Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Εγώ έγκυος δεν είμαι, αλλαααα, η κοιλιά συναγωνίζεται (μη πω βάζει κάτω) έγκυες σε τρίδυμα!

Ξαφνικά εκτοξεύτηκε, ένα πρήξιμο το κάτι άλλο.

Κατά τα άλλα ότι βγαίνει, μπαίνει. Έχω ένα θέμα τα γλυκά τελευταία. Χάνομαι, σβήνω χωρίς σοκολατίτσα... χες μες που λεν.

βαρέθηκα.

γλυκιά μου, κάτι το πρωί, ενδιάμεσα φρούτο με λίγο τυρι ή ξηρό καρπό, μεσημέρι ψητό με σαλάτα, απόγευμα κάτι πχ γιαούρτι, βράδυ πάλι σαλάτα με τυρακι ή ψητό, δεν παίζει να μη χάσεις! Τώρα θα μου πείς γιατί δεν το κάνω, ε το κάνω αλλά 4 μέρες, τις άλλες 3 τρώω :tongue:

Αν θες συμβουλή, κόψε τα γλυκά, τη ζάχαρη, μαχαίρι! Είναι καταστροφικά...πεινάς μόνιμα!

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Kαλημέρααααααα!

Σταθερά στα +20 κιλά εγώ. Dimmi μου, δεν ξέρω, μπορεί να έχεις και δίκιο... η αλήθεια είναι ότι από τότε που έκοψα το βραδινό φαγητό έχω χάσει 2-3 κιλάκια.

Χάρηκα πολύ με τα νέα σου!

Πού είστε οι άλλες βρε κορίτσια?

• 4 εβδομάδες μετά...

Χρονια πολλα και Χριστος Ανεστη!!!

Το Πασχα, τελειωσε. Για δηλωστε παρουσιες παρακαλω και ...... ποσα βαλατε??????

ποιοες ησασταν κΙΟΥριες στη διατροφη????

Αντε κι εφτιαξε ο καιρος και πρεπει να βγουμε στις παραλιες?????

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Χρονια πολλα και Χριστος Ανεστη!!!

Το Πασχα, τελειωσε. Για δηλωστε παρουσιες παρακαλω και ...... ποσα βαλατε??????

ποιοες ησασταν κΙΟΥριες στη διατροφη????

Αντε κι εφτιαξε ο καιρος και πρεπει να βγουμε στις παραλιες?????

7.7 κιλα κατω.......δεν πηρα, εχασα αν και λιγα. Αλλα δεν πειραζει ;)

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Xρόνια πολλά κουκλίτσες!

Είμαι στα +20 κιλά (δηλαδή περίπου 80 κιλά η γουρούνα) και γεννάω 15 Μαϊου, δηλ. σε 5 μέρες. Γύρω στις 20 Μαϊου θα είμαι έτοιμη να ξεκινήσω μαζί σας απ' την αρχή! Δεν θα ζυγιστώ αμέσως μετά τον τοκετό, θ' αφήσω κάνα-δυο εβδομάδες να φύγουν τίποτα υγρά, αλλά θα αρχίσω προσεκτική διατροφή από την πρώτη μέρα, περπάτημα στο μήνα και γυμναστική στο τρίμηνο (δηλαδή από Σεπτέμβρη). Σκέφτομαι Pilates που δυναμώνει και την ταλαίπωρη κοιλιά (πανάκριβο το σπορ βέβαια)... θα δούμε, μακάρι να με βοηθήσει ο Θεός να μπορέσω. Αλλιώς θα φοράω το μωρό και θα κάνω ειδικές διαδρομές κάθε που θα σουρουπώνει!

Καλή συνέχεια! :D

Xρόνια πολλά κουκλίτσες!

Είμαι στα +20 κιλά (δηλαδή περίπου 80 κιλά η γουρούνα) και γεννάω 15 Μαϊου, δηλ. σε 5 μέρες. Γύρω στις 20 Μαϊου θα είμαι έτοιμη να ξεκινήσω μαζί σας απ' την αρχή! Δεν θα ζυγιστώ αμέσως μετά τον τοκετό, θ' αφήσω κάνα-δυο εβδομάδες να φύγουν τίποτα υγρά, αλλά θα αρχίσω προσεκτική διατροφή από την πρώτη μέρα, περπάτημα στο μήνα και γυμναστική στο τρίμηνο (δηλαδή από Σεπτέμβρη). Σκέφτομαι Pilates που δυναμώνει και την ταλαίπωρη κοιλιά (πανάκριβο το σπορ βέβαια)... θα δούμε, μακάρι να με βοηθήσει ο Θεός να μπορέσω. Αλλιώς θα φοράω το μωρό και θα κάνω ειδικές διαδρομές κάθε που θα σουρουπώνει!

Καλή συνέχεια! :D

Με το καλο. Καλη "λεφτερια" να εχεις. Και να γινουν ολα οπως τα σχεδιαζεις.

Ειχαμε κι αλλη εγκυουλα ή κανω λαθος??????

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

να 'μαι κι εγώ! αχ σκαιμπιμάκι μου συγκινήθηκα! με το καλό ο μπεμπίνος σου! Πότε πέρασε ο καιρός!!

τι ειν και αυτό βρε παιδιά, μετά το δεύτερο παιδί ειδικά η συγκίνηση δεν παλεύεται! θα γίνω σαν τις θειάδες που κλαίνε στους γάμους (διόρθωση: είμαι ήδη!).

εγώ παιδιά το πάσχα μόνο κιουρία δεν ήμουνα. Γενικά δεν είμαι και στα πάνω μου και δυσκολεύομαι πολύ, παρηγοριέμαι στο φαγητό. Τσίμπησα κι ένα κιλάκι εντός Πάσχα.

Τώρα παρακαλώ τους αδύναμους χαρακτήρες, τις έγκυες και τις καλογυμνασμένες να απομακρυνθούν για να ομολογήσω τα ανομήματά μου!

Μόλις προμηθεύτηκα σκεύασμα φουσκωτικόν, να μου κόψει τις λιγούρες. Ξεκινάω αγωγή. Φτου ντροπή κι αίσχος. Ωστόσο stay tuned, θα σας κρατήσω ενήμερες!

να 'μαι κι εγώ! αχ σκαιμπιμάκι μου συγκινήθηκα! με το καλό ο μπεμπίνος σου! Πότε πέρασε ο καιρός!!

Eυχαριστώ!

Να σου πω, κι ελπίζω να σε πρόλαβα online, μην το πάρεις το φουσκωτικόν, μην το ανοίξεις καν. Πεταμένα λεφτά, θα σε αηδιάσει και τίποτα δεν θα κάνει. Πήγαινέ το πίσω κι άλλαξέ το με καμμιά βιταμίνη, καμμιά λεκιθίνη απ' αυτές της lanes που έχει βγάλει τώρα μια καινούργια για αδυνάτισμα, ή καμιά κρέμα σώματος, you know, συσφιγκτική, κυτταρίτιδας κλπ!

Διαφημίσεις

Eυχαριστώ!

Να σου πω, κι ελπίζω να σε πρόλαβα online, μην το πάρεις το φουσκωτικόν, μην το ανοίξεις καν. Πεταμένα λεφτά, θα σε αηδιάσει και τίποτα δεν θα κάνει. Πήγαινέ το πίσω κι άλλαξέ το με καμμιά βιταμίνη, καμμιά λεκιθίνη απ' αυτές της lanes που έχει βγάλει τώρα μια καινούργια για αδυνάτισμα, ή καμιά κρέμα σώματος, you know, συσφιγκτική, κυτταρίτιδας κλπ!

Αντε με το καλο κορη και με 1 πονο ;)....εγω στις μερες σου ειχα ηδη γεννησει. 36 εβδομαδω και 3 ημερων. Δεν θα το ξεχασω ποτε. Ευχομαι τα καλυτερα για ολους σας!

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Ναι, Γεωργία, είχαμε την Giovanna.
Και??????Εχουμε νεα???
Βλέπω τη βρήκες μόνη σου! Έχει ΠΗΤ τέλος Ιουνίου! :D

Καλημέρα..... με τσακώσατε βλέπω...... ;);););););) Μα δεν έχω τι να πω σε αυτό το θέμα......:tongue::tongue::tongue::tongue: + 11 κιλά εγώ και δεν βλέπω την ώρα να ξεφορτωθώ την κοιλούμπα. Όχι ότι θέλω να γεννήσω πρόωρα..... προς Θεού......αλλά κουράστηκα :?:-?:?:-?. Από Ιούλιο θα αρχίσω και εγώ να παρακολουθώ το θεματάκι μας εδώ.

Skybeam λες τότε να είναι όλες διακοπές και να τα λέμε οι δυο μας; :tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Skybeam μου μάλλον είστε αγκαλίτσα ήδη????? ααααχ, τέλειες στιγμές! άντε ενημέρωσε μας, έχω να του πω πολλά του μικρούλη σου!

Γιοβάννα μου κουράγιο, εγώ καμιά φορά την αναπολώ την κοιλίτσα....

Στη δικιά μου κοιλιά τώρα, skybeam δεν με πρόλαβες, το άνοιξα, όχι ότι κάνει και τίποτα, χάπι είναι για κορεσμό ντεμέκ,αλλά μια και το παίρνω προσέχω γενικότερα! placebo effect ντιπ καταντιπ, αλλά η δουλειά μας να γίνει και χαλάλι τα ευρώπουλα....

φιλάκιαααα και θα ξαναμπώ να δω τα νέα σας!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...