Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Καλη αρχη Τσαρλι σου ευχομαι. Και εγω παντρευτικα 52 κιλα και γυμνασμενη και ειμαι αστα να πανε τωρα......:(

Μπηκα να πω τα δικα μου, συνεχιζω τα κλασσικα, εχω πλεον χασει 4 κιλα συνολικα και καποιους ποντους. Λογω του οτι τρωω οτι τρωει το παιδι αλλα πολυ λιγοτερο και αναπληρωνω με φρουτα και λαχανικα απογευματα και βραδυ δεν μου πολυλειπουν πραγματα. 2 μερες ετρωγα παστιτσιο, και σημερα μακαρονια με τονο αλλα σε παιδικα πιατακια οποτε τα κιλα κατεβαινουν. Απλα πολυ αργα.....τι να κανουμε ;)

Νομιζω οτι κανεις το καλυτερο δυνατο. Συστηματικη γυμναστικη και περιορισμο στις μεριδες. Μου φαινεται πιο ευκολο να περιορισω τις μεριδες παρα να ακολουθω διαιτα τυπου 2 φυλλα μαρουλι, 4 αμυγδαλα, 15 γρ. Κοτατζ τσιζ λαιτ, 50 γρ γιαουρτι 0%.το σημαντικοτερο ειναι που χανεις ποντους.

Συχνα αναφερονται τα κιλα που ειχατε στο γαμο. Τα κιλα αυτα στο περιπου τα ειχατε παντα ΄η κανατε διαιτα πριν το γαμο;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Νομιζω οτι κανεις το καλυτερο δυνατο. Συστηματικη γυμναστικη και περιορισμο στις μεριδες. Μου φαινεται πιο ευκολο να περιορισω τις μεριδες παρα να ακολουθω διαιτα τυπου 2 φυλλα μαρουλι, 4 αμυγδαλα, 15 γρ. Κοτατζ τσιζ λαιτ, 50 γρ γιαουρτι 0%.το σημαντικοτερο ειναι που χανεις ποντους.

Συχνα αναφερονται τα κιλα που ειχατε στο γαμο. Τα κιλα αυτα στο περιπου τα ειχατε παντα ΄η κανατε διαιτα πριν το γαμο;

Τα κιλα τα ειχα παντα λογω οτι εκανα αθλητισμο (προβληματικος εγκεφαλος με την γυμναστικη χρονια τωρα). Καπου σταματησα τον αθλητισμο και μπαλονοποιηθηκα νομιζω στα 26....δεν κρατησε πολυ. Αρχισα αθλητισμο παλι και σε ενα χρονο ειχα χασει 30 κιλα τα οποια διατηρηθηκαν πολυ στο χαλαρο για 7 χρονια, οπου και εμεινα εγκυος. Εκει εκοψα τα ΠΑΝΤΑ απο γυμναστικη και παρολαυτα γεννησα και ημουν 63 κιλα (ιδανικο τωρα για μενα). Πηρα 10 τα 4 χρονια που μεγαλωνει το μικρο γιατι απλα δεν γυμναζομουν και ετρωγα σαν βοδι (συγνωμη στα βοδια). Θεωρω οτι με το φαι που εκανα αυτα τα 4 χρονια αν δεν ειμουν ΤΟΣΟ νευρωδης σαν ανθρωπος (δε στεκομαι ουτε δευτερολεπτο, περπαταω παντου με την μικρη στους ωμους και διαφορα τετοια), θα ημουν οχι 73 με σκαμπανεβασματα τωρα αλλα 153....:/ Οποτε οταν παντρευτικα ημουν ετσι απο πεπειθηση.....λατρευα την γυμναστικη.

ΥΓ: Νανσυ? Κανενα βραβειο δεν παιρνω και θα σου πω γιατι. Τα 3-4 πρωτα κιλα χανονται πανευκολα ΠΑΝΤΑ γιατι δεν ειναι ιστος λιπους ειναι νερο. Μετα απο αυτα η πορεια συνεχιζεται ΠΟΛΥ δυσκολα και με την διατροφη που κανω ελπιζω σε 1 κιλο το μηνα. Οχι παραπανω. Ακομα και αυτο αρκετο μου ειναι ομως!

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Tsarli νομιζω οτι πρεπει να δωσεις λιγο χρονο στον ευατο σου...μην πας αποτομα στο στερητικο..αρχισε απλα να περιοριζεις πραγματα...

Nancy, αυτότο στερητικό δε θα το πάθω ποτέ!! Ακόμη και όταν ήμουν λεπτή, πάλι έτρωγα πολύ, απλά πιο υγιεινά και γυμναζόμουν πολύ. Τη χειρότερη διατροφή πάντως της ζωής μου την έκανα αυτούς τους 2 μήνες μετά τη γέννα. Σιγά πάντως μη στερηθώ, ε, δε θα πεθάνουμε κι όλας βρε κορίτσια!! Σιγά σιγά θα τα χάσουμε! Πάντως με το θηλασμό και την κούραση, αν κόψω τα γλυκά, είμαι σίγουρη ότι θα χάσω.

Εχω ααωροστο το μωρο...

Περαστικούλια σας!!

Φαντάζομαι γιατί ο γάμος αποτελεί ένα "ορόσημο". Μετά το γάμο, με τη συμβίωση, αλλάζουν τα δεδομένα. Πιθανότατα π.χ. να μην πηγαίνεις τόσο συχνά γυμναστήριο και να επιδοθείς σε ξάπλα-dvd, ή ο σύζυγος να είναι του ¨φαγητού" (όπως ο δικός μου) και να σε παρασέρνει..ή να αρχίσουν οι κοινωνικές υποχρεώσεις (τραπέζια σε συγγενείς, πεθερικά κλπ), ή να επαναπαυτείς λίγο, ή να κάνεις γουρουνιές με το σύζυγο μετά από μία κουραστική μέρα. Πράγματα δηλ. που πριν το γάμο μπορεί και να μην τα συνήθιζες. Κάπως έτσι. Μακάρι ο σύζυγός μου να γυμναζόταν, να πηγαίναμε μαζί βόλτες, γυμναστήριο, να προσέχαμε και λίγο τη διατροφή μας και θα ημασταν κουκλάκια! Αλλά ο σύζυγος ούτε στο περίπτερο πάει με τα πόδια, παντού με το μηχανάκι. Για βόλτα δε δεν το συζητάμε, ούτε για πλάκα. Όσο για το τί τρώει..κάθε βράδυ σχεδόν παραγγελίες! Παρασύρθηκα η γυναίκα!

Σήμερα το πρωί ζυγίστηκα και ξεκινάω..έχουμε και λέμε..

69 παρακαλώ!! Στόχος είναι τα 49, έτσι για να είναι στρογγυλοποιημένο.

Έχουμε δηλαδή μεγάλο αγώνα μπροστά μας. Λίγο να προσέξω και θα χάσω αμέσως, αφού ο μπέμπης με έχει ξετινάξει. Κοιμάμαι ελάχιστα και γενικά με τρέχει, θηλάζει ακατάπαυστα..με προπονεί για τα καλά κι ας είναι μόνο 2 μηνών.

Κορίτσια, το έχω βάλει πείσμα, θα επανέλθω στα κιλά μου και στη βάφτιση του μπουμπούκου μου (μάλλον αρχές Σεπτέμβρη) θα μπορέσω να φορέσω ό, τι θέλω!

Διαφημίσεις

Σήμερα το πρωί ζυγίστηκα και ξεκινάω..έχουμε και λέμε..

69 παρακαλώ!! Στόχος είναι τα 49, έτσι για να είναι στρογγυλοποιημένο.

Έχουμε δηλαδή μεγάλο αγώνα μπροστά μας. Λίγο να προσέξω και θα χάσω αμέσως, αφού ο μπέμπης με έχει ξετινάξει. Κοιμάμαι ελάχιστα και γενικά με τρέχει, θηλάζει ακατάπαυστα..με προπονεί για τα καλά κι ας είναι μόνο 2 μηνών.

Κορίτσια, το έχω βάλει πείσμα, θα επανέλθω στα κιλά μου και στη βάφτιση του μπουμπούκου μου (μάλλον αρχές Σεπτέμβρη) θα μπορέσω να φορέσω ό, τι θέλω!

Ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις και στη βαφτιση θα εισαι θεα. Αν εχεις σταθερο βαρος πριν την εγκυμοσυνη, χωρις σκαμπανεβασματα, σχεδον παντα επανερχεσαι. Τα επαθα και εγω η ιδια προ εγκυμοσυνης 48-49 κιλα, γενναω στα 73 και σε μισο χρονο, χωρις διαιτες επανηλθα στα κιλα μου. Τωρα, μετα απο πεντεμιση χρονια ανεβηκα στα 53 και βλεπω ψωμακια και λιπος στην κοιλια αλλα με γυμναστικη θα επανελθω.

Καλή επιτυχία σε όλες που (ξανα) ξεκινούν, και στο νέο αίμα της παρέας!

Λοιπόν, εγώ που με την παρεούλα σας και τη δίαιτα είχα φτάσει από 71 κιλά περίπου στα 60, και έμεινα έγκυος, τώρα στον 6ο μήνα πρέπει να έχω 75ρίσει... αν όχι 75, 74 είμαι σίγουρα... έχω αγώνα μετά τον Μάιο!

Ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις και στη βαφτιση θα εισαι θεα. Αν εχεις σταθερο βαρος πριν την εγκυμοσυνη, χωρις σκαμπανεβασματα, σχεδον παντα επανερχεσαι. Τα επαθα και εγω η ιδια προ εγκυμοσυνης 48-49 κιλα, γενναω στα 73 και σε μισο χρονο, χωρις διαιτες επανηλθα στα κιλα μου. Τωρα, μετα απο πεντεμιση χρονια ανεβηκα στα 53 και βλεπω ψωμακια και λιπος στην κοιλια αλλα με γυμναστικη θα επανελθω.

Μακάρι να επανέλθω και γω και να φάω επιτελους σαν άνθρωπος μόλις ξεπεταχτεί ο μπέμπης, γιατί τώρα τη βγαζω με μπισκότα και σοκολάτες που έχω στο κομοδίνο, μάλλον μέχρι χθες. Η κουζίνα είναι κάτω, απέχει δηλαδή και δεν μπορώ να αφήνω το μπέμπη, με θέλει 24 ώρες το 4ωρο με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνω να φάω φαγητό, γι' αυτό και κατέληξα σε μπισκότα και σοκολάτες.

Πάνω κάτω στα ίδια είμαστε/ήμασταν. Παίρνω θάρρος!!

Λοιπόν, εγώ που με την παρεούλα σας και τη δίαιτα είχα φτάσει από 71 κιλά περίπου στα 60, και έμεινα έγκυος, τώρα στον 6ο μήνα πρέπει να έχω 75ρίσει... αν όχι 75, 74 είμαι σίγουρα... έχω αγώνα μετά τον Μάιο!

Φάε τώρα που μπορείς και κοιμήσου!! Μιλάω επειδή είμαι καμμένη, κοιμάμαι 2 με 3 ώρες το 24ωρο!

Γέννα με το καλό και μετά σε περιμένουμε!! Εγώ πάντως εδώ θα' μαι, στν προσπάθεια!

Φάε τώρα που μπορείς και κοιμήσου!! Μιλάω επειδή είμαι καμμένη, κοιμάμαι 2 με 3 ώρες το 24ωρο!

Γέννα με το καλό και μετά σε περιμένουμε!! Εγώ πάντως εδώ θα' μαι, στν προσπάθεια!

Να σου πω, 2-3 ώρες ύπνου το 24ωρο δεν φτάνουν για ν' αδυνατίσεις, πεινάς πολύ παραπάνω κι αυτό εξηγείται και από ορμονικής άποψης (δηλ. και γιατρό να ρωτήσεις θα το παραδεχτεί).

Βέβαια τι να σε συμβουλέψω δεν ξέρω αν έχεις και μωρό, γιατί αν έχεις κι είσαι κι εσύ σαν κι εμένα, χωρίς μαμάδες/πεθερές και με εργαζόμενο άντρα... καλά κρασά!:D:D

Διαφημίσεις

]Να σου πω, 2-3 ώρες ύπνου το 24ωρο δεν φτάνουν για ν' αδυνατίσεις, πεινάς πολύ παραπάνω κι αυτό εξηγείται και από ορμονικής άποψης (δηλ. και γιατρό να ρωτήσεις θα το παραδεχτεί).

Βέβαια τι να σε συμβουλέψω δεν ξέρω αν έχεις και μωρό, γιατί αν έχεις κι είσαι κι εσύ σαν κι εμένα, χωρίς μαμάδες/πεθερές και με εργαζόμενο άντρα... καλά κρασά!:D:D

Το ξέρω, αλλά που να βρω χρόνο να κοιμηθω.Έχω ένα μπεμπάκι 2 μηνων, έναν άντρα που δουλεύει όλη μέρα (αλλά και σπίτι όταν είναι δεν κάνει τίποτα) και μια μάνα που έχει τρελαθεί με τον μικρό και δε θέλει να τον θηλάζω γιατί "όλο στο στήθος θέλει να είναι", οπότε χανει χρόνο από τις ώρες που τον έχει και τον παίζει. Έρχεται κάθε μέρα κατά 18:30 μέχρι 21:00 που γυρνάει ο άντρας μου. Τον κρατάει και γω κάνω τις δουλειές του σπιτιού. Μόνο με σιδερώνει (εγώ δε θέλω να μου κανει τίποτε άλλο, γιατί τα κάνει..χειρότερα). Οπότε γίνομαι χίλια κομματια. Και δεν κοιμάμαι και τρώω χωρίς πρόγραμμα.

Μου λείπει τρελά ο ύπνος, θέλω να ξεραθώ..

Καλημέρα στην παρέα της δίαιτας!Τελικά όλες λίγο -πολύ μετά το γάμο παίρνουμε κιλά,αλλά αυτό δεν πρέπει να είναι δικαιολογία.Πρέπει να προσπαθήσουμε και να τα καταφέρουμε φυσικά.:D

Εγώ έχω πρόγραμμα δίαιτας από παλιά ,αλλά δνε το τηρώ.Προσπαθεί κι ο άντρας μου μαζί,εκείνος έχει χάσει κιλά,ενώ εγώ παραστρατώ κ δεν έχω χάσει τίποτα.Μαζί σας εύχομαι να τα καταφέρω.Ξεκινάω με 70 κιλά την Τετάρτη(γιατί θα πάω ένα ταξιδάκι).

Καλή συνέχεια σε όλες!

Περαστικά στο αρρωστούλικο μωράκι!

Καλησπέρα γοργόνες! Ελπίζω να χωράει αλλο ένα μέλος! Σας διαβάζω καιρό και όλο λέω να μπω να ξεκινήσω και όλο το αναβάλλω αλλά δεν πάει άλλο. Λέω να ξεκινήσω από αύριο διατροφή γιατί δεν πάει άλλο. Είμαι 74 μετά την δέυτερη εγκυμοσύνη, στην οποία πήρα 15 κιλά, αφού μου είχαν μείνει 2 από την πρώτη που είχα πάρει 30+. Μέσα σε τρία χρόνια ανεβοκατέβηκα αρκετά στο βάρος και βλέπω ότι δεν μπορώ με τίποτα να φτιάξω τον μεταβολισμό μου. Ξέχασα να πω ότι το κυριότερο πρόβλημα μου είναι ότι αν και έχει περάσει 1 χρόνος από τη δεύτερη γέννα, ακόμα δεν κοιμάμαι καλά λόγω ξυπνημάτων είτε του ένα είτε του άλλου γιού και αισθάνομαι όλη την ώρα να είμαι κουρασμένη και να πινάω. Εσείς στην αίσθηση της πείνας τι κάνετε; πως το αντέχετε; Μπράβο πάντως γιατί διάβασα ότι είστε αρκετές που κρατάτε γερά και έχετε αποτελέσματα!!!

Καλημερα

Σημερα εκλεισα μια εβδομαδα στην νεα διαιτα αλλα ακομα δεν εχω ζυγιστει γιατι ειμαι αδιαθετη...προς σαββατο το βλεπω και σιγουρα θα σας ενημερωσω:D.

Ο μικρος μετα απο 3ημερο ψησιμο στο γκριλ:cool: ανεκαμψε αλλα φυσικα με κολησε αφου κοιμομουν μαζι του...νιωθω ομως πολυ καλα γιατι αν και κοματια καταφερα και κρατησα την διαιτα :D. Φυσικα λογω του κρυωματος δεν κανω το καθημερινο τρεξιμο αλλα ελπιζω να ανακαμψω συντομα και να το ξαναξεκινησω.

Με τις λιγουρες μαρια 1982:D:D;;;;καλε λες αν καταφερναμε να συγκρατουμαστε παντα να γραφαμε εδω;;;εγω ξερεις τι εχω καταλαβει;;;αρχισε την προσπαθεια σου και οσο μπορεις κρατα την..ακομα και μια ατασθαλια να κανεις μην το σταματας ολο, βαλε στην ακρη την ατασθαλια και ξαναμπες αμεσα στο προγραμμα. Προσωπικα περναω πολλα ζορια και το οτι κανω και διαιτα ειναι ενα ζορι παραπανω...ε..αν ξεφυγω και καποια στιγμη ανθρωπινο ειναι το θεμα ειναι η διατροφη να ειναι ο κανονας και η ατασθαλια η εξαιρεση και οχι το αντιθετο :D

ΥΓ: Νανσυ? Κανενα βραβειο δεν παιρνω και θα σου πω γιατι. Τα 3-4 πρωτα κιλα χανονται πανευκολα ΠΑΝΤΑ γιατι δεν ειναι ιστος λιπους ειναι νερο. Μετα απο αυτα η πορεια συνεχιζεται ΠΟΛΥ δυσκολα και με την διατροφη που κανω ελπιζω σε 1 κιλο το μηνα. Οχι παραπανω. Ακομα και αυτο αρκετο μου ειναι ομως!

οοοχι, θα διαφωνήσω. 1 κιλό σε ένα μήνα, με πολυυυυ κόπο. Πολύ όμως. και πολύ σωστή διατροφή... άστα να πάνε. Μια χαρά είναι τα 4, βραβείο και από εμένα

αγάπη μου εσύ, μην στεναχωριέσαι για τίποτα!!!

Εσείς στην αίσθηση της πείνας τι κάνετε; πως το αντέχετε;

δεν την αντέχω! πίνω κανά νεράκι να το ξεχάσω....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...