Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

καλησπέρα γλυκιες μανούλες..

εγω χαθηκα μιας και μας συνεβησαν διαφορα τραγικά μεσα στις γιορτες και η δίαιτα πήγε .. στο συρταρι..

εγω ενω πάντα ήμουν κοκκέτα τα τελευταια χρονια που πήρα πολύ βάρος απλά με πήρε απο κάτω .. όταν ήμουν έγκυος είπα οκ θα περιποιούμε μέχρι που γεννησα και απλά κάπου χαθηκα.. δυστυχώς ο άντρας μου καλος χρυσός αλλά δεν με αφήνει ποτέ μα ποτέ μα ποτέ να πάω κάπου μόνη μου.. είπα να ξεκινήσω γυμναστήριο που θα αφησεις το παιδί μου λέει λέω οκ πάω πάσο. .προχτες είπα να πάμε κάνα σινεμά μου λέει μονο με το παιδί μαζί λέω το παιδί δεν γίνεται να το παρουμε ας το αφησουμε για 2-3 ωρίτσες στην μαμα μου ούτως η αλλως θα κοιμάτε μου λεει όχι εγώ το παιδί δεν το αφήνω πουθενα όπου παμε μαζί..

εντάξει και εγώ δεν θέλω να το αφήσω αλλά για μια φορα στο 6μηνο δεν ειναι θεμα ..

αχ δεν μπορώ κοντευει να μου σαλέψει ..

και μετά που ψυχολογια για δίαιταα

προτιμώ σκλαβωμένη με φαί τουλάχιστον μου προσφέρει μια προσωρινη ευχαριστηση ..

Βρε κοριτσάκι μου δεν χάλασε ο κόσμος με το να πάτε ένα σινεμά ή για ένα καφεδάκι τα δυο σας. Ειδικά αφού υπάρχει κάποιος να κρατήσει το παιδί. Άλλοι παρακαλάνε για μια γιαγιά ή έναν παππού που θα μπορούσε να κάνει babysitting. Αλήθεια πόσο είναι το παιδάκι σας τώρα; Να ξέρεις ότι το να κλείνεσαι στο σπίτι για χάρη του παιδιού δεν σε κάνει καλύτερη μητέρα. Η καλή μαμά πρέπει να έχει καλή ψυχολογία γιατί έτσι μόνο μπορεί να ανταπεξέλθει και να προσφέρει στα παιδιά της. Δεν λέω να φύγετε διακοπές κα να παρατήσετε το παιδί 1 ή 2 εβδομάδες, μια φορά προσπαθήσαμε να το κάνουμε αυτό και γυρίσαμε πίσω άρον άρον γιατί μας έλειπε το παιδί, αλλά ένας καφές, ένα σινεμά, ένα φαί μια στο τόσο το έχετε ανάγκη. Εξήγησέ το στον καλό σου αυτό. Αυτός δεν νιώθει την ίδια ανάγκη; Να πάτε δηλαδή κάπου οι δυο σας χωρίς την ευθύνη και το άγχος του παιδιού;

Όσο για τις ηλικίες που λέτε, για εμένα η καλύτερη ηλικία του παιδιού είναι από 1 χρονό και πάνω. Ντρέπομαι που το λέω :oops::oops::oops::oops: αλλά τη μωρουδιακή φάση δεν την αντέχω. Τα προτιμώ μεγαλύτερα που αρχίζουν να παίζουν, να ζουζουζούνιζουν, να μιλάνε, να ανακαλύπτουν τον κόσμο και η αγάπη γίνεται ανταποδοτική. ;););););)

Όσο για τη δίαιτα, πήγα στο γιατρό την Πέμπτη και είμαι 2 κιλά πάνω και δεν με παίρνει ρε γμτ :cry::cry::cry: Σκέφτομαι και εγώ να ξεκινήσω δειλά δειλά τη δίαιτα της Skybeam, με κάποιοες μικρές παραλλαγές όμως. Η μέρα μου ξεκινάει στις 06.30 το πρωί που ξυπνάω και γυρίζω πάλι στο σπίτι στις 16.00, αν από το πρωινό στο μεσημεριανό φάω μόνο ένα φρούτο θα λυσσάξω!!:tongue::tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Όσο για τη δίαιτα, πήγα στο γιατρό την Πέμπτη και είμαι 2 κιλά πάνω και δεν με παίρνει ρε γμτ :cry::cry::cry: Σκέφτομαι και εγώ να ξεκινήσω δειλά δειλά τη δίαιτα της Skybeam, με κάποιοες μικρές παραλλαγές όμως. Η μέρα μου ξεκινάει στις 06.30 το πρωί που ξυπνάω και γυρίζω πάλι στο σπίτι στις 16.00, αν από το πρωινό στο μεσημεριανό φάω μόνο ένα φρούτο θα λυσσάξω!!:tongue::tongue::tongue:

Μόλις είπα στον ενδοκρινολόγο μου πόσα κιλά έχω πάρει, μόνο που δεν με χαστούκισε! Η μαία της γιατρού μου γούρλωσε τα μάτια της!

Λοιπόν δεν θέλουν να παίρνουμε πάρα πολά κιλά γιατί φοβούνται 1. την πίεση (προεκλαμψία) και 2. το σάκχαρο. Τα τελευταία χρόνια η προσεγμένη διατροφή με σκοπό τουλάχιστον τη συντήρηση κάποιων κιλών στην εγκυμοσύνη (σε κάποιες περιπτώσεις και το χάσιμο κιλών) είναι ευρέως αποδεκτή. Ρώτησε το γυναικολόγο σου.

Και η μαία και η γυναικολόγος και ο ενδοκρινολόγος μου συμφωνούν σε ελαφρώς πρωτεϊνική διατροφή κατά την εγκυμοσύνη! Κουφό αλλά αληθινό! Και οι δύο υποστηρίζουν ότι στην παρούσα φάση το έμβρυο και εγώ θα ωφεληθούμε περισσότερο από πρωτεϊνες και ότι οι -επιπλέον- υδατάνθρακες δεν προσφέρουν τίποτα. Οι δικοί μου γιατροί προτιμούν να φάω μια μεγάλη σαλάτα με κρύο κρέας/κοτόπουλο/ασπράδι αυγού όταν λυσσάω στην πείνα, ή 1-2 ποτήρια γάλα και ένα μεγάλο φρούτο παρά ένα σάντουϊτς/τοστ... όχι ότι τα έχω καταφέρει αλλά λέμε τώρα! [και να σκεφτείς ότι παλιά διατηρούσα το βάρος μου με πρωτεϊνική διατροφή.]

καλημερα γοργονουλες καλη χρονια!

(καλημερα skybeam:tongue:)

Aποφασισα να παρακολουθησω ξανα το θεμα σας μιας που τα ποσοστα λιπους μου εχουν ανεβει σημαντικα.....:oops: Πραγμα το οποιο θετει κ θεμα υγειας

Τα κιλα μου δε, ειναι σουπερ αλλα το λιπος εκει!

Θα προσπαθησω λοιπον να μπω σε ενα πλανο υγιεινής διατροφης μαλλον για τη διατροφη της skybeam λεω k o Θεος βοηθος!

Καπου εδω στις γοργονες διαβασα για τα βιντεακια της chassey ho κ μου καλοαρεσαν οποτε ισως καταφερω να κανω καποια απο αυτα!

Ειμαι 60 κιλα 1,74 λιπος 39% κ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!

-

καλημερα γοργονουλες καλη χρονια!

(καλημερα skybeam:tongue:)

Καλώς τη!;):D

Έχω την αίσθηση ότι περισσότερο από διατροφή σου χρειάζεται άσκηση... οπότε αν βρεις χρόνο με τα βιντεάκια θα ωφεληθείς πολύ. Ας μας πουν και οι γνώστριες του θέματος. Καλή επιτυχία!

Ετσι οπως τα λες ειναι αλλα που ορεξη κ χρονος για γυμναστικες!

Εχω τη δουλεια εχω κ τα αγορια μαγειρεματα πλυσιματα οπως οοοολες μας κ το τελευταιο που θελω ειναι οι κοιλιακοι!!

Θα το παλεψω ομως που θα μου παει! εχω ηδη βγαλει φωτογραφιες εχθες το "πριν" δηλαδη το τωρα κ ευελπιστω οταν βγαλω το "μετα" να εχει διαφορα! Δοκιμασα να ξεκινησω με ενα dvd tracey anderson αλλα μου φανηκε πολυ δυσκολο.... Εχω γινει πολυ βιοχλαπατσα ρε παιδι!

-

Διαφημίσεις

Δοκιμασα να ξεκινησω με ενα dvd tracey anderson αλλα μου φανηκε πολυ δυσκολο....

Απότομα δεν γίνονται αυτά, θα πιαστείς και θα κάνεις καμμιά ζημιά σε κανέναν μυ! Ξεκίνα μισή ώρα τη μέρα χαλαρό τρέξιμο γύρω γύρω τη γειτονιά σου ή στο κοντινό πάρκο! Θα καταλάβεις πότε θα είσαι έτοιμη για παραπάνω. Μάλιστα σύζυγος φιλενάδας που είναι μποντιμπιλντεράς και τρελός με αυτά, υποστηρίζει ότι οι γυναίκες καίνε πολύ καλύτερα και πολύ περισσότερο λίπος, με τι λες? όχι με τρέξιμο, αλλά με έντονο γρήγορο βάδην!

Απότομα δεν γίνονται αυτά, θα πιαστείς και θα κάνεις καμμιά ζημιά σε κανέναν μυ! Ξεκίνα μισή ώρα τη μέρα χαλαρό τρέξιμο γύρω γύρω τη γειτονιά σου ή στο κοντινό πάρκο! Θα καταλάβεις πότε θα είσαι έτοιμη για παραπάνω. Μάλιστα σύζυγος φιλενάδας που είναι μποντιμπιλντεράς και τρελός με αυτά, υποστηρίζει ότι οι γυναίκες καίνε πολύ καλύτερα και πολύ περισσότερο λίπος, με τι λες? όχι με τρέξιμο, αλλά με έντονο γρήγορο βάδην!

Sobara???Καλα τι εμαθα σημερα ο ανθρωπος!

Κανονικα πρεπει να παρω κανεναν διαδρομο αλλα ειναι πανακριβοι βρε παιδι...

στη γειτονια μου δεν μπορεις να κυκλοφορησεις με το ποδι θα σε φανε οι λυκοι:tongue:

Μενω σε ορεινο προαστειο τυπου Πεντελη, Παρνηθα η κατι τετοιο κ εχει κρυο καθολου μαγαζια κτλ κ δεν κυκλοφορει ανθρωπος στο δρομο αφου σουρουπωσει!

-

Γειά σας όμορφες! Σας ψιλοδιάβασα όσο πρόλαβα και θα ξανάρθω, μου λείψατε, από δίαιτα πάω πολύ καλά, έχω χάσει 3 κιλά και πάω για το τέταρτο, άρχισα με το νέο χρόνο δίαιτα. Σας φιλώ. επιτέλους έχει κίνηση το θέμα μας πολύ χαίρομαι!

-7.5 κιλά :D

Το πρόγραμμα μου για σημερα είναι μισή ώρα ασκήσεις με την Cassey Ho (ψάχνω και για κάποιον άλλο γυμναστη, αλλά οι περισσότεροι ή βαζουν πολύ δύσκολα ή χτυπιούνται στο αερομπικ) και μετά πέρκα αχνιστή και παντζαροσαλάτα με γιαουρτι (δεν εχω δοκιμάσει ποτέ, αλλά είδα κάπου φωτογραφίες και μου φάνηκε νόστιμη). Κατά τα άλλα σταθερά στα κιλά και στους πόντους.

• 2 εβδομάδες μετά...

καλημερα γοργονες!!!

τι κανετε;;πως πάτε;;;

Εγω συνεχίζω την πρωτεινική διαιτα με ακρετες ατασθαλιες αλλα εχω καταφερει απο 7/1 που την άρχισα να χάσω 2 κιλά και να ξεπρηστω απιστευτα. Σημερα η ζυγαρια εδειξε 62.900 και πολυ το χαρηκα!!!Παίρνω κουράγιο και συνεχιζω...το μονο που με χαλαει ειναι οτι εδω και 1,5 εβδομαδα λογω της απεργιας του μετρο δεν κανω το τρεξιμο και παιρνω καθημερινα το αυτοκινητο στην δουλεια:?

Διαφημίσεις

Μπράβο Νανσούλα!!! Εγώ το παλεύω, τελικά πρέπει να είχα βάλει τις γιορτές (νόμιζα ήταν πρήξιμο περιόδου), αλλά με τόση προσπάθεια και είμαι μόνο 1,5 κάτω.

Δηλαδή στα ίδια πάνω-κάτω.

Βαρέθηκα να ζυγίζω φαγητά....

Ήμουν έτοιμη να τα παρατήσω, αλλά τελικά συνεχίζω και προσπαθώ να βάλω λίγο κίνηση στη μέρα, αν και είναι πολύ δύσκολο...

Όταν λες πρωτεΪνική κάνεις κάποια συγκεκριμένη (ντούκαν?) ή απλά το κλασσικό πρωτεΐνη + σαλάτα?

Να σου πω την αληθεια και εγω απο τις 7/1 που αρχισα δεν την κανω με καμια φοβερη συνεπεια , να μην σου πω το αντιθετο δηλαδη...6 μερες ετρωγα ελευθερα γιατι επεφταν πανω σε γιορτες και αλλες κοινωνικες υποχρεωσεις. Σημερα που ειδα οτι ειμαι ενα κιλο κατω απο την κυριακη ήταν και η πρωτη φορα που το κρατησα 5 μερες συνεχομενες και πηρα αρκετο κουραγιο να συνεχισω..

Δεν ειναι ντουκαν ειναι απο διαιτολογο αλλα εχει κυριως πρωτεινη, δηλαδη πρωι ομελετα μεσημερι κοτοπουλο με αγγουρι και βραδυ μοσχαρι με κουνπουπιδι πχ..ειναι αρκετα κουραστικη γιατι δεν εχει υδανρθακες αλλα βλεπω αποτελεσματα στο πρηξιμο και τα κιλα..το θεμα ειναι να αντεξω:D

Και εδω καλα.....σχετικα. Ειμαι 2.5 κιλα κατω .....εχω διανυσει πλεον γυρω στα 350 χλμ.....150 μενουν για Θεσ/νικη. Δεν κανω διατροφη συγκεκριμενη. Οπως προειπα τρωω τα φαγητα της μικρης σε μικρη ποσοτητα(χθες εκλεψα και εφαγα 2 κομματια κιμαδοπιτα για ηταν ΤΕΛΕΙΑ, και σημερα πατατες ογκρατεν), πολλα φρουτα και βραδυ μονο σαλατα ή γιαουρτι με ψωμι ολικης. Αυτα.....προσπαθω να ΜΗΝ ξυπναω να φαω μεταμεσονυχτια και το ψιλοκαταφερνω....καμια φορα με καταφερνει αυτο...αλλα σε σχεση με τα χαλια που εκανα καποτε 3 πτι μπερ ή μιση μπανανα μια φορα την νυχτα δεν το θεωρω μεγαλο αμαρτημα.....αρκει να μην ξανακυλησω......απλα ειμαι φοβερα φοβερα κουρασμενη......μονιμα........ζω με 2 βιταμινες την μερα.....αλλιως κοιμαμαι ορθια......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Συνεχιζω τη γυμναστικη 2-3 φορες την εβδομαδα, δεν ξερω αν για την ωρα υπαρχει οποιαδηποτε βελτιωση στο σωμα μου, αλλα καθε φορα που φευγω απο το γυμναστηριο εχω πολυ καλη διαθεση.

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι μια μαμά 2 κουκλιών. Το 2ο το γέννησα πριν 2,5 μήνες. Και ενώ στο 1ο , λόγω ΔΚ και αυστηρής διατροφής αλλά και άσκησης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης , δεν πήρα γραμμάριο, στο 2ο πήρα 22 κιλάκια (να τα χαίρομαι). Τα κανονικά μου κιλά είναι 60 και πήγα 82. Τώρα είμαι 74 (μετά τη γέννα και λόγω θηλασμού έχασα 8 ), και θέλω να χάσω αυτά τα 14. Περίμενα 2 μήνες (στους οποίους σαβούρωσα μελομακάρονα και άλλα ωραία) γιατί θηλάζω και τώρα είναι ασφαλές να ξεκινήσω διατροφή / δίαιτα. Αποτάθηκα σε διαιτολόγο και μου έδωσε πρόγραμμα γύρω στις 1600 θερμίδες (λόγω θηλασμού). Ξεκίνησα και το τρεξιματάκι μου (περασμένα μεγαλεία). Ποσοστό λίπους 35,4%. Και έχω υπάρξει και κάτω από 20%....

Τέσπα. Ήρθα στη παρέα σας για εμψύχωση και συμπαράσταση. Υπάρχει καμιά άλλη μανούλα σε δίαιτα που θηλάζει???

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...