Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Αν και για πολλούς η απώλεια του βάρους θεωρείται μια εύκολη διαδικασία τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Είναι και ψυχοφθόρα διαδικασία που απαιτεί γνώση, ηρεμία και υπομονή. Για αυτό πριν ξεκινήσει κάποιος ένα πρόγραμμα δίαιτας καλό είναι να σκεφτεί τα παρακάτω:

Να τρώτε 3 γεύματα

Είναι βασικό να μην αφήνετε το στομάχι σας άδειο για μεγάλα διαστήματα και να έχετε μικρά και συχνά γεύματα. Για αυτό:

α)Μην παραλείπετε γεύματα, και ειδικά το πρωινό, που είναι ένα βασικό γεύμα για να ξεκινήσει καλά η μέρα και να δώσει ικανοποιητική ενέργεια για τις πνευματικές και τις σωματικές μας δραστηριότητες.

β) Να τρώτε από όλες τις ομάδες τροφών (κρέατα, φρούτα, λαχανικά κτλ.), αλλά όσο και όταν πρέπει.

γ) Μην τρώτε αργά το βράδυ. Προσπαθήστε να μην φορτώνετε το στομάχι σας πριν το βραδινό ύπνο.

Μειώστε το λίπος

Το λίπος είναι η υψηλότερη πηγή θερμίδων (δίνει 1γρ=9 θερμίδες- 1 κουταλάκι του γλυκού λάδι δίνει 45 θερμίδες) και για αυτό είναι το διατροφικό εκείνο στοιχείο που θέλει τη μεγαλύτερη προσοχή. Για αυτό:

α) Αποφύγετε τα τηγανητά φαγητά. Προτιμήστε τα βραστά και τα ψητά χωρίς επιπλέον λίπος.

β) Αποφύγετε τα πολύ λιπαρά τρόφιμα π.χ. κέικ, πάστες και πίτες, μαγιονέζες, κρέμες και ντρέσινγκς.

γ) Μη χρησιμοποιείτε βούτυρο ή μαργαρίνες. Προτιμήστε ένα αντίστοιχο προϊόν χαμηλών λιπαρών.

δ) Αποφύγετε τα πλήρη γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα και να προτιμάτε όσα είναι αποβουτυρωμένα και χαμηλών λιπαρών.

ε) Μετράτε πάντα το λάδι που βάζετε στο φαγητό με ένα κουτάλι. Να το προσθέτετε πάντα στο τέλος του μαγειρέματος.

Μειώστε τη ζάχαρη

Η ζάχαρη βρίσκεται "κρυμμένη" σε πολλές τροφές και δίνει πολλές άχρηστες θερμίδες (δίνει 4 θερμίδες ανά γραμμάριο -1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη δίνει 20 θερμίδες). Για αυτό:

α) Αποφύγετε τα γλυκά (σοκολάτες, μπισκότα, μαρμελάδες).

β) Μην προσθέτετε ζάχαρη στον καφέ σας (χρησιμοποιείστε με μέτρο τα υποκατάστατα που υπάρχουν στην αγορά).

γ) Προτιμήστε τα προϊόντα "χωρίς ζάχαρη" π.χ. αναψυκτικά τύπου light, γάλα και γιαούρτια φρούτων με 0% ζάχαρη κτλ.

Τρώτε τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες

Οι φυτικές ίνες βοηθούν στη σωστή λειτουργία του εντέρου και δίνουν το αίσθημα πληρότητας στο στομάχι, μειώνοντας έτσι την όρεξη.

α) Προτιμήστε το ψωμί ολικής άλεσης και τα μαύρα μακαρόνια και ρύζι.

β) Τρώτε 1-2 φορές την εβδομάδα όσπρια (φασόλια, φακές, ρεβίθια), μαγειρεμένα με λίγο λάδι.

γ) Τρώτε περισσότερα φρούτα και λαχανικά. Προτιμήστε τα φρέσκα και προσπαθήστε να μην τα καταστρέφετε κατά το μαγείρεμα.

Προσοχή στο αλκοόλ

Το αλκοόλ είναι πλούσιο σε θερμίδες (δίνει 1 γρ=7 θερμίδες).Αποφύγετε την κατάχρηση. Περιοριστείτε σε 1-2 ποτήρια κρασί, όταν θέλετε να πιείτε.

Μειώστε το αλάτι

Μη βάζετε επιπλέον αλάτι στο φαγητό σας, στο τραπέζι. Περιοριστείτε στο αλάτι κατά το μαγείρεμα. Αποφύγετε τα τυποποιημένα προϊόντα και τα διάφορα σνακς τύπου "χάμπουργκερ", που είναι πολύ ψηλά σε αλάτι.

Πίνετε πολλά υγρά

Μια ποσότητα ίση με 8-10 ποτήρια την ημέρα, πριν και μετά τα γεύματα, είναι απαραίτητη. Βοηθάει στην καλύτερη λειτουργία του μεταβολισμού και προσφέρει ευεξία.

Αυξήστε τη φυσική σας άσκηση

Έστω και μισή ώρα δυνατό περπάτημα είναι μία καλή βοήθεια στην προσπάθεια σας για απώλεια βάρους. Αν μπορείτε βέβαια μπορείτε να κάνετε παράλληλα με τη δίαιτα και πιο οργανωμένη άσκηση, όσο συχνά μπορείτε.

Τρώτε αργά και σωστά

Είναι βασικό να τρώτε αργά και να μασάτε αρκετά την τροφή σας. Για αυτό μην τρώτε από την κατσαρόλα παρά μόνο από το πιάτο σας, χρησιμοποιήστε ένα μικρότερο πιάτο, αποφύγετε τα ενδιάμεσα "τσιμπολογήματα" και αφήστε το τραπέζι όταν αισθάνεστε ακόμα άνετα και μη βαραίνετε το στομάχι σας.

Στοχεύστε σε μία φυσιολογική και αργή απώλεια βάρους

Μην επιδιώκετε γρήγορα αποτελέσματα. Η φυσιολογική και ανώδυνη απώλεια βάρους είναι 1 με 1.5 κιλά την εβδομάδα (περίπου 7000 λιγότερες προσλαμβανόμενες θερμίδες την εβδομάδα). Μία τέτοια απώλεια είναι αποτέλεσμα απώλειας κυρίως λίπους και δεν προκαλεί καταστροφή μυών ή άλλων οργάνων. Για αυτό αποφύγετε δίαιτες χημικές ή αυτοσχέδιες που αν και σας υπόσχονται γρήγορη απώλεια τελικά βάζουν σε κίνδυνο την υγεία σας.

http://www.iatronet.gr/article.asp?art_id=757

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Skybeam μου μάλλον είστε αγκαλίτσα ήδη????? ααααχ, τέλειες στιγμές! άντε ενημέρωσε μας, έχω να του πω πολλά του μικρούλη σου!

Skybeam να χαιρεσαι το μπουρεκακι σου:tongue:

ευχομαι οτι να ειναι καλοτυχο!

Εγω ξεκινησα σημερα με χαπια λυνελαϊκό οξύ ( CLA ) κ φυσικα διατροφη για το καλοκαιρακι! για να δουμε ποσο βοηθαει!

-

Koρίτσια μου ευχαριστώ.

Όλα πήγαν καλά, έχω τον μπέμπη 8 ημερών. Είναι πολύ απαιτητικό μωρό και μ' έχει εξοντώσει. Κάθε μιάμιση ώρα ξυπνάει. Βοήθεια δεν έχω κανέναν. Ο άντρας μου τον κρατάει ξημερώματα 2 ώρες για να κοιμηθώ πριν πάει στη δουλειά. Τερμάτισα την εγκυμοσύνη 82 κιλά και 82 είμαι ακόμα, δεν έχει φύγει γραμμάριο παρότι δεν σαβουριάζω καθόλου. Η γιατρός λέει ότι έχω φοβερή κατακράτηση (κάνω και αντιπηκτικές γι' αυτό). Τα πόδια τούμπανο στο πρήξιμο, όπως δεν ήταν ποτέ! Η κοιλιά στο θεό, σαν 6 μηνών έγκυος. Είμαι φρίκη, πτώμα, νυστάζω, το σπίτι χάλια, τίγκα ασιδέρωτα. Με το ζόρι το συντηρώ κάπως.

Σήμερα αρχίζω πιο προσεκτικά. ¨Ηθελα πρωτεϊνικά, αλλά δεν ξέρω αν θα το αντέξω. Μάλλον θα αρχίσω με την παλιά μου δίαιτα και βλέπουμε.

Αυτά!

skybeam να σου ζησει!!!Παντα καλοτυχο και υγιές!!!!

Είσαι μανουλα βρε τωρα πια και ολα τα αλλα θα ερθουν σιγα σιγα...απολαυσε τον μπεμπη σου και ασε τα κιλα και τα ασιδερωτα..και προσπαθησε να κοιμασαι οταν κοιμαται οσες δουλειες και να εχεις. Για την κατακρατηση και για τον θηλασμο βοηθαει παααρα πολυ το νερο, το ξερεις...πινε οσο περισοτερο μπορεις....

Πολλα φιλια στα πατουσινια του

Διαφημίσεις

O κάθε οργανισμός για να λειτουργήσει χρειάζεται ένα συγκεκριμένο συνδυασμό πρωτεϊνών, υδατανθράκων και λίπους ανάλογα με την ηλικία του, το βάρος, το φύλο, τις δραστηριότητές του. Όταν λοιπόν ακολουθείται μια δίαιτα χαμηλών θερμίδων, ο οργανισμός χρησιμοποιεί την πρωτεΐνη των μυών για να επιβιώσει, με αποτέλεσμα τη μείωση του μυικού ιστού.

H μείωση του μυικού ιστού συνεπάγεται μια μεγάλη αρχική μείωση του βάρους, επειδή οι μύες έχουν ποσοστιαία το μεγαλύτερο βάρος του οργανισμού. Συνεπώς, δίαιτα χαμηλών θερμίδων σημαίνει μείωση της μυικής μάζας και όχι απώλεια λίπους καθώς και αυξημένη κούραση του οργανισμού για μετατροπή της πρωτεΐνης στα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται τα όργανα του σώματος για να λειτουργήσουν. Mία άλλη αρνητική συνέπεια της δίαιτας είναι η χαμηλή περιεκτικότητά της σε θρεπτικά συστατικά. Tα οστά χρειάζονται θρεπτικά συστατικά για να διατηρήσουν την πυκνότητά τους. H μείωση των θρεπτικών συστατικών από τη μείωση των θερμίδων που προσλαμβάνει ο οργανισμός έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της οστικής πυκνότητας. Άρα, η απώλεια βάρους που συντελείται κατά τη διάρκεια μιας ολιγοθερμιδικής δίαιτας είναι αποτέλεσμα της μείωσης της μυικής μάζας και της οστικής πυκνότητας και όχι της απώλειας λίπους.

Ένας αποτελεσματικός τρόπος για να ελέγχει κανείς την πρόοδό του σε μια οποιαδήποτε δίαιτα είναι η μέτρηση του ποσοστού λίπους του σώματος πριν και μετά το συγκεκριμένο διατροφικό πρόγραμμα. Aς χρησιμοποιήσουμε το παράδειγμα μιας κοπέλας 84 κιλών που ακολουθεί ένα διατροφικό πρόγραμμα ανταποκρινόμενο στις ανάγκες του οργανισμού της. Mετράει το ποσοστό λίπους πριν το πρόγραμμα και βρίσκει ότι είναι 34%, δηλ. 84 x 0,34 = 28,5 κιλά λίπους. Άρα, 84-28,5 = 55,5 κιλά μύες, όργανα και οστά.

Aκολουθεί το πρόγραμμα διατροφής για 30 ημέρες. Mετά το διάστημα αυτό νοιώθει υγιής και γεμάτη ενέργεια αλλά βλέπει, προς μεγάλη της έκπληξη, ότι έχει χάσει μόνο 1,5 κιλό. Δεν απογοητεύεται και μετράει το ποσοστό λίπους του οργανισμού της. Tώρα είναι 31% δηλ. 82,5 x 0,31 = 25,5 κιλά λίπους. Aυτό σημαίνει ότι έχει χάσει 3 κιλά λίπους αν και ζυγίζει 82,5 κιλά. Παράλληλα, έχει αυξήσει την πυκνότητα των μυών και των οστών της κατά 1,5 κιλό.

Aντίθετα, αν η ίδια κοπέλα ακολουθήσει ένα πρόγραμμα χαμηλών θερμίδων θα έχει τα ακόλουθα αποτελέσματα. Aρχή δίαιτας: 84 κιλά με 34% λίπους. Aκολουθεί τη δίαιτα και αντιστέκεται στο φαγητό γιατί είναι αποφασισμένη να χάσει βάρος. Mετά από 30 ημέρες ζυγίζεται και είναι πολύ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα. Tώρα ζυγίζει 79 κιλά. Έχει χάσει 5 κιλά!!!

Ωστόσο, η απώλεια του βάρους δε συνιστά επιτυχία. Tο σωματικό λίπος είναι και πάλι περίπου 34%. Aυτό σημαίνει ότι έχει 27 κιλά λίπους, δηλαδή απώλεια μόλις 1,5 κιλού λίπους. Tο χειρότερο όμως είναι ότι τώρα έχει μόνο 52 κιλά μύες, όργανα και οστά, μία απώλεια δηλαδή 3,5 κιλών από τα ζωτικά όργανα του οργανισμού. Aπό τα παραπάνω γίνεται, επομένως, σαφές ότι κάθε διαφήμιση για απώλεια κιλών που δεν αναφέρει το ποσοστό λίπους του οργανισμού – πριν και μετά το πρόγραμμα – αποτελεί μια ακόμα παραπλάνηση του κόσμου.

Πηγη: http://enallaktikidrasi.gr/2013/05/to-pragmatiko-mystiko-tou-adynatismatos-kai-tis-enisxisis-tou-metavolismou/#ixzz2U9yghvmy

Skybeam, να τον χαιρεστε. Να ειναι γερος, καλοτυχος, και να σας δινει παντα χαρες.

Οσο για δουλειες, οψη κλπ, κουλαρε και απολαυσε τον ερχομο του λεβεντη σου και θα μπεις στο ρυθμο σταδιακα. Προσεχξε τη διατροφη σου και οταν ξεπεταχτει λιγο, φορτωσε τον στον μαρσιπο και βγες για βαδην.

Μερικες καθημερινες ασκησουλες για σισφιξη κοιλιας μπορεις να κανεις μερικα 5-10λεπτα μεσα στο σπτι.

Μην ανεβαινεις στη ζυγαρια. Βαλε στοχο αν "μπεις" σε ενα προ εγκυμοσυνης τζιν. Φιλακια στο μπεμπακι σου.

Ευχαριστώ κορίτσια.

Ναι, αν μπορέσουμε να βγαίνουμε έστω μια ωρίτσα περπάτημα με το μάρσιππο θα είμαστε σούπερ. Προς το παρόν όχι γλυκά, όχι ψωμιά, νορμάλ μερίδες και φρουτάκια...

11 μέρες από τον τοκετό, μόλις μείον τρία κιλά, δηλαδή στα 79. 79 - 58 (που είναι πάλι ο πρώτος στόχος) = 21 ολόκληρα κιλά, βοήθειά μου!:rolleyes: Προς το παρόν δεν μπόρεσα να ακολουθήσω δίαιτα. Ένα γεύμα το μεσημέρι, ανθρώπινη ποσότητα, και το βράδυ 3-4 κριτσίνια ή φρυγανιές με λίγο τυρί, και ένα δυο μικρά φρουτάκια τη μέρα. Η κατακράτηση που έχω είναι απίστευτη. Το περπάτημα προς ώρας έχει πάρει παράταση μιας και δεν αισθάνομαι έτοιμη να πάρω μαζί πάνες-μωρομάντηλα-μπιμπερό και να πάρω τους δρόμους. Καλά καλά ούτε στο σπίτι δεν αλλάζω πάνα με άνεση. Θα τραβήξει το πράγμα :( :( :( Θ' αργήσω να ξαναβρώ ρυθμούς γενικότερα...:|

Σκαιμπιμ τα θερμα μου συγχαρητηρια για την γεννα. Να τον χαιρεσαι τον πριγκηπα και καλο κουραγιο! Εγω θα σου ελεγα να ΜΗΝ κανεις διαιτα. Εισαι λεχωνα και υπαρχει λογος που λενε οτι μια λεχωνα δεν πρεπει να ταλαιπωρειτε. Επισης μονη να μεγαλωσεις μωρο και μετεπειτα παιδι ειναι ΜΕΓΑΛΟ πακετο. Ισως το μεγαλυτερο που εχεις φαει. Οποτε κοιτα παιδι μου να ξεκουραζεσαι. Να κοιμασαι οταν κοιματε, να τρως καλα (αλλα οχι βρωμιες), να ποτιζεσαι φρουτα πολλα και θρεπτικα συστατικα, και οσο μπορεις να ξεκουραζεσαι. Οταν το μωρο κοιματε ΔΕΝ κανεις τπτ αλλο. Κοιμασε και εσυ. Για να μην καταρρευσεις. Πρωτου σκεφτεις διαιτες, αφησε τον εαυτο σου να γιανει πρωτα απο την γεννα, ναι?

Πολλα φιλια στο λουλουδι σου......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Skybeam, σε καταλαβαινω αλλα πιστευω οτι εισαι πολυ αυστηρη με τον εαυτο σου και ιδιατερα με το σωμα σου. Θελω να σου θυμισω οτι 9 μηνες (το καημενο σωμα σου) ματαβληθηκε για να κυοφορησει τον πριγκηπα σου, περασε τη διαδικασια του τοκετου (αληθεια γννησες φυσικολογικα ή καισαρικη???), και τωρα καλειται να επανελθει στην φυσιολογικη γυναικεια κατασταση του. κι εσυ, μολις 11 μερες μετα απο τη γεννα θες διαιτα!!!

Μαλλον πρεπει να κανεις μια προσεκτικη διατροφη και να αφησεις κατα μερος τις διαιτες. Τουλαχιστο μεχρι να σαραντησεις....... απλα ...ΠΡΟΣΕΧΕ Τι και ΠΟΣΟ τρως. Οταν παψεις να εισαι λεχωνα , θα σε στρωσουμε κανονικα....... Τοτε και να θες να ξεφυγεις, δε θα σε αφησουμε εμεις. Συζητησε το και με το γυναικολογο σου και ζητησε του να σε βοηθησει με τη διατροφη λεχωνας.

11 μέρες από τον τοκετό, μόλις μείον τρία κιλά, δηλαδή στα 79. 79 - 58 (που είναι πάλι ο πρώτος στόχος) = 21 ολόκληρα κιλά, βοήθειά μου!:rolleyes: Προς το παρόν δεν μπόρεσα να ακολουθήσω δίαιτα. Ένα γεύμα το μεσημέρι, ανθρώπινη ποσότητα, και το βράδυ 3-4 κριτσίνια ή φρυγανιές με λίγο τυρί, και ένα δυο μικρά φρουτάκια τη μέρα. Η κατακράτηση που έχω είναι απίστευτη. Το περπάτημα προς ώρας έχει πάρει παράταση μιας και δεν αισθάνομαι έτοιμη να πάρω μαζί πάνες-μωρομάντηλα-μπιμπερό και να πάρω τους δρόμους. Καλά καλά ούτε στο σπίτι δεν αλλάζω πάνα με άνεση. Θα τραβήξει το πράγμα :( :( :( Θ' αργήσω να ξαναβρώ ρυθμούς γενικότερα...:|

Μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου. Χρειάστηκαν 9 μήνες για να τελειοποιηθεί και να γεννηθεί το στολίδι σου. Για εννέα μήνες το σώμα σου καθημερινά προσαρμοζόταν σε κάτι καινούριο για να ανταπεξέλθει..... άλλοι 9 μήνες θα χρειαστούν για να επανέλθει στην προηγούμενη κατάσταση. Δεν στα λέω όλα αυτά για να σε απογοητεύσω αλλά για να καταλάβεις ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς και τίποτα δεν γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη. Φρόντισε να ξεκουράζεσαι, όπως είπαν τα κορίτσια, γιατί όπως πολύ καλά γνωρίζεις και εσύ, με την έλλειψη ύπνου σταματάει ο οργανισμός μας να κάνει καύσεις. Θα βρείτε σιγά σιγά τους ρυθμούς σας με το μπουρεκάκι σου και θα μπορέσεις και εσύ να βάλεις ένα πρόγραμμα σε όλα.

Υ.Γ. Κράτησε αυτό το ποστ για να μου το ρίξεις στη μούρη όταν θα γκρινιάζω εγώ για τα κιλά που δεν φεύγουν.... :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Eυχαριστώ κορίτσια μου, έχετε δίκιο. Μ' έχει πιάσει μια πρεμούρα όχι μόνο με το σώμα μου, αλλά να ανακτήσω τον έλεγχο της ζωής και του σπιτιού μου. Το μωρό όλο ανατρέπει τα πράγματα (φυσιολογικό, δεν λέω) και όλο φτου κι απ' την αρχή. Βάλε αϋπνία βάλε κούραση βάλε το πώς είμαι έτσι... το ξέρω είναι πολύ νωρίς ακόμα...

77 κιλά πλέον, μείον πέντε από την εγκυμοσύνη δηλαδή. Ξεφουσκώνω σιγάααααα-σιγά!

Ωραία!!!!! Άντε και στα δικά μου.... άρχισα και εγώ να κουράζομαι με την κοιλούμπα.:( Λυπάμαι και ντρέπομαι που το λέω αυτό αλλά έτσι είναι........

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...