρι Cacao να καταφέρω κάτι γιατί ο γυιός μου κλείνει τα 3 τον Ιούνη, εγώ τα 37 τον Απρίλη, οπότε αφού λαχταράω ακόμη ένα παιδάκι τα περιθώρια στενεύουν :roll:

Ποσα κιλα θες να χασεις;Εγω δεν εχω ιδεα ποσα ειμαι τωρα αλλα αν χασω θα δω οτι ξεφουσκωσα λιγο σιγουρα.Δε θελω να ζυγιστω γτ θα αγχωθω.Πρεπει να εχω παει οσο οταν γεννησα γτ ρουχα που λιγο πριν τις γιορτε μου επλεαν τωρα ειναι τσιτα:evil:

Αμα θες γραφουμε εδω τι τρωμε κλπ.Κι εγω θελω λιγη συμπαρασταση γτ θα χασω δυσκολα.Και με βαζουν και σε πειρασμους με τα ντελιβερι.:roll:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Να σου πω.Αν πηρες οπως λες κιλα μετα τη γεννα και αποτομα εχεις τσεκαρει τη προλακτινη σου;Εγω παλιοτερα ειχα θεμα και ειχα παρει παααρα πολλα κιλα μαζεμενα.

3231580x15ta1yz3w.gif

Κοίταξε επειδή διαταραχές με την περίοδο έχω από τότε που γέννησα έκανα εξετάσεις γενικές και ειδικές για πρόωρη εμμηνόπαυση...δεν βρέθηκε κάτι...ήμουν ανέκαθεν παχουλή χωρίς όμως να έχω ποτέ πρόβλημα στην περίοδο...το γεγονός ότι στερήθηκα για τουλαχιστον 8 μήνες που ήμουν κληνήρης τις εξόδους και γενικά πέρασα πολύ άσχημη εγκυμοσύνη, μετά που γέννησα, κράτησα το μωράκι μου στην αγκαλιά και ηρέμησα, θαρρείς και έπρεπε να γευτώ όλα όσα στερηθηκα αυτούς τους μηνες...ε και αυτό έκανα και να το αποτέλεσμα...συνολικά πρέπει να χάσω 30 κιλά...:evil:

Εν τω μεταξύ ανήκω από τον περασμένο Απρίλη στο κλάμπ των άνεργων μαμάδων και συντέλεσε και αυτό στην κακή ψυχολογία και στο φαγητό..με απέλυσαν για να με τημωρήσουν που έπερνα αναρρωτικές λές και τις έπερνα για να πάω εκδρομές..:(

γεια σας κοριτσια και απο εμενα,

ειμαι απο τις παλιες στο forum αλλα που χρονος να μπαινω. Εγω ειχα καταφερει να χασω 3 κιλακια (τα διατηρησα 6 μηνες) και τα ξαναπηρα,. Ειμαι 70 κιλα για αρχη μου φτανει να χασω εστω 5 αλλα να μην τα ξαναπαρω.

Η ψυχολογια παιζει πολυ σημαντικο ρολο σε εμενα διοτι τρωω οταν αγχωνομαι, οταν πιεζομαι,......

Εχω αναγκη απο συμπαρασταση, ενθαρρυνση, ενα καλο λογο οτι ναι μπορουμε να τα καταφερω.

Ας μπαινουμε εδω να γραφουμε οτι θελουμε .

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟΟΟΟΟ

matri γειά σου!!!!

Θέλεις να μελετήσεις googlαρωντας τη δίαιτα των μονάδων και να την ξεκινησουμε παρέα;

Η φίλη μας cacao επειδή έχει σάγχαρο ακολουθεί διαιτολόγιο από γιατρό, οπότε δεν μπορεί να κάνει οποιαδήποτε δίαιτα.

Να βγάλουμε ένα διαιτολόγιο εβδομαδιαίο ανάλογα τις μονάδες που πρέπει να τρώει η κάθεμία;:)

γεια σας κοριτσια και απο εμενα,

ειμαι απο τις παλιες στο forum αλλα που χρονος να μπαινω. Εγω ειχα καταφερει να χασω 3 κιλακια (τα διατηρησα 6 μηνες) και τα ξαναπηρα,. Ειμαι 70 κιλα για αρχη μου φτανει να χασω εστω 5 αλλα να μην τα ξαναπαρω.

Η ψυχολογια παιζει πολυ σημαντικο ρολο σε εμενα διοτι τρωω οταν αγχωνομαι, οταν πιεζομαι,......

Εχω αναγκη απο συμπαρασταση, ενθαρρυνση, ενα καλο λογο οτι ναι μπορουμε να τα καταφερω.

Ας μπαινουμε εδω να γραφουμε οτι θελουμε .

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟΟΟΟΟ

Θα τη δω κι εγω να δω τι ακριβως ειναι αλλα ναι μαλλον θα πρεπει να μιλησω με το διαιτολογο σε περιπτωση που οντως δεν χανω βαρος να δω τι θα μου προτεινει ισως

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...