Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Καλησπερα και απο εμενα κοριτσια,κιλα παραπανω εχω περιπου 7 μετα απο δυο γεννες και ειναι ολλα στην κοιλια μου.σκεφτομαι μια επαιμβασουλα που λεγετα smartlipo ομως το ψαχνω για να μην πανε χαμενα τα λεφτακια μου που τα εχω απο ελευθερη!!!!εχει κανει καμια σας,ξερει καμια περιπτωση?ευχαριστω εκ τον προτερον.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Ο κάθε οργανισμός αποτελείται και απο λιποκυτταρα ο αριθμός των οποίων αυξάνεται μονο κατα την παιδική ηλικία οποτε και για αυτο το λόγω ειναι επικίνδυνη η παιδική παχυσαρκία μετα αυξάνεται μονο το μέγεθος τους, οποτε παθαίνουμε. Η λιπαναρροφηση και οποιαδήποτε άλλη μέθοδος αφαίρεσης λιποκυτταρων απο συγκεκριμένη περιοχή εχει ως αποτέλεσμα οταν επανερχομαστε στο βάρος μας να μεγαλώνουν σε μέγεθος τα λιποκυτταρα σε άλλες περιοχές του σώματος οπως χέρια λαιμός και πλάτη. Οποτε ειμαι υπέρ των μεθόδων αυτών οταν κάποιος θελει να αλλάξει λιγο το περίγραμμα του σώματος του, αλλα οχι σαν μέθοδος απώλειας βάρους, εκεί μονο δίαιτα και γυμναστική εχουν αποτελέσματα.

9. Κοιμηθείτε καλά, χάστε περισσότερα. Ο ανεπαρκής ύπνος φαίνεται να αυξάνει την παραγωγή της κορτιζόλης, που ελέγχει την όρεξη. Υψηλά επίπεδα κορτιζόλης, φαίνεται πως χειροτερεύουν την υπερβολική κατανάλωση και την πείνα. Επιπλέον, ο πολύ λίγος ύπνος μπορεί να οδηγήσει το σώμα σας να μην καίει υδατάνθρακες, που μπορεί να μεταφραστεί σε περισσότερο αποθηκευμένο σωματικό λίπος.

Α να γεια σου! Γι αυτό δεν μπορώ ν' αδυνατίσω αφού γέννησα. Γιατί δεν κοιμάμαι καλά. :lol::lol::lol:

Α να γεια σου! Γι αυτό δεν μπορώ ν' αδυνατίσω αφού γέννησα. Γιατί δεν κοιμάμαι καλά. :lol::lol::lol:

Οχι γιατι οι ορμονες σου εκαναν τρελο παρτυ, οχι γιατι τσιμπολογας καθε μιση ωρα, οχι γιατι το εχεις ριξει στο αραλικι με το μωρο, οχι γιατι σου φερνουν ενα σωρο γλυκα μαζι με τα δωρα του μωρου,............ αλλα γιατι δεν κοιμασαι σωστα. Λες????????

(μεταξυ μας, κι εγω αυτα εκανα οταν γεννησα...χαχαχαχαχαχχα :(:roll: )

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Τοσο καιρό κανεις δε γραφει τι γινεται;

Τι να γραψω κι εγω η παλαιμαχη γοργονα που το χω ξεφτιλισει. Πιο σκ@τ@ δε γινεται. Τεμπελιω, φαγητο, και υπνο (τη καθιστικη 8ωρη εργασια την παραβλεπω)

Λετε τωρα που το ομολογησα να γινει θαυμα κατα το "αμαρτια εξομολογουμενη, παυει να ειναι αμαρτια"???

Ειμαι ζωο, το ξερω!!!!

Διαφημίσεις

Θέλω να ξεκινήσω εντατικό προγράμμα για να επιδιόρθωσω τους ανύπαρκτους γλουτούς μου. Το χειμώνα κουτσά στραβά τα ρουχα καλύπτουν τα παντα, το καλοκαίρι ομως έρχεται. Αφού άρχισα να ψάχνω σλιπ με επιθεματα ετσι οπως τα σουτιέν push-up αλλα δεν βρήκα τίποτα.

Τράβηξα φωτογραφίες για να συγκρίνω το πριν και το μετα.

Τι να γραψω κι εγω η παλαιμαχη γοργονα που το χω ξεφτιλισει. Πιο σκ@τ@ δε γινεται. Τεμπελιω, φαγητο, και υπνο (τη καθιστικη 8ωρη εργασια την παραβλεπω)

Λετε τωρα που το ομολογησα να γινει θαυμα κατα το "αμαρτια εξομολογουμενη, παυει να ειναι αμαρτια"???

Ειμαι ζωο, το ξερω!!!!

Είπαμε το γεγονός οτι παντρευτήκαμε, κάναμε οικογένεια και παιδιά δεν μας δίνει το δικαίωμα να ξεχνάμε τον εαυτό μας και οτι είμαστε γυναικες πάνω απο ολα.

Είπαμε το γεγονός οτι παντρευτήκαμε, κάναμε οικογένεια και παιδιά δεν μας δίνει το δικαίωμα να ξεχνάμε τον εαυτό μας και οτι είμαστε γυναικες πάνω απο ολα.

Συμφωνω αλλα........ αμα παραγινει το κακο, θελει πολλη δουλεια για να επανορθωσουμε. Γι αυτο κανε κατι οσο ειναι καιρος.....εγω ειμαι ηδη σε φαση

κλημακτηριου και σε συνδυασμο με ενδοκρινολογικα προβληματα, τα πραγματα εχουν δυσκολεψει πολυ.Και δε φταιει παντα μονο το φαγητο.......

Οχι γιατι οι ορμονες σου εκαναν τρελο παρτυ, οχι γιατι τσιμπολογας καθε μιση ωρα, οχι γιατι το εχεις ριξει στο αραλικι με το μωρο, οχι γιατι σου φερνουν ενα σωρο γλυκα μαζι με τα δωρα του μωρου,............ αλλα γιατι δεν κοιμασαι σωστα. Λες????????

(μεταξυ μας, κι εγω αυτα εκανα οταν γεννησα...χαχαχαχαχαχχα :(:roll: )

Καλέ εγώ ούτε τσιμπολογούσα, ούτε γλυκά μου φέρανε, καλά καλά ούτε δώρα δεν πήρα! :evil: Όσο για το αραλίκι, ας γελάσω (χα-χα-χα) :mrgreen: Μιλάμε ότι τρέχω και δε φτάνω. Εγερτήριο στις 6μιση, δουλειά, επιστροφή στις 3μιση κι όλο το απόγευμα κυνηγάω το μικρό. Με το που πάει 11 είμαι ψόφια.

Οι ορμόνες πάντως είναι μεγάλο θέμα. Πρώτη φορά στη ζωή μου κατάλαβα τι θα πει κατακράτηση υγρών. Νομίζω ότι με το θηλασμό μπλόκαρε και ο μεταβολισμός. Έκανα μια προσπάθεια με διατροφή κι έχασα 2μιση κιλά σε 2 βδομάδες. 4-5 ήθελα να χάσω συνολικά, αλλά μου φαίνονταν βουνό, γιατί δεν μπορούσα να φάω με πρόγραμμα. Αυτό το 5 γεύματα τη μέρα σε τακτά διαστήματα δεν μπόρεσα να το τηρήσω. Οπότε με το που σταμάτησα τη συγκεκριμένη διατροφή, τα ξαναπήρα. Τώρα με τη δουλειά κάτι γίνεται, γιατί αναγκαστικά τρώω ένα σάντουιτς όταν φτάσω και ένα φρούτο κατά τη μία το μεσημέρι, αλλιώς λιμοκτονώ μέχρι να φτάσω σπίτι. Στο ενδιάμεσο δεν προλαβαίνω ούτε να ξυθώ. Το κακό είναι ότι δεν πίνω σχεδόν καθόλου νερό. Το καλό είναι ότι ανανέωσα την γκαρνταρόμπα μου και νιώθω πολύ άνετα στα ρούχα μου. Γυμναστική δε βλέπω να κάνω, οπότε η χαλάρωση παραμένει. Κι εγώ νομίζω πως μπαίνω σε προκλιμακτηριακή φάση, αν και οι φίλες μου με κοροϊδεύουν όταν τους το λέω. Εγώ το πιστεύω πάντως. Η λίμπιντος ειναι στα τάρταρα. :tongue:

• 4 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

γεια σας κ απο μενα μετα απο πολυ πολυ πολυ καιρο...εχω ξεκινησει διατροφη απο τη Δευτερα κ παω καλα, δεν πειναω, αλλα νερο γιοκ...δεν το μπορω καθολου...λοιπον μετα τη γεννα -ο μπεμπης ειναι 8 μηνων- εχασα αμεσως 10 κιλα, κατεβηκα δηλαδη στα 65...με διαιτα εχασα αλλα 5, στις γιορτες πηρα 2 κιλα κ τωρα ξεκινησα ξανα. Στοχος ειναι τα 56 κιλα που ημουν κ πριν απο την εγκυμοσυνη...για γυμναστικη δεν εχω χρονο κ διαθεση οποτε ο,τι κανω με τη διατροφη...το καλοκαιρι βαφτιζουμε τον μπεμπη κ ελπιζω να ειμαι fit μεχρι τοτε...Καλη επιτυχια σε ολες τις γοργονες που "δοκιμαζονται"!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Πόσος καιρός πέρασε απο την τελευταία φορά που έγραψα εδώ... και πόσες φορές ξεκίνησα δίαιτα και τη σταμάτησα...

Καινούργια δεδομένα, καινούργια αρχή. Αρχίσαμε για άλλη μια φορά διατροφή λοιπόν. Είμαι στη 12η μέρα ακόμα και έχω χασει 5μιση κιλά. Προς το παρόν καλά τα πάω. Κρατιέμαι ακόμα. Ελπίζω να πάω μέχρι τέλους. Επειδή όμως είναι δύσκολο αυτό, μιας και τα κιλά είναι πολλά, προσπαθώ να βάζω πιο μικρούς στόχους ώστε να μην κουραστώ εύκολα ψυχολογικά.

bV53p3.png

• 3 εβδομάδες μετά...
Πόσος καιρός πέρασε απο την τελευταία φορά που έγραψα εδώ... και πόσες φορές ξεκίνησα δίαιτα και τη σταμάτησα...

Καινούργια δεδομένα, καινούργια αρχή. Αρχίσαμε για άλλη μια φορά διατροφή λοιπόν. Είμαι στη 12η μέρα ακόμα και έχω χασει 5μιση κιλά. Προς το παρόν καλά τα πάω. Κρατιέμαι ακόμα. Ελπίζω να πάω μέχρι τέλους. Επειδή όμως είναι δύσκολο αυτό, μιας και τα κιλά είναι πολλά, προσπαθώ να βάζω πιο μικρούς στόχους ώστε να μην κουραστώ εύκολα ψυχολογικά.

Ποια δίαιτα κάνεις και έχεις χάσει τόσα κιλά; Πόσα θέλεις να χάσεις; Μπράβο σου πάντως....!!!!!! :P:p:p:p Εγώ θκ@τουλεθ.....:(:(:(:(

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Παρουσα κι εγω.

Η κλημακτηριος με μαμησε κανονικα.

Τετοιο φουσκωμα δεν το ειχα ξανανιωσει. Ειχε να με επισκεφτει η κοκκινοσκουφιτσα μου απο τον Νοεμβρη. Επιτελους ηρθε και ....ξεφουσκωσα...σαν μπαλονι.

Κοιταξτε να αδυνατισετε πριν σας παρουν τα χρονια γιατι μετα ....αλλο παρτυ με τις ορμονες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...