Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Ωραία!!!!! Άντε και στα δικά μου.... άρχισα και εγώ να κουράζομαι με την κοιλούμπα.:( Λυπάμαι και ντρέπομαι που το λέω αυτό αλλά έτσι είναι........

Λογικό είναι μωρέ, έχουν αρχίσει και ζέστες... σε καταλαβαίνω.

Βρε κορίτσια πού είστε οι υπόλοιπες? 76 κιλά πλέον, έχω να χάσω μόνο 18! :rolleyes:

[σε λίγο που θα σταματήσω να χάνω τα υγρά της κατακράτησης και θα μείνει το λίπος, τότε να δω τι θα κάνω...]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Ας ξεκινήσουμε με τα ευχάριστα!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!!! να τον χαίρεσαι και να σε χαίρεται και αυτός ο τυχερούλης που έχει σούπερ μαμά!!

Να είστε καλά και να ευχαριστηθείτε το μεγάλωμα του! γερός και τυχερός!

Για τα κιλά έχω να πω, ότι όσο έχει κατακράτηση πάλι καλά να λες! Αργά ή γρήγορα θα ξεφουσκώσει αυτό!

Τα κιλά πιο δύσκολα, αλλά δεν σε φοβάμαι, θα το καταφέρεις. Μόνο μη βιάζεσαι! Μετά τους 2 μήνες το συζητάμε, νομίζω είναι νωρίς ακόμα. Εμφάνιση θεική στην παραλία θα κάνουμε του χρόνου με το καλό. Για φέτος.. συμβιβάσου!

Για σκόνη, σίδερο, τκλ, τι να πω, σε νιώθω. Υπομονή και κουράγιο. Τον έλεγχο στη ζωή ξέχασε τον.... τώρα άλλος ελέγχει τα προγράμματα! και είναι πολύ μικρός ο άτιμος!

Στα λοιπά τώρα: ίδια κατάσταση. Παλιοκατάσταση δηλαδή. Και ξέμεινα από δικαιολογίες. Βρε θήλαζα, βρε δεν κοιμόμουν. Τώρα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση. Αλλά ίδιο νούμερο ρούχα. αααααααααχ

Να σου ζήσει!!!

Να' μαι και γω, μετά από μεγάλη απουσία! Πριν 2 μήνες περίπου σας ορκιζόμουν ότι τέλος, ξεκινάω διατροφή. όχι μόνο δεν ξεκίνησα, αλλά συνεχίζω να παχαίνω.

Το ιστορικό μου εν συντομία..παντρεύτηκα 48 κιλά και πολύ γυμνασμένη, έμεινα έγκυος πολύ σύντομα στα 60 (ο γάμος παχαίνει), γέννησα πριν 6 μήνες στα 68, μετά τη γέννα 65...και τώρα 70+ (πόσα + δεν ξέρω, δεν τολμάω να δω)!!

Η αλήθεια είναι ότι πέρασα πολλά (και περνάω). Είχα τεράστιο θέμα με πληγωμένη θηλή (νοσοκομεία-γιατροί-θεραπείες-πόνος-κλείσιμο στο σπίτι για 3 μήνες για να μην έρχεται η πληγή σε επαφή με ρούχο)..μετά ξεκινήσαμε ανακαίνιση στο πατρικό, μαζεύω ήδη για τη μετακόμιση (σε 1 μήνα), μεγαλώνω σχεδόν μόνη το μικρό μας (ο άντρας λείπει για δουλειά ή για τα μαστόρια στο σπίτι που ανακαινίζουμε)..θηλάζω αποκλειστικά, με ξυπνά συνέχεια το βράδυ, νυστάζω,έχω νεύρα και ξεσπάω στο φαί. Δεν έχω πλέον άλλη απόλαυση! Είμαι τόφαλος, δεν μου μπαίνει τίποτα ( κολάν και ένα t-shirt του συζύγου φοράω), δεν πάω πουθενά, μόνο σε ψυχίατρο μου μένει να πάω γιατί τα' χω παίξει με το μωρό 24 ώρες το 24ωρο, αλλά πού χρόνος (και λεφτά)..

Λοιπόν, το ζητούμενο τώρα. Βαφτίζω το μικρό μας 1 Σεπτ. και θέλω να μαι κορμί, όπως ήμουν (50 κιλά οπωσδήποτε). Είναι κιλά που μπήκαν γρήγορα, οπότε θα τα χάσω. Αλλά θέλω να βγάλετε το βούρδουλα, οκ?? Αλλιώς δε βάζω μυαλό!

Να σου ζήσει!!!

Να' μαι και γω, μετά από μεγάλη απουσία! Πριν 2 μήνες περίπου σας ορκιζόμουν ότι τέλος, ξεκινάω διατροφή. όχι μόνο δεν ξεκίνησα, αλλά συνεχίζω να παχαίνω.

Το ιστορικό μου εν συντομία..παντρεύτηκα 48 κιλά και πολύ γυμνασμένη, έμεινα έγκυος πολύ σύντομα στα 60 (ο γάμος παχαίνει), γέννησα πριν 6 μήνες στα 68, μετά τη γέννα 65...και τώρα 70+ (πόσα + δεν ξέρω, δεν τολμάω να δω)!!

Η αλήθεια είναι ότι πέρασα πολλά (και περνάω). Είχα τεράστιο θέμα με πληγωμένη θηλή (νοσοκομεία-γιατροί-θεραπείες-πόνος-κλείσιμο στο σπίτι για 3 μήνες για να μην έρχεται η πληγή σε επαφή με ρούχο)..μετά ξεκινήσαμε ανακαίνιση στο πατρικό, μαζεύω ήδη για τη μετακόμιση (σε 1 μήνα), μεγαλώνω σχεδόν μόνη το μικρό μας (ο άντρας λείπει για δουλειά ή για τα μαστόρια στο σπίτι που ανακαινίζουμε)..θηλάζω αποκλειστικά, με ξυπνά συνέχεια το βράδυ, νυστάζω,έχω νεύρα και ξεσπάω στο φαί. Δεν έχω πλέον άλλη απόλαυση! Είμαι τόφαλος, δεν μου μπαίνει τίποτα ( κολάν και ένα t-shirt του συζύγου φοράω), δεν πάω πουθενά, μόνο σε ψυχίατρο μου μένει να πάω γιατί τα' χω παίξει με το μωρό 24 ώρες το 24ωρο, αλλά πού χρόνος (και λεφτά)..

Λοιπόν, το ζητούμενο τώρα. Βαφτίζω το μικρό μας 1 Σεπτ. και θέλω να μαι κορμί, όπως ήμουν (50 κιλά οπωσδήποτε). Είναι κιλά που μπήκαν γρήγορα, οπότε θα τα χάσω. Αλλά θέλω να βγάλετε το βούρδουλα, οκ?? Αλλιώς δε βάζω μυαλό!

Τσαρλι, να σου ζησει,

Κοιταξε να δεις. προ παιδιου ημουν φετες 52 κιλα....εκανα tae bo, yoga ειχα φτασει intermediate και jogging τουλαχιστον 7 χιλιομετρα την μερα, ΚΑΘΕ μερα. Γυμναζομουν γυρω στις 3 ωρες την μερα. Μερικες φορες και 4. Ηταν να δουλεψω σε γυμναστηριο. Κορμι που αφηνε κοσμο νεκρο καταλαβαινεις. Μενω εγκυος και γενναω στα 64 κιλα αλλα ακομα τραγικα μαζεμενη λογω γυμναστικης. Ε.....μου ηρθε ο κοσμος αναποδα γιατι περασα ΠΟΛΥ δυσκολα (και περναω) λογω καποιων προσωπικων καταστασεων. Εφτασα 77 κιλα τον χειμωνα και τωρα κατεβηκα στα 70. Οποτε σε καταλαβαινω οσο δεν παει. Τωρα για το 50 Σεπτεμβριο, δλδ κοινως 20 κιλα σε 3 μηνες δεν το βλεπω πολυ πιθανο αν δεν θες να καταρρευσεις. Μιας και εχεις παιδι(α) να προσεξεις προσεξε σε παρακαλω πολυ πανω απο ολα τον εαυτο σου. Θα ελεγα ξεκινα διατροφη σωστη. Φρουτα λαχανικα, οχι πολλα ψωμια και μακαρονια και καθολου γλύκα και σιγα σιγα θα χασεις. Αλλα μην ζοριστεις τοσο εντονα........εξαλλου ως ανθρωπος της γυμναστικης γνωριζεις οτι οταν χανεις γρηγορα δεν διατηρεις. Αντιθετα αν ξεκινησεις σωστη διατροφη και ισως λιγη ασκηση θα εχεις πολυ μακροχρονια αποτελεσματα. Αλλα θελει υπομονη. Και εγω θα ηθελα να γινω η ταδε που ηξερα προ παιδιου. Δεν γινεται.....τοσο γρηγορα.....ισως και ποτε. Δεν ξερω.....τουλαχιστον εχω τις φωτο να το θυμαμαι....χαχαχα

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Πω πω, βρήκα τον άνθρωπό μου!!

Και γω πορωμένη με τη γυμναστική, ήθελα να αφήσω τη δουλειά μου και να κάνω γυμναστήριο..(όνειρα)..με προπονούσε ένας πρωταθλητής body builder και είχα "κορμί" (έτσι με φώναζαν κι όλας).

Τώρα ντρέπομαι να κυκλοφορήσω.

Γνωρίζω τα πάντα περί διατροφής/γυμναστικής και σίγουρα στόχος μου είναι η απώλεια λίπους. Έχω μια μικρή ελπιδα ότι θα επανέλθω πολύ σύντομα λόγω του ότι πρόκειται για κιλά που μπήκαν σε χρόνο dt. Kαι εννοείται δεν έχω σκοπό να πεινάσω και να κάνω τρελές δίαιτες, απλά υγιεινή διατροφή.

Αλλά..θέλω το βούρδουλά μου!

Διαφημίσεις

Λογικό είναι μωρέ, έχουν αρχίσει και ζέστες... σε καταλαβαίνω.

Βρε κορίτσια πού είστε οι υπόλοιπες? 76 κιλά πλέον, έχω να χάσω μόνο 18! :rolleyes:

[σε λίγο που θα σταματήσω να χάνω τα υγρά της κατακράτησης και θα μείνει το λίπος, τότε να δω τι θα κάνω...]

Εγω εδω ειμαι αλλα τι να πω???? Γουρουνιαζω κατα το: Σουζυ ΤΡΩΣ!!!!!:cry::cry::cry:

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Εγω εδω ειμαι αλλα τι να πω???? Γουρουνιαζω κατα το: Σουζυ ΤΡΩΣ!!!!!:cry::cry::cry:

Χα, χα, χα.....πολύ γέλασα με αυτό!!! Σούζυ τρως.... και ψεύδεσαι και τρως!!!:P:p:p:p

Εγώ εδώ.... στο περίμενε και στα συν 13 με 14 κιλά.... πολλά ρε pouθti μου......Δεν βλέπω την ώρα να γεννήσω με το καλό και να μπω λίγο σε μια σειρά. Ουφφφφφ

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

κουράγιο γιοβανάκι, δύσκολη εποχή για εγκύους! από κιλά σε βρίσκω σούπερ!

εγώ κορίτσια είμαι ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΙΛΟ πιο κοντά στο στόχο μου! έφυγε το ρημαδοκίλι από επάνω μου, ξεκόλλησε η ζυγαριά! φαίνεται μόνιμο (γιατί όπως τα έχανα, έτσι τα έβαζα).

Πήρα κουράγια να συνεχίσω :)

Καλησπερα κοριτσια!!!!

Μολις ανακαλυψα το θεματακι σας και νιωθω πραγματικα ομορφα διοτι ειμαι και γω μια απο αυτες που παλευει να χασει τα κιλα της εγκυμοσυνης!

Χαιρομαι διοτι παιρνω κουραγιο απο τη δυναμη και τη θεληση που εχετε!!!

Ισως λοιπον μαζι σας να καταφερω να χασω και γω αυτα τα 5 κιλα που θελω!!!

Και οσο περναω και την επιλοχειο βρε κοριτσια,αλλο τοσο τρελενομαι για τα κιλα που εχουν μεινει!!!

Λοιπον μπορειτε να με εντάξετε και μενα στη λιστα σας?

Ηλικια 30

Υψος 1,55

Κιλα προ εγκυμοσυνης 49

Τωρινο βαρος 55(ειχα φτασει 67 στην εγκυμοσυνη)

Επιθυμητο βαρος 50!!!!;)

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Eπιτέλους το έραψα!! Το στόμα εννοώ! Έχει λίγες μέρες κορίτσια που έκοψα τις χαζομάρες και βλέπω αμέσως διαφορά! Έχω βέβαια να χάσω καμιά 17 κιλά, αλλά αν συνεχίσω έτσι, θα τα χάσω σίγουρα. Εμ, έχουμε και βάφτιση το Σεπτέμβριο, πρέπει να είμαι κούκλα.

Αλλά το βράδυ πολύ πείνα!!!

Καλή μας δύναμη!

Διαφημίσεις

ΚΑλησπέρα κορίτσια και καλή επιτυχία στην προσπάθεια μας. Μετά από πολύ καιρό που έχω να γράψω και όχι ιδιαίτερες προσπάθειες (πολλές παρασπονδίες) επίτέλους χθες μπήκα στο άσπρο μου staff που είχα αγοράσει πριν από 6χρόνια. (πριν τα παιδιά και τα 45 κιλά πάνω κάτω με κάθε εγκυμοσύνη). Βέβαια πρέπει να χάσω αρκετά ακόμα για να έρθω στα ίσα μου αλλά τουλάχιστον αναπτερώθηκε το ηθικό μου μετά από ένα χρόνο και κάτι προσπαθειών. Τι να πω, ελπίζω με λίγη ακόμα υπομονή κάτι θα γίνει. Είχα φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να βάλω κανένα ρούχο από τα παλιότερα μου.

Καλησπέρα και από εμένα. Γέννησα και εγώ και όπως σας είχα υποσχεθεί από εδώ και πέρα θα τα λέμε. Από την εγκυμοσύνη μου έχουν μείνει 6 κιλά και άλλα 20 που είχα από πριν :tongue::tongue: Άντε να δούμε τι θα γίνει. Προσπαθώ και να θηλάσω, θηλάζω δηλαδή αλλά όχι αποκλειστικά, και εύχομαι να βοηθήσει και αυτό.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΟΡΓΟΝΙΤΣΕΣ

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπέρα και από εμένα. Γέννησα και εγώ και όπως σας είχα υποσχεθεί από εδώ και πέρα θα τα λέμε. Από την εγκυμοσύνη μου έχουν μείνει 6 κιλά και άλλα 20 που είχα από πριν :tongue::tongue: Άντε να δούμε τι θα γίνει. Προσπαθώ και να θηλάσω, θηλάζω δηλαδή αλλά όχι αποκλειστικά, και εύχομαι να βοηθήσει και αυτό.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΟΡΓΟΝΙΤΣΕΣ

Ειχα μια προαισθηση και μπηκα να δω. Και ναι, ΓΕΝΝΗΣΕΣ!!!!

Να σου ζησει κοπελα μου και συντομα να δεις το κορμι σου ΚΟΡΜΑΡΑ!!!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

• 4 εβδομάδες μετά...

Giovanna να σου ζήσει!!!! Καλότυχος να είναι!!! κι η μαμά κουκλάρα!

Γοργόνες μου καλό καλοκαίρι να έχουμε , να ξεφύγουμε από ότι μας απασχολεί!

Σας περιμένω το Σεπτέμβρη ανανεωμένες, καλογυμνασμένες (από το κολύμπι ντεεε!) και κεφάτες! Διότι ως γνωστόν το μέσα είναι που μετράει! Ε και εάν η συσκευασία είναι λιγο πιο "τσουπωτή" δεν τρέχει και τίποτα!

η καλή διάθεση ακτινοβολεί και διαπρέπει από μόνη της! φιλιά, ανεβάστε την ένταση της μουσικής και ΦΥΓΑΜΕεεεε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...