Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Πόσος καιρός πέρασε απο την τελευταία φορά που έγραψα εδώ... και πόσες φορές ξεκίνησα δίαιτα και τη σταμάτησα...

Καινούργια δεδομένα, καινούργια αρχή. Αρχίσαμε για άλλη μια φορά διατροφή λοιπόν. Είμαι στη 12η μέρα ακόμα και έχω χασει 5μιση κιλά. Προς το παρόν καλά τα πάω. Κρατιέμαι ακόμα. Ελπίζω να πάω μέχρι τέλους. Επειδή όμως είναι δύσκολο αυτό, μιας και τα κιλά είναι πολλά, προσπαθώ να βάζω πιο μικρούς στόχους ώστε να μην κουραστώ εύκολα ψυχολογικά.

5μισι κιλα σε 12 μερες???????????????????????????????????

Πες μου οτι κανεις αυτην την τρελη διαιτα που τρως μονο πρωτεινη και μετα μονο λαχανικα και οι υδατανθρακες ειναι απωντες???????

Δε θα την εκανα ποτέ ακομη κι αν ημουν 200 κιλα.

Γνωριζεις οτι το φυσιολογικο για τον οργανισμο ειναι να χανεις απο 1 ως 4 κιλα το μηνα?????????????Φυσικα κανοντας μια ισορροπημενη διατροφη σε συνδυασμο με καποια εστω και ηπια ασκηση (πχ περπατημα).

Ολα τα υπολοιπα ειναι προσκαιρες μλκς. Και σορυ...... αλλα τι προσδοκας με τετοια απωλεια???? Να μπεις στα παλια σου ρουχα??Και η Χαλαρωση???

Δωσε μας μερικα στοιχεια της διατροφης σου.....σε παρακαλω.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

• 1 month later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

g.gif[/u]o.gifr.gifg.gifo.gifn.gife.gifs.gif[/center]

c.gifl.gifu.gifb.gif

1317736cv02832z1y.gif

Συγκεντρώσαμε χρήσιμες συμβουλές διατροφής και άσκησης, καθώς και διάφορα κολπάκια σχετικά με το θέμα μας, από προηγούμενες αναρτήσεις μας και για τη διευκόλυνσή σας.

Θα τα βρείτε στις αναρτήσεις:

απο Νο 13091 ως και 13103, 15021, 17802........ κ.α.

& λιστα 20733 / 24-5-2011

YMNOΣ :

ΤΑΙΝΙΑ :http://www.youtube.com/watch?v=SdWXnbanrHk

1) matri ετών 34 ύψος 1,63 αρχικό (1-3-2012) 63 τωρινό 59,2 Στόχος 55

:tongue::tongue::tongue:

funny-pig-custom-car-comedy-pic.jpg

Για να θυμουνται οι παλιες και να μαθαινουν οι καινουριες.

Οπως και να το κανουμε, οι γοργονες του καφε, εγραψαν ιστορια.

• 4 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα σας.ειμαι καινουρια στο club. Ξεκινάω και εγω αυτόν τον δύσκολο αγορά της αφερεςης του θυρεοειδή.ειμαι σε φάση να βρω χειρουργώ.ξερει κάποια η κάποιος για (Καρβούνη η Σακελαριου)

Καλησπέρα σας.ειμαι καινουρια στο club. Ξεκινάω και εγω αυτόν τον δύσκολο αγορά της αφερεςης του θυρεοειδή.ειμαι σε φάση να βρω χειρουργώ.ξερει κάποια η κάποιος για (Καρβούνη η Σακελαριου)

Αυτο το ποστ μαλλον ειναι για αλλη θεση.

Καλησπέρα κι από εμένα και Χρόνια Πολλά!!!!

Είμαι παλιό μέλος στο παρεντς και με έχει βοηθήσει σε διάφορα θέματα, αλλά νέο μέλος στο θέμα σας (τώρα το ανακάλυψα).

Ψάχνω να βρω μία δίαιτα-αποτοξίνωση για να φύγουν πολύ εύκολα τα πρώτα κιλά...........μπάς και πάρω λίγο τα πάνω μου.........Το ξέρω ότι δεν είναι καλό και όλα αυτά που λέγονται για τα εξπρές, απλά η ψυχολογία μου είναι τόσο χάλια που έχω ανάγκη να ακολουθήσω για λίγες μέρες μια διατροφή που θα φύγουν κιλά, θα ξεπρηστώ και μετά σιγά σιγά να ακολουθήσω ένα υγιεινό πρόγραμμα για να χάσω τα υπόλοιπα κιλά. Θέλω περίπου να χάσω 15 κιλά το λιγότερο μην έχουν γίνει και παραπάνω τώρα.............:?:?

Αυτά για αρχή και εύχομαι να τα ξαναπούμε..............

Διαφημίσεις

Διαιτα αστραπη δε θα συνιστουσα με τιποτα. Μια διατροφη αποτοξινωσης 2-3 ημερων, ομως, θα μπορουσες να την κανεις ευκολα.

Επισης θα συνιστουσα να βγαλεις απο το λεξιλογιο σου τη λεξη ΔΙΑΙΤΑ και να υιοθετησεις τις : ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΑΣΚΗΣΗ.

Σε προηγουμενες δημοσιευσεις μας, εχουμε αναρτησει συγκεντρωμενες, διαφορες προτασεις για διατροφη αλλα και για ασκηση (μικρα κολπακια).

Πιστευεις οτι ΤΡΩΣ και απεκτησες τα παραπανισια κιλα ή θεωρεις καποια αλλη αιτια που τα απεκτησες (πχ εγκυμοσυνη, χειρουργειο, θυροιδη κλπ)????

Θα κοιταξω να σου φερω εδω (στο τωρα) τις προτασεις που σου ανεφερα.

g.gifo.gifr.gifg.gifo.gifn.gife.gifs.gifempty.gifc.gifl.gifu.gifb.gif

1317736cv02832z1y.gif

Συγκεντρώσαμε χρήσιμες συμβουλές διατροφής και άσκησης, καθώς και διάφορα κολπάκια σχετικά με το θέμα μας, από προηγούμενες αναρτήσεις μας και για τη διευκόλυνσή σας.

Θα τα βρείτε στις αναρτήσεις:

απο Νο 13091 ως και 13103, 15021, 17802........ κ.α.

& λιστα 20733 / 24-5-2011

YMNOΣ :

ΤΑΙΝΙΑ :http://www.youtube.com/watch?v=SdWXnbanrHk

:tongue::tongue::tongue:

funny-pig-custom-car-comedy-pic.jpg

Για να θυμουνται οι παλιες και να μαθαινουν οι καινουριες.

Οπως και να το κανουμε, οι γοργονες του καφε, εγραψαν ιστορια.

Διαιτα αστραπη δε θα συνιστουσα με τιποτα. Μια διατροφη αποτοξινωσης 2-3 ημερων, ομως, θα μπορουσες να την κανεις ευκολα.

Επισης θα συνιστουσα να βγαλεις απο το λεξιλογιο σου τη λεξη ΔΙΑΙΤΑ και να υιοθετησεις τις : ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΑΣΚΗΣΗ.

Σε προηγουμενες δημοσιευσεις μας, εχουμε αναρτησει συγκεντρωμενες, διαφορες προτασεις για διατροφη αλλα και για ασκηση (μικρα κολπακια).

Πιστευεις οτι ΤΡΩΣ και απεκτησες τα παραπανισια κιλα ή θεωρεις καποια αλλη αιτια που τα απεκτησες (πχ εγκυμοσυνη, χειρουργειο, θυροιδη κλπ)????

Θα κοιταξω να σου φερω εδω (στο τωρα) τις προτασεις που σου ανεφερα.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Διάβασα προηγούμενες δημοσιεύσεις, αλλά όχι όλες.......είναι πάρα πολλές :D:rolleyes::rolleyes: και όντως βρήκα πολύτιμες συμβουλές.

Τα κιλά σίγουρα είναι από φαγητό, απλά έχω διαπιστώσει ότι δεν χάνω με τίποτα όπως έχανα. Στην πρώτη εγκυμοσύνη ήμουν μια κυρία πήρα μόνο 9 κιλά με πείνα βέβαια, στη δεύτερη ήμουν μία γουρούνα και πήρα 22 κιλά, τα οποία σιγά σιγά τα έχασα.

Πριν 3 χρόνια πήρα τα κιλά, λόγω κακής ψυχολογίας (η μία αναποδιά πάνω στην άλλη με ιώσεις), κλεισούρα στο σπίτι και ξέσπασμα στο φαγητό και στα γλυκά. Πέρισυ τον Ιανουάριο προσπάθησα με σωστή διατροφή και έχασα κάποια κιλά, τα οποία ξαναπήρα........είναι να μη ξεφύγω......δεν έχω μέτρο μετά. Παλιότερα εντωμεταξύ γυμναζόμουνα και τώρα τίποτα. Είναι πολύ δύσκολο για μένα και οικονομικά και στο σπίτι όταν προσπαθώ να κάνω όλο και κάποια δικαιολογία βρίσκω και τα παρατάω.........είμαι αδιόρθωτη και νομίζω ότι δεν θα χάσω ποτέ τα παραπανω κιλά τα οποία με καταρακώνουν, ντρέπομαι να βγω έξω, ειδικά τώρα που καλοκαιριάζει και θα βγουν τα μπουφάν..........:oops::oops::oops::oops::oops:

Μην το σκεφτεσαι ετσι. 15 κιλα και φανταζομαι πως εισαι μικρουλα ακομη, δεν ειναι πολλα. Υπολογισε οτι με σωστο τροπο θα πρεπει να χανεις 2-4 κιλα τκαθε μηνα αρα απο 4 ως 8 μηνες για να φτασεις στον στοχο σου.

Χαιρομαι που παραδεχεσαι οτι ΤΡΩΣ (δες την ταινια που αναφερουμε στη λιστα με την γοργονα).

Και διαβασε μονο τις αναρτησεις που σε παρεπεμπουμε (αυτος ηταν και ο λογος που τις σγκεντρωσαμε ετσι γιατι συνηθως ειμαστε φλυαρες και οι κοπελες που ερχονταν πελαγωναν με τις ΤΟΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ σελιδες μας)

Ριξε μια ματια με την ησυχια σου και τα λεμε.

Μην το σκεφτεσαι ετσι. 15 κιλα και φανταζομαι πως εισαι μικρουλα ακομη, δεν ειναι πολλα. Υπολογισε οτι με σωστο τροπο θα πρεπει να χανεις 2-4 κιλα τκαθε μηνα αρα απο 4 ως 8 μηνες για να φτασεις στον στοχο σου.

Χαιρομαι που παραδεχεσαι οτι ΤΡΩΣ (δες την ταινια που αναφερουμε στη λιστα με την γοργονα).

Και διαβασε μονο τις αναρτησεις που σε παρεπεμπουμε (αυτος ηταν και ο λογος που τις σγκεντρωσαμε ετσι γιατι συνηθως ειμαστε φλυαρες και οι κοπελες που ερχονταν πελαγωναν με τις ΤΟΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ σελιδες μας)

Ριξε μια ματια με την ησυχια σου και τα λεμε.

την ταινία δεν μου την ανοίγει............:confused::confused:

Διαφημίσεις

• 1 month later...

καλησπέρα σας είμαι καινούρια στο forum. με ενθουσίασε η υποστήριξη που δίνετε η μία στην άλλη. η αλήθεια είναι ότι ετοιμάζομαι να μπω στο Γολγοθά μιας δίαιτας μετά από ορμονικές θεραπείες γιατί από 58 κιλά δυστυχώς έφτασα να είμαι 100 και από κει και πέρα το μόνο που είχα καταφέρει χωρίς καμιά υποστήριξη να ανεβοκατεβαίνω από 85 στα 100 και πάλι πίσω. ποτέ όμως δε κατάφερα να φτάσω στα παλιά μου 58.

Ξεκινα με μικροτερο στοχο, πχ τα 20 κιλα. Σταθεροποιησε τα και μετα ξανακανεις δευτερη επιδρομη για αλλα 10 .... Χωρις να θελω να σε απελπισω, καλυτερα να ξεχασεις το 58....... Οπως ειπες, εχεις κανει ορμονικες θεραπειες...... και αυτο δυσχεραινει την επιτευξη των αρχικων κιλων σου. Με ενα 65αρι ή 70αρι να εισαι ευχαριστημενη.

Καταρχην ενημερωσου για τις τροφες που πρεπει να τρως και αυτες που δεν πρεπει. Σωστη διαιτα (διατροφη τη λεω εγω) ειναι αυτη που σου παρεχει τα απαραιτητα συστατικα χωρις να στερεισαι κατι που λαχταραει ο οργανισμος σου. Μια ισορροπημενη διατροφη σε συνδυασμο με ασκηση (εστω και ηπιου τονου οπως το περπατημα 1 ωρας την ημερα) μπορει να σε φερει αργα αλλα σταθερα στον επιθυμητο αριθμο κιλων.

Βαλε στοχο να χανεις 2-4 κιλα το μηνα....... οχι περισσοτερα. Λενε οτι οσο χρονο εκανες να βαλεις τα κιλα τοσος χρονος ειναι ο σωστος για να τα χασεις. Και αυτο για να μη χαλασει το σωμα (πλαδαριασει).

Εισαι διατεθιμενη να πας σε διατροφολογο και γυμναστηριο???? Τοτε τα πραγματα θα ειναι πιο ευκολα για σενα.

Καλη αρχη.... και οτι θες, εδω ειμαστε.

καλησπέρα σας είμαι καινούρια στο forum. με ενθουσίασε η υποστήριξη που δίνετε η μία στην άλλη. η αλήθεια είναι ότι ετοιμάζομαι να μπω στο Γολγοθά μιας δίαιτας μετά από ορμονικές θεραπείες γιατί από 58 κιλά δυστυχώς έφτασα να είμαι 100 και από κει και πέρα το μόνο που είχα καταφέρει χωρίς καμιά υποστήριξη να ανεβοκατεβαίνω από 85 στα 100 και πάλι πίσω. ποτέ όμως δε κατάφερα να φτάσω στα παλιά μου 58.

Καλό κουράγιο σου εύχομαι και καλή δύναμη........κακά τα ψέματα, ούτε εγώ το πίστευα, αλλά τα παλιά κιλά δύσκολο να τα φτάσουμε!!!!:( Ας κάνουμε όπως λέει η Γεωργία σωστη διατροφή και σιγά σιγά μπας και καταφέρουμε κάτι. Τουλάχιστον να μην επιβαρύνουμε άλλο τον οργανισμό μας!!!

Καλή συνέχεια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...