Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι μια μαμά 2 κουκλιών. Το 2ο το γέννησα πριν 2,5 μήνες. Και ενώ στο 1ο , λόγω ΔΚ και αυστηρής διατροφής αλλά και άσκησης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης , δεν πήρα γραμμάριο, στο 2ο πήρα 22 κιλάκια (να τα χαίρομαι). Τα κανονικά μου κιλά είναι 60 και πήγα 82. Τώρα είμαι 74 (μετά τη γέννα και λόγω θηλασμού έχασα 8 ), και θέλω να χάσω αυτά τα 14. Περίμενα 2 μήνες (στους οποίους σαβούρωσα μελομακάρονα και άλλα ωραία) γιατί θηλάζω και τώρα είναι ασφαλές να ξεκινήσω διατροφή / δίαιτα. Αποτάθηκα σε διαιτολόγο και μου έδωσε πρόγραμμα γύρω στις 1600 θερμίδες (λόγω θηλασμού). Ξεκίνησα και το τρεξιματάκι μου (περασμένα μεγαλεία). Ποσοστό λίπους 35,4%. Και έχω υπάρξει και κάτω από 20%....

Τέσπα. Ήρθα στη παρέα σας για εμψύχωση και συμπαράσταση. Υπάρχει καμιά άλλη μανούλα σε δίαιτα που θηλάζει???

Δεν νομιζω να υπαρχει γρηγοροτερος και καλυτερος τροπος αδυνατισματος απο το θηλασμο. Με 4-4,5% λιπους που εχει το ανθρωπινο γαλα καθε με εξαφανιζονται απο πανω σου τουλαχιστον 50 γραμ. Καθαρου λιπους. Το μονο μεγαλο λαθος που κανουν οι περισσοτερες γυναικες ειναι οτι ποσεχουν υπερβολικα τα κιλα στην εγκυμοσυνη και μολις γεννησουν ειναι διαρκως στο ψυγειο. Οποτε αυτο που ειναι πολυ σημαντικο τωρα ειναι η προσεγμενη διατροφη και σε λιγο καιρο θα γινεις ξανα στυλακι.

Σε εμένα συνέβη το αντίθετο: στη 1η εγκυμοσύνη πρόσεχα πάρα πολύ λόγω ΔΤ και δεν πήρα γραμμάριο, και όταν γέννησα , επειδή θήλαζα αλλά και έκανα και αποχή από γαλακτοκομικά (άρα εξαιρούνται όλα τα γλυκά πλην του κουταλιού, και πολλά άλλα), πάλι δεν πήρα γραμμάριο.

Στη 2η εγκυμοσύνη πήρα κιλά, αφού γέννησα σαβούρωσα μελομακάρονα (όταν έχεις ήδη κιλά δεν προσέχεις), και να μαστε τώρα!

Βασικά στο θέμα του θηλασμού και δίαιτας/διατροφής έχω άγχος για τη παραγωγή μου και αν θα επηρεαστεί.

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Garouf εγω θηλαζα αποκλειστικα στον 2ο μου και απο το τριτο μηνα αρχιδα διαιτα με διαιτολο .μια χαρα ολα, ομικρος συνεχισε να θηλαζει αποκλειστικα και παραλληλα εχανα κιλα χωρις φυσικα μειωση της παραγωγης μου.αφου στην εφτιαξε την διαιτα ο διαιτολογος δεν χρειαζεται να ανησυχεις κατα την γνωμη μου.εγω θηλαζοντας και κανοντας διαιτα εχασα 12 κιλα σε 4 μηνες κια ο μιρκος δεν το πηρε καν χαμπαρι....:D:D

Σε ευχαριστώ Νάνση για την απάντηση! Η δίαιτα μου είναι των 1600 θερμίδων την ημέρα, εσένα πόσες ήταν (αν θυμάσαι φυσικά)

DZLjp2.png

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα

Garouf δεν μετρουσαμε θερμιδες με τον συγκεκριμενη διατροφη..αλλα ηταν χορταστικα γευματα...ενδεικτικα να σου αναφερω που θυμαμαι

πρωινο: γαλα με βρωμη και αμυγδαλα

δεκατιανο τοστ με γαλοπουλα τυρι και μαρουλι και μισο φρουτο

μεσημερια 180 γρ κρεας με 130 γρ ζυμαρικο και σαλατα

απογευματινο 2 φρυγανιες με 60 γρ ανθοτυρο

βραδυ 3 παξιμαδια ολικης με ντοματοσαλατα και 30 γρ τυρι

προ υπνου 1 ποτηρι γαλα

παντως αν εμπιστευεσαι τον διαιτολογο σου και ξερεις οτι εχει ξανακανει διαιτα για θηλαζουσες νομιζω οτι δεν εχεις λογο να ανησυχεις...εγω στην αρχη του ειχα αποκλεισει και αρκετες τροφες που ις εισαγαμε σταδιακα σε μενα λογω ιστορικου αλλεργιων στην πρωτη μου κορη.

Νάνση, και εμένα το 1ο μου (αγοράκι) είχε αλλεργία στο γάλα και είχα αποκλείσει όλα τα γαλακτοκομικά και ότι είχε καζεΐνη! Το 2ο σου είναι ok? Στο 2ο κάνω αποχή πάλι (προληπτικά), αλλά δεν κοιτάζω τις συσκευασίες όπως στο 1ο που είχε εκδηλωθεί.

DZLjp2.png

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Καλησπέρα!!Μπήκα να πω και γω τον "πόνο"μου με τις δίαιτες!

Μετά πό τις δύο μου γέννες δεν έχω σταματήσει τις απόπειρες δίαιτας.

Αν εξαιρέσουμε τη μοναδική καρποφόρα προσπάθεια που έκανα μερικούς μήνες μετά τη γέννηση του 2ου παιδιού μου,με διαιτολόγο και έχασα αρκετά κιλά κι έγινα όπως επιθυμούσα σχεδόν,μετά από ένα χρόνο πήρα σταδιακά όλα τα κιλά και επιπλέον.Από τότε έχουν περάσει 3 χρόνια περίπου κι όλο δίαιτα ξεκινάω κ μόνο δίαιτα δεν τη λες.Κάνω και γυμναστική εδώ και 3 μήνες κι αποτέλεσμα δε βλέπω.

Εσείς πώς τα καταφέρνετε με τις δίαιτες?

Garouf μια απο τα ίδια και εγώ:D. Λόγω του φόβου με την πρώτη μου που είχε ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ και μετά το θηλασμό έπινε υδρολυμένο χωρίς πρωτείνη στο δεύτερο θήλαζα αποκλείοντας στην αρχή παααρα πολλά...απο μόνη μου φυσικά. Μετα το 2ο μήνα άρχισα πολύ σταδιακά και με πολύ προσοχή να εισάγω (τότε και σε συνεργασία με τον διαιτολόγο) τροφές, γαλακτοκομικά κατσικίσια αρχικα κτλ. Τελικά ο δεύτερος είναι παμφάγος και δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ή όχι ποτέ δεν ταλαιπωρήθηκε με κολικούς.

Στο θέμα μας να ενημε΄ρωσω τις γοργόνες ότι επειδή η πρωτεινική με κούρασε απελπιστικά (ναι ναι ξέρω μου το λέγατε :cool:), την παράτησα και επιτέλους άρχισα από σήμερα κανονική διαίτα με διαιτολόγο. Είμαι ενθουσιασμένη γιατί μου έχει βάλει πραγματικά πράγματα που μαρέσουν πολύ και είναι πολύ εύκολη. Ξαναρχίζω φυσικά από τα 63 :?...άντε να δούμε....

Για πείτε και εσείς βρε που χαθήκατε...

Mery mary καλώς ήρθες...

νανσούλα δεν βάζεις κι εδώ τη δίαιτα?

Εγώ συνεχίζω αλά skybeam, με μειωμένα γραμμάρια για μεσημέρι, τώρα είμαι φουσκωμένη σε 2-3 μέρες θα σας πω τις εξελίξεις μου. Έκανα ένα διάλειμμα 3-4 ημερών λόγω εκδρομής και περιοδου και τώρα ξανά προς τη δόξα τραβά.... Περπατάω όσο μπορώ.

Ωστόσο και πεινάω και δεν χάνω.

Διαφημίσεις

Kalliopaki της ζήτησα να είναι εύκολη και με γρηγορα γευματα και πολλα κοινα για να μην μπερδευομαι και κοιτω το χαρτι συνεχεια (δεν βαριέμαι εύκολα). Μου έδωσε για μια εβδομαδα:

Πρωινο: Ένα ποτήρι γάλα και 3 κουτ.σουπας βρώμη

Δεκατιανό: 2 Κρακερς ολικης και 1 babybell Light

Μεσημερι: 150 γρ φακες σαλατα με 1 φετα τυρι τοστ και 2 φρυγανιες (2 μερες/ 150 γρ ψαρονεφρι λεμονατο με 3 κουτ σουπας ζυμαρικα (2 μερες)/150 γρ ζυμαρικα με 3 κουτ σουπας κιμα (1 μερα)/2 καλαμακια και μιση πιτα (1 μερα)/2 μπιφτεκια μικρα και 3 κουτ σουπας ζυμαρικα (1μερα)

Απογευμα: 2 μιραντα ολικης

Βραδυ: Βραστη σαλατα 1,5 φλυτζανι με 2 κουτ σουπας κοτατζ και 2 φρυγανιες ή ενα τοστ με γαλοπουλα/τυρι/ψωμι ολικης

Πεινάωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω:D:D:D:D:D:D

Κορίτσια, υπάρχει και το http://www.myfitnesspal.com/ στο οποίο εγγράφεται κάποιος και καταγράφει τα γεύματα και τις θερμίδες του. Το σπουδαιότερο ότι είναι μια κοινότητα στην οποία μοιράζεσαι τον πόνο σου. Εχω γραφτεί και μπορεί να δει κανείς και τι διαιτολόγιο (για θηλάζουσες) ακολουθώ. Εκεί έχω εγγραφεί σαν KaterinaLegatou. Άμα θέλετε, γραφτείτε και στείλτε μου αίτηση φιλίας :)

DZLjp2.png

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Καλώς ήρθα και γω, πρώτη φορά στο club..μήπως και καταφέρω να χάσω τα κιλάκια μου με την παρέα σας, γιατί με πήρε η κάτω βόλτα και έτσι όπως πάω θα γίνω όχι γοργόνα, αλλά γιγάντιο καλαμάρι!

Έχω ένα αγοράκι 2 μηνών (το πρώτο μου), θηλάζουμε αποκλειστικά και τρωω..για δέκα!!

Τα κιλά μου..παντρεύτηκα πέρσυ τον Σεπτέμβρη 48 κιλά. Είχα αμέσως 1 παλίνδρομη κύηση, με πήρε από κάτω και μέσα σε 6 μήνες έγινα 60, όπου έμεινα αμέσως έγκυος ξανά (μόλις πήραμε την άδεια του γιατρού). Έβαλα 10 κιλά στην εγκυμοσύνη, δηλαδή 70 (γέννησα 11-12-12). Σήμερα δεν ξέρω πόσο είμαι, θα ζυγιστώ αύριο το πρωί και θα σας πω..και θα σας λέω κάθε βδομάδα την πρόοδό μου!

Από τη στιγμή που γέννησα τρώω μόνο πίτσες και γλυκά, έσπασα και ρεκόρ, έφαγα 1 τούρτα σε 'ενα 24ωρο. Κάνω κακό και στο μωρό, αλλά και σε μένα. Και να φανταστείτε ότι ήμουν άτομο που πρόσεχα πολύ, με διατροφές και πολύ γυμναστική καθημερινά και με ένα καλογυμνασμένο κορμί. Γνωρίζω από διατροφές κλπ, δεν είναι δηλ. ότι δεν ξέρω τί να κάνω, αλλά ότι έχω χάσει την πίστη μου, το πείσμα μου, όλα!

Θέλω την υποστήριξή σας! Σήμερα πρόλαβα και έφαγα πάλι πίτσα και σοκολάτες! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλες τις εν δυνάμει γοργόνες!

Αύριο ξεκινάω όμως, τέρμα τα ψέματα!

Καλη αρχη Τσαρλι σου ευχομαι. Και εγω παντρευτικα 52 κιλα και γυμνασμενη και ειμαι αστα να πανε τωρα......:(

Μπηκα να πω τα δικα μου, συνεχιζω τα κλασσικα, εχω πλεον χασει 4 κιλα συνολικα και καποιους ποντους. Λογω του οτι τρωω οτι τρωει το παιδι αλλα πολυ λιγοτερο και αναπληρωνω με φρουτα και λαχανικα απογευματα και βραδυ δεν μου πολυλειπουν πραγματα. 2 μερες ετρωγα παστιτσιο, και σημερα μακαρονια με τονο αλλα σε παιδικα πιατακια οποτε τα κιλα κατεβαινουν. Απλα πολυ αργα.....τι να κανουμε ;)

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Μια χαρα τα πας ελ...νομιζω οτι παιρνεις ανετοτατα το βραβειο καλυτερης πορειας του 13..4 κιλα σε ενα μηνα ειναι το ιδανικο....φτου σου μανα....

Tsarli νομιζω οτι πρεπει να δωσεις λιγο χρονο στον ευατο σου...μην πας αποτομα στο στερητικο..αρχισε απλα να περιοριζεις πραγματα...

Εχω ααωροστο το μωρο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...