Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

tsarli μην μας ζηλευεις καθολου...εμενα τα παιδια μου ειναι 6 και 2 και ο μονος χρονος που βρίσκω για να τρεχω ειναι πηγαινοντας στην δουλεια και γυριζωντας:D:D:D:D...κυριολεκτικα δηλαδη ΤΡΕΧΩ να προλαβω :D:D:D

θα περασουν πολλα χρονια για να κανεις γυμναστικη με το παιδι..την προηγουμενη κυριακη αφησα τον αρωστο μπεμπη στον μπαμπα του και πηρα την μεγαλη για ποδηλατο στο ΟΑΚΑ..δυο ωρες εκανε ποδηλατο και εγω τζοκιν διπλα της...ελιωσα...απο εκει νομιζω οτι ηρθε η χαριστικη βολη στην υγεια μου...γιατι ειχα και τα ξενυχτια του μικρου στην πλατη...μολις γυρισαμε ανεβασα πυρετο:D:D:D

Γενικα θεωρω αδυνατο αν δουλευεις κιολας να εχεις χρονο για παιδια σπιτι δουλεια και να κανεις γυμανστικη...η ελλ ξενυχταει για να φτασει θεσσαλονικη (ηθελα να ξερα ρε φιλεναδα πως σηκωσεσαι το πρωι...) και η κορη της ειναι 4 νομιζω...υπομονη οταν ανοιξει ο καιρος θα βγαινει καροτσαδες;)

Προσεχε ρε κοριτσι μην το παρακανεις.....:( Κατσε να αναρωσεις πρωτα. Οσο για μενα μην ζηλευεις Τσαρλι, κλεισμενη στο δωματιο κανω ποδηλατο....ειναι απο τα στασημα που δεν πανε ΠΟΥΘΕΝΑ. Η μικρη ειναι 4 και μολις τωρα αδειασα λιγο να γυμναστω και μην νομιζεις. Ουδεμια σχεση με το ΠΩΣ γυμναζομουν καποτε. Οπως και να το κανεις αν μεγαλωνεις παιδια μονη σου, ΔΕΝ παιζει τετοια ανεση για γυμναστικη.....επικεντρωσου στο νινι σου. Ειναι μικρο ακομα. Εγω πρωτο χρονο ουτε μπανιο δεν προλαβαινα οχι γυμναστικη να κανω :P

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Στην αρχη της δίαιτας χάνεις υγρά, όσο νερό και να πίνεις, γι΄αυτό και τα ξαναπαίρνεις. Το σημαντικό είναι να χάνουμε λίπος και όχι μυική μάζα, γιατί μειώνονται οι κάυσεις και χαλάει ο μεταβολισμός μας.

Συμφωνω και επαυαξανω......τα πραγματικα κιλα αρχιζουν να χανονται ΠΟΛΥ πιο δυσκολα και μετα απο το πρωτο 3κιλο ......απλα να συμπληρωσω οτι αν εισαι λιγο παραπανω κιλα μπορει τα 'υγρα' που θα χασεις να μην ειναι 2-3 αλλα ακομα και 10-12. Ο κουμπαρος μου ειναι 160 κιλα νομιζω, εκανε διατροφη και σε 2 βδομαδες αδειασε 12 κιλα.....βεβαια αν εγω τα ειχα χασει αυτα, θα ειχα φτασει εκει που θα ηθελα να ειμαι και ναι πρασινιζω απο την ζηλεια μου.

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Μαζεψα το βλεπω στα παντελονια και στο οτι ΔΕΝ εξεχει η κοιλια πλεον απο πανω λες και ειμαι εγκυος....;) Μετα απο πολυ καιρο και μονο με αυτα τα λιγα κιλα η κοιλια μου δεν κρεμεται σαν μικρο/κουρτινα απο το τζιν αλλα στεκεται περhφανη (αν και φουσκωμενη ακομα) πανω απο την ακρη της ζωνης! YEEEEEEEE........:P

χαχαχαχαχαχααααααα, τέλεια περιγραφή!!! (και μου θυμίζει... τι μου θυμίζει........ για αυτό έκοψα τα τζην! μόνο ριχτά φορεματάκια αυτόν τον καιρό!!!)

Είμαι σε αναζήτηση γιατρού να μου γράψει εξετάσεις. Νιώθω και χάλια, αναγούλες, ζαλάδες (όχι δεν είμαι έγκυος). Θα επανέλθω με νεότερα. Με τέτοια αδυναμία την έκοψα τη δίαιτα...

καλημερα

και εγω σημερα δεν ειμαι καθολου καλα...νιωθω χωμα..σερνομαι..τα αυτια ακομα βουλωμενα και ο βηχας εκει...και φυσικα ηρθα δουλεια...δεν ξερω..θα το ριξω στις βιταμινες...και εγω κανονισα την τεταρτη για εξετασεις...βασικα θελω να δω και θυροειδη γιατι εχω κατι οζους και εχω 4 χρονια να τους κοιταξω :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ελλ πρασινισες ε;;;:D:D:D:D...ελα ρε μην μασας το καλοκαιρι θα βγουμε στην παραλια μοντελες λεμε :tongue::tongue::tongue::tongue:..

εμενα δεν με νοιαζει ας ειναι και υγρα..οταν η ζυγαρια δειχνει κατω οτι και ναναι αισθανομαι καλυτερα:cool:...

θα προσπαθησω να μην την χαλασω πολυ το σκ...βεβαια την κυριακη κανονισα σπιτι μου τραπεζι με πολλα ατομα...θα φτιαξω σπιτικες πιτσες και μια τουρτα σοκολατα :shock::shock::shock::shock:...νταξ θα φαω...το θεμα ειναι ναμην φαω τα παντα :D:D:D.

Ell μαθε στην κορη ποδηλατο χωρις βοηθητικες και θα δεις....θα ερχεστε ΟΑΚΑ να κανουμε παρεα :D

Καλημέρα κορίτσια. Δνε ζυγίστηκα ακόμα για να μην απογοητευτώ, αφού τις ατασταλίες μου τις έκανα και με το πάραπάνω από ότι θα έπρεπε. Να σας ρωτήσω κάτι, για όσες έχετε μικρά παιδιά; Το γεύμα σας το έχετε προσαρμόσει ανάλογα με το τι τρώνε τα μικρά σας (βράζετε δηλ κοτόπουλο με λαχανικά και τρώτε το ίδιο και εσείς) ή φτιάχνετε ξεχωριστό φαγητό;

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Αποφάσισα να ζυγιστώ τελικά χθες και σε 10 μέρες είμαι ένα κιλό μείον. Πήρα λίγο κουράγιο αλλά και πάλι απογοητευμένη είμαι. Που θα πάει όμως κάποια στιγμή ελπίζω να μειωθούν τα κιλά. Η προσπάθεια συνεχίζεται όμως...

Κορίτσια ξεκίνησα δίαιτα / διατρόφη με τη βοήθεια διατροφολόγου (δίαιτα προσαρμοσμένη για θηλάζουσες). 1η ημέρα δίαιτας (28.1.13) με ζύγισε 74,1. Στις 11.2.13 με ζύγισε 70,1 και περιμένω την ερχόμενη Δευτέρα (25.2) που θα ξαναέρθει για μετρήσεις. Άλλες μετρήσεις:

Βαρος: 28.1: 74,1 / 11.2: 70,1

Ποσοστό λίπους: 28.1: 35,4 / 11.2: 32,5

Μέση: 28.1: 91 / 11.2: 85

Βέβαια στην αρχή χάνουμε ποιο γρήγορα

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Απο εδώ και περα θα μου μετρα και περιφερεια (κοριτσια, στη 1η εγκυμοσύνη μου, ηλεκάνη επανήλθε μετα απο 7-8 μήνες χωρις κιλα, εσας??)

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου. Χαίρομαι να διαβάζω νέα σας και να βλέπω ότι χάνετε τα κιλάκια :P. Παίρνω και εγώ κουράγιο ;) , αφού αν όχι από τον Ιούνιο, από τον Ιούλιο θα γυρίσω δυναμικά στην παρέα σας. Να γεννηθεί το μωράκι μου με το καλό και έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να τον προσέξω πολύ. Το έχω ανάγκη και εγώ, και το σώμα μου.... και θέλω να με προσφέρω και δώρο στον καλό μου. ;););););) Για την ώρα είμαι στα +5 κιλά και μπορεί σε εσάς να μην ακούγονται πολλά, αλλά για τα κυβικά μου είναι πάρα πολλά. Αχ να γεννηθεί μόνο το ζουζουνάκι μου γερό θέλω,

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα.

Πήρα πολύ θαρρος από σαςνα αρχίσω την διατρόφή που έπρεπε εδώ και καιρό.

Γέννησα Απρίλιο του 2012. Πριν την εγκυμοσύνη ήμουν 66 (έκανα δίαιτα πριν μάθω ότι είμαι έγκυος). Μέχρι το τέλος έγινα 82. Όσο καιρό θήλαζα είχα φτάσει τα 64!!!!Ο μπέμπης μου αποφάσισε να αποθηλάσει στους 8 μήνες (μεγαλωσε :rolleyes: που καιρός για βυζι) οπότε έφτασα χωρίς να το καταλάβω πάλι στα 70!!!!Πως τα έβαλα δεν ξερώ.:oops::oops: Ναι κανω παρασπονδίες με τις βλακείες που τρώω και αποφάσισα να σταματήσω.

Έκανα ήδη χτες 30 λεπτα διάδρομο.ΕΧΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ και έβαλα πρόγραμμα 4 φορές την βδομάδα:oops::oops: από το τίποτα.

Ετών 27

Υψος 1,69

Σημερινό Βάρος 70 (ίσως κ 69) θα σας πω με σιγουριά αύριο το πρωί.

Επιθυμητό βάρος.τουλάχιστον 60!!!

Δώστε μου κουράγιο να ξεκινήσω και βάλτε με στη λίστα σας.

Δώστε μου και ένα πρόγραμμα τι τρώτε περίπου την ημέρα.

Σας φιλώ και καλή μας αρχή!

Καλησπέρα κορίτσια μου. Χαίρομαι να διαβάζω νέα σας και να βλέπω ότι χάνετε τα κιλάκια :P. Παίρνω και εγώ κουράγιο ;) , αφού αν όχι από τον Ιούνιο, από τον Ιούλιο θα γυρίσω δυναμικά στην παρέα σας. Να γεννηθεί το μωράκι μου με το καλό και έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να τον προσέξω πολύ. Το έχω ανάγκη και εγώ, και το σώμα μου.... και θέλω να με προσφέρω και δώρο στον καλό μου. ;););););) Για την ώρα είμαι στα +5 κιλά και μπορεί σε εσάς να μην ακούγονται πολλά, αλλά για τα κυβικά μου είναι πάρα πολλά. Αχ να γεννηθεί μόνο το ζουζουνάκι μου γερό θέλω,

Με το καλό και τα κιλά τα σκέφτεσαι μετά! Καλή λευτεριά και ότι καλύτερο!

Γιωτα μου κουράριο και θα τα πας μια χαρά! Βέβαια στο λέω εγώ που είμαι πλήρως απογοητευμένη σε αυτό το θέμα αλλά και μόνο που είδα πως έχασε τόσα από τον Απρίλιο και λες κια για διάδρομο πιστεύω ότι όλα θα σου πάνε καλά. Αυτό έλεγα και εγώ, να είχα ένα διάδρομο γιατί εδώ που μένω έχουμε και 2 γήπεδα με όργανα και γενικά μέρη για τρέξιμο αλλά είμαι μόνη μου και δεν μπορώ να φύγω από το σπίτι. Καλή συνέχεια σε όλες. Εγώ συνεχίζω με όσο το δυνατόν λιγότερες παρασπονδίες. Αλλαγή δεν κατάλαβα αλλά που θα πάει. Κάποια στιγμή θα μπει η βέρα ξανά στο χέρι...

Γεια σας κοριτσια επιτελους βρηκα το θεμα μου.. Χιχι! ΣτελλαΗλικια :23

Υψος: 1,66;

Βαρος τωρινο:93!

Οποτε βαλτε με στη λιστα σας.γεννησα τονπρωτο μου παιδακι στις 09/12 και ηδη τοτε ημουν στα πανω μου 84 κιλα ξεκινησα την εγκυμοσυνη.πηρα 9 κιλα.εφτασα τα 93.γεννησα.θηλασα 3μηνες.οταν η μικρη ηταν 5 μηνων οταν ξαναμεινα εγκυος και ετσι δεν καταφερα δεν προλαβα να χασω τιποτα ουτε γραμμαριο.στην δευτερη εγκυμοσυνη πηρα 5 κιλα.και εφτασα τα 98.εφυγα απο τη κλινικη μειον 8.δηλαδη 90.τωρα τρεις μηνες μετα χωρις να θηλαζω πηρα!!σνιφ!!θελω να ξεκινησω διατροφη με γιατρο θα ειναι η τριτη φορα!!εχω παθει ψυχωση.εχει κρεμασει το στηθος και η κοιλια μου και γεμισε και ραγαδες η κοιλια μου! Σνιφ.ολες μου οι φιλες στεκες με μπικινι.εγω ουτε ολωσωμο δεν θα μπορω να βαλω

GbM4l6k.jpgGbM4p2.pngtGtWp2.png

Η πρώτη μέρα ήταν εύκολη απο θέμα στο να αντέξω να μην κάνω γουρουνιά:D. βέβαια παρέλειψα το απογευματινό μου. Βλακεία μου αλλά....

Σήμερα για μεσημεριανό έχω κουνουπίδι και πατατα βραστή και βράδυ ο αντρας μου θέλει μακαρόνια. Αλήθεια εσείς τι τρώτε;

Δώστε μερικές ιδέες

Υπομονή και επιμονή θέλουμε και το καλοκαιρι θα φοράμε τα μπικίνι μας.;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...