Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

καλέ ξεχάστηκα!

καλώς ήρθατε κοπέλες, όσες θηλάζετε με το μαλακό! Η αυπνία είναι μεγάλος αντίπαλος, προσέξτε (μιλάω εκ πείρας!).

συνεχίζω και εάν δεν δω προκοπή μέχρι το μάρτιο πάω ενδοκρινολόγο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

αγάπη μου εσύ, μην στεναχωριέσαι για τίποτα!!!

Άντε είπαμε καλοκαίρι εσείς με μπικίνι κι από Σεπτέμβρη θα σας γκρινιάζω!!!

Να σου πω, αν υποψιάζεσαι θυροειδή κάντο όσο πιο γρήγορα γίνεται...

Διαβάζω βρε κορίτσια στο parents.gr που τόσες κοπέλες που γέννησαν έχασαν όλα τα κιλά μέχρι το σαραντισμό, και άλλες ακόμη παραπάνω!!Μόνο εγώ δεν έχασα γραμμάριο? Αντιθέτως πήρα. Μα δεν τρώνε τίποτα? Και εγώ θηλάζω, αλλά τρώω και δεν χάνω!! Ή αυτες τρώνε λίγο, ή εγώ τρώω πολύ!

Εγώ θα ζυγιστώ το Σάββατο, η 1η μου εβδομάδα δε θα πώ δίαιτας, αλλά καλύτερης διατροφής.

Η δική μου ατασθαλία είναι τα μπισκότα digestive (τα λαχανί). Τα έχω στο κομοδίνο για ώρα ανάγκης, γιατί με το μπεμπάκι μας δεν μπορώ ούτε στην κουζινα να πάω. Είναι και μεζονέτα το σπίτι και τρώω πολύ ταλαιπωρία. Ψάχνουμε σπίτι με τον άντρα μου, που "όλα να είναι σε ένα επίπεδο, όχι άλλες σκάλες"!! Έχουμε πάει σε μεσίτες και ακόμη δεν είδαμε κάτι αξιόλογο. Πάντως αν κάνουμε και μετακόμιση, τί στο καλό, ολο και θα χάσω κατι..πω πω, είμαι μία απελπισμένη -πρώην- γοργόνα!!

Διαβάζω βρε κορίτσια στο parents.gr που τόσες κοπέλες που γέννησαν έχασαν όλα τα κιλά μέχρι το σαραντισμό, και άλλες ακόμη παραπάνω!!Μόνο εγώ δεν έχασα γραμμάριο? Αντιθέτως πήρα. Μα δεν τρώνε τίποτα? Και εγώ θηλάζω, αλλά τρώω και δεν χάνω!! Ή αυτες τρώνε λίγο, ή εγώ τρώω πολύ!

Εγώ θα ζυγιστώ το Σάββατο, η 1η μου εβδομάδα δε θα πώ δίαιτας, αλλά καλύτερης διατροφής.

Η δική μου ατασθαλία είναι τα μπισκότα digestive (τα λαχανί). Τα έχω στο κομοδίνο για ώρα ανάγκης, γιατί με το μπεμπάκι μας δεν μπορώ ούτε στην κουζινα να πάω. Είναι και μεζονέτα το σπίτι και τρώω πολύ ταλαιπωρία. Ψάχνουμε σπίτι με τον άντρα μου, που "όλα να είναι σε ένα επίπεδο, όχι άλλες σκάλες"!! Έχουμε πάει σε μεσίτες και ακόμη δεν είδαμε κάτι αξιόλογο. Πάντως αν κάνουμε και μετακόμιση, τί στο καλό, ολο και θα χάσω κατι..πω πω, είμαι μία απελπισμένη -πρώην- γοργόνα!!

Μη σε παίρνει από κάτω, όσες αδυνατίζουν σε 40 μέρες είναι αυτές που κάνουν δίαιτα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ειχα διαβάσει σε συνέντευξή της ότι η Natalia Vodianova έκανε εξαντλητική δίαιτα κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης που είχε αρνητικές συνέπειες για την υγεία της. Καπου αλλου είχα διαβάσει κάτι που μου φάνηκε πιο σωστο ότι τα κιλά τα παιρνει ο οργανισμός σε 9 μήνες και σε 9 επανέρχεται.

Διαφημίσεις

Εγω εκει κολλησα στα 4 κιλα που εχασα και δεν κουναω ουτε πανω ουτε κατω. Συνεχιζω τα ιδια, μικρες μεριδες και πολλα πρασινοσαλατο/φρουτα και βλεπουμε.

Μαρια εγω οταν πειναω αρχιζω τα μηλα/αχλαδια/αγγουρια/ντοματες......και με κρατανε μεχρι το επομενο γευμα......:/

Επισης εφτασα Θεσ/νικη με το ποδηλατο.....500 χλμ. Τωρα μαλλον θα χτυπησω μια Αλβανια......και μετα βλεπουμε :P

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Εγω εκει κολλησα στα 4 κιλα που εχασα και δεν κουναω ουτε πανω ουτε κατω. Συνεχιζω τα ιδια, μικρες μεριδες και πολλα πρασινοσαλατο/φρουτα και βλεπουμε.

Επισης εφτασα Θεσ/νικη με το ποδηλατο.....500 χλμ. Τωρα μαλλον θα χτυπησω μια Αλβανια......και μετα βλεπουμε :P

Ξεχνα τη ζυγαρια και πιασε τη μεζουρα. Με 500 χλμ στο κοντερ σιγουρα ΄μαζεψες ΄ και αυτη ειναι που μετραει.

Και αντι για Αλβανια θα σου προτεινα Βουλγαρια, εχει πιο ομορφες διαδρομες:)

Ξεχνα τη ζυγαρια και πιασε τη μεζουρα. Με 500 χλμ στο κοντερ σιγουρα ΄μαζεψες ΄ και αυτη ειναι που μετραει.

Και αντι για Αλβανια θα σου προτεινα Βουλγαρια, εχει πιο ομορφες διαδρομες:)

Μαζεψα το βλεπω στα παντελονια και στο οτι ΔΕΝ εξεχει η κοιλια πλεον απο πανω λες και ειμαι εγκυος....;) Μετα απο πολυ καιρο και μονο με αυτα τα λιγα κιλα η κοιλια μου δεν κρεμεται σαν μικρο/κουρτινα απο το τζιν αλλα στεκεται περhφανη (αν και φουσκωμενη ακομα) πανω απο την ακρη της ζωνης! YEEEEEEEE........:P

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Μαζεψα το βλεπω στα παντελονια και στο οτι ΔΕΝ εξεχει η κοιλια πλεον απο πανω λες και ειμαι εγκυος....;) Μετα απο πολυ καιρο και μονο με αυτα τα λιγα κιλα η κοιλια μου δεν κρεμεται σαν μικρο/κουρτινα απο το τζιν αλλα στεκεται περhφανη (αν και φουσκωμενη ακομα) πανω απο την ακρη της ζωνης! YEEEEEEEE........:P

Συγχαρητήρια! Πώς τα κατάφερες? Γρήγορο τρέξιμο, jogging, ή έντονο περπάτημα?

:D:D:D:D

είμαι ένα κιλό κάτω σήμερα με μια εβδομάδα κλεισμένη .....ναιααααιιιιιιιι

και συνεχίζω ακάθεκτη:D:D

Ελλ μπράβο ρε συ...ειπάμε κερδίζεις βραβείο:cool:. Εγώ έχω σταματήσει το τρέξιμο λόγω βήχα αλλά θα ανκάμμψω δυναμικά μόλις κατα΄φερω να παίρνω τρεις ανάσες χωρίς να πνίγομαι από τον βήχα :rolleyes::rolleyes:

Πάντος και εγώ από τον Σεπτέμβριο που έχω ξεκίνσησει το τρέξιμο βλέπω τρελή διαφορά στο σώμα μου ώς προς το "μάζεμα".

Skybeam παιδί μου τρώγε και απόλαυσε τώρα που μπορείς και εδώ θα είμαστε το Σεπτέμβριο να σε κουράρουμε όταν ξενυχτάς :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Σας ζηλεύω που πάτε για τρέξιμο, ποδηλατάδα κλπ. Εγώ προς το παρόν το μόνο τρέξιμο που κάνω είναι απο το δωμάτιο μέχρι την τουαλέτα ή την κουζίνα. Και πάλι όμως με παίρνει μυρωδιά το άτιμο που φεύγω και κλαίει με παράπονο, λες και θα πάει πουθενά το βυζί (γιατί γι΄αυτό κλαίει στην ουσία, σου λέει μη φύγει το φαγάκι μου). Περιμένω να μεγαλώσει να κάνουμε γυμναστική μαζί! Θα περιμένω πολύ..!

tsarli μην μας ζηλευεις καθολου...εμενα τα παιδια μου ειναι 6 και 2 και ο μονος χρονος που βρίσκω για να τρεχω ειναι πηγαινοντας στην δουλεια και γυριζωντας:D:D:D:D...κυριολεκτικα δηλαδη ΤΡΕΧΩ να προλαβω :D:D:D

θα περασουν πολλα χρονια για να κανεις γυμναστικη με το παιδι..την προηγουμενη κυριακη αφησα τον αρωστο μπεμπη στον μπαμπα του και πηρα την μεγαλη για ποδηλατο στο ΟΑΚΑ..δυο ωρες εκανε ποδηλατο και εγω τζοκιν διπλα της...ελιωσα...απο εκει νομιζω οτι ηρθε η χαριστικη βολη στην υγεια μου...γιατι ειχα και τα ξενυχτια του μικρου στην πλατη...μολις γυρισαμε ανεβασα πυρετο:D:D:D

Γενικα θεωρω αδυνατο αν δουλευεις κιολας να εχεις χρονο για παιδια σπιτι δουλεια και να κανεις γυμανστικη...η ελλ ξενυχταει για να φτασει θεσσαλονικη (ηθελα να ξερα ρε φιλεναδα πως σηκωσεσαι το πρωι...) και η κορη της ειναι 4 νομιζω...υπομονη οταν ανοιξει ο καιρος θα βγαινει καροτσαδες;)

Μπράβο σου Νάνσυ! Ελπίζω να τα καταφέρεις και την επόμενη βδομάδα να χάσεις περισσότερα. Εγώ φυσικά δεν ζυγίστηκα αφού είμαι μόνο δυο μέρες με διατροφή αλλά αισθάνθηκα λίγο ποιο ξεπρισμένη την κοιλιά μου (αντί να φαίνομαι 6 μηνών φαίνεται 4-5) που θα πάει, ελπίζω τουλάχιστον σε ΄τρεις βδομάδες που θα πάω στη δουλαιά να έχω χάσει τουλάχιστον 2 κιλά. Είναι αλήθεια που λένε ότι στιν αρχή της δίαιτας με αρκετό νερό χάνεις τα παραπανήσια κιλά δηλαδή γύρω στα 2; Δεν έχω ξανακάνει δίαιτα κανονική και δεν γνωρίζω, συγνωμη αν είναι χαζή η ερώτηση. Α και κάτι ακόμα. Ακολουθείτε διάιτα κανονική ή από μόνες σας προσέχετε τι θα φάτε και ελαττώνεται τις ποσότητες; Εγώ απευθύνθηκα σε διατροφολόγο μεσω κουπονιού και μου έστειλε δίαιτα ενός μήνα βάσει των διατροφικών μου συνηθειών, αλλά βλέπω χθες και σήμερα ότι δεν προλαβαίνω να ακολουθήσω τα ωράρια που μου έγραψε. Λέτε με απόκλειση που την κάνω να μην έχω κανένα αποτέλεσμα;

Είναι αλήθεια που λένε ότι στιν αρχή της δίαιτας με αρκετό νερό χάνεις τα παραπανήσια κιλά δηλαδή γύρω στα 2

Στην αρχη της δίαιτας χάνεις υγρά, όσο νερό και να πίνεις, γι΄αυτό και τα ξαναπαίρνεις. Το σημαντικό είναι να χάνουμε λίπος και όχι μυική μάζα, γιατί μειώνονται οι κάυσεις και χαλάει ο μεταβολισμός μας.

Στην αρχη της δίαιτας χάνεις υγρά, όσο νερό και να πίνεις, γι΄αυτό και τα ξαναπαίρνεις. Το σημαντικό είναι να χάνουμε λίπος και όχι μυική μάζα, γιατί μειώνονται οι κάυσεις και χαλάει ο μεταβολισμός μας.

Κατάλαβα, ευχαριστώ πολύ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...