Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Η πρώτη μέρα ήταν εύκολη απο θέμα στο να αντέξω να μην κάνω γουρουνιά:D. βέβαια παρέλειψα το απογευματινό μου. Βλακεία μου αλλά....

Σήμερα για μεσημεριανό έχω κουνουπίδι και πατατα βραστή και βράδυ ο αντρας μου θέλει μακαρόνια. Αλήθεια εσείς τι τρώτε;

Δώστε μερικές ιδέες

Υπομονή και επιμονή θέλουμε και το καλοκαιρι θα φοράμε τα μπικίνι μας.;)

H αρχή το ήμισι του παντως:)

Δεν θέλω ακριβως να αδυνατίσω, αλλά να αυξήσω τη μθική μου μάζα και να μειωσω το λίπος. Σε γενικές γραμμές προσέχω την ποσότητα των φαγητων. Μπορώ να φάω λίγο, αλλά από την τροφή που θέλω.

Εγω πάλι από αυριο ξεκινάω δουλειά και μαλλον θα πρεπει να ξεχασω το γυμναστηριο μέχρι τον Οκτωβριο. Α στο καλό, έχω μόλι 2 μηνες που ξεκινησα (2 φορες τη βδομάδα) και θα πρέπει να σταματησω. Η δουλειά είναι πρωινή, 2 απογευματα κάνω μαθηματα σε παιδάκια, οπότε τα άλλα 3 απογευματα πρεπει να είμαι κοντα στα αγόρια μου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

3 ημέρα σήμερα χωρίς δυσκολια ευτυχως.να σας πω μονο οτι στο ψυγειο μου υπαρχει μια τουρτα.την αγορασε ο αντρας μου κ εγω αλλαξα δωμάτιο για να μην μπω στο πειρασμο:rolleyes:.η αληθεια ειναι οτι δεν μου κανει κ το κλικ ουτε για ενα κουταλακι:tongue:.λετε να μην δω κανενα αποτελεσμα σε μια βδομαδα?

• 2 εβδομάδες μετά...

Μια αισοδοξη καλημερα απο μενα.

Ειχα καιρο να δω τι κανετε (για τεχνικους λογους) αλλα ομολογω πως σας σκεφτομουν.

Δεν εχω διαβασει πολλα αλλα ειδα οτι εχουμε νεες αφιξεις.

Θελω να βοηθησω τα νεα κοριτσια που ενω εγιναν μανουλες αφεθηκαν στο ελεος.....των κιλων.

Ως γνωστον, οι "γοργονες" ειναι παλια ομαδα και εχει κανει καλη δουλεια συγκεντρωνοντας οδηγιες, συμβουλες και διατροφες για ...ολα τα γουστα.

Οι λεγομενες "γοργονοσυμβουλες" βρισκονται μερικες σελιδες πισω και σιγουρα πολλες απο αυτες θα φανουν χρησιμες σε ολες σας. Καντε το κοπο και ανατρεξτε σε προηγουμενες αναρτησεις και ....... διαβαστε, εκτυπωστε αν θελετε και προσπαθηστε να τηρησετε τουλαχιστο καποιους κανονες.

Μην κρυβεστε πισω απο δικαιολογιες και αναβολες. Τα παραπανισια κιλα κανουν κακο οχι μονο στην εμφανιση μας αλλα γενικα στην υγεια μας. Η υγεια μας λοιπον ειναι σημαντικοτερη. Φιλοσοφειστε το και αποφασιστε το. Και μην ξεχνατε πως αν καποια μερα κανετε μια ατασθαλια, μην θυμωσετε με τον εαυτο σας που ηταν απειθαρχητος αλλα προγραμματιστε την επομενη μερα να ειναι με μερικες λιγοτερες θερμιδες, ωστε να ερθετε στα ισα. (Αν θυμαμαι καλα μπορουμε να παρουμε ενα κιλο σε μια εβδομαδα ΑΝ λαβουμε μεσα σε αυτην 7.500 θερμιδες πλεον του κανονικου μας)

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Γεια σου Γεωργια, γεια σας και στις υπολοιπες.

Δεν μπαινω να πω τπτ γιατι εχω κολλησει στην κυριολεξια στα 5 κιλα κατω.....ΚΟΛΛΗΣΑ λεμε. 72....ουτε πανω ουτε κατω. Ποδηλατο κανω, διατροφη προσεχω αλλα εκεεεειιιιι του κερατα.....:P Βεβαια κατω δεν το βαζω εκει του κερατα και εγω που θα παει θα ξεκολλησω !!!!! τουλαχιστον ειμαι ηδη ενα κιλο κατω απο το περσινο καλοκαιρι οποτε ενταξει.....αν παλι μεχρι τον Ιουνιο καταφερω να δω 69 θα κανω παρτυ.....αλλα με το κολλημα που εχω φαει ΠΟΛΥ αμφιβαλλω. Για 71 το κοβω πιο κατω μπαααααα.........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Γεια σου Γεωργια, γεια σας και στις υπολοιπες.

Δεν μπαινω να πω τπτ γιατι εχω κολλησει στην κυριολεξια στα 5 κιλα κατω.....ΚΟΛΛΗΣΑ λεμε. 72....ουτε πανω ουτε κατω. Ποδηλατο κανω, διατροφη προσεχω αλλα εκεεεειιιιι του κερατα.....:P Βεβαια κατω δεν το βαζω εκει του κερατα και εγω που θα παει θα ξεκολλησω !!!!! τουλαχιστον ειμαι ηδη ενα κιλο κατω απο το περσινο καλοκαιρι οποτε ενταξει.....αν παλι μεχρι τον Ιουνιο καταφερω να δω 69 θα κανω παρτυ.....αλλα με το κολλημα που εχω φαει ΠΟΛΥ αμφιβαλλω. Για 71 το κοβω πιο κατω μπαααααα.........

Xaxa, δυο κόλπα ξέρω για ξεκόλλημα

1. για μια-δυο μέρες το πας πιο πρωτεϊνικά και μετά συνεχίζεις τη διατροφή σου και

2. μια μέρα το ρίχνεις έξω. ο οργανισμός αρχίζει και καίει σαν τρελλός!

Διαφημίσεις

Xaxa, δυο κόλπα ξέρω για ξεκόλλημα

1. για μια-δυο μέρες το πας πιο πρωτεϊνικά και μετά συνεχίζεις τη διατροφή σου και

2. μια μέρα το ρίχνεις έξω. ο οργανισμός αρχίζει και καίει σαν τρελλός!

Γεια σου γκαστρωμενο.....πως πας εσυ? Τα νεα σου?

Δλδ εννοεις να φαω κανα 2 μερες κρεατακι και σαλατιτσα και τι? μια μερα να παω να φαω γαριδομακαροναδα? Αν μου πεις ναι, θα το κανω ΑΥΡΙΟ κιολας!!!!!!...χαχα.....

καλημερα και απο μενα...

ell ειμαι σιγουρη οτι το γκαστρωμενο εννοει να φας τον αμπακο για 3 μερες να δεις πως θα ξεκολησεις απο το 72....θα πας 74 :D:D:D:Dεε;;;εε;;;καλο;;;

στα δικα μου χαλια και εγω κολημενη στο 62 ...βεβαια περα απο το τρεξιμο δεν κρατιεμαι και ιδιαιτερα...μια μερα κρατιεμαι και μια σαβουριαζω το βραδυ οποτε τι να το κανω;;;

Περα απο την πλακα και εγω νομιζω οτι για να ξεκολησεις γυρνα το σε πρωτεινη για 3 μερες και κανε το βραδυνο σου νωρις αν αντεχεις, μην τρως τιποτα μετα τις 7 το απογευμα.

skybeam πως ειναι η κοιλουμπα;;;;πως νιωθεις ;;;τρως;;;πες καλε κανα ευχαριστο :D

Γεια σου γκαστρωμενο.....πως πας εσυ? Τα νεα σου?

Δλδ εννοεις να φαω κανα 2 μερες κρεατακι και σαλατιτσα και τι? μια μερα να παω να φαω γαριδομακαροναδα? Αν μου πεις ναι, θα το κανω ΑΥΡΙΟ κιολας!!!!!!...χαχα.....

καλημερα και απο μενα...

ell ειμαι σιγουρη οτι το γκαστρωμενο εννοει να φας τον αμπακο για 3 μερες να δεις πως θα ξεκολησεις απο το 72....θα πας 74 :D:D:D:Dεε;;;εε;;;καλο;;;

στα δικα μου χαλια και εγω κολημενη στο 62 ...βεβαια περα απο το τρεξιμο δεν κρατιεμαι και ιδιαιτερα...μια μερα κρατιεμαι και μια σαβουριαζω το βραδυ οποτε τι να το κανω;;;

Περα απο την πλακα και εγω νομιζω οτι για να ξεκολησεις γυρνα το σε πρωτεινη για 3 μερες και κανε το βραδυνο σου νωρις αν αντεχεις, μην τρως τιποτα μετα τις 7 το απογευμα.

skybeam πως ειναι η κοιλουμπα;;;;πως νιωθεις ;;;τρως;;;πες καλε κανα ευχαριστο :D

:D:D:D:D

χαχαχαχα!!!

Ναι, μια-δυο μέρες κρέας/κοτόπουλο/ψάρι με σαλάτα, τα φρουτάκια σου και ελάχιστους υδατάνθρακες, you know!

Αν δεις ότι αυτό λειτουργεί μετά δεν θα θέλεις από μόνη σου τη γαριδομακαρονάδα. Αν δεις ότι δεν λειτούργησε (που αμφιβάλλω), ε, χτύπα τη να την ευχαριστηθείς κι απ' την επόμενη πάλι πρόγραμμα!

Νάνσυ θέλεις να σας φτιάξω τη μέρα?

Ξεκίνησα την εγκυμοσύνη γύρω στα 60-62 κιλά, και πλέον είμαι στα 80-82 και είμαι στην 29η εβδομάδα. Μέχρι τον και τον 4ο αρχές 5ου είχε πάαααααρα πολυ πείνα το θέμα κι εκεί έβαλα τα περισσότερα κιλά. Πλέον έχω μαζέψει πολύ το στόμα μου. Μετά τις 5 το απόγευμα ειδικά άντε να πιω κάνα χαμομήλι και να φάω ένα φρούτο, ή μισό τοστ ή κάτι τέτοιο. Αλλιώς κορίτσια οι καούρες κι η δυσφορία με σκοτώνουν! Αισθάνομαι το στομάχι μου να πιέζεται, να μην μπορώ να πάρω ανάσα... σηκώνομαι κι ανοίγω τέντα τα παράθυρα το βράδυ, τις προάλλες σήκωσα τον άλλον δύο η ώρα το βράδυ να βγούμε έξω να περπατήσουμε, έχω αρχίσει να ζορίζομαι! :(

:D:D:D:D

ελα βρε εγγυουλα μας μην γκρινιαζεις :D

Δεν ξερω τι λεει ο γιατρος σου αλλα και εγω και στις 2 εγκυμοσυνες πανω απο 20 εβαλα...σταματησα να ζυγιζομαι στον 8ο για ψυχολογικους λογους :tongue::tongue::tongue:..η δικη μου η γιατρος δεν με αγχωσε ποτε με τα κιλα.

Το θεμα ειναι η δυσφορια που λες και να παρακολουθεις τυχον πρηξιμο στις γαμπες κτλ. Αν ο γιατρος σου σου επιτρεπει το περπατημα καντο χωρις υπερβολες..Αντε καλε τον εφαγες τον γαιδαρο σχεδον :tongue::tongue:

Απο Σεπτεμβρη σε θελω ετοιμοπολεμη εδω περα ετσι;;;

Η giovanna δεν ειναι επισης εγγυουλα;;;

Εγώ έγκυος δεν είμαι, αλλαααα, η κοιλιά συναγωνίζεται (μη πω βάζει κάτω) έγκυες σε τρίδυμα!

Ξαφνικά εκτοξεύτηκε, ένα πρήξιμο το κάτι άλλο.

Κατά τα άλλα ότι βγαίνει, μπαίνει. Έχω ένα θέμα τα γλυκά τελευταία. Χάνομαι, σβήνω χωρίς σοκολατίτσα... χες μες που λεν.

βαρέθηκα.

Διαφημίσεις

Το θεμα ειναι η δυσφορια που λες και να παρακολουθεις τυχον πρηξιμο στις γαμπες κτλ.

Το μόνο που δεν έχω είναι πρήξιμο σε γάμπες/ άκρα... να σκεφτείς ακόμα φοράω τα περισσότερα δαχτυλίδια μου.

Ναι, η Giovanna είναι έγκυος!

Κατά τα άλλα ότι βγαίνει, μπαίνει. Έχω ένα θέμα τα γλυκά τελευταία. Χάνομαι, σβήνω χωρίς σοκολατίτσα... χες μες που λεν.

βαρέθηκα.

Να κάνεις ένα διαλειμματάκι Καλλιοπάκι μου, και όταν είσαι έτοιμη θα θελήσεις να επανέλθεις στη διατροφή σου από μόνη σου...

Ξεκίνησα την εγκυμοσύνη γύρω στα 60-62 κιλά, και πλέον είμαι στα 80-82 και είμαι στην 29η εβδομάδα. Μέχρι τον και τον 4ο αρχές 5ου είχε πάαααααρα πολυ πείνα το θέμα κι εκεί έβαλα τα περισσότερα κιλά. Πλέον έχω μαζέψει πολύ το στόμα μου. Μετά τις 5 το απόγευμα ειδικά άντε να πιω κάνα χαμομήλι και να φάω ένα φρούτο, ή μισό τοστ ή κάτι τέτοιο. Αλλιώς κορίτσια οι καούρες κι η δυσφορία με σκοτώνουν! Αισθάνομαι το στομάχι μου να πιέζεται, να μην μπορώ να πάρω ανάσα... σηκώνομαι κι ανοίγω τέντα τα παράθυρα το βράδυ, τις προάλλες σήκωσα τον άλλον δύο η ώρα το βράδυ να βγούμε έξω να περπατήσουμε, έχω αρχίσει να ζορίζομαι! :(

Δεν παιζει ρολο κουκλα. Εγω εμεινα εγκυος 52 κιλα, γεννησα 64 και σε 4 χρονια πηγα 77 και κατεβηκα τωρα 72. Και αδυνατη ημουν οταν γεννησα. Τα κιλα τα πηρα μετα. Αλλες γενουν 90 κιλα και σε 3 μηνες ειναι 60..;) Παντως απο αποψη ταλαιπωριας σε νιωθω. Τα χειροτερα μου ηταν 33 εβδομαδα και επειτα που το κεφαλι της τρελλης και αλοπαρμενης μου ειχε κατσικωθει ΠΑΝΩ στην ουροδοχο κυστη και ΟΠΟΤΕ κουνιοταν μου εριχνε σουγλιες μεσα στην ουρηθρα.......:shock:

Τα χειροτερα μου ηταν 33 εβδομαδα και επειτα που το κεφαλι της τρελλης και αλοπαρμενης μου ειχε κατσικωθει ΠΑΝΩ στην ουροδοχο κυστη και ΟΠΟΤΕ κουνιοταν μου εριχνε σουγλιες μεσα στην ουρηθρα.......:shock:

Κοίταξε να δεις! Τα σκ@τούλια, αυτά κάνουν!

Εμένα κατσικωνεται στην κεντρική αρτηρία στη δεξιά πλευρά και τεζάρω! Τώρα που έμαθα τι φταίει, μόλις νιώθω ότι θα λιποθυμήσω απλά τον διώχνω με το χέρι μου προς τ' αριστέρά!:rolleyes::D

[τι να πω, ελπίζω να δείξω αυτοσυγκράτηση και να τα χάσω τα ρημαδοκιλά...]

Η giovanna δεν ειναι επισης εγγυουλα;;;

Παρούσα και εγώ........:P:p:p:p:p:p Τι να πω; Δεν έχω νέα για το θεματάκι μας. Στα πάνω μου και εγώ......:( Στα συν 6 είμαι και την τελευταία φορά που πήγα στο γιατρό, ενώ δεν μου είπε τίποτα, κατάλαβα ότι δυσανασχέτησε λίγο.....:(:(:( Μέχρι τον 4ο είχα βάλει 2 κιλά και τους επόμενους 2 μήνες έβαλα από δύκιλο.....ουφφφ. Ξέρω, θα μου πείτε ότι δεν έχω βάλει πολλά κιλά, αλλά μην ξεχνάτε ότι ξεκίνησα στα 102. Δεν είναι ότι τρώω πολύ, είναι ότι φοβάμαι να κουνηθώ και δεν έχω και χρόνο να το κάνω. Όταν ήμουν έγκυος στην κόρη μου, με το που σχόλαγα έκανα και 30 με 40 λεπτά περπάτημα. Τώρα δεν έχω αυτή την πολυτέλεια γιατί πρέπει να πάω να την σχολάσω κλπ, κλπ. κλπ..... Τεσπα.....ας είναι καλά το μωράκι μου και από τον Ιούλιο εδώ θα είμαστε να τα λέμε πάλι.....:P:p:p:p:p:p:p

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

• 4 εβδομάδες μετά...

Γεια σας αγάπες! Τί κάνετε γοργονίτσες μου? Είδα τη Ράνια μας την γκαστριούλα τις προάλλες στο φεισμπουκ, λέγαμε για δίαιτες και σας θυμήθηκα! Η αλήθεια είναι συχνά πυκνά σας σκέφτομαι μα με τη δουλειά, μωρό παιδί, και άντρα ερωτευμένο (ευτυχώς μαζί μου) δύσκολα προλαβαίνω τα πάντα! Είμαι πολύ καλά, ελπίζω κι εσείς! Διαβάζω πάτε καλά, (όταν δεν πάμε χειρότερα τότε πάμε καλά ΟΚ? δεν τα παρατάμε!)

Προσωπικά είχα χάσει 4 κιλά μετά τις γιορτές, και μετά όλο μπρος πίσω. Είναι ένας μήνας τώρα που προσπαθώ πιο εντατικά και είμαι στα -7 με -8 κιλά! Εντάξει δεν είναι πολλά αλλά από το τίποτα...είναι 3-4 μήνες πια που όλο προσπαθώ, δε θέλω να τα παρατήσω! Καλλιο αργα παρά ποτέ! Καληνύχτα κι ελπίζω να ξαναμπώ! Φιλάκια από τον μικρό μου στις κοιλίτσες σας στις εγγυούλες και στα μαγουλάκια στις μανούλες!

Ρανια μου αυτά που λες ότι έχεις είναι από το βάρος, όσες φίλες μου πήραν πολύ βάρος στην κύηση τα ίδια είχαν. Εγώ δεν ξέρω να σου πω γιατί με πέτυχε παχυά το μωρό και δεν είχα βάλει κιλά πολλά. Μη προβληματίζεσαι, θα γεννήσεις με το καλό και όλα θα γίνουν όπως πρίν! (όταν τα λέγαμε στο φεις δεν ήξερα πόσα κιλά είχες βάλει και δεν φαντάστηκα τόσα, είναι ξεκάθαρο για μένα πως αυτός είναι ο λόγος, ειδικα αν μια ζωή ήσουν αδύνατη όπως σε κόβω! Σε φιλώ γλυκά στην κοιλίτσα! )

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...