Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

http://www.goammoudia.gr/index.html

Αχχχχχχ!!!!! Νηστικη αλεπου, καρβελια ονειρευεται.........

Εκει θα παω να απλωσω την κορμαρα μου.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Κοριτσάκια ΠΟΛΛΑ γράψατε αυτές τις μέρες, δεν σας προλαβαίνω.

Εγώ κάθομαι ΑΚΟΜΑ, γιατί ακόμα να πληρωθεί η ΔΕΗ του γραφείου!

Θα βγω ταμείο πολύ σύντομα, το ξέρω. Και πρέπει να τελειώσει ο μήνας, για να ΜΠΟΡΩ να βγω ταμείο, γιατί λόγω 6μηνου μητρότητας δεν έχω πολλά ένσημα. Θα δείξει.

Εγώ ήμουν κακιά, ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ κακιά αυτές τις μέρες!

Θέλω να κάνω τη διατροφή της vicky, για λίγη ποικιλία, αλλά δεν συμμαζεύτηκα. Ελπίζω να μην το ξανάβαλα το κιλό. :(

Τέσπα, την υγειά μας να 'χουμε.

Λίγο η κλεισούρα, λίγο που τώρα μπορούμε να γυρίσουμε (και γυρίσαμε), λίγο που έχουμε ΚΙ ΑΛΛΟ χειρουργείο (καρκίνο ο πεθερός) και μου την έχει δώσει, δεν σοβαρεύομαι.

Προσπαθώ όμως να μην κάνω ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ!

Κάτι είναι κι αυτό (θέλω να πιστεύω).

Πάω να την πέσω στον καναπέ μου. Μπορεί να σας διαβάσω αύριο απ' το γραφείο, ΑΝ έχουμε ρεύμα. ;)

ΣΜΟΥΤΣ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημερα κουκλες μου γοργονες που λετε ειμαι και παλι σουπερ αλλα κουκλες ακουστε τι εκανα χθες εβγαλα τις φωτ. που σας ελαγα αλλα σαν καλο παιδι που δεν ξεχναω ποτε πηρα την φωτογραφικη μαζι μου αλλα τι ξαχασα το καλοδιο συνδεσεις με τον η/υ ΜΕ την φωτ. πειτε οτι θελεται δεχομαι τα παντα χαχαχαχαχαχα!!!!!

ΜΙΑΛΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα!!!!!!

maestria: και εμείς στην επιχείρηση- λίγο πριν μας κόψουν τη ΔΕΗ είμαστε!!ΕΛΕΟΣ, να δούμε τί θα γίνει!...Έχουμε να πληρωθούμε και κανένα 2μηνο. Ελπίζω να φτιάξουν τα πράγματα.

Καλωσήρθες Kristiana!!!! 00020418.gif

εδώ είναι η πιο ευχάριστη παρέα!θα σε βοηθήσουν όλες οι κοπέλες και ειδικά η αρχηγός (mpap) με τις πολύτιμες συμβουλές της 000203FC.gif

jenia τί θα γίνει μ' αυτές τις φωτογραφίες;;;;; :P

μην ανησυχείς πάντως υπάρχουν και χειρότερα, εγώ τελευταία ξεχνάω συστηματικά που έχω αφήσει το αυτοκίνητο, ψάχνω σχεδόν κάθε πρωί να το βρω!!!!!

sig.asp?img=ad1

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

:-)

Καλημέρα και από μένα!!!!!!

maestria: και εμείς στην επιχείρηση- λίγο πριν μας κόψουν τη ΔΕΗ είμαστε!!ΕΛΕΟΣ, να δούμε τί θα γίνει!...Έχουμε να πληρωθούμε και κανένα 2μηνο. Ελπίζω να φτιάξουν τα πράγματα.

Καλωσήρθες Kristiana!!!! 00020418.gif

εδώ είναι η πιο ευχάριστη παρέα!θα σε βοηθήσουν όλες οι κοπέλες και ειδικά η αρχηγός (mpap) με τις πολύτιμες συμβουλές της 000203FC.gif

jenia τί θα γίνει μ' αυτές τις φωτογραφίες;;;;; :P

μην ανησυχείς πάντως υπάρχουν και χειρότερα, εγώ τελευταία ξεχνάω συστηματικά που έχω αφήσει το αυτοκίνητο, ψάχνω σχεδόν κάθε πρωί να το βρω!!!!!

ΖΩΗ καλημερα ενα παιδακι εχεις η δυο γιατι αμα εχεις μονο ενα στο δευτερο χειροτερευει η κατασταση!!!

χαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!! :mrgreen::rolleyes:

sig.asp?img=ad1

Κανένα παιδάκι δεν έχω!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....πρέπει να ανησυχήσω.....!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

σε λοιπαμε θα παθεις ταμπακουλο !!!!! χαχαχαχαχαχαχα :tongue: αλλα στο ευχομαι με ολοι μου την καρδια να σου συμβει χιχιχιχιχιχιχιχιχ!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol:

Χαχαχαχαχαχαχα

Καλα σε λεει η αρχηγος "τρελοκομειο"

Γουσταρω τη σουπερ διαθεση σημερα στις γοργονες.

ΚΑΙ εμενα μου αρεσει να ειμαι τρελοκομειο ξερεται ποσα γλειτωνω σαν δικαιολογια χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!

ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΤΥΧΕΙΟ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!:mrgreen:

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!

Μαεστρία μου ελπίζω να μην χρειαστεί να πας στο ταμείο.....

όσο για τις ατασθαλίες... μέσα στο πρόγραμμα είναι κι αυτές, ειδικά όταν οι συνθήκες είναι κάπως περίεργες ......

εύχομαι περαστικά για τον πεθερό και όλα να σου πάνε καλύτερα άμεσα! <3

Jenia άντε με τις φωτό να πωρωθούμε καλέ!!!!!! ;)

Ζωή μου καλημέρα! κι εγώ έτσι αφηρημένη είμαι ... και άτεκνη! χιχιι

απλά είμαστε καλιτεχνικές φύσεις.... χιχιχιιιι :tongue::tongue::tongue:

Κοριτσάκια ΠΟΛΛΑ γράψατε αυτές τις μέρες, δεν σας προλαβαίνω.

Εγώ κάθομαι ΑΚΟΜΑ, γιατί ακόμα να πληρωθεί η ΔΕΗ του γραφείου!

Θα βγω ταμείο πολύ σύντομα, το ξέρω. Και πρέπει να τελειώσει ο μήνας, για να ΜΠΟΡΩ να βγω ταμείο, γιατί λόγω 6μηνου μητρότητας δεν έχω πολλά ένσημα. Θα δείξει.

Εγώ ήμουν κακιά, ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ κακιά αυτές τις μέρες!

Θέλω να κάνω τη διατροφή της vicky, για λίγη ποικιλία, αλλά δεν συμμαζεύτηκα. Ελπίζω να μην το ξανάβαλα το κιλό. :(

Τέσπα, την υγειά μας να 'χουμε.

Λίγο η κλεισούρα, λίγο που τώρα μπορούμε να γυρίσουμε (και γυρίσαμε), λίγο που έχουμε ΚΙ ΑΛΛΟ χειρουργείο (καρκίνο ο πεθερός) και μου την έχει δώσει, δεν σοβαρεύομαι.

Προσπαθώ όμως να μην κάνω ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ!

Κάτι είναι κι αυτό (θέλω να πιστεύω).

Πάω να την πέσω στον καναπέ μου. Μπορεί να σας διαβάσω αύριο απ' το γραφείο, ΑΝ έχουμε ρεύμα. ;)

ΣΜΟΥΤΣ.

καλημερα μαεστρια μου !!!

Ευχομαι να πανε ολα καλα με τη δουλεια σου ....δυσκολοι καιροι δυστηχως...και να πανε ολα αλα και με τον πεθερό σου!!!!!!!!!!!!!

Μη σκεφτεσαι τις παρασπονδιες....εχεις διαφορα να αντιμετωπισεις....απλά οταν βλεπεις οτι ''παρεκτρεπεσεαι'' πολυ.....συγκρατησου :wink:

Γεια σας κοριτσια να μπω και εγω στο ομορφο Παρεακι σας???

Με λενε Ελενη και ειμαι 87 κιλα θελω να φτασω τα 65 και βλεπουμε καλη επιτυχια σε ολες!!!

Καλως ορισες στην παρεα μας !!!

Οτι χρειαστεις εδω ειμαστε ΟΛΕΣ !!!:mrgreen:

καλημερα κουκλες μου γοργονες που λετε ειμαι και παλι σουπερ αλλα κουκλες ακουστε τι εκανα χθες εβγαλα τις φωτ. που σας ελαγα αλλα σαν καλο παιδι που δεν ξεχναω ποτε πηρα την φωτογραφικη μαζι μου αλλα τι ξαχασα το καλοδιο συνδεσεις με τον η/υ ΜΕ την φωτ. πειτε οτι θελεται δεχομαι τα παντα χαχαχαχαχαχα!!!!!

ΜΙΑΛΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :tongue:

εγω σε αντιθεση με σενα ανεβασα και αλες φωτο απο την προβα εδω στο προφιλ μου :lol:

όσο για τις ατασθαλίες... μέσα στο πρόγραμμα είναι κι αυτές, ειδικά όταν οι συνθήκες είναι κάπως περίεργες ......

καλημερα τσιπουριτσα μας!!!

τι κανεις????.....ξεκινησες περπατημα????:cool:

Καλημεραααααααααααα Ζωηηηηηηηηηηηηη :mrgreen:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

ΑΥΡΙΟ θα τα καταφερω ενταξη θα βαλω τις φωτ. και τοτε θα μου πειτε ελπιζω να μην ξεχασω παλι τιποτα !!!

ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαεστρια μου υπομονη καλη μου δεν μπορεις να αλαξεις κατι αλλα κουραγιο γιατι ειναι απαρετητο στην φαση αυτη . σας ευχομαι να ειναι μια φαση που θα περασει γρηγορα και με καλα αποτελεσματα !!!

Εγώ κορίτσια θα παραμείνω άτεκνη-τουλάχιστον βιολογικά, παρά τις ενθαρρυντικές ευχές σας, για τις οποίες σας ευχαριστώ!!!

Δεν θα σας πω εδώ περισσότερα για να μην "μαυρίσω" το πανέμορφο- και ενεργειακά θετικό topic μας!Εχω γράψει την ιστορία μου στο parents.

Λοιπονννννννννννννννν ας αλλάξουμε λίγο διάθεση,

διάδρομο μ' αυτή τη ζεστή πως κάνουμεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;:rolleyes:

Αρχηγέεεεε, θα μπω να δω την πρόβα σου!!!!!!!!!!!!!!:-D

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Maestriaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!....τι σου έχω οεο????....και για τις υπολοιπες δηλαδη....αλλα επειδη στο κοριτσακι μας αρεσουν τα παγωτακια....βρηκα μια συνταγη ευκολη για σορμπε με 33 θερμιδες μονο η μεριδα !!! :mrgreen:....υγειηνο και για τα παιδακια σας !!!!

ΥΛΙΚΑ

• 3-4 μέτρια ώριμα ροδάκινα κομμένα στη μέση και λιωμένα
  • Το χυμό από 1 λεμόνι
  • ¼ του φλιτζανιού χυμό πορτοκάλι
  • ¼ του φλιτζανιού ζάχαρη
  • 1 βανίλια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Λιώσε τα ροδάκινα σε ένα μπλέντερ και μετάφερέ τα σε ένα μπολ

Πρόσθεσε στο μπλέντερ το χυμό λεμόνι, το χυμό πορτοκάλι και τη ζάχαρη και ανακάτεψε καλά

Βάλε τους χυμούς με τη ζάχαρη στον πουρέ ροδάκινου και ανακάτεψε μέχρι να γίνει ένας ομοιόμορφος πολτός.

Πρόσθεσε την βανίλια

Μοίρασε το μοίγμα σε μικρά πλαστικά ποτηράκια μιας χρήσης.

Άφησε τα στην κατάψυξη για μια ώρα περίπου και πρόσθεσε τα ξυλάκια στη μέση. Άφησε για άλλη μια ώρα.

Μπορούν να μείνουν στην κατάψυξη για 3 εβδομάδες

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...