Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Γεια σας κουκλιτσες μου.

Τσιπουρα, ποδαροδρομο γλυκια μου συμφωνα με τις αντοχες σου. Ξεκινα σιγα σιγα και στην πορεια θα καταλαβεις ποτε μπορεις να επιταχυνεις χρονο και ταχυτητα.

Στο ζυγισμα του Σαββατου ημουν 82,4. Και ..... ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΝΟΥΜΕΡΟ!!!!!

Και ναι, κοριτσια, συμφωνω κι εγω στο εξης:

Το κλειδι για την επιτυχια μας ειναι να μην πειναμε. Αρα τρωμε τακτικα σωστες τροφες που μας κρατουν δυνατες χωρις να μας επιβαρυνουν με θερμιδες και λιπαρα.

Το σημερινο απογευματινο μου, αποτελειται απο γιαουρτακι 0% με κερασια. Ειναι σουπερ δροσιστικο, γλυκο και ελαφρυ. Τυφλα να εχει το παγωτο.

Τσιπουρα, περιμενω νεα... (δεν πιστευω να βρηκες δικαιολογια για αναβολη????)

Γειά σου γεωργία!!!!! μπράβο σου για το παντελονάκι!!!!

θα πάω το βραδάκι για περπάτημα! δεν το συζητώ καθόλου! πιο ήρεμα στην αρχή και βλέποντας! Ο καλός μου πάει κάθε απόγευμα για τρέξιμο αλλά ντρέπομαι να πάω μαζί του... άσε ο καθένας μόνος του για αρχή!:roll:

Απογευματινό έχω κι εγώ το ίδιο αλλά παίρνω γιαουρτι 2 % total ελπίζω να μην πειράζει (το 0 % στο γιαούρτι φοβάμαι ότι θα είναι τίγκα στα στερεοπητικά..... και καθολου ασβέστιο, αρχηγέ τί λες?)

κοριτσάκι μάτι να μην με πιάσει αλλά νοιώθω πολύ αισιόδοξη!!!!!

(κι ας είδα κάτι φωτό μου που είμαι θκατά κι απόθακατα! πραγματικά ντουλάπα - ίσως για αυτό να τσαμπουκαλεύτηκα κι όλας!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

ο διαδρομος ειναι πιο ''ξεκουραστη'' αεροβια απο το σκοινακι.....βεβαια δεν κανει κακκο να δοκιμασεις!!! :mrgreen:

γενικος κανονας : ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΡΟΒΙΑ ασκηση ΚΑΙΣ ΛΙΠΟΣ !!!!!!!!!!!!!....και εσυ γι αυτο βλεπεις αποτελεσματα....γυμναζεσαι συστηματικοτατα !!!!....και σε συνδιασμο με τη διατροφη σου.....θα δεις να παιρνει την κατηφορα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen:

δικιο εχεις, αλλα τον εχω αμελησει εντελως τον διαδορμο τοσες μερες, σημερα θα ανεβω ομως

και για κοιλιακους ποσους περιπου να κανουμε για αρχη?

bgx2ye5lc.png

σημερα θα βαλω την αδερφουλα μου να με βγαλει φωτ. για να δειτε την αλαγη που εχω κανει απο τοτε που ξεκινησα .

αρε ποζες που θα παρω για να σας ξετρελανω !!! χαχαχαχαχα!!!!!!!

για πολυ ψωνιο δεν φτεω εγω κοριτσια οι αλλοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχαριστω πολυ!!!

τα αλλα μαλλον θα ερθουν με λιγη βοηθεια....;)

Απαπαπαπαπααααααααα....κοκκινησα καλεεεεεεεεεεεεεεεε :tongue:

εγω εχω δει και πιο ωραιες νυφες χαχαχαχαχαχαχαχχα :tongue::tongue::tongue:

ευχαριστω ΠΟΛΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μια χαρα τα καταφερνετε και μονες σας....δεν χρειαζεστε εμενα....το μονο που μπορω να κανω σε οποιες παρασπονδουν συνεχως ειναι καμια βιτσια=ξυλιά οχι με ραβδι....με βιτσα :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:

Ολα θα πανε καλα. Μη σκεφτεσαι αρνητικα. Και εγω σημερα θα κανω επισκεψη στη γυναικολογο για το ετησιο τσεκ απ. Το εχω αναβαλλει κανα 2 μηνες αλλα δεν παει αλλο.

Y9MXp3.png

μια χαρα τα καταφερνετε και μονες σας....δεν χρειαζεστε εμενα....το μονο που μπορω να κανω σε οποιες παρασπονδουν συνεχως ειναι καμια βιτσια=ξυλιά οχι με ραβδι....με βιτσα :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:

Αυτο να μην το ξαναπεις (ουτε να το ξανασκεφτεις) γιατι θα φας πολλες βιτσιες. Εχεις συμβαλλει πολυ στα αποτελεσματα μας και θα συμβαλλεις για πολυ καιρο ακομη. Αρχηγε!!!!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

Γειά σου γεωργία!!!!! μπράβο σου για το παντελονάκι!!!!

θα πάω το βραδάκι για περπάτημα! δεν το συζητώ καθόλου! πιο ήρεμα στην αρχή και βλέποντας! Ο καλός μου πάει κάθε απόγευμα για τρέξιμο αλλά ντρέπομαι να πάω μαζί του... άσε ο καθένας μόνος του για αρχή!:roll:

Απογευματινό έχω κι εγώ το ίδιο αλλά παίρνω γιαουρτι 2 % total ελπίζω να μην πειράζει (το 0 % στο γιαούρτι φοβάμαι ότι θα είναι τίγκα στα στερεοπητικά..... και καθολου ασβέστιο, αρχηγέ τί λες?)

κοριτσάκι μάτι να μην με πιάσει αλλά νοιώθω πολύ αισιόδοξη!!!!!

(κι ας είδα κάτι φωτό μου που είμαι θκατά κι απόθακατα! πραγματικά ντουλάπα - ίσως για αυτό να τσαμπουκαλεύτηκα κι όλας!)

μπραβο καλο μου!!! καλη αρχη!!!!!!!!!!!

βεβαια κακως ντρεπεσαι....δεν υπαρχει λογος !!!!!!!

και εμεις μαζι πηγαινουμε....εγω τρεχω κ εκεινος τις περισσοτερες φορες περπαταει δεν τρεχει :wink:

ΣΥΜΦΩΝΩ 1000% για το 0% γιαουρτι!!!...κ εγω της ειπα να προτιμα το 2% ;)

ετσι τσαμπουκαλου σε θελωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω !!!!!! :tongue:

δικιο εχεις, αλλα τον εχω αμελησει εντελως τον διαδορμο τοσες μερες, σημερα θα ανεβω ομως

και για κοιλιακους ποσους περιπου να κανουμε για αρχη?

κανε 3 σετακια των 35 και εισαι ΟΚ ;)

σημερα θα βαλω την αδερφουλα μου να με βγαλει φωτ. για να δειτε την αλαγη που εχω κανει απο τοτε που ξεκινησα .

αρε ποζες που θα παρω για να σας ξετρελανω !!! χαχαχαχαχα!!!!!!!

για πολυ ψωνιο δεν φτεω εγω κοριτσια οι αλλοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελα το μοντελοοοοοοοοοοοοοο.....παρε καλες ποζες εεεε???? :tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχχααχχα.....παντως μπραβο σου που βλεπεις την αλλαγη !!!! συνεχισε ετσι κουκλιτσα!!!

Ολα θα πανε καλα. Μη σκεφτεσαι αρνητικα. Και εγω σημερα θα κανω επισκεψη στη γυναικολογο για το ετησιο τσεκ απ. Το εχω αναβαλλει κανα 2 μηνες αλλα δεν παει αλλο.

δεν σκεφτομαι αρνητικα...απλα μετα απο τοσα χρονια προσπαθειας....ε δεν θελει και πολυ σκεψη οτι κατι μπορει να τρεχει.....αλλα ΟΚ δεν απογοητευομαι....οτι και να ειναι θα το παλαιψουμε....:wink:

καλα αποτελεσματα!!!!!

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Αυτο να μην το ξαναπεις (ουτε να το ξανασκεφτεις) γιατι θα φας πολλες βιτσιες. Εχεις συμβαλλει πολυ στα αποτελεσματα μας και θα συμβαλλεις για πολυ καιρο ακομη. Αρχηγε!!!!!!

αχαχαχαχαχχαχα.....προς το παρον εγω εχω τη βιτσα :tongue::tongue::tongue:

σοβαρα τωρα ....δεν ειμαι αρχηγος.....ολες μαζι κανουμε την προσπαθεια και την στηριξη σε ολες ....και αυτο ειναι που μου αρεσει :mrgreen::wink::wink::wink:

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ

ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΥΜΦΩΝΩ >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>!

ενας ειναι ο αρχηγος μας δεν μπορουμε να κανουμε αλαγη . ειναι σαν το καμελοτ εμεις οι υποτες και εσυ ο αρθουρος γινεται να αλλαξει αυτο οχι .ποτε ειναι αδυνατον !!!!

και η γιωργια η νεραιδα της λιμνης !!!! που εχει το εξκαλιμπερ!!!

προσοχη και υποκληση !!!!!!!! φιλακια!!!!

ΕΠΙΣΗς, το ποσο νερο πρεπει να πινουμε, εχει σχεση με το βαρος μας?

http://www.shape.gr/tools/6.html

Προς Αχιλεα και μονο χαχχαχαχαχαχα :

οντως σε σενα απεθυνοταν η τσιπουρα....αλλα ο καθενας με τον πονο του....κ εγω με τον δικο μου....οταν βλεπω για μωρο νομιζω οτι απεθυνονται σε μενα

Θα χρειασουμε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ εξετασεις...το εχουμε αφησει δυστηχως πολυ καιρο χωρις να το ψαξουμε ...(αντρικοι εγωισμοι......).....οταν θα ξεκινησω θα σου πω.....ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!

με το καλό και σύντομα θα αρχίσεις να παίρνεις καλό καλό βάρος αρχηγέ μου!!!!

η καθεμιά μας έχει τον πόνο της αλλά είμαστε θετικές πάνω από όλα!

καλό είναι να κάνετε τις εξετάσεις σας και όλα καλά θα πάνε!

όσο για το οπωσδήποτε .... ποτέ δεν ξέρεις... μπορεί μετά τις χαλαρωτικές διακοπούλες να είσαι στον γάμο ψιλοτούρλα!!!!! στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!!!!!!!!!

τα δικά μου τα θυμάστε, τώρα για να μπω ξανά σε φάση μωρού πρέπει να χάσω βάρος γιατί έτσι δεν κάνει!

μπάμιες με ανθότυρο... μιαμ!!!!!!!

(δεν με βλέπω άμεσα για κάτι τέτοιο, έχει να πέσει πολύ κολοκύθι προς το παρόν!)

Διαφημίσεις

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ

ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΥΜΦΩΝΩ >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>!

ενας ειναι ο αρχηγος μας δεν μπορουμε να κανουμε αλαγη . ειναι σαν το καμελοτ εμεις οι υποτες και εσυ ο αρθουρος γινεται να αλλαξει αυτο οχι .ποτε ειναι αδυνατον !!!!

και η γιωργια η νεραιδα της λιμνης !!!! που εχει το εξκαλιμπερ!!!

προσοχη και υποκληση !!!!!!!! φιλακια!!!!

Χαχαχαχαχαχαχα

Καλα σε λεει η αρχηγος "τρελοκομειο"

Γουσταρω τη σουπερ διαθεση σημερα στις γοργονες.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Τις μερες που ειμαστε "αδιαθετες" η ζυγαρια δειχνει πιο πανω ή πιο κατω απο το πραγματικο βαρος????

πιο πανωωωωωωωωω ;)

αχιλεαααααααα κανε και 2 πλαγιους....ενα σετ απο την καθε πλευρα....για αρχη ...για να μην πιαστεις ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...